IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Welcome to a new life

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Seth
avatar
Builder & Bagger

PROFIEL
Aantal berichten : 108

Registratiedatum : 10-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20
Job: Bagger
Relationship: Try me

BerichtOnderwerp: Welcome to a new life   di nov 10 2015, 19:53

Overal rondom me klonken mechanische klikgeluiden.
Zijn ogen schoten open en paniek sloeg onmiddellijk toe.
Waar was hij? Wie was hij? Waarom herinnert hij zich niks.
Hij bonkte met zijn vuisten tegen de plaats recht boven zich. De plaats was veel te klein.
Hij moest hier weg, maar hoe?
De ruimte schoot naar de kant en zijn hele lichaam werd tegen de kant geramd.
"Verdomme!" Riep hij. "Iemand!"
Seth wist dat het nutteloos was, zelfs mocht deze ruimte niet bewegen
, niemand zou hem horen.
Overal rond hem weerklonken mechanische geluiden, hij werd er gek van.
De jongeman sloot zijn ogen en ademde rustig uit. Verzwolgen worden onder paniek, nooit.
Deze ruimte had een bestemming en dan zouden zijn vragen beantwoord worden.
Alsof de box zijn gedachten hoorde stopte alles met bewegen.
Hij hoorde boven hem geluiden, zometeen was hij hopelijk van deze eeuwige duisternis verlost en zou hij ondergedompeld worden in een nieuw leven.
Of dit beter was, dat was nog te bezien.

_________________
If i can't reach heaven , I will raise hell!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Autum
avatar
Slicer

PROFIEL
Tag : I mean, all we are is what we try to get rid of

Aantal berichten : 160

Registratiedatum : 24-09-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: Slicer
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Welcome to a new life   di nov 10 2015, 21:44

De ontdekkingstochten die Autum vanaf het begin van haar aankomst regelmatig had gemaakt, waren snel saai geworden. Dit was niet vreemd, want de Glade was nou niet zo bijster groot dat je erin zou kunnen verdwalen. Hoewel ze de Glade inmiddels goed genoeg kende en de ontdekkingstochten geen enkele vorm van 'ontdekking' meer in zich hadden, was ze toch nog regelmatig in haar eentje op pad te vinden. Het was het blijvende gevoel van onrust dat haar op pad stuurde. Ze had gehoopt dat ze na een week ook geestelijk wat meer rust zou kunnen vinden, maar dit was niet het geval geweest. Het gevoel dat ze werd achtervolgd en de blijvende achterdocht hadden ervoor gezorgd dat ze nog maar weinig echte contacten had gelegd. Naast deze paranoia was het constante gevoel dat ze iets miste. Dat er iets was dat ze dringend nodig had, waardoor al haar problemen als sneeuw voor de zon zouden verdwijnen. Wat hetgeen was dat ze zo miste, dat ze zo hard nodig had, wist ze niet. Ze had geen flauw idee.
Ook vandaag was ze weer op pad geweest. Zonder enige vorm van enthousiasme slenterde over het open field toen ze het alarm hoorde afgaan. In de eerste instantie was ze niet van plan geweest te reageren. Autum was absoluut niet het beste eenmanswelkomstcomité dat een greenie zich zou kunnen wensen en in alle eerlijkheid had ze maar weinig interesse voor de nieuwkomers die eens in de zoveel tijd werden afgeleverd. Zelf snapte ze nog altijd niet alles van de plek waar ze waren en dus was ze absoluut niet het juiste persoon om deze informatie aan arme nieuwkomers over te brengen. Vanuit haar ooghoeken hield ze de box in te gaten. Als ze haar weg op deze manier wilde vervolgen, dan zou ze langs de box moeten en het leek erop dat er nog niemand was die de taak van welkomstcomité op zich wilde nemen. Hoewel Autum hier net zo weinig voor voelde, had ze evenmin zin om haar koers aan te passen. Daarnaast zou het opvallen wanneer ze met een grote boog om de box heen zou lopen, en hoewel de mening van anderen haar niet zo veel kon schelen, had ze toch weinig zin in problemen. Vandaar dat ze, geheel op de koers, richting de box liep en de hendels van de metalen deuren vastgreep. Zonder na te denken over wat ze moest doen met het persoon dat ze in de box aan zou treffen, trok ze de deuren open. Op de bodem van de box lag een bruinharige jongen. Nu pas besefte Autum zich dat ze absoluut geen idee had hoe ze dit moest aanpakken. Zelf was ze allerminst vriendelijk ontvangen en zoals met meer dingen in het leven kon je óf je eigen ervaring als voorbeeld gebruiken, óf corrigeren. Wijselijk besloot Autum dat het beter was om in dit geval voor het laatste te kiezen. Het zou toch triest zijn als de jongen net als haar zou eindigen: eindeloos rondjes lopend wanneer ze geen dieren te slachten had. Onwennig forceerde ze een glimlach rond haar lippen. "Good morning sunshine!" Hoewel ze uit alle macht had willen voorkomen dat er sarcasme in haar stem doorklonk, was ze hier niet volledig toe in staat. Ze vond het lichtelijk lachwekkend dat zij het was die hier een greenie uit de box en op weg zou moeten helpen, terwijl ze zelf wel iets van sturing kon gebruiken.

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Seth
avatar
Builder & Bagger

PROFIEL
Aantal berichten : 108

Registratiedatum : 10-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20
Job: Bagger
Relationship: Try me

BerichtOnderwerp: Re: Welcome to a new life   di nov 10 2015, 22:08

Het licht dat plots in zijn ogen scheen was verblindend. De enige oplossing hiervoor was zijn ogen sluiten en langzaam terug openen. Opnieuw ging de vraag door zijn hoofd, waar ben ik?
Een vriendelijke maar zenuwachtige stem weerklonk boven hem.
Langzaam liet hij zijn blik gaan over het meisje dat in de opening boven hem stond.
Onzeker steunde hij op zijn benen en klom uit de doos die hem gevangen had gehouden in wat leek als een eeuwigheid.
De man had geen idee hoe groot hij was maar naast het meisje die hem had aangekeken toen hij in die vervloekte doos zat, was hij een reus.
Toen kwamen de indrukken.
Wat hem begroette was niets dat hij ooit had verwacht.
Een enorm open veld met een felblauwe lucht was het positieve.
Het negatieve... wel.
Seth draaide zich in alle richtingen, was dit een oplossing. Neen!
Er was geen uitweg! Het gigantische veld was omringd door torenhoge muren.
"Waar ben ik?" Was het eerste dat hij hees van het roepen vroeg aan het meisje, zijn gedachten onder woorden brengend.
"En wie ben jij?" Hij liet zijn rechterhand door zijn haar gaan wachtend op antwoord.

_________________
If i can't reach heaven , I will raise hell!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Autum
avatar
Slicer

PROFIEL
Tag : I mean, all we are is what we try to get rid of

Aantal berichten : 160

Registratiedatum : 24-09-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: Slicer
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Welcome to a new life   do nov 12 2015, 15:57

Net zoals Autum had moeten doen, klom de jongen op eigen kracht de kooi uit. In haar geval had ze dat moeten doen aangezien de mensen die haar welkom hadden geheten duidelijk niet bereid waren haar te helpen. In zijn geval was het simpelweg omdat ze zelf waarschijnlijk amper genoeg kracht zou hebben om de jongen de kooi uit te kunnen hijsen. Amper? Nee, gewoon niet. Jong was ze niet, maar lang evenmin en sterk allesbehalve. Nu de jongeman naast haar stond, torende de jongen minstens een kop boven haar uit. Voordat ze hem haar hand wilde toesteken als blijk van ontmoeting, of wat dan ook van haar verwacht werd op dit moment, zag ze dat de realiteit de jongen had bereikt. Stilletjes keek ze toe hoe zijn blik de Glade rondgleed. Hoe hij in de eerste instantie zag wat zij ook had gezien, gras, een helblauwe lucht, blijk van vrede en rust. Daarna kwam de klap in zijn gezicht, bereikte het hem dat ze opgesloten zaten in een kooi die nog veel groter en absoluut veel massiever was dan de kooi waar hij zojuist uit was komen zetten. De jongen sprak, voor het eerst, en Autum had bijna medelijden met de jongen. Waar hij was? Goede vraag. Nogmaals drong het tot Autum door hoe verschrikkelijk weinig ze de jongen eigenlijk te vertellen had. Ze kon wel vertellen waar hij was, maar waar hij écht was, waar ze écht waren wist zij ook niet precies. Wist niemand hier. Bijna achterloos - ze besefte hoe lullig dit was - haalde ze haar schouders op. "In the Glade," antwoordde ze. Hoewel ze hem graag meer zou vertellen, wist ze niet zo goed wát ze dan precies moest zeggen. "En ik ben Autum, aangenaam." Ze glimlachte haar spottende glimlachje en stak haar hand naar de jongen uit. "Ik neem aan dat je je naam niet weet. Geen zorgen, die komt wel terug. Maar tot die tijd-" Ze had gewacht tot de jongen haar hand zou beetpakken en toen hij dit deed, schudde ze zijn hand en maakte ze haar zin af. "Ben je een Greenie. Dus, welkom Greenie."

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Seth
avatar
Builder & Bagger

PROFIEL
Aantal berichten : 108

Registratiedatum : 10-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20
Job: Bagger
Relationship: Try me

BerichtOnderwerp: Re: Welcome to a new life   zo nov 15 2015, 01:22

"The glade, wat is dat? Ik zie enkel gigantische muren." De zwartharige man wees rond zich na het begroeten van het meisje.
"Dit voelt als een gigantische veredelde gevangenis, hoe geraken we hier uit?" Hij ademde zwaar in en uit om te kalmeren. Deze plek was duidelijk bedoelt om claustrofobische gevoelens uit te lokken. Maar hij moest op de positieve punten letten of hij zou gek worden.
Een zacht briesje blaasde het haar uit zijn ogen. Alles rondom hem leek rustig merktte hij op.
In de verte hoorde hij rumoer. Mensen of jongeren om precies te zijn die werkten aan wat dan ook.
Niemand had echt oog voor hem, hier had hij conflicterende gevoelens bij. Aan één kant wou hij antwoorden aan de andere niet behandelt worden als een verdwaalde puppy.
Het meisje naast hem probeerde contact met hem te leggen en dwong hem uit zijn eige gedachten.
"Meisje, kun je me hier rondleiden en me vertellen wat dit allemaal betekent? En wat is een greenie, anyway?" Hij forceerde een glimlach en wachtte geduldig op antwoord.


_________________
If i can't reach heaven , I will raise hell!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Welcome to a new life   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Welcome to a new life
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Stuck for life.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: The Box-