IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Get inside my mind

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Get inside my mind   za nov 07 2015, 13:53

Het was nog vroeg in de avond. Het was schemerig geworden en de muren waren net gesloten. Nog steeds had Max de gewoonte om te checken of de runners iedere keer veilig terug waren. Hij was dat beginnen te doen toen hij en Helena dichter naar elkaar toegroeiden. Oh, wat had hij het altijd gehaat dat ze een runner was. Maar nog steeds.. Ze waren uit elkaar, en het was vredig tussen hen. Hij zag haar veel minder, veel te weinig zelfs, maar nog steeds haatte hij hoe ze iedere dag het labyrint inging. Nog steeds controleerde hij van een afstand of hij haar lange, bruine haren bij de deuren zag verschijnen.
Er was nog een hele avond waarin dingen konden gebeuren, maar Max liep homestead binnen, richting zijn hangmat. Hij begon de knoopjes van zijn overhemd los te maken, en trok hem uit. Hij vouwde het tot een rommelig pakketje en legde het naast z'n hangmat op de grond.
Drama was verdwenen. Hij had het gehaat toen zijn leven ermee doordrongen was. Het was weer rustig, maar waarom voelde hij dan dat met het drama ook zijn energie was verdwenen? Ja, hij had zich verlamd en wazig gevoeld toen het er was, maar nu homestead weer herbouwd was, er niks gaande was tussen hem en Helena en zelfs Siënna nergens meer te vinden leek, leek daarmee ook een deel van hem zelf weg te zijn. Het verwarde hem. Was deze rust niet wat hij al die tijd had willen creëeren?
Hij wreef over zijn armen en masseerde kort zijn nek, en keek op toen nog iemand homestead binnen kwam lopen.


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kai
avatar
Brick-nick

PROFIEL
Tag : Miss me? No? Oh, well.

Aantal berichten : 177

Registratiedatum : 18-07-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: Bricknick
Relationship: Don't stop me now If you wanna have a good time Just give me a call

BerichtOnderwerp: Re: Get inside my mind   wo nov 11 2015, 00:43

If it feels good, tastes good

It must be mine
Net had hij Sinead ontmoet. Hij was hier nog maar net. Een paar uur om precies te zijn. Nog niet zo lang dus en zijn hoofd tolde ook nog was. Sinead's uitleg was niet helemaal duidelijk geweest, dus eigenlijk hoopte hij iemand te treffen met weer wetenschap over deze plek. The Glade. Dat wist hij dan wel. Nu zat Kai nog buiten, staarde naar de lucht, dacht na, maar wist niets. Mijn naak is Kai... ik ben nu in The Glade... Er schijnt een doolhof om deze plek heen te zitten... We moeten werken... Maar of ik het allemaal al door heb? Nee. Hij rekte zich uit en gaapte. Het was donker geworden dus besloot hij The Homestead binnen te komen. Hij wist nog niet eens waar hij slapen kon. Hij grinnikte flauwtjes van ongeloof terwijl hij om zich heen keek. Daar, iets verder op dat hij, een jongen die hij niet kende, maar hij had zo het idee dat deze hier al langer was. "Euh.. Hallo," zei hij, terwijl hij op hem afliep. "Waarschijnlijk heb je het al door. Ik ben nieuw," vervolgde hij, met een flauw lachje rond zijn lippen.

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Get inside my mind
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» We stopped checking for monsters under our beds when we realized they were inside us.
» Made up my mind about the future. Made up my mind about the past. ~
» Rhythm Inside
» Dreams Inside
» Meet me inside {Overlegtopic TC Highranks}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Homestead-