IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Gathering V

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Gathering V   vr nov 27 2015, 01:26


Het was avond. De muren waren al een tijd gesloten en de kunstmatige sterren waren aan de hemel te zien. Max had zijn trui aangetrokken, al was de nacht niet veel kouder dan het overdag was geweest. Hij stond bij de tafel en leunde met zijn bovenbenen tegen het hout aan. Hij had zijn handen achter zich op de tafel gelegd, en steunde naar achter op zijn armen.
Een paar minuten geleden had hij de bel bij de cabin laten klinken. Er zou een volgende gathering komen. Er moesten wat zaken geregeld worden om de boel goed draaiende te houden. Het zou hem kalmeren, want een naar onderbuikgevoel vertelde hem dat er binnenkort veel te veranderen stond; iets gevaarlijks, iets wat alles in de glade zou doen veranderen. Hij hoopte dat dat onrustige gevoel minder werd had als hij het gevoel had dat hij controle had over de situatie. Hij; controle. Hij bleef het naar vinden om die rol te hebben, maar op momenten als deze, waarbij hij zichzelf gerust kon stellen door de touwtjes in handen te nemen, vond hij het fijn.
Er moesten nieuwe runners gekozen worden, en ook een nieuwe med-jacker. Voor iedereen was nu het moment om aan te geven als ze een van die twee wilden worden.

Padummm. Nieuwe runners en een med-jacker!

_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oliver
avatar
Admin
Keeper
- Sloppers
stung

PROFIEL
Tag : The real trouble with reality is that there's no background music.

Aantal berichten : 1976

Registratiedatum : 16-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20 Years
Job: Trying to get his shit together. It isn't working. Please send help.
Relationship: Depends if you like a complaining alcoholic.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   vr nov 27 2015, 19:50

Normaal had hij zich allang in de Meeting Cabin bevonden, mits de drank niet op was. En de creators zouden geen nieuwe sturen; zover Oliver wist was Helena de gene geweest die het had lopen stoken, maar zij had het duidelijk druk en de drankvoorraad was op. Compleet op. Dus nu zwierf hij een beetje rond met een enorme kater van gisteren, te denken aan hoe hij gisteren zonder enig onbenul de laatste twee flessen had weg gedronken. Het leven was hard.
Toen de bel klonk kon dat maar een ding betekenen. Gathering. En met de hoofdpijn die Oliver had, had hij daar niet veel zin in. Maar het was verplicht. Hij stopte de stomp van zijn hand in zijn leren jack en slofte met alle gemak richting de Cabin. Om daar alleen Max aan te treffen. Heerlijk dit. Hij knikte hem chagrijnig goedendag en plofte neer op een bank helemaal achterin om sikkeneurig voor zich uit te staren en te wachten op anderen.

Tag: Niemand want Oliver is forever alone.

_________________


Laatst aangepast door Oliver op vr nov 27 2015, 20:15; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
avatar
Admin
Keeper - Cooks

PROFIEL
Tag : Tag? Tag! wat is dit Facebook?!

Aantal berichten : 1999

Registratiedatum : 18-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ✗ 17
Job: ✗ Cook || Be careful you wont be the first one to be poisoned
Relationship: ✗ You are the reason I became stronger. But yet you are my weakness

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   vr nov 27 2015, 20:14


Verveeld wandelde ze de meeting cabin in. Ze wierp een gepijnigde blik op Oliver maar wendde al snel haar hoofd af naar Max en glimlachte. 'Heey Maximillion!' Zei ze zacht en vriendelijk terwijl ze zich op een tafel naast hem zette. Voor de Gathering uberhaupt begon moest iedereen komen binnen druppelen dus ze had een kort moment om even 'hallo' te zeggen. Ze had absoluut geen zin om in haar eentje op een bankje te gaan zitten want naast Oliver was een absolute no go! Ze wilde zo ver mogelijk bij de jongen uit de buurt blijven maar toch heel dichtbij zijn. Hij had luid en duidelijk gemaakt dat hij haar niet zag zitten en dat hij bovendien dacht dat ze alle pakte wat los en vast zat. Onredelijk natuurlijk! Ze keek even rond, geen Kai, geen Fletcher, geen Anthony, geen Helena, geen Alex. Nope niemand die ze op een schaal van iets kon verdragen buiten Max.

_________________Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clementine
avatar
Slicer

PROFIEL
Tag : (a)

Aantal berichten : 131

Registratiedatum : 05-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ❀ 13 years
Job: ❀ Slicer
Relationship: ❀ P-please get away from me.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   vr nov 27 2015, 20:15

Een bel klonk en het blonde meisje keek op. Ze was druk bezig geweest met een schaap die in de weide stond. Niet dat ze er tegen aan het praten was, ze vond het wel grappig gezelschap. Ze twijfelde nog over de mensen hier. Meerdere verhalen waren haar oren ingekomen en niet allemaal even goed. Helemaal veilig was het hier ook niet, helaas. Met wat moeite ging het meisje staan. Ze wist wat de bel betekende. Daarom ging ze op weg. Heel veel anderen kwamen hierheen, dus ze had het goed allemaal. Het was dus wat ze dacht dat het was. Wat er zo belangrijk was wist ze natuurlijk nog niet. Ze was laat en veel plekken waren al vol. Clem wou niet alleen zitten, dus zochten haar ogen naar iemand die alleen zat. Haar oog viel op iemand die op de bank zat. Hij zag er boos uit, maar toch besloot ze naar hem toe te gaan en voorzichtig ging ze aan de andere van de bank zitten. Het meisje hield afstand, maar glimlachte wel wat voorzichtig naar hem. "Hi", zei ze op een niet al te harde toon. Daarna was ze stil. Voor als het zou beginnen.

Tag: Oliver

_________________

::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Seth
avatar
Builder & Bagger

PROFIEL
Aantal berichten : 108

Registratiedatum : 10-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20
Job: Bagger
Relationship: Try me

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   vr nov 27 2015, 21:30

De jongen zonder naam hoorde een geluid komende van een groot gebouw in de verte.
Overal rondom hem begonnen mensen de richting van deze bel uit te gaan.
Wat was dit? Hij was hier nog geen halfuur aangekomen en er begonnen al zaken te gebeuren, waar hij niet wist hoe op te reageren. Niemand nam het op zich hem even duidelijk uit te leggen wat dit allemaal te betekenen had.
Het geluid van de bel was ondertussen al een tijdje gestopt, maar de man vond het als zijn plicht om eens op tafel te slaan in die massa mensen en antwoorden te krijgen. Vooral waarom hij zich niets herinnerde.

Hij kwam aan bij de gatheringzaal en liep binnen. Er was een redelijke spanning dat door de zaal ging. Blijkbaar was dit iets belangrijks. Hij slikte onmiddellijk zijn vragen in en grijnsde met zijn meest onschuldige glimlach naar de massa mensen.
"Sorry, dat ik te laat ben. Ik kom juist uit een doos en vroeg me af waar iedereen naartoe ging en ben hun gevolgd."
Met geen enkel idee of iemand hem ook daadwerkelijk gehoord had of hij stoorde pakte hij een bankje in het midden van de zaal en zette zich neer.

_________________
If i can't reach heaven , I will raise hell!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Autum
avatar
Slicer

PROFIEL
Tag : I mean, all we are is what we try to get rid of

Aantal berichten : 160

Registratiedatum : 24-09-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: Slicer
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   vr nov 27 2015, 22:58


Autum had zich laten vertellen dat het luiden van de bel betekende dat er een Gathering plaats ging vinden. Ook had ze zich laten vertellen dat het bijwonen van een dergelijke Gathering verplicht was. Het was om die reden - en omdat ze verder praktisch niks te doen had, ze was niet erg productief - dat ze zich rustig richting de Meeting Cabin begaf. Hier en daar zag ze mensen zich dezelfde richting in bewegen. Terwijl ze haar vingers door haar warrige haren trok en  zich nogmaals afvroeg wat haar, vóór de Glade, had doen besluiten tot het nemen van een soort vage, rozige haarkleur, naderde ze de hut.
De groep die zich al in de Cabin had verzameld was niet bijzonder groot - of interessant, for that matter. Ze maakte een klein knikje, als begroeting naar het volk dat er al was. Haar blik gleed twijfelend de hut rond, terwijl haar vingers nog altijd klitten uit haar haar kamden. Er was genoeg keuze qua waar ze kon zitten, maar al redelijk gauw besefte ze zich dat de enige keuze waar ze echt voor stond was of ze alleen ging zitten, of naast iemand. Hoewel het alleen zitten haar erg aanlokkelijk klonk, besefte ze zich dat praktisch alle mensen met wie ze ooit een redelijk woord had gewisseld, zich al in de Cabin bevonden. Alleen gaan zitten zou betekenen dat er iemand naast haar kon komen zitten die ze nog niet kende en aan dergelijke fratsen had Autum absoluut geen behoefte. Haar vingers verlieten de trieste, pastelroze plukken en even enthousiast als altijd (lees: niet) nam ze plaats tussen de enige twee mensen met wie ze een soort van conversatie had gevoerd. 'Hey,' groette ze de twee.
Tag: Oliver en Clementine

_________________

Laatst aangepast door Autum op vr nov 27 2015, 23:46; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lester
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 808

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: *welcome to the void*
Relationship: Get the hell outta here

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   za nov 28 2015, 12:29Gatherings. Bij het woord alleen al moest Lester lachen om de zielige ondertoon. Een groep van jongeren die deden alsof ze de wereld aankonden en ze een nieuwe kolonie moesten stichten. Het was heus om te lachen, en misschien was dat ook wel de enige reden dat hij langzaam in de richting van het huis sjokte, niet van plan te haasten. Waarschijnlijk was hij een van de laatsten, maar dat maakte de jongeman bar weinig uit. Het was niet alsof de laatste gathering veel positiefs voor hem had gebracht, met mensen die hadden gevonden dat hij dan maar weg moest, want hoezeer hij het hier ook haatte, weggaan leek hem niet erg interessant.
Nog een reden dat hij hier kwam dus, kijken of het weer zover zou komen dat hij met zijn ogen moest rollen en weg moest lopen. Hopelijk niet, het was leuker te lachen om de domheid van anderen tegen elkaar, dan erop te moeten reageren. Het lukte Lester vrijwel nooit om er geduldig mee om te gaan.


_________________
I'm an angel with an attitude ;

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinead
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Aantal berichten : 169

Registratiedatum : 02-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job: Track-Hoe
Relationship: You never know if you don't take a shot

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   za nov 28 2015, 13:03

Uit de verte hoorde Sinead een bel gaan. Dat kon maar een ding betekenen nu de avond viel en de muren dicht waren: gathering. Ineens voelde ze zich opgewekt want ze had nog nooit een gathering bijgewoond en ook al had Jack gezegd dat het totaal onbelangrijk was wilde ze horen wat er daar aan de gang was. Ze was bezig geweest in de gardens met een aardappelplant die maar geen vaarwel wilde zeggen tegen onkruid maar klopte nu haar handen snel af voordat ze opstond. Ingetogen van spanning zette ze het op een lopen naar de Meeting Cabin en sprong behendig langs een aantal mensen die ze op haar weg daarheen tegen kwam.
Nog steeds niet buiten adem maar toch zwaar ademend door de plotselinge inspanning viel ze binnen. Ze keek om zich heen en merkte dat ze maar een paar mensen herkende. De jongen die een hand miste waarvan ze zijn naam nog steeds nooit te horen had gekregen, Clementine met wie ze de Maze in was gegaan en Max. ‘Hoi.’ Zei ze wat ongemakkelijk. Sinead glimlachte wat verlegen naar de mensen die ze herkende en zorgde er daarna voor dat ze zachtjes doorliep en zonder al te veel geluid maar ergens ging zitten wachten op wat er zou gebeuren. Ze had geen idee wat ze moest verwachten.

_________________
Never mind the voices in your head
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eleanor
avatar
Bagger

PROFIEL
Aantal berichten : 212

Registratiedatum : 04-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 15
Job: Bagger
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   za nov 28 2015, 13:14

Eleanor schrok wakker de bel die luidde. Ze wreef de slaap uit haar ogen en ging verward rechtop zitten. Ze had niet eens gemerkt dat ze in slaap gevallen was. Blijkbaar had ze lang geslapen ook, want het was al donker, en koud. Hoe laat was het? Nog een beetje gedesoriënteerd begaf ze zich naar de Meeting Cabin. Toen ze naar binnen stapte, zag ze dat er al heel wat mensen waren. Ze was niet te laat, toch? Ze ging maar gauw zitten, naast een meisje met blond haar dat ze nog niet gesproken had. Ze wierp een vlug glimlachje haar kant op en wreef zenuwachtig in haar handen. "Het is nog niet begonnen toch?" vroeg ze zacht, terwijl ze nerveus met haar handen door haar haar ging. Het zat nog steeds in de ik-heb-net-in-het-bos-geslapenstijl, inclusief takjes en grassprietjes, dus ze probeerde het nog enigszins te fatsoeneren.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   za nov 28 2015, 21:57

Al snel vulde de houten hut zich, en Max glimlachte bij het zien van zo veel gezichten. Hij klopte Hayden kort op haar onderrug toen ze hem begroette, maar reageerde niet toen ze zich ogenschijnlijk van Oliver verwijderd plaatste. Wat er allemaal in haar leven afspeelde was voor hem vrijwel altijd een raadsel, maar hij was blij met het soort relatie dat zij hadden. Hayden was een moeilijk persoon om mee om te gaan, maar tussen hen waren er nooit problemen geweest, en ondanks haar bazige karakter was ze een van de keepers die het meest voor elkaar kreeg. Maar voor zijn eigen bestwil vroeg hij maar nooit naar hoe precies ze dingen voor elkaar kreeg.
Max knikte naar Sinead en trok een mondhoek op. Hij vroeg zich af hoe het met haar ging sinds hun laatste ontmoeting. Ze leek nog wat onwennig, maar dat kon hij haar op geen enkele manier kwalijk nemen, maar behalve dat leek ze zichzelf wel te redden. De starre blik die hij vaak bij nieuwelingen zag, had zij niet meer in haar ogen. Ze zou het wel redden hier - als ze maar uit dat labyrint bleef.
Hij duwde zich van de tafel af om rechtop te gaan staan. Zijn armen hield hij voor zich terwijl hij zijn handen ineengevouwen voor zijn romp hield. Hij haatte dit, zo voor de groep spreken.
"Bedankt dat jullie zijn gekomen, vooral de mensen die hier net zijn." Hij knikte naar de nieuwe jongen en Sinead, maar ook naar de tweede jongere gladers. Vaak leden zij buiten de officiële dingen, zoals gatherings, te blijven, maar hij was blij dat enkele de moeite namen om betrokken te zijn.
Hij haalde zijn handen uit elkaar en trok zijn lippen kort wat samen voordat hij verder ging. "Er worden nieuwe runners gekozen," legde hij meteen uit. "En een med-jacker." Hij keek kort naar de nieuwe jongen, die waarschijnlijk geen idee had waar dit over ging. Hij nam zichzelf voor de jongen later alles uit te leggen.
Max schraapte zijn keel. "Dus, dat gaat als volgt: ben je geïnteresseerd in een van die taken? Steek je hand op. Helena.." Max keek om zich heen. Zij was er nog niet, maar hij verwachtte dat ze bekend zou zijn met de procedure. "Helena, keeper van de runners, kiest dan wie zij bij het team verwelkomd. Anthony kiest wie de nieuwe med-jacker wordt." Heel veel korter en duidelijker kon hij het niet uitleggen. Hij rechtte zijn rug weer en wees naar de persoon dicht het dichtst bij hem stond. "Laten we het rondje afgaan."

_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evangeline
avatar
Keeper - Slicers
Stung

PROFIEL
Tag : YO SOY UN PATO :3

Aantal berichten : 1115

Registratiedatum : 16-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: Keeper - Slicers
Relationship: Just a little bit caught in the middle -life is a maze and love a riddle

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   za nov 28 2015, 23:08

God ja. Ze was ook nog altijd Keeper. Soms leken de dagelijkse dingen volledig op te gaan in de dagelijkse dingen, en was haar hoofd niet meer in staat om onderscheid te maken tussen wat haar verplichtingen waren en wat haar behoeftes waren. Ze zou de schuld op die Griever af kunnen schuiven, maar het werkte enkel frustrerend; uiteindelijk kwam het toch dubbel zo hard weer terug. Bij Eve zelf. Hoe dan ook, ze vond het nog steeds fijn om iets in handen te hebben, en haar rang zou ze zich niet laten afpakken. Ergens fluisterde het wel dat Oliver en zij nóg niet verhoord of vervolgd of opgeroepen waren. Iedere keer dat de bel was gegaan was ze schuchter ineen gekrompen. Maar tot nu toe was ze altijd in staat geweest zich naar de Meeting Cabin te slepen.
Ook nu. Een tikje aan de late kant, weliswaar. En nog eens, ze zou het op dat stomme beest af kunnen schuiven, maar ook het niet goed functioneren van haar been lag aan niemand anders dan zichzelf. Het kleine korstje op haar lip had ze inmiddels al open gebeten, maar gelukkig kon ze opgelucht ademhalen toen ze Max' stem hoorde over het aanstellen van nieuwe runners en een med-jacker en niet over het achter slot en grendel gooien van een stel opstandige Gladers. Ze probeerde zo min mogelijk aandacht te trekken terwijl ze zo snel mogelijk neerstreek op een plekje vooraan. Ze had ging zin om nog verder door te lopen. Oh ja. Mensen. Ze probeerde niet te veel aandacht te schenken aan de nieuwe gezichten en vooral niet aan de oude gezichten -waar eigenlijk alleen Oliver toe behoorde- en vervulde haar taak als Keeper door vooral haar hand niet op te steken.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinead
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Aantal berichten : 169

Registratiedatum : 02-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job: Track-Hoe
Relationship: You never know if you don't take a shot

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   za nov 28 2015, 23:41

Terwijl ze zich de menigte in had gewerkt vond ze zich ineens naast Clementine. Het lieve kind leek nog altijd even onschuldig als toen Sinead achter haar aan de Maze in was gerend. Ze had een krans met bloemen gekregen. Niemand wist dat ze deze nog altijd in haar hangmat bewaarde. Eigenlijk was ze helemaal niet sentimenteel ingesteld maar Sinead verzamelde graag dingen. Door te verzamelen en herinneringen te maken voelde ze zich steeds meer een eigen persoon en niet meer dat verloren kind die uit de kooi was geholpen door Jack.
Ze legde haar hand zachtjes op de schouder van Clementine. ‘Hey.’ Fluisterde ze kinderlijk en liet haar ogen daarna naar Max glijden die duidelijk het woord nam. Hem gaf ze ook een knikte. Hun laatste ontmoeting zou ze niet zo snel vergeten met de boom. Nog altijd kon ze dat gevoel omhoog halen toen ze vast had gelegen onder die boom maar ze was vooral bang geweest voor Max. hij was als een leider hier en de boom was duidelijk voor hem bedoeld. Dat iets of iemand zich met hen bemoeide was dan voor Sinead ook wel duidelijk.
Aandachtig luisterde ze naar wat hij te vertellen had. Als een kind tijdens de les, zo zat ze erbij. Toen het woord ‘runner’ viel spitste ze haar oren. Werden er nieuwe runners gekozen? Ze droomde niet, er was eindelijk een kans om legaal uit deze verdoemde glade te komen en zelf op onderzoek uit te gaan. Max moest dat wel van haar weten. In alle haastigheid had ze haar arm al bijna omhoog gedaan toen ze hoorde dat hij het rijtje af zou gaan. Toen zag ze Eve binnen komen lopen. Ze glimlachte vrolijk naar haar en zwaaide zelfs maar werd niet opgemerkt. Daar haalde ze alleen haar schouders voor op. Er werden nieuwe runners gekozen. Ze tippelde haast op haar tenen zo zenuwachtig was en toen Max een beetje in haar richting wees schoot haar hand zo hard omhoog dat ze haar schouder bijna uit de kom haalde. Med-jacker kon ze nooit worden, ze vond het bloed van dieren al vreselijk genoeg om naar te kijken. Stiekem hoopte ze dat er niemand anders haar voor zou zijn.

_________________
Never mind the voices in your head
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Seth
avatar
Builder & Bagger

PROFIEL
Aantal berichten : 108

Registratiedatum : 10-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20
Job: Bagger
Relationship: Try me

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   zo nov 29 2015, 02:31

Het rumoer na de aankondiging van het verkiezen van nieuwe runners en nieuwe med Jacks was enorm.
Iedereen rondom hem had wel wat te vertellen tegen zijn/ haar buur. Sommigen leken enthousiast, anderen ongeintresseerd. Wat deze termen betekenden wete hij niet. Runners waren dat de sporters? med jacks was al helemaal chinees.
De "greenie" voelde zich niet op zijn plaats. Niemand had enig oog voor hem. Hij had geen mogelijkheid tot bonden met iemand. Hij kendde twee personen in deze hele bijeenkomst. Hayden en dat meisje Autum. Beiden had hij nog niet een echte band mee kunnen smeden.
Hij voelde zich eenzamer dan hij zich in dit korte nieuwe leven had gevoeld.
Toch zou hij dit niet tonen. Hij was beter als zich onder te dompelen in zelfbeklag.
Het was een survival of the fittest. Ooit zou hij wel vrienden maken. Misschien zelfs vandaag. éen ding wist hij zeker. Hij zou zo snel mogelijk aan een job geraken en zich nuttig maken. Stilzitten was niets voor hem.

_________________
If i can't reach heaven , I will raise hell!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clementine
avatar
Slicer

PROFIEL
Tag : (a)

Aantal berichten : 131

Registratiedatum : 05-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ❀ 13 years
Job: ❀ Slicer
Relationship: ❀ P-please get away from me.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   zo nov 29 2015, 09:38

Autum kwam tussen haar en de andere jongen zitten en het blonde meisje glimlachte liefjes naar haar als een welkom. Max begon met praten. Ja ze kende zijn naam wel, niet alsof ze ooit met hem had gepraat. Gewoon omdat het bijna niet te vermijden was. Van sommige keepers wist ze de namen nog. Er werd een aankondiging gemaakt en Clem schudde eigenlijk gelijk haar hoofd al. Als één van de kleinste mensen hier zat ze dan alleen maar in de weg met beide. Voor haar werk vinden was gewoon een kwestie van waar ze niet teveel in de weg zou zitten. Of echt iets wat ze heel goed kon leren. Er waren dingen die ze nou eenmaal niet kon. Misschien dacht ze wat depressief, maar ze was zeker niet van plan om haar hand op te steken. De vinger ging dan ook langs haar zonder dat ze iets deed, alleen keek ze wat naar beneden. Ergens voelde het raar om niks te doen voor deze plek. Het zou wel komen. Eerst wat vrienden maken, misschien ging die haar dan wel helpen met kiezen. De blauwe oogjes van het meisje gingen mee met de vinger van Max. Ze zag alleen hoe Sinead haar hand opstak, je kon zo niet zien wat ze wou worden. Stiekem hoopte ze op med-jacker, want het oudere meisje was aardig en de maze gevaarlijk. Toch dacht ze niet dat dat zo zou zijn. Nou het was blijkbaar aan Anthony en Helena om te beslissen.

_________________

::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Charlotte
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 102

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: Builder
Relationship: Nothing for me

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   zo nov 29 2015, 11:03

De bekende bel van de gathering luidde en langzaam liep ze er naar toe. Velen waren haar al voor en zodra ze naar binnen liep merkte ze al dat het al was begonnen. Ze gingen nieuwe runners en een med-jack zoeken. Max ging al met zijn vinger rond en toen hij haar bereikte stak ze haar hand op. Dan kon ze eindelijk helpen een uitweg te zoeken als ze runner zou worden. Niet dat ze haar werk als builder niet leuk vond. Nee helemaal niet. Het was geweldig om te doen maar runner trok haar echt aan. En ondanks ze hier al een hele tijd zat had ze amper vrienden. Ze kende een paar wel zoals Max en Helena en Anthony gewoon van ziens maar daar bleef het bij. Steeds had Charlotte zich op de achtergrond gehouden en braafjes haar taken gedaan en daar was het gebleven. Elke dag sleurde ze zich uit haar hangmat ging werken en hield zich op de achtergrond. Elke dag hetzelfde en steeds bleef ze denken over of ze hier ooit uit zouden raken. Ze probeerde ook steeds in haar geheugen te zoeken naar herinneringen maar die waren volledig verdwenen. Een zucht rolde kort over haar lippen. Ze had al gezien dat zij niet de enigste was die interesse had om runner te worden. Niet dat het haar wat zou schelen als ze niet gekozen zou worden want dan kon ze rustig verder als builder. Ze was best nieuwsgierig wat er achter de vier grijze muren waren dat ze het labyrint werd genoemd. Niet dat ze het nooit had geprobeerd te betreden. Maar nu zou je zonder dat je de regels breekte het labyrint in kunnen. Charlotte liet kort haar ogen over iedereen gaan. Ze waren al met een hele boel en toch kwamen er steeds meer en meer bij. Het zou dan ook vast nooit stoppen. Tenzij ze hier uit raakte maar dan hadden ze eerst een uitgang nodig.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oliver
avatar
Admin
Keeper
- Sloppers
stung

PROFIEL
Tag : The real trouble with reality is that there's no background music.

Aantal berichten : 1976

Registratiedatum : 16-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20 Years
Job: Trying to get his shit together. It isn't working. Please send help.
Relationship: Depends if you like a complaining alcoholic.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   zo nov 29 2015, 12:31

Hij keurde Hayden geen blik waardig en bleef chagrijnig voor zich uit staren. Hij hoefde absoluut geen drama met haar dus het beste was om haar te negeren en haar af en toe gewoon sikkeneurig aan te kijken. Het verbaasde hem dat het kleine meisje dat na Hayden binnen kwam naast hem kwam zitten en hem begroette. En zoals Oliver altijd was, haalde hij even zijn mondhoeken omhoog, zei geen woord en keek vervolgens weer voor zich uit. Hij had het niet op kinderen. Hij kon al nauwelijks om gaan met de mensen die hier rondliepen, laat staan de leeftijd van het meisje. Vervolgens kwam er een gast binnen die duidelijk voor het eerst er was. Een greenie. Leuk joh. Hij werd gevolgd door Autum die tussen hem en het meisje in plofte en hen beiden begroette. Oliver boog zich naar haar toe. 'De drank is op.' Zei hij zachtjes, net hoorbaar voor Autum zelf.
Meer mensen, meer rumoer. Uiteindelijk begon Max de gathering en ging hij heerlijk gewoon straight to the point. Runners en een Med-jacker. Hij was het eens met de Med-Jackers. Maar Runners? Konden ze beter niet bewakers nemen die de opening bewaakten? Want dan konden ze tenminste onbevoegde mensen tegenhouden. Zoals Evangeline. Hij had haar nauwelijks aan gekeken, eigenlijk te beschaamd na alles wat er tussen hen was gebeurd. Twee mensen staken hun hand op; een meisje die hij wel herkende, een een andere blondine waarvan hij zich afvroeg waarom ze zich aanmeldde want hij had haar nog nooit gezien. Ah well, als ze dood wilde hield hij haar niet tegen. Oliver gromde iets onverstaanbaars en keek om zich heen wie er nog meer de dood in wilde. Blijkbaar leerde ze niets van hun fouten hier.

Tag: Clementine + Autum

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Helena
avatar
Keeper - Runners

PROFIEL
Tag : Hola supermercado! Telebancos por aqui

Aantal berichten : 1868

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job: Runner
Relationship: I've become religious so I can pray for you to burn in hell.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   zo nov 29 2015, 13:38

Alles was uitputtend, van mensen ontlopen tot haar taken. Vooral omdat ze nu als keeper nog meer moest doen en ze de rest van haar team toch nog genoeg rust wou gunnen. Het kwam er gewoon op neer dat ze niks tijd meer had voor zichzelf of haar sociale leven. Niet dat ze dat zo erg vond, stiekem vond ze het wel fijn om het als een excuus te kunnen gebruiken om Sisi & Max en nog zoveel meer mensen te ontlopen. Helaas kon ze dingen als gatherings niet ontlopen en moest ze mensen dan ook maar onder ogen komen.

's Ochtends had iemand haar al op de hoogte gesteld van de komende gathering, maar ze was hem bijna vergeten. Pas toen ze uit het labyrint kwam geracet en niemand in de velden bezig zag of op de open plek, kreeg ze door dat heel de Laar er was en dat zij geacht werd om er ook te zijn. Als een bliksemschicht schoot ze toen de cabine binnen, schreef ze haar bevindingen neer en liep ze richting het gammele gebouw. Vandaag zou ze nieuwe runners aanstellen en ergens in haar achter hoofd dacht ze er ook over na om iemand anders keeper te laten worden. Begrijp haar niet verkeerd, ze hield van haar job en van het labyrint. Maar alles combineren werd te zwaar, keepertaken met runnertaken ging niet samen. Misschien wel voor andere Laarders, maar niet voor de choatische Helena.

Ze viel haast over haar voeten toen ze de houten deur opende. "Sorry!" Grijnsde ze schaapachtig toen ze binnen gestommeld kwam en veel te veel ogen op haar voelde. Toen herstelde ze zich en rechtte ze haar rug. Bezweet en stinkend liep ze naar voren met een trots blik in haar ogen. Met een zacht knikje begroette ze de rest, maar vervolgens keek ze naar de grond. De blik van Max ontweek ze, de blik van Hayden ontweek ze, de blik van Eve ontweek ze, kortom ze kroop in haar schelp. Het was niet Helena's doen om zo'n gedrag te vertonen, maar vandaag kon ze het niet helpen. Vooral omdat ze nog moest nadenken over wat ze precies ging doen en omdat ze niet onder ogen wou zien hoeveel dingen ze wel niet gemist had terwijl ze druk bezig was geweest.

_________________
Though I saw it coming, still hurts

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Autum
avatar
Slicer

PROFIEL
Tag : I mean, all we are is what we try to get rid of

Aantal berichten : 160

Registratiedatum : 24-09-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: Slicer
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   zo nov 29 2015, 17:03


De reactie die Autum had op het feit dat de drank op was, schokte haar waarschijnlijk het meest van iedereen. Haar ogen werden groot en vol ongeloof en verontwaardiging draaide ze haar hoofd naar Oliver. "Hoe?" siste ze hem toe, eveneens zacht zodat alleen hij het kon horen. Gelijk na het stellen van de vraag schudde ze haar hoofd. Zij wist zelf ook wel hoe. Ze wilde het alleen niet accepteren. Het was haast alsof ze een belangrijk iets was verloren. Haar humeur was met die vier simpele woorden een gat in getrokken dat zo diep was, dat ze er bijna om kon lachen. "Is dat even kut," fluisterde ze, waarna ze haar hoofd weer van hem afdraaide om de ruimte rond te kijken. De aanwezigheid van alle mensen had ze normaal al niet kunnen waarderen, maar nu haar humeur zo bruut de grond in was gestampt, kon ze niks anders dan met een chagrijnige blik voor zich uit staren.
Er kwamen nog meer mensen binnen, maar Autum nam niet de moeite om op te kijken of ze de gezichten wellicht al eens had gezien. Max begon een verhaal over nieuwe runners en een nieuwe med-jacker. Met een sarcastisch opgetrokken mondhoek hoorde Autum het allemaal aan. Hoe langer ze luisterde, hoe duidelijker het was dat het voor haar absoluut niet nodig zou zijn om de Gatherings bij te wonen, waren ze niet verplicht geweest. Men hoefde haar niet te vertellen dat ze compleet nutteloos was. Ze was klein, tenger, had een slechte conditie en een gigantisch gebrek aan motivatie. Nee, ze vond het prima om af en toe een kip te slachten en was er zeker van dat de rest het prima vond wanneer het daarbij bleef. Zelfs als ze iets van conditie of motivatie gehad zou hebben, wist ze dat ze zich absoluut onvoldoende bewezen had om ooit als nieuwe runner gekozen te worden. De optie om med-jacker te worden kwam niet eens bij haar op.
Haar hand hield ze dan ook wijselijk naar beneden en haar blik hield ze nog altijd wat afwezig op de spreker gericht. Ze wist dat er om haar heen wat handen de lucht in schoten en wenste Helena - die ze trouwens ook nog niet had gesproken - alle succes om een juiste keuze te maken. Het zou allemaal wel. Terwijl ze wachtte tot er verder iets zou gebeuren dat wellicht wel haar aandacht nodig had, sloeg ze haar armen over elkaar. Mocht het probleem van de drankvoorraad besproken worden, bijvoorbeeld, dan wilde ze hier toch zeker wel bij betrokken zijn.

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lester
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 808

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: *welcome to the void*
Relationship: Get the hell outta here

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   zo nov 29 2015, 19:59De jongeman kon enkel met zijn ogen rollen toen de Revolutionair het woord nam. Natuurlijk was hij degene die praatte, niemand anders hier leek ook maar iets te durven verder en zin om de leiding op zich te nemen hadden ze duidelijk niet. Vandaar dat de jongeman enkel verveeld voor zich uit bleef staren, tot de twee nieuwelingen die hij niet kende, zichzelf zo snel mogelijk aanboden als runner. Lester kon een spottende grinnik niet onderdrukken, alsof die twee wisten waar ze aan begonnen. Maar hey, als ze een doodswens hadden zou hij niet degene zijn die ze zou proberen te stoppen, dat liet hij wel aan de Revolutionair over.


_________________
I'm an angel with an attitude ;

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
avatar
Admin
Keeper - Cooks

PROFIEL
Tag : Tag? Tag! wat is dit Facebook?!

Aantal berichten : 1999

Registratiedatum : 18-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ✗ 17
Job: ✗ Cook || Be careful you wont be the first one to be poisoned
Relationship: ✗ You are the reason I became stronger. But yet you are my weakness

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   zo nov 29 2015, 20:44


Met een verveelde blik bleef ze op de tafel zitten terwijl Max de ronde deed voor wie er runner of med-jack wilde worden. Ze stond op en kreeg een glimlach op haar gezicht. 'Even tussendoor voor ik het vergeet te melden. Oliver en Lester mogen zich vanaf vandaag aansluiten bij de Sloppers. Oliver omdat hij niets anders kan en het niets doen is nu wel genoeg geweest. En ja Lester je gaat nu iets doen je hebt een week om een andere job te vinden en door te geven aan mij. Anders blijf je Slopper.' Ze glimlachte en schoof weer op de tafel met haar kont en keek naar de mensen die zich vrijwillig wilde opgeven om dat Labyrint in te willen. Dapper. Ze was er zelf ooit een keer geweest maar ze was bijna meteen verdwaald. Ze schonk Oliver een korte blik en glimlachte onschuldig voor een seconde. Ze was eerder benieuwd hoe de jongen wiens grootste zorgen hier waren of zn jas vies werd of dat hij zn zonnebril niet kon vinden.

_________________Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rat Man
avatar
Radmin

PROFIEL
Tag : WCKD IS GOOD

Aantal berichten : 18

Registratiedatum : 14-05-15

RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   zo nov 29 2015, 23:01

A.D. Janson is online
Subject - 12 (label Lester)
Object - Jas
>> Draadje van knoop springt los. Knoop valt van jas, rolt in slowmotion richting tafelpoot, en valt in een gleuf de grond in. Het is voorgoed verloren.
>> variable sent

_________________


- WCKD IS GOOD -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oliver
avatar
Admin
Keeper
- Sloppers
stung

PROFIEL
Tag : The real trouble with reality is that there's no background music.

Aantal berichten : 1976

Registratiedatum : 16-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20 Years
Job: Trying to get his shit together. It isn't working. Please send help.
Relationship: Depends if you like a complaining alcoholic.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   ma nov 30 2015, 22:29


So far so good. Alles verliep zoals elke Gathering verliep en Oliver kon hierna gewoon doorgaan met zijn eigen bezigheden. Hij leunde wat achterover en grijnsde even naar Autum. Zij moesten samen wel even iets verzinnen om weer drank te produceren, maar nu Oliver hersencellen meer kon weg zuipen, zou dat wel goed komen. Meerdere handen gingen omhoog en Oliver grijnsde flauwtjes. Dus al deze mensen hadden een doodswens? Werd het lekker leeg hier, had hij meer ruimte. Vanuit zijn ooghoeken zag hij Hayden opstaan en hij richtte zich op haar. De grijns op zijn gezicht ging heel snel weg en maakte plaats voor haat, pure haat. Natuurlijk was dit weer een actie van Hayden. Gewoonweg om hem te dwarsbomen. En Lester. Oh hoe graag hij nu wel niet naar voren wilde stormen en haar keel dicht wilde knijpen. Hij had die fles op haar gezicht moeten gooien toen hij nog de kans had gehad. Oliver gromde een onverstaanbaar scheldwoord, balde zijn vuist en kon alleen maar kwaad naar Hayden kijken. Hij had dan ook niet echt oog voor de knoop die van Lester's jas viel.

_________________


Laatst aangepast door Oliver op di dec 01 2015, 12:18; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lester
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 808

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: *welcome to the void*
Relationship: Get the hell outta here

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   ma nov 30 2015, 22:58Het was dus het plan hier te blijven zitten, te lachen om de mensen die doodswensen hadden, en verder niets te doen. Het beviel de jongeman eigenlijk best goed, zo goed zelfs dat hij aan het overwegen was om zijn visie op gatherings bij te stellen. Een beetje luisteren naar wat een paar mensen die zich veel te veel zorgen maakten, te zeggen hadden, naar achteren leunen op de stoel die hij geclaimd had, en ondertussen zijn brillenglazen poetsen met een gedeelte van zijn jas. Het was nog net niet perfect, maar ongebruikelijk dichtbij voor een ontmoeting met zoveel mensen bij elkaar.
Zoals alle goede dingen kon dit echter niet lang duren. Het had de jongen eigenlijk nog verbaasd hoe lang de Revolutionair en boss erover gedaan hadden om zijn naam te noemen. Veel aandacht eraan besteden deed hij nooit, maar ditmaal luisterde hij, en vouwde langzaam zijn bril open om hem daarna dramatisch langzaam op te zetten, en daarna langzaam op te kijken. Haast een spottende glimlach op zijn gezicht, ze dachten dat hij zich ging veranderen omdat hem gezegd werd dat hij iets zou moeten doen? Wat heerlijk naief, alsof de wereld eerlijk was, terwijl zij allen het levende bewijs waren van het feit dat de wereld allesbehalve dat was. De moeite om te reageren nam hij dus niet, enkel een uitdagende blik vanonder een arrogante zonnebril gepaard met de spottende glimlach. Tenminste, tot hij het draadje zag, en de knoop in slow-motion zag vallen vanuit zijn ooghoek. Zijn gezicht bleef naar de anderen gericht, niet verradende dat hij iets had gezien, tot de knoop wegviel in een gat. Het was hem teveel. Zijn hersenen draaiden overuren. Zijn jas was altijd voorzichtig gehandled, dit kon niet zo zijn, ja hij droeg hem vaak, altijd, maar dit had hij niet verdient. Jas I never let you down! Hoe kon hem dit aangedaan worden?! Het was het niet waard, maar Lester's brein besloot anders. Zo dramatisch als je van een diva kon verwachten viel Lester in een perfect hoopje zijwaarts van zijn stoel om op de grond te belanden, diva haren over zijn gezicht gevallen, armen dramatisch uitgestrekt voor en naast zijn lichaam.
Flauwvallen om een knoop, trust Lester to overreact.


_________________
I'm an angel with an attitude ;

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Avery
avatar

PROFIEL
Tag : Vjèze Fur

Aantal berichten : 43

Registratiedatum : 24-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   di dec 01 2015, 18:21

Greenie, zo noemden ze haar tegenwoordig. De bel die door de hele 'Glade' had geklonken, had haar niets gezegd. Ze had de menigte even gadegeslagen, en toen het duidelijk werd dat iedereen naar dezelfde plek vertrok, volgde ze het voorbeeld. Ze had zich stil gehouden, maar ook alles geobserveerd. Ze leken hier vast te zitten en iedereen had netjes verdeelde taken. Ze waren allemaal één schaap in een hele kudde en iemand leek met hen te spelen. Koppig als ze was, weigerde ze daar een deel van uit te maken. Natuurlijk was er altijd dat nare gevoel dat ze op een gegeven moment toch op moest geven en zich in de groep moest gaan mengen. Tot dan was ze nog even de Greenie.

Het werd haar al snel duidelijk dat ze te laat was, één of andere idioot lag op de grond voor welke reden dan ook. Blijkbaar waren er twee onbekenden gedegradeerd naar wat voor rang dan ook. Ze kon het zich niet voorstellen hoe ze het hier nog erger konden maken. Avery haalde rustig een haar door haar dreadlocks en besloot zich maar op de achtergrond te houden. Wat haar taak zou worden, zou ze later nog wel zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Autum
avatar
Slicer

PROFIEL
Tag : I mean, all we are is what we try to get rid of

Aantal berichten : 160

Registratiedatum : 24-09-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: Slicer
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   wo dec 02 2015, 20:00


Autum kon niet zeggen dat ze een erg grote fan was van de roodharige dame en toen zij het woord nam, werd Autum hier dan ook niet per se warm van. Met haar armen nog altijd over elkaar geslagen, luisterde ze naar wat het kind te vertellen had. Al gauw had Autum in de gaten dat haar woorden geen betrekking op haar hadden, dus luisterde ze nog maar met een half oor. Het was de reactie die ze naast zich hoorde, een zachte vloek, die haar vertelde dat de woorden niet veel goeds konden betekenen voor Oliver. Vanuit haar ooghoeken zag ze zijn handen tot vuisten ballen. Als de twee een betere band hadden gehad, zij een persoon was die er voor mensen wilde zijn en hij een persoon die hier behoefte aan had, dan had ze vast iets gezegd om hem bij te staan in zijn woede. Geen van deze zaken was echter aan de orde voor zover zij wist en dus wierp ze alleen maar een blik in zijn richting die evenveel wilde zeggen als 'is dat even kut'. Zoals ze zich ook over de drankvoorraad had geuit.
Had ze meer willen doen of zeggen, dan werd deze kans haar überhaupt niet gegund. Ergens achter zich hoorde ze een doffe klap. Ze draaide haar hoofd en zag tot haar verbazing - en wellicht amuse - een hoopje mens op de grond liggen. Voor zover ze zich kon herinneren, had ze het joch nooit gesproken maar wel gezien. In principe herkende ze hem vooral aan de zonnebril die ze, naar alle eerlijkheid, altijd al mooi had gevonden. Ze ging er niet van uit, maar mocht de jongen nu opeens dood in elkaar gezakt zijn, dan zou ze zich nog wel sterk maken voor het ding. Haar blik bleef even op de jongen hangen, maar toen ze zag dat hij nog ademde draaide ze haar hoofd weer terug naar voren. Ook sleeping beauty was blijkbaar niet interessant genoeg voor de meid met de pastel roze haren. Terwijl ze haar hoofd naar voren draaide, zag ze hoe een nieuw meisje de Cabin betrad. Autum richtte haar blik weer op Max en bedacht zich met een lichte glimlach rond haar lippen hoe chaotisch de boel momenteel was en hoe verwarrend het komische tafereel voor de Greenie moest zijn. Moeite om haar welkom te heten of iets in die richting, deed Autum niet. Ze had welgeteld één persoon uit de box gehaald en dat was genoeg geweest om haar te bewijzen dat ze absoluut niet geschikt was voor het spelen van welkomstcomité. Iemand anders mocht die taak op zich nemen.

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Gathering V
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Meeting Cabin-