IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Suprise in making

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ivy
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 43

Registratiedatum : 08-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Suprise in making   ma nov 16 2015, 20:47

Ivy keek nog een keertje om zich heen voor ze met een aantal takken onder haar arm door de ingang naar de smalle straatjes dook. Rechts, tweede links, nog een keer links, rechts, tweede rechts, tweede links, links, rechts, tweede rechts. Iedere keer als ze die laatste bocht om ging, was ze weer opgelucht om te zien dat de stapel puntige takken er nog lag. Ze was toch steeds weer bang dat ze terug zou komen en ze allemaal weg zouden zijn, en dat al haar werk voor niets geweest zou zijn. Ze ging tegen de muur zitten en legde de vers verzamelde takken naast zich neer. De zijtakjes van de takken had ze al verwijderd, nu moest ze de bast er nog af schrapen en de tak een scherpe punt geven. Geduldig ging ze aan het werk. Zodra ze eenmaal een redelijke speer had geproduceerd, kwam de naam erop te staan. Terwijl ze begon aan de eerste letter, glimlachte ze. Ze dacht eraan aan hoe men zou reageren wanneer ze de verrassing zou presenteren. Voor iedereen maakte ze namelijk vier persoonlijke speren, mét hun naam erop. Ivy wist zeker dat ze er blij mee zouden zijn. Het was een gebaar van liefde en speren waren nog nuttig ook. Ze had er eerst aan gedacht om poppetjes te maken van gras en twijgjes, maar ze was bang geweest dat men zou vinden dat ze haar tijd verdeed. Met speren moesten ze wel blij zijn. Ze had ze bijna voor iedereen al gemaakt, nu was ze met de laatste vier bezig. Zorgvuldig sneed ze een E uit in het hout. Ze liet het mesje zakken toen ze iets hoorde. Ze had expres een plek zo diep in het doolhof van steegjes gekozen, zodat de kans klein zou zijn dat haar verrassing te vroeg werd ontdekt. Verder kwamen al die akelige beesten uit het bos hier niet. Het leek wel of ze zelf ergens door afgeschrikt werden. Misschien waren ze bang voor de wezens die hier 's nachts rondwaarden. Overdag was het hier echter veilig, voor zo ver Ivy wist. Ze hield haar hoofd een beetje scheef terwijl ze luisterde. Ja, voetstappen. Er was dus toch iemand toevallig deze kant op gekomen. Ze legde de speer op de grond en stond op. Voorzichtig keek ze om het hoekje om te zien wie het was.

-Eerste post voor Kellen

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kellen
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 60

Registratiedatum : 14-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Suprise in making   do dec 03 2015, 22:22

Weinig woorden waren zo duidelijk en overheersend aanwezig in Kellen zijn vocabulaire als het woord verveling. In feite was er absoluut geen reden waarom hij überhaupt nog ergens het recht vandaan dacht te halen om zich te vervelen. Er waren genoeg zaken te doen, taken te volbrengen, manieren om je nuttig te maken. Er waren genoeg mensen die jou nodig hadden, je hulp konden gebruiken. Punt was, hoewel Kellen het recht niet had om niks te doen, nam hij dit recht wel. Dagelijks. Vervolgens ging hij ergens in het bos tegen zichzelf en in zijn hoofd zitten klagen over de verschrikkelijke, eindeloze dagen waarop hij alleen maar in het bos zat te klagen. Het was een cirkel die hij niet bereid was te doorbreken en waar hij, mocht hij dit wel willen, waarschijnlijk simpelweg te zwak voor was.
Aangezien Kellen dagen vulde met niks anders doen dan kijken en slapen, wist hij veel. Of wel, hij wilde zichzelf absoluut geen helder licht noemen - hoewel hij ook absoluut niet dom was - maar hij had veel kennis van de mensen rondom hen. Aangezien hij observeerde maar niet participeerde in de gesprekken die gevoerd werden en de ruzies die plaatsvonden, leerde hij veel over zijn lotgenoten zonder dat zij hier enig benul van hadden. Een van de dingen die hij wist, was dat Ivy, een meisje dat hij niet vaak sprak omdat hij het absoluut niet had op gezelligheid, vrolijkheid of spontaniteit en hij haar vaak met precies deze woorden associeerde, een geheim had. Tot op dit moment had hij geen idee wat dit geheim precies was en in alle eerlijkheid kon het hem helemaal niet zoveel schelen, maar bijna dagelijks zag hij het meisje verdwijnen in de smalle gangetjes. Nooit had hij echt aandacht besteed aan wat het kind mogelijk kon doen, maar voor alles was een eerste keer. De verveling sloeg vandaag harder toe dan ooit en toen hij het meisje voorbij had zien komen lopen, was het voor het eerst door zijn hoofd geschoten dat ze wel eens iets heel interessants verborgen hield. Iets dat zo belangrijk was dat ze er zo vaak naar terug kwam, moest toch op zijn minst een beetje vermakelijk zijn?
Hij had een tijd gewacht, maar op een zeker moment had zijn nieuwsgierigheid het gewonnen van zijn drang om niks te doen. Met de nodige zuchten en steunen was hij omhoog gekomen en richting de ingang van de straatjes gelopen. Voor hij deze had betreden, had hij nog eens schichtig om zich heen gekeken of niemand hem zou zien. Hij mocht dan maar weinig aandacht hebben voor de levens van zijn medebewoners, hij had nog net genoeg respect voor de rest om hun geheimen voor zichzelf te houden. Toen hij had geconstateerd dat inderdaad niemand in de gaten had dat hij rondhing bij de steegjes, stapte hij snel het netwerk binnen. Hij liep gewoon, liep tot hij het meisje aantrof, voorzichtig om een hoekje kijkend. Geschrokken zette hij een stap achteruit, maar gelijk daarna kon hij een geamuseerde grijns niet onderdrukken. "He meid," sprak hij, terwijl hij langs haar liep. "Wat is het dat jij verborgen h-" Hij maakte zijn zin niet af, want de verrassing werd al aan hem onthuld. Niets heftigs, niets spannends, in ieder geval niets interessants. Een stapel stokken.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivy
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 43

Registratiedatum : 08-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Suprise in making   za dec 05 2015, 17:22

Ivy grijnsde toen ze Kellen zag. Kellen de nietsnut, maar hij was wel een lieve nietsnut. Niet dat er iemand in deze groep zat die Ivy niet lief vond. Zij hield van iedereen. Hij leek eerst even van haar te schrikken, maar grijnsde toen geamuseerd terug. "He meid," zei hij en voor Ivy kon zeggen dat hij eigenlijk nog niet mocht zien wat ze aan het maken was, was hij al om haar heen gestapt. "Wat is het dat jij verborgen h-" Hij maakte zijn zin niet af en Ivy trok verbaasd haar wenkbrauwen op. Was hij zo verrast dat hij niet meer wist wat hij moest zeggen? Ze draaide zich naar hem om. "Dat was dus eigenlijk een verassing", zei ze droogjes. "Maar goed. Ze bukte zich om de speer van de grond op te raken. Ze kraste nog even de N erbij. Zo, nu stond zijn hele naam er. Ze hield hem de speer voor. "Nu je het toch hebt gezien, wat vind je? Die voor jou zijn bijna af, dit is alvast de eerste." Ze glimlachte verwachtingsvol. Uiteraard zou hij er blij mee zijn. Ze vroeg zich alleen nog af hoe blij precies. Zou hij gaan juichen? Of zelfs huilen van geluk? Nee, zo emotioneel was hij niet. Maar ze verwachtte ten minste een glimlach. Dat was immers het hele doel van deze operatie: de mensen laten glimlachen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Suprise in making   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Suprise in making
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Frustration is making me sick -Sasuke-
» {OPEN} Making myself at home
» Drawing dumping + making (:
» Making new friends

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: GROUP B :: Narrow Streets of Cobblestone-