IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Gathering V

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Sylva
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Aantal berichten : 33

Registratiedatum : 31-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16 years
Job:
Relationship: Everybody want's somebody else.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   do dec 03 2015, 16:38

Ze had de bel gehoord, maar natuurlijk was ze blijven zitten om het werk af te maken. Ze kon er nu eenmaal niet tegen dat het werk maar half gedaan werd. Ze had het al zo druk, hoewel er meer mensen waren gekomen die zich hadden aangesloten bij het Track-Hoe Team, was er nog steeds veel werk te verrichten met het oogsten, zaaien, wieden en wat ook wel niet. En Sylva begon het baantje met de dag minder leuk te worden. De pijn in haar rug was er elke avond, haar nagels zaten altijd onder het zand en het was verschrikkelijk moeilijk om het er weer onder uit te krijgen. Niet dat ze erg veel op haar uiterlijk wilde letten, het was gewoon vervelend om eronder uit te pulken.
Sylva waste haar handen kort in de ton met water en haastte zich toen naar de Cabin, er was nog nauwelijks iemand buiten en toen ze eenmaal naar binnen was gestormd knalde ze bijna op tegen een meisje met Dreads die ze nog nooit eerder had gezien. Een klein beetje paniekerig keek ze om zich heen, mompelde een 'sorry' tegen het Dreads-meisje en schoof tussen de mensen door om een plekje te vinden om te zitten. De jongen die ze wel vaker de leiding had zien geven, Max was zijn naam, begon net te praten. Een vraag of mensen zich wilde aanmelden voor Runner en Med-jacker. Nog voordat Sylva het echt doorhad schoot haar hand al omhoog. Ze wist niet eens zeker of ze het wilde en wat ze wilde, maar alles behalve het werken in de tuinen.

[Het is een beetje door elkaar, sorry Dx]

_________________

I'm searching for something that I can't reach.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anthony
avatar
Keeper - Med-Jackers

PROFIEL
Tag : Back in town! ;D

Aantal berichten : 625

Registratiedatum : 14-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19years
Job: Keeper ~ Med-Jackers
Relationship: Easily los, hard to find

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   do dec 03 2015, 23:11

Al vanaf het begin zat Anthony achteraan in de Meeting Cabin. Al vanaf het begin was Anthony iemand geweest die duidelijk zijn mening uitte en van zich liet horen. De laatste tijd hield hij zich iets meer gedeisd. Hij was ziek geweest en had op de rand gestaan van een drama. Ondanks dat hij zich gedeisd hield, was hij nog steeds koeltjes ingesteld. Hij was wijs genoeg om hier goed gebruik van te maken en met zijn status hier ging dat nu net iets gemakkelijker dan voordien. Bij het horen van zijn naam trok de Med-jacker zichzelf recht en liep hij naar voren, waarna hij zich vlak bij Hayden neer zette. Anthony's blik bleef kort op Oliver hangen, waarna hij even zijn ogen tot spleetjes kneep. Al snel liet hij zijn blik nonchalant over de aanwezige mensen gaan. Hij moest vandaag een nieuwe med-jacker kiezen, iemand die hem zou kunnen helpen. De mensen bleven ook maar komen en het voedsel verdween even snel als er iemand bij kwam. En met het grote aantal mensen hier schoot hij handen tekort.

_________________
People who really know me, know that I am not a bad boy at heart... I'm a big teddy bear.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kai
avatar
Brick-nick

PROFIEL
Tag : Miss me? No? Oh, well.

Aantal berichten : 177

Registratiedatum : 18-07-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: Bricknick
Relationship: Don't stop me now If you wanna have a good time Just give me a call

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   do dec 03 2015, 23:34

If it feels good, tastes good

It must be mine
Hij kneep harder. Godverdomme die dikke drol moest er uit. Hij kwam nog eens te laat voor die Gathering. Al was die als het goed is nog niet begonnen. Hij kneep harder waarbij zachte scheetjes weerklonken. Ja hoor, diarree. Het pletste in de toilet en eindelijk was hij klaar. Opgelucht slaakte hij een zucht en besefte hoe vreselijk het stonk. "Gatverdamme," bromde hij terwijl hij zijn reet afveegde. Er gingen wel tien stukken toilet papier aan op voor zijn reet eindelijk schoon was. Hij ging rechtop staan, trok de toilet door en hees zijn broek op. Hij knoopte zijn broek dicht, trok de gulp omhoog en deed zijn riem vast, hierna verliet hij het toilet. Hij haastte zich als een malle naar de meeting cabin. Hij hoorde nog net Max zijn stem waarin iedereen bedankt werd voor zijn/haar komst. Hij liep langs Hayden, niet door hebbend dat er nog een stuk wc papier aan zijn schoen vastgeplakt zat. Hij knikte met zijn gebruikelijke sexy blik naar haar en wuifde laag met zijn hand, waarna hij door liep en tussen de rest van de Gladers ging zitten om te horen waarvoor deze Gathering was. Om niet te vergeten, dit was zijn eerste Gathering ooit. Geïnteresseerd keek hij naar Max toen hij te horen kreeg dat er nieuwe Runners gekozen werden, o, dit was boeiend. Ze moesten hun handen opsteken als ze geïnteresseerd waren in het worden van een Runner. Kai was geen Greenie meer, dus hij stak zijn hand op, waarbij hij zelfverzekerd naar Max keek en kort een blik op Hayden legde. Vervolgens hoorde hij Haydens stem. Oliver en Lester werden benoemd tot Slopper. Wat nog lachwekkend was dat Lester flauwviel, waarom precies had hij niet door, dus dacht hij dat het kwam omdat hij tot Slopper benoemd was. Wat nog grappiger was, was dat iedereen hem liet leggen. En verder was hij trots op Hayden, omdat ze haar wraak had kunnen nemen om het tot Slopper te benoemen, de meest walgelijke job ooit.

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hunter
avatar
Cook & Bagger

PROFIEL
Tag : HAHAHAHAHAHAHAHA... No....

Aantal berichten : 188

Registratiedatum : 18-07-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: Somewhere around 20 years
Job: Pissing off the shorties in the kitchen?
Relationship: I'm content with a simple partner in crime for now (:

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   vr dec 04 2015, 13:23

Vervelend zou bijna zijn tweede naam kunnen worden, of kinderachtig. Maakte niet veel uit welke want zijn eeuwig streken in de keuken bleven hetzelfde. Hij had het wel gehoord maar zijn bezigheid was nog even te belangrijk om naar de gathering te gaan. Hij zou snel genoeg wel klaar zijn met zijn taak om zich bij de rest te voegen. Hij wist dat Hayden hem zo onderhand begon te haten voor zijn eeuwige streken in de keuken maar dan had ze wellicht niet moeten accepteren dat hij zich bij de cooks had aangesloten. Niet dat hij daar voor eeuwig wilde blijven, hij wilde eigenlijk wel meer andere dingen doen. Vooral na het incident met de rode feeks haar arm was hij er goed over gaan nadenken. Natuurlijk vond hij het leuk om de keuken op stelten te zetten maar er zou ook een punt komen waarbij het zijn interesse zou verliezen bij hem.
Terwijl hij het krukje omkeerde, op zijn tenen ging staan en deze op de hoogste plank schoof grijnsde hij. Hij kon haar nu alweer horen schelden. Had ze maar niet zo klein moeten zijn, daar kon hij niks aan doen. Hij zette een paar passen achteruit en keek naar de keuken, waar nu alles weer op de hoogste planken lag. Alles buiten bereik van Hayden en met het krukje nu ook buiten bereik moest ze toch echt betere stunts gaan uitvoeren om ergens bij te kunnen komen. Hij knikte tevreden en draaide zich om, hij moest zich nu maar eens bij de rest gaan voegen en hopen dat hij niet al te laat was. Niet dat het hem zo heel veel uitmaakte, meestal werd er niet veel belangrijks besproken. Althans niet voor hem.
Het moment dat hij binnenliep kon hij nog net de woorden van Max horen. Nieuwe runners en med-jack? Een runner sprak hem niet aan maar de andere optie was voor hem toch wel interessant. Hij zag zichzelf wel in die schoenen staan, het betekende dat hij meer tijd zou gaan hebben om streken uit te halen en ook nog een taak had die hem echt interesseerde. Zijn hand schoot omhoog en hij keek even rond om te zien hoeveel mogelijke tegenstanders hij misschien ging hebben. Hopelijk niet teveel, want dat zou het ingewikkeld maken en hem het risico opleveren dat hij nog langer opgescheept zat met die feeks genaamd Hayden.

_________________

55 - 3/10 00:10 [Laatste = Eerste post Mae]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   di dec 08 2015, 00:31

Toen Sinead haar hand binnen 0.1 seconden had opgestoken, kneep Max zijn lippen samen. Hij had het kunnen weten. Hij wist niet waarom, maar hij voelde er een enorme afkeer voor om haar het labyrint in te sturen, hoe graag ze dat zelf ook wilde. Maar hij kende zijn positie; en die was niet om haar te vertellen wat ze kon doen en laten.
Het rijtje werd afgegaan. Niet al te veel toonden interesse om of med-jacker of runner te worden. De meesten leken zich wel gesetteld te hebben in de taak die ze bij aankomst op zich hadden genomen; een paar anderen waren simpelweg te jong of onbekend om de taak op zich te nemen. Het leek zichzelf vrij goed te regelen. Hij volgde de cirkel met zijn ogen, wachtend tot iedereen had geantwoord.

- Mocht je nog een rang willen, dan ben je een trage ass en moet je nu snel reageren!

_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clementine
avatar
Slicer

PROFIEL
Tag : (a)

Aantal berichten : 131

Registratiedatum : 05-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ❀ 13 years
Job: ❀ Slicer
Relationship: ❀ P-please get away from me.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   di dec 08 2015, 10:20

Uiteindelijk staken iets van 5 mensen hun hand op. Sommige kende ze niet en van anderen was ze blij dat ze hun hand niet opgestoken hadden. Autum bijvoorbeeld, want zij was wel aardig geweest, al wist ze nog lang niet alles van haar. Er gebeurden wel veel dingen tegelijk. Oliver en Lester werden tot sloppers benoemt en al zat ze dichtbij Oliver, ze kon het niet laten om een korte glimlach op haar gezicht te krijgen. Zodra ze Oliver's handen zag was die al snel weer verdwenen. Lester leek eerst weinig er tegen te doen, maar viel na een tijdje ineens op de grond. Clem schoof naar het puntje van de bank en keek naar Lester en daarna kort naar de mensen die bij haar op de bank zaten. Ze zou maar geen opmerking maken, maar tikte toch wel voorzichtig op Autum haar schouder. Ze kende Oliver al iets beter -nog altijd niet goed-, maar van Lester wist ze heel weinig. Behalve dat hij dus niks deed. "Wat is er met hem?", fluisterde ze voorzichtig toen ze haar hoofd een beetje bij haar oor had gebracht. Daarna ging ze weer normaal zitten, wachtend op antwoord. Net had ze Autum ook met Oliver zien praten, toen had ze de woorden echter niet opgevangen. Was vast niet belangrijk.

_________________

::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
avatar
Admin
Keeper - Cooks

PROFIEL
Tag : Tag? Tag! wat is dit Facebook?!

Aantal berichten : 1999

Registratiedatum : 18-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ✗ 17
Job: ✗ Cook || Be careful you wont be the first one to be poisoned
Relationship: ✗ You are the reason I became stronger. But yet you are my weakness

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   do dec 10 2015, 20:02

So you say I'm complicated, that I must be outta my mind


Ge glimlachte en keek even naar Kai ze stond nonchalant op zijn sleep onder zijn voet. Terwijl ze het WC papier naar achteren schopte kneep ze met beide handen in zijn billen. Ze beet kort op haar lip toen Kai zich opgaf voor runner. Ze keek even naar Helena om hopelijk op een of andere manier te peilen in wie ze was geïnteresseerd kwa runners. Met een glimlach keek ze naar Hunter die zich opgaf voor med-jack. Ja zolang hij maar uit de keuken verdween en liefste maar gewoon niet meer terug kwam daar.
Het feit dat iedereen Lester liet liggen irriteerde haar lichtjes. Ze gaf Anthony naast hem een stomp in zijn zij met haar elleboog. 'Ga je hem laten liggen?' Vroeg ze fluisterend dat alleen Ant het kon horen. Ze stond op en duwde zijn vest van zijn schouders en keek hem even streng aan. Ze vouwde hem op tot een vierkantje en zakte naast lester neer om het vest onder zijn hoofd te schuiven. Ze sloeg een paar keer zacht met haar vlakke hand tegen zijn wang. 'Het was een knoop van je jas, zo dramatisch was het niet' meldde ze.

But you've had me underrated. What's wrong with being confident?
Hayden
_________________Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anthony
avatar
Keeper - Med-Jackers

PROFIEL
Tag : Back in town! ;D

Aantal berichten : 625

Registratiedatum : 14-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19years
Job: Keeper ~ Med-Jackers
Relationship: Easily los, hard to find

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   do dec 10 2015, 20:46

Anthony liet zijn blik zijdelings op Hunter vallen toen hij zijn hand in de lucht stak. Zijn blik ging echter al snel terug naar Hayden toen ze in een jongen, waarvan hij zelf de naam nog niet wist, z'n kont kneep. Hij vernauwde kort zijn ogen tot spleetjes en mompelde kort iets binnensmonds toen ze hem een stomp met haar elleboog gaf. Ga je hem laten liggen?' Lester lag daar wel goed. Wie viel er nu flauw om het verlies van een knoop. Please, hij ging niet iedereen met een klein wondje verzorgen. Zo kon hij blijven werken. Ze moesten allemaal maar eens wat sterker worden. Anthony ging iets rechter zitten toen ze zijn vest pakte en zelf naar Lester toe ging. "Leg zijn benen omhoog en komt terug zitten, Hayden." bromde hij.

_________________
People who really know me, know that I am not a bad boy at heart... I'm a big teddy bear.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nora
avatar

PROFIEL
Tag : Mo Nighean Donn

Aantal berichten : 20

Registratiedatum : 09-12-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job: .
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   do dec 10 2015, 22:37


Nog onbekend met de praktijken die hier blijkbaar de bijna dagelijkse gang van zaken waren, slenterde het meisje door de aarde naar het grote gebouw dat voor vergaderingen gemaakt was. En voor het eten, had ze begrepen. Waarschijnlijk was ze bijna te laat, aangezien het gebouw al vol zat. Nu pas besefte ze zich hoeveel mensen hier opgesloten zaten. Anthony had haar het een en ander uitgelegd over de beroepen die je hier kon beoefenen. Je had mensen die een uitgang zochten, dat sprak haar aan. Daarnaast had je vrouwen die kookten, maar dat was te man-vrouw rolpatroon voor haar. Alsof ze onderdeed. Als ze geen runner kon worden; blijkbaar was dat een schaarse gelegenheid, zou ze misschien wel dienst doen als builder of medicijnvrouw. Nora grinnikte om haar eigen gedachte. Haar naam was echter vooralsnog niet teruggekeerd, daarom nam ze stilletjes plaats. Als ze zich nu moest voorstellen dan zou ze met haar mond vol tanden staan; laat staan als ze gekozen zou worden. Wat ze niet verwachtte, als greenie.

>> Ze is geïnteresseerd maar meld zich nog niet aan

_________________
Voice
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lester
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 808

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: *welcome to the void*
Relationship: Get the hell outta here

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   vr dec 11 2015, 23:15Het was eigenlijk wel fijn, geen input, geen image om hoog te houden en geen interactie met mensen die niet eens hun best deden hem te begrijpen. De zachte tikjes maakten echter dat hij langzaam met zijn helblauwe knipperde, en een beetje verdwaasd opkeek. Hij was niet dom, hij wist waar hij was, maar de input weer kunnen bevatten kostte even tijd. Vandaar dat de jongeman eerst even een paar keer rustig knipperde, een hand door zijn haar streek, en daarna abrupt zijn hoofd naar het meisje wat hem hielp draaide. Hij trok lichtelijk geamuseerd een wenkbrauw op - ze hielp hem, geen reden onaardig te doen - en besloot te reageren. "Het kan lastig dramatischer dan dat," Antwoordde hij droogjes, maar zonder venijn, en probeerde toen langzaam omhoog te zitten. Zo te zien waren ze niet veel verder gekomen dan eerst. Lekker dan.


_________________
I'm an angel with an attitude ;

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sinead
avatar
Track-Hoe

PROFIEL
Aantal berichten : 169

Registratiedatum : 02-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job: Track-Hoe
Relationship: You never know if you don't take a shot

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   wo dec 23 2015, 10:46

Hoewel er geen al te dramatische dingen waren gebeurd voor Sinead sinds ze hierheen was gekomen had ze de overdreven reactie over een knoopjasje niet verwacht. De meerderheid die hier was kende ze niet en ze besloot om stil te blijven staan, niet geheel betrokken bij de rest van de groep maar nog net niet aan de zijlijn. Zodra er weer iets gezegd zou worden over de Runners zou ze weer van zich laten horen, voor de rest liet ze zich amuseren door de rest. De man die was flauwgevallen leek weer wakker te zijn geworden en ze had ook weer een nieuwe naam geleerd. Hayden, dat was de roodharige vrouw die net had staan praten. Ze had een bepaald overgewicht op de groep, zoals Max dat ook had alleen kon Sinead wel zien dat niet iedereen van deze groep op de roodharige gesteld was. Zelf vond Sinead het altijd nog jammer dat ze de zoetsappige details er niet van wist, onderlinge relaties en dat soort dingen, maar ze besloot om het allemaal maar aan te kijken. Twee anderen hadden zich tot nu toe opgegeven om Runners te worden en eentje voor de med-jackers. Sinead wist niet goed naar wie ze moest kijken om een reactie te peilen, ze had geen idee wie er voor de Runners verantwoordelijk was maar ze besloot om de andere twee in te schatten. Als enige vrouw die zich opgaf voelde ze zich toch niet onder gedaan, ze vond immers dat vrouwen en mannen gelijk stonden op dit front.

_________________
Never mind the voices in your head
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Gathering V   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Gathering V
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Meeting for the medicine cat gathering
» Leafbare Gathering 2.0
» A Path to Discover @Gathering

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Meeting Cabin-