IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Engineer

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ivy
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 43

Registratiedatum : 08-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Engineer   do dec 03 2015, 21:05

"Vervloekte steen", mompelde Ivy. Opnieuw probeerde ze de grote, platte steen met één kant de laten balanceren op een takje. De constructie bleef maar in elkaar kletteren. Aangezien haar laatste type val intussen niet meer leek te werken - die beesten in dit bos leerden veel te snel - moest ze wel iets anders verzinnen. Ze had gekozen voor een wat minder subtiele en meer verpletterende aanpak. Als het dier terwijl hij het stukje wortel (of ander aas) wilde pakken het stokje omver duwde, viel de grote, platte steen op zijn hoofd en boem - eten. Dan moest ze die vervloekte steen alleen eerst op het takje zien te krijgen.
Een paar pogingen later bleef de steen eindelijk op het stokje balanceren. Ivy zette een paar stappen achteruit en bekeek haar werk. Daarna liep ze weg. Ze had wat takjes en dunne, flexibele twijgen verzameld waarmee ze wilde proberen een nieuw type val te maken. De mazen moeten in ieder geval kleiner, dacht ze onder het lopen. En misschien zou ik hem kunnen camoufleren met bladeren, zodat het op een onschuldig struikje lijkt. Ze zette zich neer tegen een dikke, bemoste boom en begon wat met de twijgjes te prutsen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tamara
avatar

PROFIEL
Tag : Heyhoi

Aantal berichten : 75

Registratiedatum : 16-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18 years
Job: -
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Engineer   vr dec 11 2015, 23:24

Zonder ook maar iets van prooi in haar handen liep ze terug. Ze was van plan om terug te gaan naar het huis, want ze ergerde zich inmiddels veel teveel aan het feit dat die beesten zo snel en irritant waren. De honger maakte alles er ook niet makkelijker op. Geluiden om haar heen lieten haar schrikken, maar haar pas was ook wel overduidelijk. Het leek best vol met zelf vertrouwen. Was het niet, ze was gewoon goed in het nadoen hiervan. Een constructie viel haar ineens op. Iets met een grote steen. Geschrokken bleef ze staan en deed een stap naar achteren. Nee, zij had niet zo'n zin in een steen op d'r kop. Met een grote boog liep ze er omheen en bleef kijken naar de manier waarop het neergezet was. Toch wel goed bedacht. Vallen zetten was heel handig vond ze. Je hoefde niet veel te doen, maar een beest kon zo het eten voor je neus weg grissen. Viel niks aan te doen helaas. De steenval verdween achter de bomen en toen ze haar hand op een boom legde om er omheen te draaien stapte ze geschrokken bijna op Ivy. Voor alweer de 2de keer bleef ze staan. Ivy zat dichtbij genoeg om de maker van de val te zijn. "Jij bent de maker van de steenval denk ik?", zei ze met een grijns. "Ben er bijna ingestapt." Een korte lach kwam er achteraan. Ze had geen idee hoe Ivy was en hoe ze zou reageren.

{ Verschrikkelijk laat. Sorry D;

_________________
{Meet Tamara}

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivy
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 43

Registratiedatum : 08-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Engineer   za dec 12 2015, 12:54

Ze had ongeveer een halve val in elkaar gevlochten, toen ze plotesling beweging zag in haar ooghoek. Geschrokken liet ze het kooitje van twijgen vallen. Ze was zo geconcentreerd aan het werk geweest dat ze niets had gehoord. Wees eens wat oplettender, Ivy, zei ze tegen zichzelf, het had wel een of ander beest kunnen zijn. Intussen had ze namelijk wel gezien dat het geen gevaarlijk dier was, maar gewoon een groepsgenoot. Tamare, om precies te zijn, een meisje dat ze nog niet heel goed kende, wat eigenlijk vrij verwonderlijk was, gezien hoe sociaal Ivy was. "Jij bent de maker van de steenval denk ik?", vroeg Tamara. "Ben er bijna ingestapt." Ivy lachte terug. "Oh, ja, hij is inderdaad van mij. Maar het was wel de bedoeling er dieren mee te vangen, geen mensen, sorry." Ze fronste even. Misschien was die steenval toch niet zo'n heel goed idee geweest. Tamara's opmerking deed haar beseffen dat er vrij snel ongelukken mee konden gebeuren. "Hoe gaat het? Heb je al wat gegeten vandaag?" vroeg ze een beetje ongerust. Het eten was al bijna op geweest toen ze vanochtend een wortel had gepakt om als aas in haar vallen te kunnen leggen. Er lagen nog wel wat andere knollen en wat oude bessen, maar het leek er niet op dat iemand geluk had gehad met de jacht.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Engineer   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Engineer
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: GROUP B :: The Deep Forest Green-