IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 [Open] The Game is Over

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ayla
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 764

Registratiedatum : 11-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: Say something i'm giving up on you.

BerichtOnderwerp: [Open] The Game is Over   do apr 16 2015, 10:15


I tried to kill myself in the maze
Langzaam klom ze omhoog,het Treehouse in. Ze bleef op het hoogste platform staan. De wind hier was harder dan beneden in The Glade. De wind speelde met haar haren terwijl ze haar bruine ogen even rond liet gaan. Het was stil, té stil alsof iedereen op dit moment had gewacht en nu hun adem in hield. Ze zuchtte en liep richting de balken die het platform omringde en je beschermde zodat je niet kon vallen. Langzaam kroop ze onder de balken door zodat ze enkel nog op een klein stukje platform stond. Haar handen hielden de balk nog vast. Ze sloot even haar bruine ogen. Ze had het eerder geprobeerd,in The Maze,maar zonder succes. Nu moest het slagen! Het moest gewoon. Ze opende haar bruine ogen en keek rond of er niemand was. Niemand hoefde dit te zien,en als ze het zouden ontdekken was zij vrij,oké dood maar ze was weg van deze plek. En er waren vast een boel die de leiding konden overnemen,en ze zouden vast geen probleem hebben om haar te vergeten. Ze zat hier al veel te lang,en ze was het beu. Ze miste de vrijheid buiten dit labyrint. Ze wou niet opgesloten zitten achter 4 muren voor heel haar leven. Ze warren net cavia's in een kooi. Voor de laatste keer liet ze haar blik over de hele Glade gaan,en uiteindelijk stopte ze bij de muur. Na nog een kleine zucht liet ze de houten balk los.
Ze voelde de klap van de grond die haar misselijk maakte en een hele stroom zwart over haar heen kieperde,vaag hoorde ze nog iets,maar ze wist niet wat tot dat het ook zwart werd voor haar ogen en ze steeds dieper weg zonk. Was ze nu dood?
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Heb het enorm druk met school,daarom kan het even duren voordat ik op pb's of topic's zal antwoorden!
Everyday,
I tried to kill myself in the maze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anthony
avatar
Keeper - Med-Jackers

PROFIEL
Tag : Back in town! ;D

Aantal berichten : 625

Registratiedatum : 14-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19years
Job: Keeper ~ Med-Jackers
Relationship: Easily los, hard to find

BerichtOnderwerp: Re: [Open] The Game is Over   do apr 16 2015, 10:24

Anthony veegde het stof van zich af. Bij het verlaten van zijn hangmat was hij er nogal subtiel uitgetotterd, iets wat hij uiteindelijk nog goed had aangepakt. Niemand die het gezien had. Hij wilde net richting het bos lopen, waar hij sowieso aan de klusjes kon ontsnappen, zonder dat er eender wie op z'n kap kon zitten, toen een vaag figuur hem in de lucht opviel. In de lucht? Zijn ogen schoten open toen hij een menselijk lichaam van de Treehouse zag vallen. Bijna automatisch versnelde hij zijn blik en rende hij naar het meisje toe, dat hij tot nu nog niet had herkend. Ayla? "Ayla!" riep hij direct toen hij haar herkende. Zowel om haar terug bij bewustzijn te krijgen, als om de andere hun aandacht te trekken. Wat had ze in hemelsnaam gedaan?! Hij had haar zulke dingen wel eens toegewenst, maar had niet gedacht dat het uiteindelijk toch zou gebeuren. Hij trok haar snel wat recht, zodat haar gezicht al niet meer in het zand lag. Hij was dan wel slim, maar wist niet veel van zulke medische dingen af. Hij liet zijn blik even haar lichaam gaan en zag direct dat haar ene arm in een verkeerde hoek lag. Ook haar buik was wat gezwollen. Hij zocht in zijn geheugen naar iets wat hij kon gebruiken. Sinds zijn aankomst hier was zijn geheugen nog niet zoals het moest zijn. "I need some help!" riep hij uiteindleijk maar terug, wetend dat er nog andere zouden komen.

_________________
People who really know me, know that I am not a bad boy at heart... I'm a big teddy bear.


Laatst aangepast door Anthony op do apr 16 2015, 10:44; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: [Open] The Game is Over   do apr 16 2015, 10:33

Ze was net klaar met werken en was van plan om een rustige wandeling te maken toen ze het zag, iemand stond op het punt om te springen. Van haar plek kon ze niet zien wie het was maar dat maakte niet uit. Aan de ene kant was ze geshockt en wist ze dat ze iets moest doen, maar aan de andere kant was ze het ermee eens. Waarom verder leven? Ze waren toch gewoon opgesloten en daarnaast wie kon het wat schelen? Wie kon het wat schelen als ze er een einde aan maakte? Het was niet alsof zij echt vrienden had, ze was raar, misschien had ze daarom al die littekens op haar heup en die paar op haar arm die ondertussen al amper te zien waren? Verstijft stond ze daar te kijken, ze kon niets doen, ze voelde niets zelfs niet toen het meisje sprong. Pas bij het geschreeuw van die ene jongen kwam ze terug tot realiteit. Snel schudde ze haar hoofd waarna ze naar het plek van het ongeluk begon te rennen waardoor ze al snel tevoorschijn kwam. Eenmaal daar aangekomen zag ze wie het was, Ayla... Nou ze was niet de aardigste maar dat betekent toch niet dat ze dood moest? Weer kwamen al die gedachten in haar hoofd maar al snel duwde ze die weg toen ze dichterbij kwam. Alexx had echt geen idee wat ze moest doen, dus al dat ze nu deed was zoeken naar iets dat bloede om het bloeden te stollen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rebecca
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 300

Registratiedatum : 11-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 years »
Job:
Relationship: Love is an inside battle. And I hate battles. But mayby I'm in love with a good friend »

BerichtOnderwerp: Re: [Open] The Game is Over   do apr 16 2015, 11:28

REBEL »

notes » / tag »  Alexandra, Anthony & Ayla words » »merci
Geschokte geluiden klonken van overal. Rebecca bromde en probeerde zich te concentreren op de bier die voor haar stond. Deze moesten nog 2 maanden gisten of hoe dat ding -proces- ook moest heten. "I need some help!" Rebecca zuchtte en stond op. Well, help was op weg. Ze sjokte naar het geluid dat vanaf The Treehouse kwam. Ze zag iemand op de grond liggen. Haar heldere ogen gingen verbaasd open en ze sjokte met de pot bier in haar hand naar het lichaam. Alexandra en Anthony zaten erover gebogen. Haar lichaam stokte halverwege toen ze het mooie gezichtje zag. "Nee!", gromde ze terwijl ze de twee mensen wild wegduwde. Ze knielde bij Ayla. "Ayla sta op, dit is niet meer grappig." Ze huilde en dat was het laatste wat ze wou tonen. Was bier niet een soort van geneesmiddel ofzo? Ze trok het lint van haar hoed en doopte het in de stroperige pot bier. Voorzichtig drukte ze het op de bloedende wond. Ze wikkelde haar lint er strak rond. "Kijk eens of er medicijnen in The Box zaten, Alexx?" Ze keek naar Anthony, die niet graag gecommandeerd wilde worden. "Misschien helpt hars ook wel." Ze knikte naar de bomen.

~Ik ken niets van medicijnen xD

_________________

Ik wordt doodgegooid door huiswerk en testen. Zal dus deze week amper tot niet online komen xx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anthony
avatar
Keeper - Med-Jackers

PROFIEL
Tag : Back in town! ;D

Aantal berichten : 625

Registratiedatum : 14-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19years
Job: Keeper ~ Med-Jackers
Relationship: Easily los, hard to find

BerichtOnderwerp: Re: [Open] The Game is Over   do apr 16 2015, 11:40

Zijn hoofd draaide op volle toeren toen Alexx en Rebecca zich bij hem voegde. Zijn blik ging strak over Ayla's lichaam, waarna hij zich even terug trok , zodat Rebecca bij haar vriendin kon komen. Even haalde hij zijn wenkbrauw op toen ze dat lint rond het gebroken been van Ayla wikkelde. Iets zei hem dat niet zou werken. Plots sloeg er een soort klik in zijn kopje om. Zijn hoofd werd overspoeld door de nieuwe informatie. Hij wist zijn naam. Hij probeerde het enthousiasme in zijn kopje te houden. Met het komen van zijn naam kwam er ook een ander aspect boven. HIj wist precies wat te doen met een gebroken been. Vraag hem niet waarom. "Misschien helpt hars ook wel." Hij schudde zuijn hoofd bij de woorden van Rebecca. "Dat gaat niet helpen." zei hij vluchtig en liep vervolgens vluchtig weg. Het leek alsof hij hen gewoon achterliet, maar even later kwam hij terug met een stevige tak die ongeveer even lang was als Ayla's been. Hij zette zich langs de andere kant van Ayla neer en richtte zijn ogen even op Rebecca, die nog tranen in haar ogen had. "Mag ik?" vroeg hij uiteindelijk nog snel even aan haar. Hij wist dat zij haar beste vriendin was en zou daar niet graag tussen komen, maar dit was toch net iets belangrijker. Zonder verder nog op antwoord te wachten maakte hij het lint terug los en zette vervolgens de tak gelijk met haar been, waarna ze deze, met de tak, terug stevig inwikkelde.

_________________
People who really know me, know that I am not a bad boy at heart... I'm a big teddy bear.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: [Open] The Game is Over   do apr 16 2015, 11:45

geschrokken zat ze daar te zoeken naar bloedingen, dat is tot ze ineens iets achter haar hoorde. Snel keek ze achterom en daar zag ze Rebecca, dit moest vreselijk voor haar zijn. Iedereen wist dat Rebecca en Ayla beste vrienden waren en om dit te zien... Dus zodra Rebecca op hun afkwam maakte ze wat extra plaats voor haar. En wanneer Rebecca haar zei dat ze even voor medicijn moest gaan zoeken deed ze dat ook. Zo snel als ze kon sprintte ze weg, en al snel in minder dan een minuut was ze al bij the box aangekomen. Met een boost van kracht smeet ze de deuren open en sprong ze snel naar binnen waar ze vervolgens op zoek ging naar iets, iets dat Ayla kon helpen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rebecca
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 300

Registratiedatum : 11-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 years »
Job:
Relationship: Love is an inside battle. And I hate battles. But mayby I'm in love with a good friend »

BerichtOnderwerp: Re: [Open] The Game is Over   do apr 16 2015, 11:50

REBEL »

notes » / tag »  Alexandra, Anthony & Ayla words » »merci
Alexx schoot weg. Rebecca keek haar na. "Dat gaat niet helpen." Ze schrok een beetje op en haar wenkbrauwen daalden naar beneden zodat er een diepe frons ontstond. "Mag ik?" Ze schuifelde weg terwijl ze een klein beetje nieuwsgierig naar hem keek. "Je weet je naam weer is het niet?", mompelde ze. Hij probeerde het te maskeren, maar ze was een kenner van mensen dus bij haar werkte het niet echt. Ze trok haar benen op en legde haar kin erop. "Bedankt..."

_________________

Ik wordt doodgegooid door huiswerk en testen. Zal dus deze week amper tot niet online komen xx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anthony
avatar
Keeper - Med-Jackers

PROFIEL
Tag : Back in town! ;D

Aantal berichten : 625

Registratiedatum : 14-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19years
Job: Keeper ~ Med-Jackers
Relationship: Easily los, hard to find

BerichtOnderwerp: Re: [Open] The Game is Over   do apr 16 2015, 12:14

Rebecca leek eerst even te twijfelen, maar liet het al snel toe dat hij haar vriendin's been mocht spalken. Hij keek even tevreden naar wat hij net gedaan had. Het zag er zo toch beter uit, dan dat het daarnet was. Hopelijk deed het dan ook nog z'n werk. "Je weet je naam weer is het niet?" Anthony keek even vluchtig op naar Rebecca en knikte instemmend. "'Newbie' is vanaf nu verleden tijd." mompelde hij kort en liet zijn blik terug even naar Ayla arm gaan. Haar schouder bleek uit de kom te zijn, iets wat makkelijk opgelost kon worden. Hij maakte zich nu eigenlijk vooral zorgen om haar opgezwollen buik. Daar zou hij niet veel voor kunnen doen. Dat viel af te wachten. Hopelijk vond Alexx nog wat medicijnen om dat te temperen. "Bedankt..." Hij liet zijn blik terug even naar Rebecca gaan, die zich wat naar achteren had gezet, maar liet zijn blik weer snel terug naar naar Ayla en zette zijn handen stevig om haar arm. Met zijn knie hield hij haar lichaam tegen de grond gedrukt. Na deze actie zou ze sowieso wakker worden. Het was dan wel makkelijk om te doen, maar het was niet prettig voor de persoon. "Anthony." zei hij vlak voordat hij een ferme snok gaf aan Ayla's arm. Een luide klik was te horen, die 'klik' die hem zei dat haar schouder terug op z'n plek zat.

_________________
People who really know me, know that I am not a bad boy at heart... I'm a big teddy bear.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayla
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 764

Registratiedatum : 11-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: Say something i'm giving up on you.

BerichtOnderwerp: Re: [Open] The Game is Over   do apr 16 2015, 12:29


I tried to kill myself in the maze
Een harde klik was te horen,gevolgd door een pijnscheut die uiteindelijk minderde. Het zwart vervaagde en langzaam kreeg ze terug zicht. Ze had veel pijn,maar haar been leek wel te branden. Ze hapte naar adem. 'M...mijn been!',riep ze paniekerig,al klonk het zachter dan ze had gedacht. 'W...aarom ben ik niet dood!',het klonk wanhopig en smekend,en wat ze ook wou proberen,de pijn in haar been ging niet weg. Langzaam brak het zweet los op haar voorhoofd en ze bleef nog steeds wat naar adem happen,puur omdat ze zo in paniek was en door haar gloeiende been. 'W...wat is er gebeurd?',vroeg ze. Ze kon zich alleen nog herinneren dat ze op het Treehouse was en verder wist ze niks meer.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Heb het enorm druk met school,daarom kan het even duren voordat ik op pb's of topic's zal antwoorden!
Everyday,
I tried to kill myself in the maze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: [Open] The Game is Over   do apr 16 2015, 12:30

Na even te hebben gezocht vond ze iets dat op pijnkillers leken, dus nam ze die en wat verband dat ernaast lag. Meer was er niet, hoe hard ze ook keek. Dus klom ze snel en wat onhandig door haar snelheid the box uit en begon ze weer in de richting van het 'ongeluk' te sprinten. Een paar keer struikelde ze bijna, maar gelukkig kon ze telkens weer net haar evenwicht behouden. Alexx was blij, of nou ja eerder opgelucht wanneer ze super snel terug kwam aan sprinten, echter ging dat weg toen ze een geluid hoorde dat haar de rillingen gaf, ene klik die duidelijk uit Ayla kwam, en het was nog erger om te zien. Direct voelde ze hoe ze helemaal bleek werd terwijl ze nu stappend op de andere af liep. Om vervolgens met trillende handen aan te geven wat ze had meegenomen en met ene kleine stem te zeggen, "Dit is alles dat er was." Ze had verwacht dat dat het ging zijn maar al snel zag ze hoe Ayla wakker schoot en direct sprong ze geschrokken
naar achter, waar ze vervolgens verstijft naar het meisje bleef kijken.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lester
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 808

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: *welcome to the void*
Relationship: Get the hell outta here

BerichtOnderwerp: Re: [Open] The Game is Over   do apr 16 2015, 15:24Hij was niet zo'n sociaal persoon, en al helemaal niet als het ging om mensen die hem om meningen vroegen want negen van de tien keer kregen ze dan een eerlijk antwoord waar ze niet tegen konden. Niet the point though, het punt was, Ayla was aan komen lopen en Lester was weggegaan, langzaam, paraderend als een schaduw met de jas achter zich aan wapperende. Nu kwam hij terug om te kijken of zijn plek alweer vrij was, en vond hij een complete groep! Deze mensen waren net konijnen, ze vermenigvuldigden zich waar je bijstond, of, in zijn geval, niet bijstond. Anyways, Ayla lag in een plas bloed en Lola en andere personen verzorgden haar. Interesting. Langzaam aan, statig lopende, kwam hij dichterbij, en rolde met zijn ogen toen het meisje de cliché vraag vroeg. "Maakt het uit?" Antwoordde hij droogjes, zijn ijzige ogen allesbehalve meelevend, "Je ligt nu hier en dat is wat telt," Punt gemaakt. Lester trok zijn jas langzaam uit, vouwde hem voorzichtig op en legde hem zacht op een veilige plek neer. Daarna pakte hij het spul van Lola aan en knielde naast het meisje op de grond. Hij mocht dan wel asociaal zijn, en niet geven om anderen, maar het was veel te leuk te laten zien wat je kon, en hij kon dit prima. Hij keek even naar Doctor Phil, ogen nog steeds koud, om duidelijk te maken dat hij wist wat hij deed, voor hij de wond op het been ging inspecteren.


_________________
I'm an angel with an attitude ;

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Helena
avatar
Keeper - Runners

PROFIEL
Tag : Hola supermercado! Telebancos por aqui

Aantal berichten : 1868

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job: Runner
Relationship: I've become religious so I can pray for you to burn in hell.

BerichtOnderwerp: Re: [Open] The Game is Over   do apr 16 2015, 15:31

We can't stay here forever

Ze had het geroep gehoord, maar eerst had ze er eigenlijk geen aandacht aan besteed. Waarschijnlijk weer een of andere Newbie die bang heeft van spinnen. Pas toen zich een groep mensen verzamelde onder de boomhut, wist de brunette dat er iets mis was. Zelfs de arrogante dude ging erop af, dat was al heel wat. Met een raar huppel-loop-stap-pasje ging ze op het groepje af. Toen ze Ayla in een plas bloed zag liggen sloeg ze geschokt haar hand voor haar mond. Wat was er gebeurd? Gelukkig leek het meisje nog te leven, ze mocht Ayla dan misschien niet echt, dit wou ze dan ook weer niet. Lester en die Newbie die zijn naam nog niet herinnerde waren bezig met haar te verzorgen, de rest stond er maar wat rond. Kort keek ze naar Rebel en Lex, allebei diep geschokt. Ze ging achter hen staan en legde haar handen op de schouders van de meisjes. "Laat die gasten maar even hun werk doen. Als jullie daar blijven zitten lopen jullie enkel in de weg." Ze zetten een zachte druk op haar handen en de blik in haar ogen zij al genoeg.

_________________
Though I saw it coming, still hurts

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: [Open] The Game is Over   do apr 16 2015, 15:53

Ze registreerde alleen maar de helft van haar woorden maar toch knikte ze, ze was te veel in shock om iets anders te doen. Net zo stijf als ene robot liep ze traag naar ene plekje aan de zijkant en ging ze tegen ene boom zitten. Dat geluid van wat uit Ayla haar lichaam was gekomen bleef maar door haar hoofd gaan. Weifelend keek ze neer op haar polsen waar enkele genezende littekens te zien waren. Ze waren moeilijk op te merken door haar huidskleur maar ze waren er wel, en nog best vers ook. Echter herinnerde ze zich niet wanneer ze ze had gemaakt, wat betekende dat het voor dat ze in the glade terecht kwam was gebeurt. Had ze geweten dat ze hier terecht ging komen? Had ze het daarom gedaan? Alexx wist het niet, misschien was ze zelfs vrijwillig gekomen? Alles om haar heen was een waas terwijl ze naar haar polsen keek, en uiteindelijk was ze niet eens echt aan het kijken, ze was gewoon verstijft.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: [Open] The Game is Over   do apr 16 2015, 18:54

De doffe plof die normaal niet zo ver zou reiken, leek nu door de hele Glade te gaan. Max keek op en zag binnen enkele seconden verschillende Gladers naar de Treehouse rennen. Niet-begrijpend liep hij een paar stappen in die richting en maakte zich wat langer om te kunnen zien wat er aan de hand was. Maar hij stond te ver, en zag niks. Maar hij kreeg een idee van wat er was gebeurd toen Alex richting de box rende en er met een klein beetje verband uit klom. Shit shit shit. Hij rende naar de de groep mensen toe en herkende al snel het bruine haar van Ayla. Hij hield op een paar meter afstand, want veel meer dan wat die jongens bij haar deden kon hij ook niet. Hij zag Alex weglopen, die, zoals bijna altijd, stilletjes en ongemakkelijk tegen een boom aan ging zitten. Normaal vond hij er niet zo veel van dat ze zo stil was; hij had het leuk gevonden als ze wat zelfverzekerder was en enthousiaster mee deed met de weinige leuke dingen die hier gebeurden, maar hij ergerde zich niet aan haar stilte. Het was beter dan Ayla's gezeik - maar dat was wel het meest foute om nu over na te denken in deze omstandigheden. Nu voelde hij zich zowaar slecht voor Alex, want ze moest vast geen idee hebben wat ze in deze situatie kon doen. Hij liep op haar af. Ayla kon hij nu niet helpen, maar hij kon in ieder geval proberen Alex te helpen door bij haar te gaan zitten. Hij liep met haastige passen naar haar toe en al steunend tegen de boomstam naast haar zitten. "Zag jij wat er gebeurde?"

_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rebecca
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 300

Registratiedatum : 11-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 years »
Job:
Relationship: Love is an inside battle. And I hate battles. But mayby I'm in love with a good friend »

BerichtOnderwerp: Re: [Open] The Game is Over   do apr 16 2015, 20:38

REBEL »

notes » / tag »  Alexandra, Anthony & Ayla words » »merci
"Newbie' is vanaf nu verleden tijd." Ze knikte en keek hoe hij haar been spalkte. "Anthony." Mooi. Ze wilde net haar mond opentrekken toen ze het meisje haar ogen zag trillen. 'M...mijn been! W...aarom ben ik niet dood!' het klonk wanhopig en smekend. Rebecca schudde haar hoofd terwijl ze de tranen probeerde te verbergen. 'W...wat is er gebeurd?' Een geluidje klonk uit haar mond maar meer ook niet. "Dit is alles dat er was." Ze keek naar Alexx. "Goed. Bedankt, geef maar aan Anthony.", zei ze zijn nieuwe naam gebruikend. De vreemde kerel Lester kwam er ook nog bij. Ze schuifelde nog wat achteruit toen ze een hand op haar schouder voelde. "Laat die gasten maar even hun werk doen. Als jullie daar blijven zitten lopen jullie enkel in de weg." Ze knipperde met haar ogen. Rebecca slikte, maar stond toch op. Ze draaide zich om zette één stap naar voren en vouwde dan haar lange armen rond Helena. Het meisje dat bang en verward in The Box zat, was wijzer dan haarzelf. Zij die heel het kamp had afgebroken. Ze drukte haar hoofd tegen de schouder van Helena en snikte nu vooruit, trillend van de schok. "Ik haat haar zo.", snikte ze. Het was wel duidelijk hoeveel Rebel van haar vriendin hield -als vriendin dan-.

_________________

Ik wordt doodgegooid door huiswerk en testen. Zal dus deze week amper tot niet online komen xx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Helena
avatar
Keeper - Runners

PROFIEL
Tag : Hola supermercado! Telebancos por aqui

Aantal berichten : 1868

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job: Runner
Relationship: I've become religious so I can pray for you to burn in hell.

BerichtOnderwerp: Re: [Open] The Game is Over   do apr 16 2015, 20:41

We can't stay here forever

Dat Rebel zich zomaar tegen haar aandrukte verbaasde haar. Haar schouder werd langzaam nat van tranen, maar rustig wreef ze over de rug van het meisje. Sussende geluiden verlieten haar mond. "Ik haat haar zo." Omdat ze net wat groter was dan Becca, kon ze haar kin net op haar hoofd leggen. "Ssht, niet zeggen. Je bent van slag, alles komt goed." Ze duwde het meisje met twee armen van haar af en keek haar recht aan. "Oké?"

››#TheFaultInOurStars xD

_________________
Though I saw it coming, still hurts

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anthony
avatar
Keeper - Med-Jackers

PROFIEL
Tag : Back in town! ;D

Aantal berichten : 625

Registratiedatum : 14-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19years
Job: Keeper ~ Med-Jackers
Relationship: Easily los, hard to find

BerichtOnderwerp: Re: [Open] The Game is Over   do apr 16 2015, 20:51

Anthony inspecteerde nog even de schouder voordat hij zich even oprichtte naar Rebecca, die nu nog meer naar achteren was gekropen toen Lester er bij was komen zitten. Hij richtte zijn blik strak op de jongen voor hem, elke beweging van hem in de gaten houdend. Hij had een goede reden om hem niet helemaal te vertrouwen bij eender wie. Toen hij zijn naam hoorde keek hij echter direct op. Alexx was terug met wat pijnstillers en verband. "Alexx," zei hij direct, toen hij zag dat ze wat achteruit deinsde doordat Ayla terug bij bewustzijn was gekomen. "Geef maar hier, we zullen het nodig hebben." Dat laatste sprak hij wat zachter uit, waarna hij zijn blik weer op Lester richtte. Ayla kon hier niet blijven liggen. Ze moest van de vuile grond af. Dat zand werkte hen alleen maar in het nadeel.

_________________
People who really know me, know that I am not a bad boy at heart... I'm a big teddy bear.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: [Open] The Game is Over   do apr 16 2015, 20:53

Niets, dat was er, niets, haar hoofd was leeg en ze wist niets meer. Met twee bruine ogen die dof en zonder emoties neerkeken zat ze daar dan, met haar blik op littekens van haar polsen. Wat was er allemaal aan het gebeuren? Hoe kon al dit gebeuren? Alexx wist het niet, al dat ze wist was de pop die ze net had gehoord en de plof die er was geweest toen Ayla haar lichaam de grond had geraakt. Waarom ze niet had geschreeuwd wist ze niet, waraom ze niet aan het huilen was wist ze niet, ze was gewoon leeg. Geen emoties, gene gedachten. Voor anderen om haar heen leek het misschien alsof ze gewoon naar haar polsen aan het kijken was, en op het begin was dat wel zo maar nu, nu was ze gewoon naar haar polsen aan het staren. Alles om haar heen was een waas en alle geluiden klonken alsof ze door ene kussen werden weggerukt. Ze merkte het niet eens toen er iemand bij haar kwam en haar ene vraag stelde, al dat ze deed was staren. Pas na een paar seconden drongen zijn woorden door, en zonder zelfs op te kijken knikte ze gewoon terwijl haar blik weer focuste op de littekens van haar pols die druk bezig waren met genezen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lester
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 808

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: *welcome to the void*
Relationship: Get the hell outta here

BerichtOnderwerp: Re: [Open] The Game is Over   do apr 16 2015, 20:58Jaja, dude vertrouwde hem niet, wel de afkeer was wederzijds dan was dat ook weer duidelijk en kon hij laten zien dat hij ook eigenlijk wist wat er gebeuren moest, voor het grootste deel. Stap een had hopelijk ook de ander bedacht, Lester durfde niet op teveel te hopen, ze moest van de grond. Het nut van praten was er niet echt, dus stond de jongeman slechts op en liep weg. Hij haastte zich niet, waarom zou hij, het was niet alsof ze weg zou lopen ofzo. Hij dus wel, want slimbo had wel mooi een tak, maar geen plank gehaald. Gelukkig had de box een mooie gladde plank voor hen meegebracht -dat ding was nuttiger dan de meesten hier- en met die onder zijn arm keerde Lester terug. Zijn ogen zochten snel zijn jas, en pas toen hij zeker wist dat het ding nog veilig was legde hij de plank op de grond en pakte een arm en been van Creep vast. "Op drie,"

_________________
I'm an angel with an attitude ;

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rebecca
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 300

Registratiedatum : 11-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 years »
Job:
Relationship: Love is an inside battle. And I hate battles. But mayby I'm in love with a good friend »

BerichtOnderwerp: Re: [Open] The Game is Over   do apr 16 2015, 21:00

REBEL »

notes » / tag »  Een heleboel words » »merci
"Ssht, niet zeggen. Je bent van slag, alles komt goed." Rebecca werd van het warme lichaam geduwd. Ze keek naar de tippen van haar voeten. "Oké?" Nu pas durfde ze op te kijken. Bijna verdronk ze in de blauwe ogen, maar dat kon ook door de tranen zijn. "Oké."

»Haha. En pas maar op >3 Ze is namelijk BI xD cause i love bi's *looks at Dauntrose*

_________________

Ik wordt doodgegooid door huiswerk en testen. Zal dus deze week amper tot niet online komen xx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anthony
avatar
Keeper - Med-Jackers

PROFIEL
Tag : Back in town! ;D

Aantal berichten : 625

Registratiedatum : 14-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19years
Job: Keeper ~ Med-Jackers
Relationship: Easily los, hard to find

BerichtOnderwerp: Re: [Open] The Game is Over   do apr 16 2015, 21:12

Even haalde hij zijn wenkbrauw op bij de reactie van Alexx. Wat had zij nu toch? Toen Lester richting The Box verdween trok hij zichzelf recht en liep naar het meisje toe, waarna hij haar hand vast pakte en het verband en de pillen uit haar greep verloste. Met dat ze haad hand vast pakte voelde hij enkel vage strepen, waardoor hij even oogcontact met haar probeerde te zoeken. Hij wachtte echter niet totdat ook zijn hem zou aankeken, maar liep vervolgens direct terug toen Lester met een plank The Box verliet. Die jongen was nog niet zo dom als hij dacht. Toen hij zich terug bij hen voegde stond hij terug bij Ayla. Hij had de spullen in zijn zak gestoken en hurkte zich naast het lichaam van Ayla neer. "Op drie," Hij knikte kort dat hij het begreep en begon te tellen. Eén, twee. Bij het derde getal pakte hij haar andere been en haar arm voorzichtig, maar toch stevig vast. "Drie." vervolgde hij al snel en tilde haar samen met hem op, waarna ze Ayla op de plank wisten te leggen.

_________________
People who really know me, know that I am not a bad boy at heart... I'm a big teddy bear.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayla
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 764

Registratiedatum : 11-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: Say something i'm giving up on you.

BerichtOnderwerp: Re: [Open] The Game is Over   do apr 16 2015, 21:18


I tried to kill myself in the maze
Ze keek angstig naar de gast die er bij kwam. Maar ze hoorde al niet meer wat hij zij. Haar been gloeide en ze begon langzaam zwarte vlekken voor haar ogen te zien. Haar hoofd begon te tollen van iedereen die ze zag,maar hoe graag ze ook wou roepen,haar stem klonk enkel schor en zwak. Die gast liep weg en kwam met een plank terug. Vaag hoorde ze iets en werd ze ergens naar toe verplaats. Ze schreeuwde het uit van de pijn die ze in haar been voelde en werd overspoeld door een golf van misselijkheid en de zwarte plekjes bleven voor haar ogen dansen. Wat ze ook probeerde,niks werkte. Uiteindelijk gaf ze over aan het dansende zwart waardoor ze weer in een bewustzijn viel. Al snel werd ze ook lichter in haar hoofd.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Heb het enorm druk met school,daarom kan het even duren voordat ik op pb's of topic's zal antwoorden!
Everyday,
I tried to kill myself in the maze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lester
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 808

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: *welcome to the void*
Relationship: Get the hell outta here

BerichtOnderwerp: Re: [Open] The Game is Over   do apr 16 2015, 21:22De ander telde, tot drie moest toch zeker lukken, en ook al was het niet helemaal perfect, het lukte inderdaad zowaar. Misschien mocht hij toch op meer hopen dan hij dacht, al was dat al teveel hoop waarschijnlijk. Nog best veel nadenken rond deze mensen, wat zouden ze wel op prijs stellen en wat niet, en tot hoever maakte het hem uit? Whatever, nu tilden ze eerst het meisje op de plank, waarna Lester zijn handen tegen zijn oren drukte en de ogen sloot bij de waanzinnige gil. "Holy shit," bracht hij uit, lord die onderontwikkelden drukten zich ook wel heel erg uit in primitieve geluiden. "We kunnen haar op de box leggen," Niet helemaal een vraag, eerder een suggestie die toch veruit het beste was en wel opgevolgd zou worden.

_________________
I'm an angel with an attitude ;

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anthony
avatar
Keeper - Med-Jackers

PROFIEL
Tag : Back in town! ;D

Aantal berichten : 625

Registratiedatum : 14-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19years
Job: Keeper ~ Med-Jackers
Relationship: Easily los, hard to find

BerichtOnderwerp: Re: [Open] The Game is Over   za apr 18 2015, 13:23

Hij ging niet in discussie met Lester, aangezien zijn suggestie alles behalve slecht was. Hij tilde dan ook vervolgens samen met hem de plank op en liep samen met hem naar The Box. Deze zou toch niet met mensen naar beneden gaan, wat voorlopig dus de beste plek was. Als ze eenmaal goed op de box lag, zette hij zich naast haar neer en haalde de pijnstillers boven. Het was geen vloeistof dat ze hadden meegekregen, maar in plaats daarvan echte pillen. Het duurde niet lang voordat hij wist hoe hij deze aan haar moest geven. Ze was ondertussen terug bewusteloos, maar dat wilde niet zeggen dat dat haar slikreflex was uit geschakeld. Even richtte hij zijn blik op Lester, die aan de andere kant van Ayla stond, waarna hij zich terug op haar richtte. Hij opende voorzichtig haar mond en stak het pilletje er in, waarna hij snel zijn hand op haar lippen legde. Zo werd ze wel verplicht om te slikken. Het was voor haar eigen bestwil.

_________________
People who really know me, know that I am not a bad boy at heart... I'm a big teddy bear.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lester
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 808

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: *welcome to the void*
Relationship: Get the hell outta here

BerichtOnderwerp: Re: [Open] The Game is Over   vr apr 24 2015, 20:27De ander protesteerde niet, wat hem weer een mentaal vinkje opleverde in het hoofd van Lester, en veel meer doen dan even zijn rug rechten terwijl persoon het doosje met pillen opende kon hij niet. Daarna echter liet hij al snel zijn handen over het been glijden, en zag hoe het snel even gespalkt was met lint. Nu ze stabiel lag konden ze dat er wel afhalen en beter onderzoeken wat er precies was, dus trok hij voorzichtig aan de knoop, die daardoor los viel. Even keek hij naar zijn partner van het moment, een compleet niet samenwerkende gast was hij nu ook weer niet.

_________________
I'm an angel with an attitude ;

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: [Open] The Game is Over   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Open] The Game is Over
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Damn umbrella.. {OPEN}
» Warrior Cats Game
» - Game - My horse - GSM
» Woud spreuken opzoeken.
» Naptime~[Open]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Treehouse-