IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Gibberish

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tamara
avatar

PROFIEL
Tag : Heyhoi

Aantal berichten : 75

Registratiedatum : 16-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18 years
Job: -
Relationship:

BerichtOnderwerp: Gibberish   do dec 03 2015, 16:27

Het was een lange tijd wachten geweest, maar nu kon ze eindelijk gaan staan. Een klap had geklonken precies op de plek die ze gepland had. Bijna te enthousiast was ze gaan staan. Al heel lang had ze tegen de boom aangezeten, oren scherp op de omgeving, maar dat werd saai. Weglopen wou ze echter niet, want zo'n brutaal beest kon er dan eerder zijn dan zijzelf. Er waren teveel dingen waar ze op moest letten en zoals Declan had gezegd was ze vaker het bos in gegaan. Achter een beest aan rennen deed ze niet. Nu had ze een val gezet. Een erg ingewikkelde was het niet, hopelijk zou het wel werken. Met wat snelle passen kwam ze aan op de goede plek en keek eens goed in het rond. Nee ze was de eerste. Een bruin konijntje bungelde aan een touwtje en al was het gezicht misschien heel zielig, Tamara kreeg een glimlach op haar gezicht. Groot was het beest niet, maar zij was er meer dan blij mee. Het meisje ging eronder staan en bevrijdde het arme beestje om het daarna bij zijn achterpoten te pakken. Nu moest ze een vuurtje op gang krijgen. Er was nog genoeg tijd voordat het donker werd, dus ze had geen haast. Het touwtje bond ze om de achterpoten van het beest en daarna maakte ze het vast aan haar broek, dan had ze ook weer lege handen. Een geluid klonk. Of het gegrom was of een grommend mens kon ze er niet uit opmaken. Voor haar had het als brabbeltaal geklonken. Met geschrokken ogen keek ze naar de plek waar het geluid vandaan was gekomen. Het meisje bleef stil en stond al klaar om te gaan rennen als dat nodig was.

{ Ace eerste post, daarna OPEN

_________________
{Meet Tamara}

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ace
avatar

PROFIEL
Tag : Yes I am real man you wanna go skateboards.

Aantal berichten : 39

Registratiedatum : 19-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18.
Job: Bruh.
Relationship: Do you even lift bro.

BerichtOnderwerp: Re: Gibberish   do dec 03 2015, 17:51

Deze honger was gewoon ondraagelijk, gewoonweg vervelend en Ace wilde niets liever dan er van af zijn. Maar er waren een heleboel mensen in dat verdomde kraakpand dus hij kon niet even zomaar wat eten stelen. Hij moest er weer eens voor jagen. En de honger weerhield hem daar juist weer van, zijn concentratie was extreem laag en het liefst wilde hij gewoon dat hij iets kon pakken en het zo kon veroberen. Maar het duurde nog wel even voordat het avond was en de mensen op de kratten zouden aanvallen. Maar hij wilde dat nu, hij wilde nu eten, hij wilde nu aanvallen. Ace slofte door het bos, opzoek naar iets van leven, iets eetbaars. Iets anders dan boomschors in ieder geval want dat was gewoonweg ranzig. Hij had het een keer geprobeerd en daarna nooit meer. Het zou zijn laatste redmiddel zijn, en op dit moment zag hij zichzelf nog net niet in staat om een boom aan te vallen en diens schors op te eten.
Ace liep een paar bomen verder, keerde rechtsaf in de hoop dat daar iets te vinden was. Er was wel zeker iets te vinden. Alleen niet eetbaar, tenzij hij kannibalistisch wilde worden. Er stond iemand die hij al wel eens had zien rondlopen, haar blonde haren vielen hem soms wel op. Alleen had hij nooit de moeite genomen om haar aan te spreken. Ace ogen vestigden zich op het beest dat ze aan haar riem had geknoopt. Een konijn. Zodra zijn ogen het zagen maakte zijn maag een rommelend geluid, duidelijk makend dat het dat wilde als eten. En wel nu. Het meisje was stil blijven staan en Ace was er zeker van dat ze het had gehoord. 'Sorry!' Riep hij in haar richting terwijl hij naar haar toe liep en op een paar meter afstand bleef staan. 'Dat was mijn maag die duidelijk maakte dat hij wel een stuk van dat konijn lust.' Zei Ace met een scheve glimlach terwijl zijn ogen van het konijn naar het gezicht van het meisje gingen.

_________________

I'm well acquainted with villains that live in my head.
They beg me to write them, so they'll never die when I'm dead
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tamara
avatar

PROFIEL
Tag : Heyhoi

Aantal berichten : 75

Registratiedatum : 16-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18 years
Job: -
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Gibberish   do dec 03 2015, 18:27

Een jongen kwam de bosjes uitgelopen en bijna gelijk ontspande ze. Ja het was hier gevaarlijk, maar elkaar aanvallen was iets wat er nog niet aan de hand was. Een excuses kwam haar kant uit. Maakte hij het geluid? Hoe dan in hemelsnaam? Tamara draaide zich naar hem toe en keek hem met een grijns aan toen hij uitlegde wat het was geweest. Haar maag zei gelijk om het beest te beschermen als een soort hond en zorgen dat hij er vanaf zou blijven, maar haar hoofd vond dat ergens ook wel weer zielig. Eigenlijk was ze gelijk weer ontspannen geweest en ze draaide zich weg van hem om haar armen naar een stukje touw te reiken. Ze moest wat op haar tenen staan, maar met een klein sprongetje had ze het in haar handen. Kort keek ze ernaar. Kapot. Zo verloor ze alleen maar meer van het touw die ze had. De blauwe ogen gingen weer naar de jongen voor haar en ze draaide zich ook weer in zijn richting. "Dat konijn heb ik gevangen meneer", zei ze met een grijns. Tamara had honger, maar ze voelde zich slecht zo. Plus, ze kon hulp gebruiken met het gaar maken van dat ding. Desnoods konden ze de val nog een keertje opzetten, genoeg tijd. "Als je even helpt kunnen we er nog eentje proberen te vangen, voor jouw monster maag." Een vraag was het niet echt. Ze bracht het touw gewoon voor zijn neus en liet het wat pesterig voor zijn neus gaan.

_________________
{Meet Tamara}

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ace
avatar

PROFIEL
Tag : Yes I am real man you wanna go skateboards.

Aantal berichten : 39

Registratiedatum : 19-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18.
Job: Bruh.
Relationship: Do you even lift bro.

BerichtOnderwerp: Re: Gibberish   zo dec 06 2015, 21:26

Het was een meisje met een attitude. Oke, duidelijk. Ace had niet veel zin in een discussie om eten, zolang hij het maar kreeg. Delen was ook prima, maar er moest iets in zijn gespierde maag komen. Hij hield een flauwe glimlach op zijn gezicht terwijl hij naar het touwtje staarde wat het meisje zo aardig en lief voor zijn gezicht hield. Oh, wat hielden ze hier allemaal zo zielsveel van elkaar. Maar Ace kon er wel om lachen. Als je ruzie ging maken over eten, dan had je meteen heel de groep hij bij elkaar. Daarbij, Ace was geen persoon die graag ruzie maakte. Discussies ging hij niet uit de weg, maar echt ruzie? Nee bedankt. Hij greep het touw uit haar handen en grijnsde. 'Ik red maar al te graag een dame in nood.' Sprak hij speels. Eigenlijk was hij meer de heer in nood want hij was degene die honger had en zo graag dat konijn wilde hebben. Maar het idee van het blonde meisje klonk hem zeer aanlokkelijk in de oren. Ace stak zijn hand uit als begroeting. 'Ace.' Stelde hij zich voor, vervolgens liep hij naar de val en bestudeerde deze om te zien hoe ze het allemaal in elkaar had gezet. Dit was nog vrij simpel. Met een paar knopen en wat omzwaaingen over de tak stond de tweede val klaar. Ace draaide zich om naar de blondine. 'Nu, ik denk niet dat het handig is om hier te gaan staan wachten. Zin in een wandeling?' Weer de speelse grijns, terwijl hij daar helemaal niet zo erg op doelde. Maar ach, Ace kon alles wel hebben.

_________________

I'm well acquainted with villains that live in my head.
They beg me to write them, so they'll never die when I'm dead
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tamara
avatar

PROFIEL
Tag : Heyhoi

Aantal berichten : 75

Registratiedatum : 16-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18 years
Job: -
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Gibberish   vr dec 11 2015, 23:11

Het touw werd al snel uit haar handen gepakt en ze liet haar hand weer zakken. "Ik red maar al te graag een dame in nood", zei hij en ze trok één wenkbrauw op. "Jij bent degene hier zonder konijn, dus niks van dame in nood." Er was een plagende ondertoon in haar stem. Net toen ze wou wegdraaien werd er een hand uitgestoken en ze schudde kort z'n hand. Ace was zijn naam. "Tamara", zei ze om zichzelf maar voor te stellen. Daarna hoefde ze eigenlijk niks te doen. Tamara kon gewoon wat tegen een boom leunen terwijl ze naar het konijntje keek. Jammer van het mooie beestje, maar zij moest eten. De laatste tijd had ze namelijk problemen gehad met dingen vangen. Het ging toen zo slecht dat jagen niet eens meer een optie was. Nu kon ze het weer. Ace had zelf  al snel door wat voor val het was en binnen 2 seconden stond het alweer klaar. Zodra hij zich omdraaide knikte ze naar hem. Val leek goed te staan. "Nu, ik denk niet dat het handig is om hier te gaan staan wachten." Ze ging normaal staan. "Denk niet dat die konijnen vanzelf naar jou lopen inderdaad", antwoordde ze  met een grijns. Er werd een wandeling aangeboden. "Gezellig", zei ze op zijn aanbod terwijl ze haar mondhoek kort optrok. Ze draaide zich toen weg van de val en zodra Ace naast haar was begon ze te lopen. "Nu maar hopen dat er straks een konijn in de val zit en niet één of ander dom monster", zei ze met een korte lach. "Geen idee of die eetbaar zijn eigenlijk. Wil het ook niet proberen" Het meisje keek naar de grond terwijl ze een steentje voor zich uit schopte.

_________________
{Meet Tamara}

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Gibberish   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Gibberish
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: GROUP B :: The Deep Forest Green-