IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 What's this! {Open}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ruby
avatar

PROFIEL
Tag : Hell is forgetting who and what you are

Aantal berichten : 13

Registratiedatum : 06-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: Trying to survive another day
Relationship: Just don't give me another lonly night

BerichtOnderwerp: What's this! {Open}   wo nov 11 2015, 01:29

Oh I wish I never spoke

Now I gotta wash my mouth out with soap
Ze rende, het zweet droop haar van haar hoofd. Daarnet was ze nog buiten westen geweest, toen was ze wakker geworden en nu rende ze. Ze wist dat ze in een grote bak had gezeten, volledig van staal. Deze had in de grond gezeten. Hoe ze daar was gekomen wist ze niet. Wat ze wel wist was dat ze helemaal niets wist. Ze wist verdomme haar eigen naam niet eens. Ze stopte met rennen en boog haar rug om op adem te komen. Ze kneep haar ogen samen terwijl het zweet van haar voorhoofd af droop. Ze was zelf uit die stalen bak gekomen en nu stond ze hier. Ze kon wel janken, maar dat deed ze niet, dat voelde verkeerd. Waarom? Dat wist ze ook niet. Ze wist helemaal niets. Ze wist echt helemaal niets. Ze streek paniekerig met haar plakkerige handen door haar bezweten haar. Oh, dit merkte ze nu ook. Ze walgde hier van en niet zo'n beetje ook. Ze was vies, ze voelde zich vies, ze wist niets, ze kende hier níks. Ze kwam overeind, nog hard ademend en toen zag ze een gebouw. Ze kreeg het idee dat daar wel eens mensen te vinden konden zijn. Toen ze er op af liep merkte ze op dat het stonk. Ze negeerde de stank en klopte op de deur, die toen krakend open ging. "H-hallo? I-is hier iemand?" Vroeg ze met een angstige stemklank.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivy
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 43

Registratiedatum : 08-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: What's this! {Open}   di nov 24 2015, 21:00

Ivy gaapte terwijl ze terugliep naar de Tenement Hall. Ze had al haar vallen gecontroleerd en ze waren allemaal leeg geweest. Helemaal leeg, ofwel: de stukjes wortel die ze er als lokaas in gelegd had ontbraken ook. Betekende dat dat de dieren in het bos leerden hoe ze moesten omzijlen dat de val dichtging? Ze zou weer een nieuw type moeten verzinnen. Ze glimlachte toen ze aankwam bij het gebouwtje. Boven de deur hing het bordje dat ze daar had opgehangen: Tenement Hall. East, west, home's best. Dit was immers hun thuis, nietwaar? Het was misschien niet het makkelijkste of mooiste thuis dat je je kon wensen, maar het was toch hun eigen plek. Haar maag knorde, dus ze besloot maar te gaan kijken of andere mensen succesvoller geweest waren met het jagen en verzamelen. Binnen deed ze de deur achter zich dicht. Ze bleef een tijdje staan kijken naar het miezerige hoopje planten. Er lagen ook paddenstoelen bij. Was dat niet wat gevaarlijk? Ze moest maar even vragen wie ze verzameld had, misschien hadden ze hier wel een echte paddenstoelenexpert. Als iemand ze echter zomaar geplukt had, konden ze ze echter misschien toch maar beter niet eten. Ze schrok op toen ze iemand aan hoorde kloppen. Dat was vreemd. Wie klopte er nou aan? "H-hallo? I-is hier iemand?" klonk aan angstige stem. Een nieuwe! Met een uitgetogen glimlach rende Ivy naar de deur en trok hem open. "Welkom!" zei ze enthousiast. "Je bent net aangekomen, neem ik aan? Sorry dat niemand je bij de aankomstplaats verwelkomt heeft. Kom binnen, wees niet bang en stel zo veel vragen als je wilt, ik kan me voorstellen dat je er wel een paar hebt", zei Ivy en ze deed een stap opzij om het meisje binnen te laten. Ze zag eruit als een jaar of zeventien, achttien, iets jonger dan de meeste mensen hier. "Ga zitten", zei ze, wijzend naar een van de wankele krukjes.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
What's this! {Open}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Damn umbrella.. {OPEN}
» Woud spreuken opzoeken.
» Naptime~[Open]
» Linn's Setjes {{Open!}}
» | Open || So why care for these petty obsessions? |

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: GROUP B :: Tenement Hall-