IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Who the hell

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sammy
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 462

Registratiedatum : 19-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: She threatend about it, let's see
Relationship: Touch me, I dare you

BerichtOnderwerp: Who the hell   zo nov 15 2015, 16:20

Rustig liep ze over het veld, teminste voor de mensen die haar niet kende zag het er rustig uit. Enkel de mensen die haar goed kende wisten dat ze kookte vanbinnen. Wie dacht ze wel niet dat ze was die roodharige kleine... Ze gromde even wat binnenmonds. Gelukkig waren er niet veel mensen kende haar goed. Hunter, Anthony een beetje en Lester een beetje, de rest moest maar gokken of ze haar konden vertrouwen of juist moeten wantrouwen. Haar ogen schoten even rond naar de mensen. Hayden was niet te zien. Misschien maar beter ook anders had ze haar nu waarschijnlijk bij haar haar meegetrokken. Haar laten helpen de homestead op te bouwen, zag ze eruit als een brick-nick. Waarschijnlijk was het niet zo erg geweest, waarschijnlijk had ze vanzelf wel aan Max voorgesteld om te helpen, ze bedoelde maar, ze had geen afkeur tegen hem en het was een grote klus. Maar om zich door haar te laten commanderen. Eenmaal tussen de bomen zuchtte ze terwijl ze haar spieren ontspande en haar ogen sloot. Als ze nu niet rustig zou worden zou iemand zijn of hoogstwaarschijnlijk haar hoofd kwijt raken. Ze rekte zich uit terwijl ze tegen een boom aan ging zitten. Verveeld omdat er gewoon niets te doen was, wetend dat ze nog niet terug kon begon ze kleine steentjes voor zich uit te gooien.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clementine
avatar
Slicer

PROFIEL
Tag : (a)

Aantal berichten : 131

Registratiedatum : 05-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ❀ 13 years
Job: ❀ Slicer
Relationship: ❀ P-please get away from me.

BerichtOnderwerp: Re: Who the hell   zo nov 15 2015, 16:46

Het meisje was al een tijdje op zoek naar plekken om te bezoeken. Bijna overal was ze wel geweest, maar één plek had ze bewaard. Deze plek bracht haar lichtelijke angst. Het feit dat er toch mensen waren overleden hier was bijna niet te merken. Alles leek nu zo normaal, maar ze was hier nog maar een paar dagen. Haar naam was terug. Clementine. Paste wel bij haar toch? Nu huppelde ze best vrolijk naar de plek. Misschien als ze met veel vrolijkheid aankwam was ze minder verdrietig als ze daar was? Leek logisch. Tussen de bomen ging haar tempo iet wat omlaag. Tja bomen stonden in de weg. Voorzichtig ging ze over tot een looppas. Voordat ze überhaupt wat zag zag ze een meisje zitten. Eerst aarzelde ze. Het leek niet alsof ze gestoord wou worden, of wel? Stilletjes kwam ze achter een boom vandaan en besloot toen toch maar wat te zeggen. "Hi", zei haar best zachte stem. Misschien was ze wel aardig. Als dat niet zo was, dan niet.

{ beetje kort
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Who the hell
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Deadheads-