IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Vertigo

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shawn
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 4

Registratiedatum : 04-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Vertigo   wo nov 04 2015, 20:08


.VERTIGO.Zijn wereld vibreerde onophoudelijk onder zijn voeten. Het bloed suisde luid genoeg in zijn oren om het gekraak en gekreun van de ijzeren kooi te overstemmen, en terwijl het puffend en zuchtend onderweg was naar boven, begon zijn enige passagier zichzelf steeds onbehaaglijker te voelen. Het ijzer was koud en ruw onder zijn vingertoppen. De duisternis was compleet; hij had geen idee waar hij was, waar hij naar toe ging, of, misschien nog wel schokkender - wie hij eigenlijk was.

Zijn benen trilden terwijl hij zichzelf langzaam oprichtte, zichzelf helemaal uitstrekken durfde hij niet; hij was bang om zijn hoofd te stoten of om te vallen. Hij was eigenlijk bang voor alles, als hij het razende gebonk van zijn hart en de rare sensatie in zijn buik moest geloven. Zijn lippen bewogen schokkerig, maar hij prevelde geen enkel woord.

Voorzichtig stak hij zijn arm uit, maar de rand van de Box kon hij niet voelen. Zijn besluit om zichzelf wat verder uit te strekken werd meteen afgestraft door het gesis en het gekletter van de Box die over de metalen rails bewoog, en toen hij kort leek te pauzeren zakte hij snel door zijn knieën. Hij was misselijk en zijn palmen waren klam door het zweet, zijn ademhaling was zwaar en onregelmatig terwijl hij zijn blik omhoog richtte. Maar er was niets te zien.

Wie was hij? Waar was hij?

De Box kwam tot stilstand met een zucht en hij begon heviger te trillen terwijl de bovenkant van de lift open leek te spleten en een helderblauwe lucht onthulde. Terwijl hij zijn evenwicht verloor en op zijn achterste belandde, schoot er wat door hem heen. Hij wist wel wie hij was. Shawn.


.VERTIGO.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Vertigo
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: The Box-