IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Distract myself with what is given

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kellen
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 60

Registratiedatum : 14-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Distract myself with what is given   ma nov 16 2015, 18:16

Het kwam weinig voor dat Kellen zich overdag in Tenement Hall bevond. Zijn vlucht voor verantwoordelijkheden joeg hem dagelijks het bos in. Het was dan ook op zijn minst schokkend te noemen dat de jongen vandaag wél in Tenement Hall te vinden was. Naar eigen zeggen was hij zich zelfs nuttig aan het maken. Met zijn rug zat hij tegen de houten, splinterige muur. De slaapzak waar hij normaal in sliep, diende als kussen in zijn onderrug. In zijn linkerhand hield hij een wortel. Hij was, zoals hij het behulpzaam wilde doen overkomen, bezig met het scheiden van het groen van de wortels. In feite bleef alleen het groen over en verdween de rest van de wortel keer op keer miraculeus achter zijn kiezen. Wel goed, mocht er iemand binnen komen, dan was Kellen echt niet te beroerd om gewoon eerlijk toe te geven dat hij inderdaad zo zwak was geweest om het eten te pakken zonder dit te overleggen met de rest. Zich verontschuldigen zou hij echter niet doen. Het was toch zeker niet zijn schuld dat ze hier ernstig ondervoed waren? Dat hij nou eenmaal een persoonlijkheid had die in geen geval sterk te noemen was? Ze zouden hem zijn moment van zwakte maar moeten vergeven, want hoewel Kellen best wist dat het netjes zou zijn om de zielige half uitgedroogde wortels te delen met iemand, was hij niet in staat toe te geven dat hij fout zat. Daarnaast kon hij, hoe graag hij het ook wilde, onmogelijk de opperegoïst spelen op dit moment. Er waren bij lange na niet genoeg wortels om zijn maag te vullen. Het hoopje groen dat voor hem lag, bestond uit de restanten van maar twee wortels en was amper een hoopje te noemen. Gefrustreerd staarde Kellen naar het kleine beetje wortel dat hij nog in zijn hand had. Hij wilde meer. Hij was klaar met de constante honger, met het gevoel dat er een gapend gat zat op de plek waar zijn maag hoorde te zitten. Hij moest iets vinden om te doen, iets om hem af te leiden van de constante honger. Misschien was dat wel waarom hij nu, voor het eerst sinds lange tijd, in Tenement Hall zat en niet ergens in het bos. Simpel staren en hopen dat het snel weer een volgende dag zou worden, was niet meer genoeg om de verveling te verdrijven. Hoewel de vermoeidheid alsmaar groter werd, lukte het hem niet meer om overdag in slaap te vallen om de tijd sneller te doen gaan. Het niks doen hielp niet meer, hij zou afleiding moeten vinden. Het punt was dat het bijzonder moeilijk was om de desbetreffende afleiding te vinden op een plek waar letterlijk niks was. Niks dan stof, schimmel en vervelende mensen. Hij vroeg zich af wanneer hij gek zou worden, als hij dat al niet was. Wanneer zijn breekpunt zou komen. Want als het zo door ging, als de stilte en de leegte zo bleef, dan zou dat breekpunt zeker komen. Met een zucht stopte hij de overgebleven wortel in zijn mond.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nikolai
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 88

Registratiedatum : 14-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job:
Relationship: I'm gonna make this pencil disappear!

BerichtOnderwerp: Re: Distract myself with what is given   zo nov 22 2015, 00:04Nik weigerde te luisteren naar opdrachten die dom waren. Hij had geen enkel probleem met authority, het was juist fijn om iets te doen te krijgen wat handig was voor anderen want dan was het in ieder geval nuttig. Dat was het hem nou juist, het moest op z'n minst nuttig zijn. De laatste opdracht die Nikolai gekregen had was niet nuttig, het was een soort verbod geweest van Kellen, en de jongeman was niet van plan zich eraan te houden. Vandaar dat zijn hele humeur duidelijk opklaarde toen hij de ander zag zitten. Als een skilled roofdier sloop hij een eindje verder, zijn goochelaar skills hielpen hem bij het onzichtbaar bewegen, en sprintte toen snel het laatste stuk. Hij was niet dom, zijn scherpe ogen hadden de slaapzak die hun val zou breken wel gezien. Vandaar dat hij Kellen wederom grandioos kon tacklehuggen, zodat de zittende jongen omdonderde op de andere slaapzak. Nik begon acuut te grinniken, een grote grijns op zijn gezicht en een hyperactief vrolijke twinkeling in zijn ogen. Nee, niet van plan om te luisteren naar wat hem opgedragen was.


_________________

✗ ✗ ✗

“I hope you weren't looking to me to be the voice of reason.
I keep to a strict diet of ill-advised enthusiasm and heartfelt regret.”

✗ ✗ ✗ ✗
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Distract myself with what is given
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: GROUP B :: Tenement Hall-