IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Older and Wiser

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Clementine
avatar
Slicer

PROFIEL
Tag : (a)

Aantal berichten : 131

Registratiedatum : 05-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ❀ 13 years
Job: ❀ Slicer
Relationship: ❀ P-please get away from me.

BerichtOnderwerp: Older and Wiser   za nov 07 2015, 00:35

Het best kleine meisje was omhoog geklommen. Ze wist niet echt wat ze moest doen de laatste dagen. Inmiddels was ze hier 2 dagen. Ja ze moest een job vinden hier. Iets bouwen of repareren was niks voor haar. Dieren vermoorden ook niet(al vond ze de dieren geweldig). De keuken durfde ze nog niet in want ze had dingen over de keeper gehoord. Zou ze daar naar binnen gaan? De grote velden vol met eten gaven haar de kriebels, omdat ze niks zag als ze erin stond en de anderen waren rangen die veel verantwoordelijkheid moesten laten zien. Die een klein 12-jarig kind natuurlijk niet kon afleggen. Ooit zou ze wel iets vinden en iemand zou haar wel helpen met kiezen. Ze wou gewoon niet nutteloos zijn. Het blonde meisje zuchtte en keek om zich heen. Vanaf hier kon ze alles zien. Haar ogen keken vrolijk om zich heen terwijl ze voorzichtig in het midden ging staan. Ze kon de box zien, de meeting cabin en ook homestead. Het was wel best hoog dan. Aangezien Clem toch niet wist wat ze moest doen ging ze in de kleermakerszit zitten terwijl ze haar ogen op de Glade hield. Het enige waar ze verdrietig van werd was de muur die om hen heen zat. Nog altijd was het moeilijk te beseffen dat ze vast zat. Zij waren hier alleen, anders hadden de runners die inmiddels wel gevonden toch? Ja, ze kende nog weinig mensen hier, maar ze had vertrouwen. Ze waren allemaal ouder, dus ze konden meer. Toch?

- OPEN
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Autum
avatar
Slicer

PROFIEL
Tag : I mean, all we are is what we try to get rid of

Aantal berichten : 160

Registratiedatum : 24-09-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: Slicer
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Older and Wiser   za nov 07 2015, 01:46

En ook Autum voelde zich bijzonder waardeloos de afgelopen dagen. Niet waardeloos in de zin van 'ik voel me naar' maar eerder waardeloos in de zin van 'ik voeg absoluut niets toe aan deze maatschappij'. Hoewel ze inmiddels was benoemd tot Slicer, voelde ze zich nog altijd niet erg erkend. Of überhaupt aanwezig. Ze mocht dan wel de godganse dag bezig zijn met het verzorgen van de weinige dieren die ze hadden en het rondhangen in de Bloodhouse, erg nuttig voelde ze zichzelf niet en het idee dat anderen haar wel nuttig vonden, werd absoluut niet gewekt. Nu moest Autum toegeven dat ze zelf ook niet bijzonder hard haar best deed voor connecties. Er waren nog maar weinig mensen die ze echt had gesproken, met wie ze meer woorden had gewisseld dan de simpele 'Hallo' en 'Dus, weet je je naam al?' De meeste vrije tijd die ze had, bracht ze in haar eentje door, dwalend door de Glade. Ze voelde zich vreemd, onecht, alsof ze naar zichzelf keek terwijl ze door een film liep. Dagen na haar aankomst in de box had ze zich nog slecht gevoeld, misselijk en zwak. Ziek, eigenlijk, brandend van de koorts terwijl het kippenvel haar op haar armen had gestaan. Maar dat was niet het ergste geweest. Naast de fysieke klachten, had zich ook misselijkmakend paranoïde gevoeld. Het vertrouwen in haar medemens was minimaal en ieder geluid of iedere beweging had haar doen opspringen. Haar ogen stonden opgejaagd en ze was continu gespannen. Na zo'n week was haar koorts gezakt, na anderhalve week ook de misselijkheid. Nu had ze alleen af en toe nog last van trillende handen. De paranoia was wel gebleven en dreef haar regelmatig op haar solo dwaaltochten door de Glade.
Ook nu was ze op een van die solo tochten en deze keer had haar tocht haar geleid naar het Treehouse. Een keer eerder had ze hier gezeten. Ze had met haar benen over de rand bungelend neergekeken op het gebied rondom haar. Het boven alles en iedereen uitstijgen, had haar gevoel van realiteit geen goed gedaan en ze had zich die dag zo raar gevoeld dat ze niet meer terug was gekomen naar deze plek. Maar nu deed ze het toch, omdat ze de wanhoop nabij was en iets zocht om te doen. Met moeite had ze al haar spieren aangespannen en was ze aan haar tocht naar boven begonnen. Tegen de tijd dat ze boven was, was haar hele lichaam uitgeput. Zuchtend trok ze zichzelf op het platform, om er daar achter te komen dat er blijkbaar al iemand was. Een meisje, om precies te zijn. Autum herkende haar als het nieuwe meisje, praktisch een kind, dat hier net -wat was het, twee dagen? - was. "Ehm, hey," begroette Autum het meisje wat onwennig. In de tijd dat ze hier zat, was ze conversatie voor het grootste deel uit de weg gegaan. Ze baalde er enigszins van dat ze zichzelf nu zo in de val had gelokt, dat ze wel gedoemd was tot een conversatie. Dat ze het kleine meisje, dat hier zelf niks aan kon doen en die overal waarschijnlijk net zo min of nog minder van snapte als Autum, hiervan beschuldigde, was absoluut onterecht en onnodig. Maar he, voor eerlijkheid en rede moesten we absoluut niet bij Autum zijn.

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clementine
avatar
Slicer

PROFIEL
Tag : (a)

Aantal berichten : 131

Registratiedatum : 05-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ❀ 13 years
Job: ❀ Slicer
Relationship: ❀ P-please get away from me.

BerichtOnderwerp: Re: Older and Wiser   za nov 07 2015, 10:50

Geluiden klonken achter haar en ze draaide zich wat voorzichtig naar het geluid.  Haar hoofdje deed ze wat schuin terwijl ze keek naar een meisje met bijna witte haren en een bleke huid. Zijzelf had ook een bleke huid, maar deze leek bleker. Niet dat ze verder veel aandacht gaf aan haar uiterlijk. Het was gewoon het eerste wat je zag en dat was wel belangrijk. Het meisje glimlachte naar haar terwijl ze zich een beetje naar haar toe draaide. Clem was niet bang voor een conversatie, eigenlijk wou ze juist vrienden hebben hier. Al waren ze misschien 8 jaar ouder, dan konden ze juist vertellen wat ze moest doen, want ze vond het best moeilijk om dat zelf te moeten doen. Klonk misschien raar, toch was het waar. "H-hey", zei ze voorzichtig, maar wel op een vriendelijke toon. Nog altijd in de kleermakerszit bleef ze zitten. Achter haar kon ze de Glade nog zien. Wat haar nog altijd bang maakte, maar ook fascineerde. Met haar hand ging ze wat ongemakkelijk aan haar haren zitten. Hmm moest ze wat zeggen? "E-euhm, wat is jouw naam?", besloot ze te vragen en ze glimlachte weer naar haar. Ging zij nou het gesprek leiden?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Autum
avatar
Slicer

PROFIEL
Tag : I mean, all we are is what we try to get rid of

Aantal berichten : 160

Registratiedatum : 24-09-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: Slicer
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Older and Wiser   za nov 07 2015, 11:43

Het meisje ging verzitten en het werd Autum duidelijk dat de conversatie inderdaad absoluut niet meer uit de weg te gaan was. De begroeting had, net als Autum haar begroeting, onwennig geklonken en de hand van het meisje die wat ongemakkelijk door haar haar streek, maakten dat Autum bijna een soort van medelijden kreeg met het kind. Nu was Autum regelmatig te druk met zelfmedelijden om zich ook nog te bekommeren om anderen, in dit geval lag het wellicht anders. Waarschijnlijk omdat het meisje zo verschrikkelijk jong was en Autum zich absoluut niet kon inbeelden hoe het moest zijn om op zo'n fragiele leeftijd te belanden in een regelrechte nachtmerrie, zonder naam of herinneringen. Ook Autum ging verzitten, niet in kleermakerszit maar met een been bungelend over de rand, zoals ze eerder ook had gezeten. Haar andere been had ze echter wel in de kleermakerszit houding. Op deze manier kon ze het meisje nog wel aankijken tijdens het gesprek dat toch echt van start was gegaan. "Autum," gaf ze het kind antwoord, met iets wat leek op een aanmoedigende doch onwennige glimlach rond haar lippen. "Heb jij je naam al terug?"

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clementine
avatar
Slicer

PROFIEL
Tag : (a)

Aantal berichten : 131

Registratiedatum : 05-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ❀ 13 years
Job: ❀ Slicer
Relationship: ❀ P-please get away from me.

BerichtOnderwerp: Re: Older and Wiser   zo nov 08 2015, 11:01

Autum was haar naam en ze knikte. Met haar lippen deed ze alsof ze haar naam zei, maar er kwam geen geluid uit haar mond. Gewoon om te laten zien dat ze het door had. Er kwam een glimlach rond de lippen van Autum en het meisje lachte terug met haar hoofd wat schuin. Dit meisje was al heel wat ouder. Geen oma, maar wel ouder. De benen van het andere meisje hingen over de rand en Clem keek een beetje naar beneden en besloot haar benen ook over de rand te doen. Het gaf een soort kriebels in haar buik van gevaar, maar ze vond het wel leuk. "Heb jij je naam al terug?" , vroeg het andere meisje. Het blonde meisje ging een beetje met haar benen bewegen alsof ze op een veel te grote stoel zat. Dat probleem had ze hier wel vaker. Alles was te groot, ze zou hulp moeten hebben bij verschillende dingen, maar op een gegeven moment zou alles wel vanzelf gaan. "Ja gisteren," begon ze voorzichtig. Toen begon ze te lachen. "Ik gleed uit, viel en toen wist ik het weer", zei ze lachend. "Raar hé? Ik wist niet eens meer dat mijn naam Clementine was." De haren van het meisje gingen weer voor haar ogen. Met haar vinger schoof ze het achter haar oor. "Hoe is jouw naam terug gekomen Autum?" Haar blik ging naar het andere meisje met een lieve uitdrukking op haar gezicht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Autum
avatar
Slicer

PROFIEL
Tag : I mean, all we are is what we try to get rid of

Aantal berichten : 160

Registratiedatum : 24-09-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: Slicer
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Older and Wiser   wo nov 25 2015, 17:44


Autum zag dat het meisje haar voorbeeld volgde en ook haar benen over de rand liet bungelen. Terwijl Autum het meisje in zich op nam, besefte ze zich dat ze geen sprankje zorgzaamheid in zich had. Geen enkele vorm van verantwoordelijkheid. Ze bekeek Clementine, zag hoe haar benen over de rand hingen en wist dat dergelijk gedrag gevaarlijk kon zijn. In feite deed ze het zelf ook alleen maar om de grens op te zoeken, misschien zelfs wel in de hoop dat het een keer fout kon gaan. En terwijl ze dit kleine meisje bekeek, terwijl de gedachte dat het meisje zou kunnen vallen en dat Autum haar eigenlijk als te jong en te roekeloos zou moeten zien, hield ze haar mond en bleef ze onwennig glimlachen. Het deed haar niks. Het meisje dat, net als Autum, het gevaar opzocht, was gewoon een kind. Gewoon een meisje, iemand met wie Autum het zou moeten volhouden en met wie ze nu toevalligerwijs een gesprek zou moeten voeren. Meer dan dat was ze niet en als ze te pletter zou vallen, hoe verschrikkelijk dit ook zou zijn, Autum zou zich hoogstwaarschijnlijk geen moment schuldig voelen. Deze gedachte, echter, maakte dat ze zich wel schuldig voelde. Voor het eerst drong het tot haar door dat ze misschien toch niet het onschuldige, ongevaarlijke meisje was dat gewoon haar best deed om bij te blijven. Terwijl deze gedachtes zich in Autum haar hoofd nestelden, was het meisje weer begonnen met praten. Autum had haar woorden niet gehoord, maar zag het meisje lachen en lachte, als aanmoediging en omdat ze geen idee had wat ze anders moest doen, maar mee. "Raar he? Ik wist niet eens meer dat mijn naam Clementine was." Autum glimlachte een bijna triest glimlachje en knikte. Ze had het belangrijkste, - de naam, waar ze toch zeker zelf naar gevraagd had - in ieder geval niet gemist. "Hoe is jouw naam terug gekomen Autum?" vroeg het kind haar. Autum slikte en haalde iets wat argeloos haar schouders op. Het antwoord dat ze zou geven, was absoluut niet leuk, of lief. Het was verre van een grappig verhaal, maar aangezien Autum geen idee had wat ze anders moest en ze daarnaast misselijk werd van mensen die de realiteit leuker wilden maken dan het was, gaf ze naar eerlijkheid antwoord. Met een lacherige toon in haar stem, dat wel. Ze had er geen baat bij om het kind af te schrikken. Een nieuwe vriend of in ieder geval iemand die haar verdroeg, kon nog wel eens gunstig uitpakken. "Ik was bezig. In het slachthuis. Je weet wel." Ze glimlachte even. Er was geen reden waarom ze in detail zou moeten treden. "En terwijl ik aan het schoonmaken was, volgens mij op het moment dat ik mijn handen aan het wassen was, schoot er opeens een naam door mijn hoofd. Het klonk zo vertrouwd, dat het wel de mijne moest zijn."
Sorry dat je zo lang moest wachten!

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clementine
avatar
Slicer

PROFIEL
Tag : (a)

Aantal berichten : 131

Registratiedatum : 05-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ❀ 13 years
Job: ❀ Slicer
Relationship: ❀ P-please get away from me.

BerichtOnderwerp: Re: Older and Wiser   zo nov 29 2015, 10:07

"Ik was bezig. In het slachthuis. Je weet wel." Slachthuis klonk verschrikkelijk al vond ze de dieren daar geweldig. De dieren daar zat ze vaker bij, maar het feit dat ze die dan moest gaan doden. Uhm nee, dankjewel. Autum legde haar uit hoe het bij haar terug was gekomen. Heel anders. Alsof het een verhaaltje was luisterde ze er naar. Iedereen zijn eigen manier blijkbaar. "Oh grappig", zei ze met een glimlach. Het blonde meisje had zich nog niet in het slachthuis gewaagd, maar de keuken inmiddels wel. Ze zag gewoon voor zich hoe er een soort lab-achtig-iets was met overal bloed. Uh goor. Misschien kon ze vragen of het zo was? Misschien was het wel helemaal niet zo. "Ben je een slicer Autum?", vroeg ze toen maar zonder er verder over na te denken.

{ kort :')

_________________

::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Autum
avatar
Slicer

PROFIEL
Tag : I mean, all we are is what we try to get rid of

Aantal berichten : 160

Registratiedatum : 24-09-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: Slicer
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Older and Wiser   vr dec 04 2015, 16:28

Autum haar mondhoeken gleden omhoog toen het meisje haar verhaal bestempelde met het woord 'grappig'. Zo kon je het inderdaad ook noemen. Misschien was het ook wel grappig. Zelf had ze nooit echt nagedacht of stilgestaan bij het feit dat er ook nog een komische kant kon zitten aan dit alles, aan het kwijtraken van je naam en het terugvinden hiervan wanneer je net een kip het leven had ontnomen. Of wel, jawel, ze had er wel iets grappigs aan gezien. Namelijk dat ze zich nog wel voor de geest had kunnen halen hoe het moest zijn om dronken te zijn en dat ze hier al naar verlangde voordat ze in de Glade ook maar een fles met een vinger had aangeraakt, maar haar verder absoluut niks meer bijstond van haar oude leven. Dat had ze komisch gevonden, daar had ze bitter om kunnen lachen. Het feit dat haar prioriteiten haar zo simpel duidelijk werden gemaakt, zonder dat ze naar haar eigen gevoel ook meer enige vorm van inspraak had.
Autum knikte als antwoord op haar laatste vraag. Of ze slicer was. Ja. "Hmm-hm," mompelde ze. "Ik neem aan dat je nog geen taak hebt?" Ze kamde haar vingers door haar lichtroze haren en keek het meisje wat afwachtend aan, alsof het kind de antwoorden zou kunnen hebben op alle vragen die Autum had en ooit zou hebben over het leven. Na een tijdje sprak ze weer. "Weet je eigenlijk hoe oud je bent, ongeveer?"

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Older and Wiser   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Older and Wiser
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Treehouse-