IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 A new challenger arises

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sinead
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Aantal berichten : 169

Registratiedatum : 02-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job: Track-Hoe
Relationship: You never know if you don't take a shot

BerichtOnderwerp: A new challenger arises   ma nov 02 2015, 22:38

Ze had dit ding al eerder gezien en ze kon zichzelf niet meer in toom houden. Haar blije kant werd geholpen door energie en ze kon het gewoon niet meer laten: ze moest erop, ze moest klimmen en wat energie kwijtraken. Het zag er vanaf ver niet erg stabiel uit maar toen ze dichterbij was gerend (je moet van Sinead weten dat als ze blij is, ze nergens normaal heen loopt) zag ze toch enige spijkers die heel het plateau ophielden. Alhoewel er iets was dat leek op een trappetje besloot Sinead zich ervoor het zichzelf moeilijk te maken: dat was de uitdaging en ze stond altijd open voor dat soort dingen. Zo stapte ze op de eerste houten plank en voelde zachtjes of het haar gewicht zou houden. Niet dat ze ontzettend veel gewicht meenam maar het was altijd veilig om even na te voelen.
Zo trok ze zich een beetje omhoog, haar voeten liet ze rusten op handige plekken. Zelf was ze niet zo ontzettend handig en het overkwam haar meerdere malen dat ze zich echt met alle macht moest inhouden om niet om help te roepen. Toen ze op haar buik over een balk hing met haar blonde haren naar beneden vallend viel ze terug in een wat minder gestemde emotie, waarom was ze hieraan begonnen en waarom kon ze dan ook nooit eens normaal een voorbestemde ladder nemen? Mopperend tegen zichzelf trok ze zichzelf weer omhoog en bereikte uiteindelijk het plateau waar ze eerst neerplofte om op adem te komen maar vervolgens weer opsprong door het uitzicht dat haar overviel. Gefascineerd keek ze over de gehele Glade heen, naar alle mensen en alle gebouwen. Ze kon een paar dieren binnen een omheining zien, zag mensen aan het werk en voelde zich bijna schuldig dat ze hier zo stond.
Toen werd haar blik weer getrokken door die alles omringende muur die voor haar opdoemde. Het voelde haast als een uitdaging en ze kreeg de neiging om er tegen te gaan praten. ‘Je staat daar zo groot met al je geheimen alsof je wilt dat wij je gaan onderzoeken.’ Ze zag ook ineens de gleuf en vroeg zich af of er dan ook niet iets uit dat betonnen blok kon komen. Ook keek ze rond maar dit was het hoogste punt dat ze kon vinden. Het was reusachtig, imponerend en haast intimiderend.

_________________
Never mind the voices in your head
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oliver
avatar
Admin
Keeper
- Sloppers
stung

PROFIEL
Tag : The real trouble with reality is that there's no background music.

Aantal berichten : 1976

Registratiedatum : 16-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20 Years
Job: Trying to get his shit together. It isn't working. Please send help.
Relationship: Depends if you like a complaining alcoholic.

BerichtOnderwerp: Re: A new challenger arises   ma nov 02 2015, 22:54

Hij had haar al zien aankomen, van verre af al. Je zag nooit iemand rennen in de glade, tenzij er haast bij was of er iemand lag te creperen. Gelukkig was dat niet vaak want Oliver was nog steeds niet helemaal over zijn schuldgevoel heen dat hij Evangeline het labyrint in had laten gaan. Ze had dood kunnen gaan, door zijn toedoen, ook al was hij er zo op tegen geweest dat ze er in ging. Maar alles voor alcohol.
Een ongeopende fles lag tussen zijn gekruiste benen in. Hij zat er al de hele ochtend, starend naar de fles en zich afvragend of hij moest terug vallen in zijn alcoholisme of voor een keer gewoon verstandig moest nadenken en het niet doen. Maar hij moest over meer nadenken. Hoe moest het verder met Hayden? Het was duidelijk dat de liefde voor een groot deel was uitgeblust. Zeker naar zijn struikel met de drank. Maar Oliver wilde haar niet kwijt. Ze was de enige geweest die hem nog een beetje overeind had gehouden.
Hij werd ruw opgeschrikt ut zijn gedachten door de stem van het meisje, dat nu ineens boven stond en uitkeek over de glade. Ze was nieuw. Oliver had haar aankomst op een afstandje bekeken toen ze was aangekomen. Niets interessants, geen bijzonderheden. Hij legde de stomp van zijn afgehakte hand in een comfortabele positie op zijn knie. 'Als ik jou was zou ik erg ver van die opening vandaan blijven. Je wilt het niet onderzoeken.' Gromde hij in haar richting terwijl hij toegaf aan zijn verlangens en de kurk van de fles met zijn tandenvlosrukte, uit spuugde, en een slok nam. Old habits.

[Mobiel post]

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinead
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Aantal berichten : 169

Registratiedatum : 02-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job: Track-Hoe
Relationship: You never know if you don't take a shot

BerichtOnderwerp: Re: A new challenger arises   ma nov 02 2015, 23:06

Sinead schrok zo erg van de nieuwe stem dat ze haast opnieuw was gestruikeld en deze keer over het hekje heen waar ze net op had staan leunen. Gelukkig voor haar waren haar benen nog steeds een beetje wankel en ze plofte ze neer op het plateau in plaats van dat ze er vanaf donderde. Onzeker was ze met nieuwe mensen maar haar vrolijke ik stond aan haar kant en begeleidde haar.
‘Waarom, wat is daar dan?’ vroeg ze en keek weer terug naar de muur. Het was niet erg uitnodigend maar het wekte geen afschrikwekkend idee op en ze wilde vooral weten waarom het er stond.
Nu ze zo zat bekeek ze de jongen voor zich en liet haar ogen snel langs hem heen glijden. Haar ogen bleven allereerst rusten op de fles die de jongen tussen zijn benen had en uit dronk. Nu ze erover nadacht gromde haar buik zachtjes en ze was te enthousiast om het weg te laten gaan.
‘Wat is dat?’ zei ze en wees naar de fles. Eerder had ze de spullen wel uit de kooi gehaald maar er verder niks mee gedaan en ze begreep niet waar die fles vandaan zou zijn gekomen. Sinead was zich er pijnlijk van bewust dat ze nieuw was, geen banden had gemaakt en iedereen voor het eerst zou ontmoeten. ‘Hoe lang zijn jullie hier al?’ ze vroeg bewust naar de groep om hem als persoon niet al te veel vragen stellen. Zelf had ze geen antwoorden dus ze kon er maar weinig verwachten van de mensen om haar heen.

_________________
Never mind the voices in your head
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oliver
avatar
Admin
Keeper
- Sloppers
stung

PROFIEL
Tag : The real trouble with reality is that there's no background music.

Aantal berichten : 1976

Registratiedatum : 16-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20 Years
Job: Trying to get his shit together. It isn't working. Please send help.
Relationship: Depends if you like a complaining alcoholic.

BerichtOnderwerp: Re: A new challenger arises   di nov 03 2015, 10:22

Groentjes, waarom waren ze altijd zo nieuwsgierig. Kon er niet een keer iemand naar boven gestuurd worden die er wel wat van af wist? Dat zou het hele inwijdingsgedoe een heel stuk makkelijker maken. Voor de mensen die helemaal niets wisten en voor de laarders die het steeds opnieuw en opnieuw moesten herhalen. Zelfs Oliver kon het hele riedeltje nu wel opdreuenen.
'Een labyrint zonder uitgang. Degene die er in zijn geweest zijn er niet levend uitgekomen. En degene die het wel lukte, ja daar is niet veel meer van over.' Doelde hij op zichzelf en Evangeline. Al was Eva er beter van af gekomen dan hem. Heck, hij had een hand verloren. Eva helemaal niets. Oliver hield de fles omhoog. 'En dit is drank. Je weet wel. Alcohol, zuipen, katers?' Ze moest toch wel weten wat het was, zo moeilijk was dat niet. De vragen die ze afvuurde irriteerde hem. Hij was al niet van antwoorden geven, laat staan aan nieuwelingen. 'Ik heb geen idee. Een paar maanden, een jaar? Je vergeet de tijd hier.' Antwoordechij wat kortaf terwijl hij nog een slok nam en erachter kwam dat de drank helemaal niet meer zo lekker smaakte.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinead
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Aantal berichten : 169

Registratiedatum : 02-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job: Track-Hoe
Relationship: You never know if you don't take a shot

BerichtOnderwerp: Re: A new challenger arises   di nov 03 2015, 14:51

Ze keek terug naar de muur toen hij vertelde over een labyrint. Ze wist niet wat ze zich erbij voor moest stellen, een doolhof zonder uitgang. Heet de bedoeling van een doolhof was toch dat er een ingang en een uitgang was die je moest zoeken? Het was alsof je een puzzel neerlegde maar expres puzzelstukjes weghaalde zodat het geen geheel meer was en niet meer op te lossen viel. Sinead voelde zijn irritatie, het hing duidelijk in de lucht en het maakte iets los in haar. Ze was snel op haar tenen getrapt maar hé, kon zij er wat aan doen dat ze hier zat zonder enige antwoorden en dan vroeg naar de dingen waar ze in ieder geval wel wat over te weten kon krijgen. Ze haalde haar neus op naar de drank, het rook niet heel geweldig maar het was vast beter dan niets dus ze bedoelde het niet arrogant. Sinead probeerde zich voor te stellen hoe het was om veel te drinken maar geen enkele trigger maakte een herinnering in haar los. Ze schrok daarentegen over de tijd. Zaten ze hier misschien al een jaar? Een jaar met alleen wat ze zelf konden maken en die verschrikkelijke kooi die omhoog kwam. Ze ging er van uit dat zij niet de enige was die zo omhoog was gekomen. De eerste zal het dan wel het moeilijkst hebben gehad, bedacht ze zich, zij had tenminste mensen om vragen te stellen. Ze bekeek de jongen voor zich weer en kreeg ineens een inzicht. Hij had gezegd dat de mensen die in het labyrint waren gegaan, daar niet veel van over is. Ze keek naar zijn hand, of vooral, die er niet was trok haar eigen conclusie.
‘Je bent daar in gegaan, je hebt het voor jezelf gezien.’ Ze wist niet of ze hier juist enthousiast over raakte of her tegenovergestelde. Sinead wilde geen vragen meer stellen, of in ieder geval geen directe vragen meer stellen want het irriteerde kennelijk de persoon voor haar. ‘Wat zit daar binnen, achter de muren, die dat hebben gedaan?’ ze wees naar zijn hand. Natuurlijk zou het een ongeluk kunnen zijn geweest maar aan de sarcastische manier waarop hij over het doolhof had gepraat maakte haar argwanend.

_________________
Never mind the voices in your head
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oliver
avatar
Admin
Keeper
- Sloppers
stung

PROFIEL
Tag : The real trouble with reality is that there's no background music.

Aantal berichten : 1976

Registratiedatum : 16-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20 Years
Job: Trying to get his shit together. It isn't working. Please send help.
Relationship: Depends if you like a complaining alcoholic.

BerichtOnderwerp: Re: A new challenger arises   di nov 03 2015, 16:03


Met de informatie die ze had, moest ze toch wel tevreden zijn? Oliver wist dat hij misschien een beetje cryptisch sprak, vooral over het labyrint, maar alsnog. Ze had de irritatie in zijn stem kunnen horen en kunnen realiseren dat ze zich op onbekend terrein bevond waar iemand rond liep die absoluut geen zin had om alles uit te leggen. Deden ze dat niet meer als een greenie werd opgehaald uit de box? Blijkbaar had niemand meer de motivatie om nog iets uit te leggen aan de nieuwelingen. Oliver kon het daar wel mee eens zijn. Je leerde het meest als je zelf op onderzoek uit ging en zelf dingen ging doen. Maar hoe kwam het dan dat die nieuwelingen altijd bij hem terecht kwamen? Werden ze expres naar hem gestuurd? Gewoon om hem meer geïrriteerder te maken dan hij al was zeker. Een zucht, onhoorbaar voor de nieuweling, verliet zijn lippen terwijl een vrij bekend onderwerp werd aangesneden. Natuurlijk, zijn missende hand. Want daar gingen mensen altijd op af. Gewoon hongerig om te weten wat er gebeurd was. 'Beesten, Grievers.' Antwoordde hij kort en hij nam nog een slok van de drank. 'Ze hebben een naald, spuiten gif in je en als je het tegengif niet op tijd hebt. Ben je dood.' En dat wist hij maar al te goed. Nee, de dood was niet welkom geweest, de minuten dat hij het ook was geweest wilde hij maar al te graag inruilen voor levende minuten. Het was al een verschrikkelijk lange tijd geleden, maar nog steeds stond het hem helder voor de geest. En hij wilde er ook niet over na denken. 'Weet je je naam al?' Als de nieuweling vragen bleef stellen, beter dan over zichzelf en niet over Oliver. Want in geen enkel scenario zou hij blootleggen wat er allemaal was gebeurd. Dat vroeg ze maar aan de andere mensen die hier rondliepen. Die wilde toch zo graag roddelen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinead
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Aantal berichten : 169

Registratiedatum : 02-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job: Track-Hoe
Relationship: You never know if you don't take a shot

BerichtOnderwerp: Re: A new challenger arises   di nov 03 2015, 17:06

Ze luisterde en keek weer naar de muur. Beesten, Grievers, niet iets waar ze veel aan had zonder er een beeld bij te hebben maar ze was blij dat hij in ieder geval nog niet zo geïrriteerd was op haar dat hij nog wat vragen beantwoorde. Een naald klonk naar, als een soort ziekenhuisgeval. Ze had een blinde vlaag van een herinnering aan dat woord maar toen ze ernaar greep verdween het en leek het eerder op een dagdroom dan een echte herinnering. Ze zuchtte, niet uit irritatie maar uit frustratie om heel dit gebeuren. De plek, de nieuwe gezichten en het grote mysterie waar niemand wat om wist. Ze schudde haar hoofd. ‘Jack zei dat het niet vreemd zou zijn als ik de eerste paar dagen mijn naam nog niet weet.’ Ze deed haar vest uit en keek naar de binnenkant maar zag geen naam ergens staan. Dan stond er waarschijnlijk ook niets in haar shirt of broek dus deed ze haar vest maar weer aan.
‘Het is onvoorstelbaar dat we een leven hebben gehad waarin we elkaar misschien kenden, de wereld om ons heen kende en dat allemaal kwijt zijn hier.’ Ze dacht aan brainwashing en andere trucs waar ze ooit van had gehoord maar geen van al die fantasievolle ideeën leken te passen in dit plaatje. Ze wist dat ze geen vragen wilde stellen, niet meteen irritatie verwekken op haar eerste dag: dat kon altijd later nog. Ze dacht na over haar naam, dat Jack zijn naam al wist en dat de persoon voor haar nog niks had gezegd over zijn eigen naam. ‘Ik denk dat het iets met een s is maar er is niets dat in me opkomt. Het is een groot zwart gat dat begon in die akelige kooi en hier eindigde.’ Ze constateerde het meer voor zichzelf, niet om echt een gesprek mee verder te leiden. Ze kwam op dezelfde gedachte die ze net had gehad en draaide zich om.
‘Sorry als ik vervelend ben als nieuweling maar ik heb nog éen laatste vraag: waar hebben jullie momenteel het meeste behoefte aan, qua werk, wat ik kan betekenen?’ het maakte haar niet echt uit of hij de vraag vervelend vond en ze ging zich daar niet voor verontschuldigen maar ze wilde zichzelf nuttig maken en dat deed ze niet door alleen hier te zitten en vragen te stellen aan iemand die ze niet wilde beantwoorden.

_________________
Never mind the voices in your head
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oliver
avatar
Admin
Keeper
- Sloppers
stung

PROFIEL
Tag : The real trouble with reality is that there's no background music.

Aantal berichten : 1976

Registratiedatum : 16-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20 Years
Job: Trying to get his shit together. It isn't working. Please send help.
Relationship: Depends if you like a complaining alcoholic.

BerichtOnderwerp: Re: A new challenger arises   di nov 03 2015, 17:37

Godzijdank dat ze niet verder aan hem zeurde. Het gaf zijn humeur tenminste een boost en zorgde er niet voor dat hij elk moment kon uitbarsten. Oliver boog zich wat voorover om de de kurk te pakken van de fles. Misschien was het niet zo heel handig om in de ochtend al meteen aan de drank te gaan. Laat staan te gaan drinken. Het zou alleen maar eindigen met hem de hele dag liggend op dit plateau in een of andere dronken staat waar hij alleen maar af zou komen met een kater. Zoals altijd. Hij had tegen Hayden gezegd dat hij niet meer zou drinken, dat hij eindelijk eens de goede kant op zou gaan. En nu had hij die belofte al weer verbroken. Want wat verbrak hij niet? Zelfs Hayden's hart had er onder geleden, misschien de zijne ook wel. 'Eigenlijk wil ik niet eens denken aan het leven voor dit alles. Dan krijg je alleen maar verlangens die je nooit zou kunnen vervullen' Met die woorden stond hij op en rekte hij zich uit om in haar richting te lopen. De fles hield hij in zijn hand terwijl hij de stomp van zijn hand tegen zijn buik aandrukte. 'En je naam komt wel goed. Tenzij je vergeetachtig bent. Want dan is het een nope.' Sarcasme klonk door zijn stem heen en hij leunde tegen de reling van het plateau aan. Beiden armen hingen nu over de reling en de fles bungelde in zijn hand. Niemand stond onder de boomhut, hij kon de fles gewoon laten vallen. 'Qua jobs weet ik het niet echt. Ik doe niet echt veel maar ik weet wel dat de Cooks misschien iemand nodig hebben, dan moet je bij Hayden zijn, roodharig, klein, temperamentvol, als je zegt dat Oliver je heeft gestuurd dan begrijpt ze denk ik wel waar je voor komt.' Eigenlijk wilde hij haar helemaal niet naar Hayden sturen, dat was een hele slechte baan voor een groentje. Maar Hayden kon het met de beetje cooks die ze had niet helemaal meer aan en hij wilde haar het werk wel verlichten. 'Builders hebben we wel. Tenzij je boomstammen wilt sjouwen. Voor Slicers, ofwel slachten en dieren verzorgen, moet je bij Evangeline zijn, misschien een beetje vaag maar wel een goede leider. Voor de rest hebben de mensen die in de tuin werken nog een leider, dus sluit je daar bij aan zou ik zeggen, Brick-nicks repareren dingen, geen leider. Baggers begraven, maar er zijn niet veel doden, hebben ook geen leider en sloppers doen het vuile werk. Daar heb je geen leider voor nodig.' Eindigde hij een beetje sarcastisch. Zijn ogen waren weer afgedwaald naar de fles en met een kleine beweging liet hij die toch uit zijn handen vallen. Het had geen waarde, niet meer. Het ding spatte beneden uit elkaar en Oliver keek er een moment naar. 'Oeps.' Klonk het absoluut niet gemeend.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rat Man
avatar
Radmin

PROFIEL
Tag : WCKD IS GOOD

Aantal berichten : 18

Registratiedatum : 14-05-15

RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: A new challenger arises   di nov 03 2015, 18:09

A.D. Janson is online
Subject - 20 (label Oliver), 102 (label Sinead)
Object - Griever
>> Een grieverbrul klinkt uit het labyrint en laat de boomhut lichtelijk trillen
>> variable sent

_________________


- WCKD IS GOOD -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinead
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Aantal berichten : 169

Registratiedatum : 02-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job: Track-Hoe
Relationship: You never know if you don't take a shot

BerichtOnderwerp: Re: A new challenger arises   di nov 03 2015, 18:55

Ze schudde haar hoofd lichtelijk over wat hij zei. Misschien was het juist belangrijk om te weten wat hiervoor was geweest, waarom ze hier waren om een uitweg te zoeken. Het was maar een idee maar goed, waarom zou je een groep tieners in een doolhof plaatsen zonder geheugen? Dan waren juist de herinneringen belangrijk om niet te hebben.. weer schudde ze haar hoofd. Ze moest niet zo veel over alles door blijven denken, ze moest doen, dan kon ze tenminste wat gedachtes kwijt en ook aan anderen. Ze was vast ook niet de enige die daar over na had gedacht.
Toen de jongen vermeldde over haar naam was ze eventjes geschrokken en dacht dat ze, hopelijk, toch niet het soort persoon was die haar naam zou vergeten. Dan had ze nooit iets om aan vast te houden, om haar eigen te noemen en om haar persoon uit te ontwikkelen.
Sinead haalde haar neus eventjes op bij het idee om lijken te begraven. Ze had niets met dode mensen dus dat leek haar een liever niet optie. Cooks klonk goed, ze had zelf geen idee of ze überhaupt wel kon koken maar dat was altijd wel iets waar ze achter kon kijken. Ze had op haar weg naar boven al gevoeld dat ze niet echt gemaakt was om dingen te sjouwen en om dieren nou de dood in te helpen… goed, het bleef bij de Cooks en iemand met rood haar was meestal wel makkelijk te vinden. Ze dacht aan het labyrint en vroeg zich af of iemand daar ooit heen ging, hoe het kon zijn dat iemand medicijnen had. Hadden ze die misschien gevonden of was dat meegekomen in de afschuwelijke kooi?
Ze keek naar de fles die de grond raakte en slaakte een zucht. Jammer dat het zo kapot moest gaan, dat moest iemand opruimen en iets vertelde haar dat de jongen naast haar dat niet ging doen.
Uit het niets hoorde ze ineens een luid gebrul vanuit de verte. Haar hart stond even stil, althans zo voelde het, en ze voelde een ijzige rilling langs haar ruggengraat gaat. Ze voelde de trilling, het was alsof het geluid alles penetreerde en wilde laten weten dat het daar was. Eventjes keek ze naar de jongen naast haar om zijn reactie te peilen en keek daarna naar de muur. ‘Dat was een Griever, niet?’ Het was ineens alsof ze een helder moment had maar deze keer wist ze het wel te grijpen. Geen herinnering maar een naam. ‘Sinead..’ het was meer een fluistering. Ze voelde zich enthousiast, ze wist haar naam! Nauwelijks wachtte op een antwoord en liet zich in wilde paniek en enthousiasme langs het touw glijden waar de ladder op was gemaakt. Met een paar lichte stappen stond ze naast de glasscherven en besloot vervolgens dat ze die een andere keek schoon moest maken en op ging ruimen. Nu wilde ze naar dit gebrul en ze rende, ze rende zo hard mogelijk over het grasveld heen richting de muur en bleef er ongeveer tien meter vanaf staan. Ze zag de ingang, als een soort muil die alles kon opslokken. Niet dat ze erin ging, ze wilde niet op haar allereerste dag een soort probleem vormen maar ze wilde dichterbij het geluid zijn. ‘Sinead.’ Zei ze, nu hardop, en voelde een warm gevoel bij het feit dat ze nu haar naam wist.

_________________
Never mind the voices in your head
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oliver
avatar
Admin
Keeper
- Sloppers
stung

PROFIEL
Tag : The real trouble with reality is that there's no background music.

Aantal berichten : 1976

Registratiedatum : 16-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20 Years
Job: Trying to get his shit together. It isn't working. Please send help.
Relationship: Depends if you like a complaining alcoholic.

BerichtOnderwerp: Re: A new challenger arises   wo nov 04 2015, 08:24

Oké, Oliver was niet in zijn beste gemoedsstand, al helemaal niet om greenies te verwelkomen en het nodige wat nodig was om hier te overleven uit te leggen, maar toch. Hij was nog niet ontploft, geen vervelende opmerkingen gemaakt en bovenal de fles gewoon laten vallen. Voor haar zag het er misschien uit dat hij gewoon graag rommel maakte, maar voor hem was het een hele prestatie. Het was voor hem gewoon een weg om te zeggen 'fuck you alcohol'. Want hij begon er zelf ook genoeg van te krijgen dat alleen daar zijncgedachtes naar stonden.
Oliver stond er een beetje over te dagdromen tot hoi de brul hoorde. De hand die eerst over de reling had gehangen hield nu strak de reling vast en zijn gezicht verloor wat kleur. Hij kon alleen maar knikken bij haar vraag. Flitsten van het beest gingen door hem heen, plus de herinneringen die hij bij de steek had gekregen. 'Gezondheid.' Zei Oliver maar op haar vage gebrabbel. Als een greenie nu al dingen begon te herinneren, naast de naam dan, dan was er een nieuw tijdperk binnen de laar aangebroken.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinead
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Aantal berichten : 169

Registratiedatum : 02-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job: Track-Hoe
Relationship: You never know if you don't take a shot

BerichtOnderwerp: Re: A new challenger arises   wo nov 04 2015, 17:35

Toen ze omkeek zag ze de jongenman nog blijven staan. Ze wilde vanuit het diepst van haar hart de Maze in rennen, kijken hoe een Griever eruit zag en adrenaline voelen pompen maar toen ze zag hoe hij daar nog zo stil stond had ze toch een beetje spijt dat ze zomaar was weggerend. Dus rende ze vrolijk terug, klom nu via de ladder weer naar boven en ging naast de jongen staan.
‘Ik zal me eens opnieuw voorstellen, ik ben Sinead en niet greenie.’ Ze stak haar hand vriendelijk uit om hem, dan toch opnieuw, te begroeten. Waarschijnlijk zou zijn houding tegenover haar niet veranderen maar ze nam het zichzelf voor om toch zo veel mogelijk aardig te blijven en haar mening te blijven behouden.
‘Zal ik die fles voor je opruimen?’ vroeg ze, retorisch, want ze moest iets te doen hebben en dat was nou net een afleiding die ze nodig had. Zonder echt te wachten nam ze afscheid, bedankte hem voor de vriendelijke ontvangst van een nieuweling en verzekerde hem dat ze hem niet zomaar weer zou laten schrikken voordat ze opnieuw de trap af vloog in wilde vaart en beneden de glasscherven bij een ging rapen. Dit deed ze voorzichtig want ja, je wist maar nooit wat je kon gaan snijden, en ging op zoek naar een plaats om het weg te gooien waar het wél hoorde te liggen.

~afgesloten

_________________
Never mind the voices in your head
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: A new challenger arises   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A new challenger arises
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Treehouse-