IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 There are no problems, only challenges

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sinead
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Aantal berichten : 169

Registratiedatum : 02-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job: Track-Hoe
Relationship: You never know if you don't take a shot

BerichtOnderwerp: There are no problems, only challenges   wo nov 04 2015, 21:47

Daar stond ze dan. Al dagen had het ding haar geïnteresseerd, geïntrigeerd, geïntimideerd en van alles nog het allerergste: het trok haar zo aan. Ze dacht er bijna net zo vaak over na als dat ze haar naam in zichzelf herhaalde. Het was bijna een soort zelfverzonnen therapiesessie om te herhalen wie ze was zodat ze niet helemaal gek zou worden.
Hoe ze voor dit grote gapende gat was gekomen, wist ze eigenlijk niet meer. Het was nog erg vroeg in de ochtend, ze had geen mensen gehoord of gezien, voor zover ze het zich kon herinneren. Ze wist alleen dat ze zich had gewassen en hierheen was gelopen. Dagenlang had het haar stappen overschaduwd en haar gejaagd in haar dromen. Ze kon het niet laten, ze moest het voor zichzelf kunnen bekijken. Nu ze er zo voor stond, en nog niet eens erin, voelde het overweldigend. Zo groot was het dat zelfs de klimop niet helemaal bovenaan groeide. Zachtjes liet ze naar de muur toe en legde haar hand er nieuwsgierig op. Het was koud en hard. Niet dat ze er iets anders van had verwacht maar goed, je moest alles zelf uitproberen voordat je iets kon weten. Althans, zo dacht zij erover.
Nu ze hier stond wist ze niet zo goed wat ze moest doen. Sinead had totaal geen excuus en ze wist dat er een kans op straf op haar nek hing als ze erin ging. Dagen had ze gefantaseerd over wat ze zou doen als ze hier eenmaal stond, over hoe het eruit kon zien daarbinnen en hoe een Griever eruitzag maar ze had nooit een concreet beeld kunnen vormen. En de Griever, tsja.. hoe zeer het haar ook aantrok, ze had geen idee hoe ze zou reageren als ze hem tegen zou komen. Zou ze wegrennen, versteend raken van angst of zou het haar niets doen? De emotionele switchen maakte het moeilijk voor haar om een duidelijk idee te krijgen van wat ze nou wilde en wat ze deed uit pure hypomanie. De lijn tussen die twee was dun, haast te dun, en ze wilde er geen eeuwigheden over na blijven denken want daar maakte haar alleen nog meer verward.
Maar goed, ze stond hier dus, en besluiteloos ook nog eens. Ging ze naar binnen, de sprong wagen om Griever tegen te komen en straf te krijgen of bleef ze hier staan of zelfs weglopen zonder te weten wat daar schuilde? De gang voor haar leek steeds groter te worden. Aarzelend zette ze de eerste richting de ingang.

_________________
Never mind the voices in your head
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: There are no problems, only challenges   do nov 05 2015, 04:04

Het was nog vroeg in de ochtend, en terwijl hij rondliep, voelde hij zijn enkels nat worden door het nog vochtige gras. Het was zowaar vredig op dit tijdstip, al liet Max die gedachte niet te lang toe; ondanks dat het de laatste tijd relatief goed verliep in de glade, weigerde hij het leven hier te accepteren als normaal. Ondanks dat hij alles hier zo goed mogelijk probeerde te regelen, wist hij dat het einddoel ontsnappen was. En toch.. Toch zou hij nooit dat labyrint betreden. Alles in zijn lichaam hield hem tegen. Alleen al als hij te dicht bij de ingang kwam, voelde hij overweldigende afschuw voor het gebied achter de muren. Hij haatte het, meer dan wat dan ook.
Ook nu. Max stond tientallen meters van het labyrint vandaan en stond het labyrint van die afstand te bestuderen. Hij stond met zijn handen in de zakken van zijn vest, dat door de maanden heen permanent vuil was geworden en er nu grijzig uitzag. De muren waren niet al te lang geleden open gegaan. De planten die uit de muren kwamen waren net als het gras nog vochtig, en het liet de muren er glibberig uitzien.
De stilte en rust was zo aanwezig geweest, dat Max direct opkeek toen hij iemand zag lopen. Een blond meisje. In eerste instantie volgde hij alleen haar bewegingen, niks vermoedend, en nadenkend wie het zou kunnen zijn. Ze was niet een van de runners - en dat was het moment dat het kwartje leek te vallen. Het meisje liep te ver door, leek té nieuwsgierig. Hij begon te lopen, zijn stappen vluchtiger dan normaal.
"Hey,"  zei hij toen hij niet ver meer van haar verwijderd was. Hij glimlachte, zijn pas verlangzamend. Hij kon haar gezicht nu zien, bevestigend wat hij vermoedde, dat ze hier niet lang geleden aangekomen was. Hij wilde haar niet afschrikken, maar als het waar was hij vermoedde - dat ze naar binnen wilde gaan - dan moest hij haar tegenhouden.

_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinead
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Aantal berichten : 169

Registratiedatum : 02-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job: Track-Hoe
Relationship: You never know if you don't take a shot

BerichtOnderwerp: Re: There are no problems, only challenges   do nov 05 2015, 16:47

Halverwege haar tweede stap werd ze gestopt door een geluid. Wonder boven wonder schrok ze er niet van, ze zette kalm een paar passen terug en draaide zich om. De begroeting kwam van een jongen, waarschijnlijk van haar leeftijd, die ze wel rond had zien lopen maar nog nooit kennis mee had gemaakt. Zijn glimlach zorgde voor een positieve indruk bij Sinead en, bijna automatisch, glimlachte ze terug. ‘Goeiemorgen.’ Zei ze, vrolijk en impulsief. Ze vroeg zich af wie hij was en besloot dat jezelf voorstellen er meestal voor zorgt dat de ander zich ook voorstelt.
‘Ik ben Sinead,’ vertelde ze dan ook, voordat ze doorging met een nogal logische verklaring, ‘ik ben nieuw hier.’ Moest elke zin die ze begon met iemand met ik beginnen? Ze ging nadenken over manieren om zich voor te stellen zonder ik te gebruiken.. mijn naam is, dat werkt altijd, maar ze voelde zo veel belang bij haar naam als identiteit en niet als iets los van dat ze die niet ging gebruiken. Daarna keek ze een beetje nieuwsgierig naar de man voor haar.
‘Wie ben jij?’ vroeg ze, onbeschaamd, en vroeg zich meteen af of hij wellicht een van de eerste gladers was geweest die hier aan was gekomen. Hij zag eruit alsof hij zich met gemak bewoog hier, dus hij moest het gewend zijn om hier te leven.

_________________
Never mind the voices in your head
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: There are no problems, only challenges   do nov 05 2015, 19:19

Het meisje draaide zich om en stelde zich voor. Max haalde een hand uit zijn vest en stak hem uit om haar hand te schudden. "Ik ben Max." Hij glimlachte. Haar overduidelijke zelfstandigheid was aanstekelijk, en het was moeilijk te geloven dat ze hier pas enkele dagen geleden aangekomen was. Hij kende haar niet, had haar nooit gezien, maar hij kon het niet helpen na deze paar seconden te denken dat ze zich hier wel zou gaan redden. Mits ze het labyrint niet zou betreden.
"Wilde je daar naar binnen gaan?" vroeg hij terwijl met zijn hoofd richting het labyrint knikte. Waarom had hij een donkerbruin vermoeden dat dit meisje prima de regels kende, maar - opnieuw, zelfstandig en misschien ook wel wat opstandig - toch gewoon op onderzoek uit wilde gaan?

_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinead
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Aantal berichten : 169

Registratiedatum : 02-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job: Track-Hoe
Relationship: You never know if you don't take a shot

BerichtOnderwerp: Re: There are no problems, only challenges   do nov 05 2015, 19:29

Glimlachend schudde ze zijn hand. Max, het was een naam die best wel bij hem paste. Kort maar krachtig, samenvattend vond ze het bijna. Ook al zag hij er iets jonger uit dan zij, hij zag er veel meer volwassen uit, alsof hij hier al wel een tijdje was geweest. Tevens was hij ook de eerste hier die zich in de meest normale vorm denkbaar zich voorstelde, wat Sinead in ieder geval erg gerust stelde. Ze voelde zich veel gemakkelijker bij iemand die zich gemakkelijk opstelde.
Bij zijn vraag verdween de glimlach even en ze keek over haar schouder heen terug naar de Maze. Ze probeerde een speelse glimlach te onderdrukken maar kon het niet laten en keek weer terug, enthousiasme stond in haar ogen gegrift.
‘Ben je een Runner? Die mogen daarin.’ Het was geen antwoord, zelfs geen afwijkende maar het maakte het voor haar makkelijker om door te gaan met het antwoord zonder gelijk een preek over zich heen te krijgen. Misschien wel voor haar eigen bestwil maar Max zag er wel uit als iemand die een preek kon geven. Niet dat hij niet wist dat Runners erin mochten, hij zat immers langer dan zij.
‘Ik wilde zelf kijken hoe het daar is.’ Alweer zorgde ze ervoor dat ze geen direct antwoord gaf. Ze wist niet wat voor persoon Max was, wat de adequate manier was om te reageren dus hield ze het daarbij. Waren anderen niet nieuwsgierig daarnaar? Klakkeloos dingen aannemen van mensen zat er bij haar gewoon niet in, ze wilde altijd weten waarom dingen waren zoals ze zijn. ‘Ik heb zo’n gevoel dat hier blijven puur om te leven niet genoeg is om hieruit te komen.’ Het was een idee waar ze al langer mee rondliep en om dat idee te vermijden had ze haar best gedaan om zo veel mogelijk te betekenen voor de Glade en de mensen om haar heen, maar het vervulde haar interesse niet voor de grote, koude muur.

_________________
Never mind the voices in your head
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: There are no problems, only challenges   vr nov 06 2015, 19:22

Het speelse dat ze uitstraalde was aanstekelijk, bijna aandoenlijk, en het zou Max oprecht hebben laten doen glimlachen als haar enthousiasme niet over het labyrint zou zijn gegaan. Hij schudde zijn hoofd. "Nee, geen runner." Verre van. Zijn ogen gleden naar de muren toen Sinead zei dat ze voor zichzelf wilde kijken hoe het labyrint eruit zag. Hij reageerde niet meteen. Hij was naar de woorden aan het zoeken om haar van het idee af te laten stappen, zonder meteen de vervelende baas te zijn. Hij wist dat hij dat zou moeten doen als ze niet zou luisteren - al kwam ze niet over als onredelijk; iets te eigenzinnig misschien, voor zover hij een indruk van haar had, maar niet onredelijk - maar het was een rol die hij nooit vrijwillig had aangenomen.
"Ik denk dat bijna niemand dat geloofd," gaf hij toe. "Daarom hebben we runners die het labyrint ontdekken." Zijn blik gleed weer terug naar het meisje. "Heeft iemand je verteld over het labyrint?"

_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinead
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Aantal berichten : 169

Registratiedatum : 02-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job: Track-Hoe
Relationship: You never know if you don't take a shot

BerichtOnderwerp: Re: There are no problems, only challenges   za nov 07 2015, 01:19

Al meteen merkte ze op dat Max zich redelijk gedeisd hield, bijna zoals wanneer je een dier wilt vangen en het sust met lieve woordjes zodat het blijft staan. Ze nam een stap naar achteren, van Max weg en keek hem aan. Hij voelde krachtig aan, het soort persoon die niet dominant hoeft te zijn om leiderschap uit te stralen en, wellicht onbewust, af te dwingen. Het maakte haar ongemakkelijk dat ze geen houvast aan hem kreeg, geen emotie bij hem door leek te dringen alsof hij zichzelf perfect onder controle leek te hebben. Ze vroeg zich af of het een karaktereigenschap was of dat hij dat hier had geleerd.
Ze liet een zucht uit. Nee, niemand had haar iets verteld behalve dat ze er niet in mocht. Niemand had haar verteld wat ze hier moest doen, wat haar rol in het geheel zou zijn en waarom ze hier überhaupt was. De vragen in haar hoofd bleven toenemen, paniek begon in haar ogen te ontstaan terwijl ze naar haar voeten keek. Ze had geen persoonlijkheid, geen familie, geen herinneringen, ze had helemaal niets behalve een naam waar ze zich hooguit mee kon voorstellen.
'Nee..' fluisterde ze. Dit was niet helemaal waar, er was haar een beetje verteld maar alleen dat ze er niet moest komen omdat er een gevaarlijk iets rondzwierf en het geluid daarvan had haar haar eigen naam teruggebracht. Hoe konden ze verwachten dat ze dat niet interessant vond, dat ze dat niet zelf wilde zien? Ze had de Glade onderzocht en bekeken, het enige wat er nog was om te zien was de Maze. Ze keek omhoog, terug naar Max en direct in zijn ogen. De paniek was verdwenen, ze was bloedserieus. Manisch kon je het misschien noemen maar het liet haar deze keer niet meer los.
'Nee, stukjes losse informatie heb ik wel gehoord maar waarom laat je mij het niet zien?' De vraag was net zo serieus als haar gezicht en ze kreeg weer een grijns om haar lippen heen. Daarna draaide ze zich resoluut om, nam drie stappen naar de ingang van het labyrint toe. Sinead keek nog een keertje om naar Max, haar glimlach was geruststellend en daarna keerde ze pas echt definitief hem de rug toe.

_________________
Never mind the voices in your head
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: There are no problems, only challenges   za nov 07 2015, 02:42


Ze stapte van hem weg, keek weg, en haar antwoord was fluisterend. Max wist niet goed hij het moest interpreteren. Haar houding leek plots zo anders. Maar ook snel zo snel verscheen haar eerdere opstelling weer. Ze keek op, grijnsde. Het was die grijns die hem zorgen baarde. Ze had geen idee.
Sinead draaide van hem weg en liep richting het labyrint. Max sprong achter haar aan en pakte haar bij haar bovenarm. Het was maar kort, alleen om haar te laten weten dat ze niet door moest lopen, maar liet zijn hand in de lucht hangen, zodat hij haar snel kon stoppen als ze weer verder wilde lopen. "Sinead.." Hij probeerde haar aandacht te krijgen, maar hij was nog altijd aan het zoeken naar de woorden. Hij zag de blik in haar ogen - ze wílde daar naar binnen. Hij wist dat ze hier niet zomaar zou blijven.
"Ik kan je meer vertellen," begon hij. "Maar je moet daar niet naar binnen gaan." Zijn blik was serieus en zijn stem klonk streng, al was het alleen om Sinead te doen overtuigen. Het beeld van de gladers die daar naar binnen waren gegaan en beschadigd terug waren gekomen, verschenen op zijn netvlies. Max keek kort weg, sloot even zijn ogen om van de beelden af te komen.
Hij keek weer op. "Luister.." Zijn stem klonk weer wat rustiger, en de vriendelijke blik was terug in zijn ogen verschenen. "Je hebt vragen, dat weet ik. Ik weet mijn eerste weken hier nog. Maar daar naar binnen gaan is gevaarlijk, en het gaat je niet verder helpen."_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinead
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Aantal berichten : 169

Registratiedatum : 02-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job: Track-Hoe
Relationship: You never know if you don't take a shot

BerichtOnderwerp: Re: There are no problems, only challenges   za nov 07 2015, 15:58

Eerlijk gezegd had ze de stoppende hand op haar arm niet verwacht en, ook al was het maar kort, het onverwachte contact liet haar schrikken maar daarmee ook stilstaan. Verward keek ze terug naar Max. Wilde hij haar zo graag tegenhouden, was het zo gevaarlijk om daar naar binnen te gaan?
Ze begreep de situatie niet helemaal en dat stond op haar gezicht geschreven. Sinead bleef Max bekijken, wachtte op wat hij ging zeggen. Het stond haar niet aan dat haar werd verteld wat ze wel en niet moest doen, daar kon ze zelf prima mee omgaan maar iets in zijn blik vertelde haar dat hij dat niet zei om de baas te spelen.
Hij leek ergens moeite mee te hebben en alweer had ze het gevoel alsof iedereen om haar heen wel iets wist dat zij niet te weten kreeg. Of het nou erg was of niet, ze wilde dat iemand eens eerlijk tegen haar vertelde waarom ze er niet in moest gaan en niet dat dat maar niet moest. Toch bleef ze wachten, luisterde aandachtig naar de jongen voor zich.
Heel even stond ze daar, stil, verslagen en beduusd. Het ging haar niet verder helpen om daar naar binnen te gaan? Ze keek over haar schouder naar wat in haar ogen leek op een antwoord op haar vragen maar, stel dat ze daar niets vond? Wederom keek ze terug, deze keer onzeker over waar ze mee was begonnen en waar ze heen moest. Net wist ze nog wat ze wilde, nu voelde ze zich verslagen en alleen zonder haar idee.
‘Oké.’ Zei ze allereerst. Wellicht bleef ze dan hier staan. Het leek erop alsof Max haar echt iets wilde vertellen, alsof hij erom gaf wat ze wel en niet deed. Dat kon ze waarderen, ze waardeerde het als mensen eerlijk waren tegen haar. Ze probeerde haar adem onder controle te houden terwijl ze het gevoel had dat ze alle controle aan het verliezen was maar ze knikte en keek Max weer aan.
‘Als ik niet naar binnen ga, vertel jij me dan wat ik moet weten?’ het klonk wel als een aardige deal.

_________________
Never mind the voices in your head
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: There are no problems, only challenges   za nov 07 2015, 16:59

Max zag de verwarring in Sinead's ogen, maar ze luisterde, en dat was op dit moment het belangrijkste. Hij liet zijn arm zakken, erop vertrouwend dat ze zou blijven staan. Bij haar voorstel glimlachte hij weer. "Ja, dat lijkt me het beste." Iedere keer dat er een nieuwe iemand arriveerde, moest er een afweging gemaakt worden hoeveel wanneer verteld werd. Sommigen waren zo angstig dat de waarheid over het labyrint meer kwaad dan goed deed. In dat soort gevallen besliste Max vaak om delen weg te laten, en alleen te vertellen dat ze er niet naar binnen mochten - maar dat hij ze later zou vertellen waarom. Maar in dit geval leek het hem beter om haar zo veel mogelijk te vertellen - dan wel niet alles.
Hij besloot dat hij een beetje rond wilde lopen terwijl hij haar alles zou vertellen. Hij stak zijn arm uit om haar voor te laten gaan. "Na jou." Hij wilde weg bij de ingang van het labyrint.
"Wat weet je toe nu toe?" vroeg hij haar toen ze waren beginnen te lopen.


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinead
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Aantal berichten : 169

Registratiedatum : 02-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job: Track-Hoe
Relationship: You never know if you don't take a shot

BerichtOnderwerp: Re: There are no problems, only challenges   zo nov 08 2015, 15:14

Zijn vriendelijkheid kalmeerde haar heethoofdigheid en ze merkte dat ze ook aan het glimlachen was. Deze jongen had alleen het beste met haar voor, zo voelde het, en dan vond zij dat ze dat moest respecteren door met hem mee te gaan en naar hem te luisteren. Nouja, te luisteren naar wat hij te zeggen had bedoelde ze dan. Toen hij haar voor liet gaan keek ze nog een over haar schouder, naar de Maze en voelde een soort wanhopigheid om er weer vandaan te moeten gaan. Ze draaide zich niet om en liep met Max mee. Het was nog steeds erg vroeg en ze zag geen mensen om zich heen. Misschien sliep iedereen nog of er waren al een paar mensen met het ontbijt. Sinead besloot dat ze zich niet af ging laten leiden door wat er in haar hoofd speelde en zich bij het gesprek te houden.
Ze haalde haar schouders op en keek voor zich uit toen ze antwoordde. ‘Ik weet dat niemand hier nog herinneringen heeft, dat er mensen via die kooi naar boven komen en..’ ze dacht na over het gesprek met Oliver en het gebrul dat ze had gehoord. ‘er is me verteld dat er dingen genaamd Grievers rondlopen in het labyrint.’ Ze wist nog niet zeker of ze moest vertellen dat ze zo ook achter haar naam was gekomen, dat het gebrul die herinnering had teruggebracht. Natuurlijk wist ze ook dat ze er niet in mocht maar ze ging er vanuit dat Max dat zelf ook al door had. Ze grinnikte, niet omdat ze het grappig vond maar om zichzelf niet in paniek over te laten gaan. ‘Ik weet niet waarom we hier zijn, wat er hier gebeurd, wat er met de mensen is gebeurd, ik weet helemaal niks.’ Vooral dat laatste kwam er bijtend uit, niet perse tegen Max gericht maar meer haar frustratie over de hele situatie. Ze keek hem weer aan, haar ogen waren haast wanhopig op zoek naar antwoorden.

_________________
Never mind the voices in your head
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: There are no problems, only challenges   ma nov 09 2015, 10:57

De frustratie die in haar stem doorklonk, was Max maar al te bekend. Hij kon beweren wat hij wilde, maar na al die maanden dat hij hier zat, kon het hem nog steeds kwaad maken hoe weinig ze wisten. Vaak uitte die frustratie zich als er daarnaast nog wat misging, zoals iedere keer dat iemand overleed, of toen homestead afgebrand was. En iedere keer was iemand anders daar de dupe van geworden; vaak of Helena, of Siënna. Soms, vaak eigenlijk, de mensen die het dichtst bij hem stonden.
"Ik moet je wel teleurstellen.. Op de meeste van die vragen heeft geen van ons antwoord." Hij kneep zijn lippen samen tot een streep terwijl hij haar aankeek. "We weten niet waarom we hier zijn, we weten niet wat de bedoeling is, of wat er hiervoor gebeurd is." Hij wreef met zijn duim en wijsvinger over zijn neus. "We geloven dat de uitgang in het labyrint is, maar er zijn daar inderdaad grievers. Ik heb er nooit een gezien, maar ik heb de schade gezien die ze kunnen aanrichten."
Max stuurde hen beide richting de keukens, waar een paar afgezonderde bomen stonden. Eenmaal bij een boom aangekomen, leunde hij er tegenaan en liet hij zich op de grond zakken. Hij trok zijn benen tot een kleermakerszit en liet zijn armen op zijn knieën rusten.
"Grievers zijn dodelijk, maar ze kunnen je ook steken. Wat er dan met je gebeurt is onduidelijk. Je ziet een soort beelden, maar ze zijn maar vaag. Niemand snapt ze tot nu toe echt. En de mensen die gestoken worden, veranderen." Hij keek weg, naar homestead, waar hij wist dat Evangeline en Oliver lagen. Oliver was een compleet ander mens geworden. Soms was het lastig om je de oude Oliver te herinneren. En Evangeline.. Hij wist niet wat er met haar zou gebeuren. De laatste keer dat hij haar zag was ze verward en angstig, maar dat kon ook door de ervaring zelf komen. Misschien zou zij goed opknappen? Hij hoopte het. Hij hoopte het echt.

_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinead
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Aantal berichten : 169

Registratiedatum : 02-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job: Track-Hoe
Relationship: You never know if you don't take a shot

BerichtOnderwerp: Re: There are no problems, only challenges   ma nov 09 2015, 12:45

Het was fijn om de frustratie eruit te krijgen en alle vragen die zich maar hadden opgehoopt in haar totdat ze een grote, rollende bal waren geworden. Nu de vragen op tafel lagen en uit haar hoofd voelde ze zich een stuk beter en vriendelijker. Misschien moest ze vaker zo eens met mensen praten.
Sinead knikte. Er waren geen antwoorden maar dat op zichzelf was al een antwoord: er was tenminste niets wat alle anderen wisten en zij niet. Dat luchtte op.
Wat betreft de Grievers werd ze weer nieuwsgierig. Max had er zelf kennelijk nooit een gezien, alleen de mensen die terug waren gekomen na een aanval. Tweede hands informatie dus die voor haar alleen bevestigde dat ze er ooit eens in moest gaan. Niet nu, niet binnen de kortste keren maar ooit zeker wel. Vooral als daar de uitgang zou zijn, daarom rende de Runners natuurlijk door het labyrint heen. Een verschrikkelijke gedachte drong haar ineens te binnen, wat als er geen uitweg zou zijn uit dit gebied? Snel waaide ze deze gedachte weg en liep verder met Max mee. Ze keek voor zich terwijl ze alle informatie in zich liet verwerken. Ze merkte op dat ze richting de keukens aan het lopen waren maar Max stopte en ging zitten voordat ze daar aankwamen. Heel even bleef ze staan, bijna boven hem hangend, maar ze besloot al gauw om tegenover hem te gaan zitten. Het was een stuk fijner om iemand recht aan te kunnen kijken in plaats van omhoog.
Heel even was ze verward. Ze konden je doden, maar ook steken? Dus een steek was niet dodelijk dan, concludeerde ze. Je zou beelden zien en veranderen.. ze volgde zijn blik richting homestead. Waarschijnlijk dacht hij aan de mensen die gestoken waren. Oliver wist ze, dat hij zijn hand had verloren door een Griever en ze had Eve moeilijk zien doen met haar been. Zou zij ook gestoken zijn? Zo ja dan was ze al wel snel te been en bezig. Waarom Oliver dan zijn hand kwijt had moeten raken wist ze niet maar dat waren ook haar zaken niet, dat had ze duidelijk meegekregen van hem zelf.
Dus als je gestoken word, overlijd je niet maar zie je beelden?’ vroeg ze ter verduidelijking. Het ergste wat er kon gebeuren was doodgaan op dit moment en dat kon op verschillende manieren gebeuren. Hier binnen de muren lag de kans om te overleven maar dan moesten anderen hun leven riskeren buiten de muren. Er kwam wederom een gedachte in haar op.
Komen de Grievers dan nooit de Glade in als de muren open zijn?’ Het zou vreselijk zijn als dat waar was, dan was je nooit ergens veilig. Anderzijds was veilig er niet echt het juiste woord voor hier tussen de muren. Toen ze een tijdje had nagedacht besloot ze toch om te vertellen over de brul en zo aan Max duidelijk te maken waarom ze zo nieuwsgierig was.
Toen ik met Oliver bovenaan op de Treehouse stond hoorde we een Grieverbrul. Ik weet niet waarom maar op dat moment wist ik mijn naam weer. Ik dacht dat, als ik naar binnen ging, ik misschien meer te weten zou krijgen.’ Achteraf klonk het als een ontzettend naïef plan, wie weet wat er daar had kunnen gebeuren. Nu wist ze wat ze daar kon verwachten wanneer ze naar binnen ging. ‘Zeg, ik wil niet van alle poespas weten tussen iedereen maar het zou wel fijn zijn om een beetje de verhoudingen tussen de mensen te weten, wie elkaar niet kunnen uitharden zodat ik geen onnodige ruzie ergens uitlok.’ Niet dat ze daar last van had gehad maar ze had nu genoeg mensen gekend die niets los wilde laten van zichzelf en ze was een veels te nieuwsgierig wezen om dit zomaar te laten gaan. Haar enthousiaste blik was terug, het was net een klein kind in de klas die verwonderd luisterd naar wat de leraar te vertellen heeft.

_________________
Never mind the voices in your head


Laatst aangepast door Sinead op ma nov 09 2015, 15:17; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: There are no problems, only challenges   ma nov 09 2015, 14:51

Sinead kwam tegenover hem zitten en Max leunde wat naar voren om zijn aandacht volledig op haar te richten. "Niet helemaal," antwoordde hij op haar vraag over de grieversteek. "Je overlijdt, tenzij we op tijd het serum toedienen. Het probleem is dat we dat serum niet altijd hebben, zoals nu." Hij hield even zijn hoofd schuin en trok een mondhoek op om haar een 'dus je laat het om naar binnen te gaan'-blik toe te werpen. "En je moet op tijd terug zijn uit het labyrint, want het serum moet echt snel toegediend worden. En iemand zal je moeten tillen." Maar ook dat kon alleen als de ander zelf niet gestoken werd. "'s Avonds sluiten de muren, en de grievers lijken overdag wat minder actief dan 's nachts."
Sinead ging verder, en Max' lippen krulden zich in een weemoedige glimlach. Hij snapte haar gedachtegang volkomen; het was hem maar al te bekend. Hoe irrationeel het ook was, hij wist wat deze plaats met je kon doen; hij wist hoe radeloos het je kon maken wat voor wanhopige ideeën in je opkwamen in de zoektocht naar antwoorden. "Ik snap je," probeerde hij haar op haar gemak te stellen. "Ik snap je drang, maar zet het uit je hoofd, asjeblieft."
Max begon te lachen toen ze haar nieuwsgierigheid naar de andere gladers toonde. Sinead had het niet kunnen weten, maar hij was wel de slechtste persoon om die informatie aan te vragen. "God.. eh," begon hij lachend. "Hayden en Oliver waren ooit samen, maar toen gebeurde er van alles, en ik heb geen idee wat hun status nu is. En verder zijn er geloof ik niet zo veel spanningen?" Ongetwijfeld niet waar, en de vraag in die zin klonk door. Hij had met niemand problemen, en dat was zo ver zijn kennis reikte. "Ik ben niet de juiste persoon om dit aan te vragen, sorry," verontschuldigde hij zich.

_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinead
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Aantal berichten : 169

Registratiedatum : 02-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job: Track-Hoe
Relationship: You never know if you don't take a shot

BerichtOnderwerp: Re: There are no problems, only challenges   ma nov 09 2015, 15:29

Sinead lachte hardop en vrolijk toen ze zijn blik doorhad. Ja ja, als hij haar wilde overtuigen om dat labyrint niet in te gaan was hem dat goed aan het lukken. Goed, je kon dus doodgaan door de steek van de Griever en gewoon door hem zelf. Het punt was dus om hem te vermijden of te ontlopen, koste wat kost want zelf zou je er niet meer uitkomen. Ze knikte, ze had hem begrepen. Het was handiger om het labyrint zonder toestemming te betreden als er een serum was, dat hield ze in haar achterhoofd. Sinead vroeg zich af of Max een paar van haar ideeën herkende, en anders ging hij er alsnog goed genoeg mee om. Steeds meer begon ze zich te ontspannen, liet wat gedachtes los waar ze mee rond had gelopen.
Toen Max begon over de andere gladers werd ze weer nieuwsgierig en boog zich voorover. Die chagrijnige Oliver had een relatie met iemand? Ze kon het zich nauwelijks voorstellen. Daarna lachte ze weer, gelukkig maar, het leek er niet op alsof er ontzettende roddelaars in de groep zaten. Ze liet zich weer een beetje naar achteren vallen, steunde tegen iets hards achter haar waarvan ze eerst niet door had gehad dat het er lag en keek Max weer aan. Ze hoefde het allemaal niet te weten maar het zou op zijn tijd wel duidelijk worden als er spanningen heersten. Zolang zij er weinig mee te maken had, zoals Max, vond ze het wel prima. Ineens schoot haar een andere gedachte op en ze voelde zich bijna beschaamd dat ze het niet eerder had gezegd. Sinead was in sommige gevallen wel teruggetrokken maar echt verlegen was ze niet. Ook al vond ze zelf dat ze fout had gezeten, ze kon het in ieder geval zonder teveel gedraai om het onderwerp zeggen.
‘Dankjewel dat je me daarginds tegenhield.’ Zei ze en keek glimlachend om naar de muur. De drang zat er nog wel maar lang niet zo erg als eerder. Ze wist nu dat ze zich straks zou gaan richten op het werken en ze had er een vriend bij, dat stelde haar wel op haar gemak.
‘Niet dat ik ontzettend veel wijzer ben geworden maar ik waardeer het heel erg van je.’ Zei ze toen ze Max weer aankeek. Ze wist nu natuurlijk wel meer maar lang niet zo veel als ze zou willen weten. Daar kon hij natuurlijk niets aan doen dus bedankte ze hem ervoor. ‘Hoe lang zit je hier eigenlijk al? Het klinkt alsof je hier al veel hebt meegemaakt.’ Zijn relaxte houding straalde uit dat hij wist hoe het hier zat en hij was comfortabel genoeg om een nieuwtje meteen aan te spreken.

_________________
Never mind the voices in your head
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: There are no problems, only challenges   ma nov 09 2015, 17:28


Sinead's lach werkte aanstekelijk, en hij tikte met zijn hand tegen haar knie aan toen ze hem bedankte. "Hé, geen probleem," stopte hij haar toe. "Iedereen heeft wel eens zo'n moment." Er was meer dan eens gebeurd dat iemand uit wanhoop het labyrint in had gewild.
Max keek even van Sinead weg en richtte zijn blik wat omhoog om de maanden te proberen te tellen, maar zijn gevoel van weken was hij kwijtgeraakt. "Ik geloof dat ik de vijfde was die hier aankwam," vertelde hij. "Een halfjaar? Ik weet het niet, sorry. Wel al een tijdje." En hij trok zijn schouder op toen ze suggereerde dat er voor haar aankomst veel was gebeurd. "Ach." Het waren geen dingen waar zij zich nu zorgen om hoefde te maken, en niet iedere pagina bezat een verhaal waar hij trots op was. "Ook goede dingen," glimlachte hij weer. Iedereen reageerde anders op deze situatie, maar als je daar doorheen kon kijken.. "Er zitten hier veel goede mensen. Het duurt alleen soms even voor je dat ziet."


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinead
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Aantal berichten : 169

Registratiedatum : 02-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job: Track-Hoe
Relationship: You never know if you don't take a shot

BerichtOnderwerp: Re: There are no problems, only challenges   ma nov 09 2015, 17:46

Sinead bleef met een lach op haar gezicht zitten. Het was net alsof er niets ergs aan de hand, alsof alles normaal was aan deze situatie. Maakte ze er alleen het beste van of begon ze haar plek hier toch te accepteren? Ze wist niet welke van de twee het was maar het maakte haar rustiger in haar hoofd. Of de hectische gedachtes ooit weg zouden gaan wist ze niet en de stemmingswisselingen zouden haar altijd wel bijblijven maar met deze omstandigheden bleef ze kalmer dan gedacht. Ze grinnikte en dacht even aan Jack toen Max zei dat de meeste mensen hier wel goed waren. Zo’n persoon was hij, die deed alsof het hem niets kon schelen, en Sinead wilde niets loslaten over zijn geheimpje. Tot die tijd zou ze hem uit blijven dagen.
Ze knikte eventjes en keek daarna weer naar het gras. ‘Soms vraag ik me af of dat niet de reden is waarom we hier zitten.’ Je kon zeggen wat je wilde, maar de meesten hadden wel dingen gemeen. Het waren allemaal volhardende mensen, sommigen iets te koppig zoals zij, maar iedereen had karakter, hoe deze ook was. ‘Het helpt niet, dat weet ik, maar ’s nachts bedenk ik wel eens redenen waarom we hier zitten. Zoals dat we vroeger iets slechts hebben gedaan en dat dit een nieuwe kans is om je goede zelf te tonen.’ Toen ze het uitsprak realiseerde ze zelf dat ze goed wilde zijn, voor de mensen om haar heen en ze vroeg zich wederom af waarom. Ze lachte om zichzelf, al die vragen de hele tijd, ze leek wel een vraag-machine. ‘Dan probeer ik me voor te stellen dat we elkaar vroeger al kende maar ik kan dan niks meer bedenken.’ Zo ver reikte haar fantasie, dat ze elkaar kende, maar ze had totaal geen beeld over hoe de buitenwereld eruit zag. Als die er was, is dan weer de vraag. Wat praatte ze veel, zeg. Het was alsof alles uit haar bleef bubbelen hoe langer ze hier bleef zitten.
Een vroegere vraag dook in haar op en ze keek ietwat ondeugend richting een open plek. Het leek erop alsof er een bijeenkomst was geweest en een stapel hout was afgebrand. ‘Wat gebeurd er daar eigenlijk?’ vroeg ze zo nonchalant mogelijk terwijl ze naar de fireplace wees.

_________________
Never mind the voices in your head
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: There are no problems, only challenges   ma nov 09 2015, 18:10

Max begon aan de veters van zijn schoenen te plukken toen Sinead met een theorie kwam. Hij had dit onderwerp lang geleden al opgegeven. Het feit dat hij de antwoorden wellicht nooit te weten zou komen, hadden hem gek gemaakt, en dus had hij er destijds voor gekozen er niet meer over na te denken. Hij wist dan ook niet goed hoe hij nu moest reageren, dus trok hij weer een schouder op, maar zweeg.
"Dat," begon hij, blij dat ze over iets anders begon, "is waar we vroeger nog wel eens een kampvuur hadden." De laatste tijd kwamen ze nog maar nauwelijks samen. Het was iets geweest wat ze vaker hadden gedaan toen de groep nog klein was en iedereen elkaar op die manier kon leren kennen. Nu groeide er wat gras op de nog altijd zwartgeblakerde cirkel waar destijds enkele keren een kampvuur was geweest. "Iedereen is altijd vrij iets te beginnen, maar de laatste tijd had niemand er echt behoefte aan, denk ik."


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rat Man
avatar
Radmin

PROFIEL
Tag : WCKD IS GOOD

Aantal berichten : 18

Registratiedatum : 14-05-15

RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: There are no problems, only challenges   ma nov 09 2015, 19:12

A.D. Janson is online
Subject - 5 (label Max) // 102 (label Sinead)
Object - Boom
>> Boom achter 5 kraakt en valt naar voren
>> variable sent

_________________


- WCKD IS GOOD -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinead
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Aantal berichten : 169

Registratiedatum : 02-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job: Track-Hoe
Relationship: You never know if you don't take a shot

BerichtOnderwerp: Re: There are no problems, only challenges   ma nov 09 2015, 19:36

Met haar nieuwsgierige uitdrukking keek ze naar het aangewezen plekje terwijl Max begon te vertellen over een kampvuur. Vuur, was dat niet gevaarlijk hier? Ze kon het zich niet goed herinneren hoe het eruit zou zien maar toen ze plek eromheen beter bekeek zag ze dat er maatregelen voor waren genomen. Er stond niets dichtbij dat belangrijk was en in brand kon komen te staan, daar kwam bij dat er zand omheen lag zodat het vuur zich niet kon verspreiden. Goed bedacht, vond ze.
Sinead dacht na over wat hij zei. Geen behoefte aan? Zoals ze het nu zag was iedereen vrij gespannen overal, niemand die echt zijn rust ergens in kon vinden. Het kon ook een leuk moment worden voor allemaal nieuwelingen om niet een op een mensen te leren kennen tijdens het werken en stressen maar juist om even wat andere dingen te doen. Ze probeerde haar uiterste best om er iets bij te bedenken maar elke keer dat ze dacht dat ze bij het juiste idee zat, vloog het weg uit haar hoofd en zat ze met een leeg idee. Max vertelde ook dat iedereen vrij was om daar iets te beginnen en net toen Sinead wilde voorstellen om binnenkort iets te organiseren, hoorde ze een luide kraak.
Te luid was het, dichtbij. Haar ogen sperde wijd open, haar kaken klemde juist op elkaar. Net een moment waarop ze had gedacht dat ze veilig en gerust was, dit zorgde voor dezelfde adrenalinestroom die ze had gehad toen ze uit de box was geklommen. Ook al ging alles ontzettend snel achteraf, op dit moment deed ze alles uit instinct. Met dezelfde razende snelheid zette ze zich af richting Max die tegen de boom zat, de boom die luid aan het kraken was. Eve had haar een keer zien rennen maar dit was een moment van leven en dood. Haar grote nadeel was dat ze niet sterk was dus zou Max duwen geen zin hebben, vandaar dat ze al haar snelheid gebruikte om met heel haar rug tegen hem aan te stoten en hem zo uit de weg van de boom te halen. Ergens hoopte ze dat ze hem niet al te veel pijn deed, vooral omdat hij al zo aardig deed tegen haar maar ze wilde hem niet onder die boom hebben. Ze haalde paniekerig adem en klemde zich vast aan de boom om haarzelf nog uit de weg te halen maar verloor haar grip. Het gekraak werd alleen maar luider en ze hoorde een doffe plof. Als ze geluk had viel de boom om haar heen en zat ze alleen met haar middel vast onder dit gedonder en zo niet.. zou ze een Med-Jacker nodig hebben zonder dat ze de Maze eens in was geweest. Ze voelde een plek in haar zij warm worden en bleef stil als een steen liggen. De laatste paar seconden waren te snel gegaan, ze snapte niet wat er was gebeurd. Eerder had ze eens gedacht of de bomen hier wel normale bomen waren, nu was ze ervan overtuigd dat dat niet het geval was. Ze duwde zachtjes tegen de boom maar deze bewoog zich voor geen millimeter.
‘Ik denk dat ik wel behoefte heb aan een kampvuur.’ Mompelde ze ietwat verdwaasd terwijl ze om zich heen keek en wilde checken of Max wel oké was.

_________________
Never mind the voices in your head
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: There are no problems, only challenges   di nov 10 2015, 00:51

Het kraken achter hem liet Max opkijken, maar voor hij kon verwerken wat er gaande was, voelde hij een beuk tegen zijn zij. Hij viel om, rolde van zijn zij door op zijn rug en ving de klap op met zijn armen. Geschokt keek hij op en zag voor zijn ogen de boom op de grond kletteren. "Fuck fuck fuck," grauwde Max. Op handen en knieën kroop hij naar de boom en trok de kleinere zijtakken van de boom af om bij Sinead te kunnen. Haar gezicht werd zichtbaar, net als haar bovenlichaam, waar aan de zijkant een rode vlek was verschenen. Max veegde Sinead's haar uit haar gezicht en legde zijn hand op haar kruin. Met zijn andere hand duwde hij takken opzij, om zo te kunnen zien hoeveel ruimte hij had om haar onder de boom vandaan te krijgen. Ze was geraakt door de scherpe punt van een afgebroken tak, maar de grote boomstam zelf raakte de grond niet; de zijtakken waren sterk genoeg geweest om het gewicht op te vangen. Max beet op zijn lip en richtte zich weer op Sinead. "Gaat het?" vroeg hij. Hij wilde weten hoeveel pijn haar zij deed voordat hij haar óf de boom ging bewegen om haar hier onderuit te krijgen.

_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinead
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Aantal berichten : 169

Registratiedatum : 02-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job: Track-Hoe
Relationship: You never know if you don't take a shot

BerichtOnderwerp: Re: There are no problems, only challenges   di nov 10 2015, 09:34

Toen ze Max zag tussen de takken door liet ze een opgeluchte zucht. Hij was er niet door geraakt, alleen door haar dan. Ze keek zijlings en zag dat de takken het gewicht van de boom hadden opgevangen en zat deze nog voor een stukje vastzat aan de stam. Alleen het voorste gedeelde maar het was genoeg om haar niet te pletten. Toen Max vroeg of het ging knikte ze en voelde zachtjes aan haar zij. Er was een scherpe punt in gekomen maar deze was lang niet zo groot als het had kunnen zijn. ‘ ’T is maar een splinter.’ Zei ze grappend en voelde aan de punt. Het irriteerde, dat zeker, maar dat was dan ook wel het ergste. Een Med-jacker zou niet hoeven helpen, dit ging vanzelf wel over. Ze wrikte een klein beetje aan de bovenkant. Het zat voor een deel los, dat was mooi. Sinead dacht aan wat Eve had gezegd over een Slicer worden en ze beet een beetje op haar lip toen ze het stukje hout aan de bovenkant lostrok. Daarna friemelde ze, voor zover ze de ruimte ervoor kreeg, het stukje hout uit haar zij en liet het langs zich neervallen. Even grinnikte ze om de komische situatie. Daar lag ze dan, onder een boom. Vanaf nu vond ze bomen net zo gevaarlijk als Grievers, want welke boom valt er nou zomaar om?
Toen ze de boom op zich nader inspecteerde zag ze dat ze een klein beetje ruimte had. Helaas zaten haar heupen toch wel echt klem, voor de rest had ze er wel onderdoor gepast. Ergens in zich bedankte ze dat ze niet heel veel steviger was dan dit.
‘Als we de boom een klein beetje omhoog krijgen pas ik er wel onderdoor.’ Zei ze toen ze omkeek naar Max. Ze vroeg zich af waarom de boom op hem af was gekomen. Wilde iemand hem dood hebben? Wederom besloot ze die gedachte te laten gaan en voelde aan een sterke tak naast zich.
‘Er is nu wel genoeg hout voor een kampvuur.’ Merkte ze vrolijk op.

_________________
Never mind the voices in your head
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: There are no problems, only challenges   do nov 12 2015, 01:33


Het was bijna frustrerend hoe Sinead zo makkelijk met de wonde omging. Ze lachte erbij, terwijl Max zich opgelaten voelde omdat er zojuist een boom op het meisje was gevallen. Hij dwong een mondhoek omhoog als reactie, maar richtte zich met een gefocuste blik op de takken en de boom, en probeer een manier te bedenken om haar er onderuit te krijgen.
"Ik ga hem proberen zo ver mogelijk op te tillen," zei Max haar. "Kan je je er denk je onder vandaan wurmen?" Hij had zichzelf dichter naar de stam verschoven en probeerde uit wat het gewicht van de stam zou zijn.

[neh sorry kort]

_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinead
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Aantal berichten : 169

Registratiedatum : 02-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job: Track-Hoe
Relationship: You never know if you don't take a shot

BerichtOnderwerp: Re: There are no problems, only challenges   do nov 12 2015, 10:29

Ze legde haar hand tegen haar zij en voelde dat het nog steeds aan het bloeden was. Toen ze haar hand terugtrok zat deze vol met de rode vloeistof. Met afschuw keek ze ernaar, meer omdat het van haarzelf kwam dan dat het bloed was. Ineens nam de realisatie van haar positie toe, het viel op zijn plek. Ze was in een verschrikkelijke situatie met mensen die de hele tijd verwond konden raken of dood konden gaan door dingen waar ze zelf totaal geen controle over had. Sinead's ademhaling nam toe, de paniek begon haar over te nemen. Toen Max zei dat hij ging kijken of hij de boom een beetje kon optillen duwde ze het ding krachtig van zich af. Ze stribbelde en duwde, haar heupen en benen bleven af en toe haken aan stukken van de boom en het deed zeer op het moment dat ze stukjes uitgestoken hout als sneetjes in zich kreeg. Toch bleef ze door gaan alsof ze ineens in een levensgevaarlijke situatie zat. Toen haar ene been los zat wrong ze meer met de ander. In haar ooghoeken ontstonden tranen. Sinead wilde eruit, en wel nu.
Ineens schoot ook haar laatste voet onder de boom vandaan en ze sleurde zichzelf eerst verder van de boom weg voordat ze bleef liggen en op adem probeerde te komen. Ze duwde haar hand zachtjes op de wond en voelde er nog wat vloeistof uitkomen. Wat een zooi, zeg. 'Stomme boom.' Snifte ze zachtjes en droogde haar ogen aan haar mouw. Daarna bleef ze rustig liggen en haalde een haar overgebleven splinters uit haar bovenbenen. Daarna keek ze Max serieus aan en zei 'Je weet dat die boom jou wilde hebben, hè?' Niet dat ze hem ongerust wilde maken maar misschien moest hij de komende tijd oppassen.

_________________
Never mind the voices in your head
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: There are no problems, only challenges   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
There are no problems, only challenges
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Open - Nothing but problems.
» ~Be careful telling your problems, 99% is happy that only you have them~

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE MAZE :: The Maze-