IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Was it a dream? Nope, it was not a dream.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
David
avatar
Cook

PROFIEL
Tag : It’s me. I’m extremely famous.

Aantal berichten : 18

Registratiedatum : 06-12-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 14
Job: Cook
Relationship: I'm laughing.

BerichtOnderwerp: Was it a dream? Nope, it was not a dream.   zo dec 06 2015, 22:53

Happiness can be found even in the darkest places of time when only one remembers
Turn on the light
Zijn moeder gaf hem een aai over zijn bol, terwijl hij met zijn schooltas naar de bus liep. Zijn rode haren waren slordig, zoals altijd en zijn kleding versleten, net als zijn tas, zoals altijd. Zijn ouders waren niet rijk en als hij nieuwe kleren had, waren die ook al weer binnen no-time kapot, want dan was hij weer uit een boom gevallen. Dit droomde hij, tot hij wakker wist en zijn droom niet meer wist en uiteindelijk helemaal niets meer. Zelfs niet zijn naam. Hij had enorme koppijn en hij streek dan ook met zijn door zijn rode haren terwijl hij om zich heen keek. Het was donker, maar niet te donker om niet te kunnen zijn. Zijn hele omgeving trilde en maakte lawaai. Het was vreselijk. Hij keek om zich heen en wist niet wat hij zag. "Help! Help!" Riep hij in paniek. Toen kwam het ding tot stilstand met een knal. Hij bonkte met zijn armen op de muren, waar hij spijt van kreeg want dat deed pijn. "Iemand, help!" En toen werden de duren boven hem open gemaakt en werd hij verblind door het licht en hield hij een hand voor zijn ogen.

_________________


Laatst aangepast door David op ma dec 07 2015, 01:19; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clementine
avatar
Slicer

PROFIEL
Tag : (a)

Aantal berichten : 131

Registratiedatum : 05-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ❀ 13 years
Job: ❀ Slicer
Relationship: ❀ P-please get away from me.

BerichtOnderwerp: Re: Was it a dream? Nope, it was not a dream.   zo dec 06 2015, 23:41

Geluiden klonken. Enge geluiden die ze kon herkennen en ze schrok gelijk op. Ze keek de koe en haar -al bijna geen kalf- even aan. De koe met de naam Button leek echter niet op te kijken. Te vaak gehoord waarschijnlijk. Clem keek echter wat raar naar de plek waar het geluid vandaan was gekomen. Niemand ging er heen. Toch nog wat onzeker ging ze onder het hek door en in een looppas liep ze naar the box. Rillingen gingen door haar lijf bij de gedachte alleen al, van toen zij erin had gezeten. Heel lang geleden was dat niet. Nu kende ze echter al bijna alles hier. Alleen was ze nog altijd bang. Met een verwarde blik keek ze naar de ijzeren deuren. Haar ogen gingen over de omgeving. Geen superheld die haar kon redden dit keer, great. Met twee handen pakte ze 1 van de deuren vast en gooide al haar lichaamsgewicht toen naar achteren. Er kwam beweging in. Ze tilde het omhoog en na nog wat trekken kon ze het open laten staan. Een zucht kwam uit haar mond en een glimlach kort rond haar lippen. Zonder nog naar binnen te kijken, want het was een verassing natuurlijk, liep ze naar de andere kant voor de volgende. Dezelfde tactiek werkte en al snel liep ze naar een kant zonder een deur om naar binnen te kijken. Een roodharige jongen, waarschijnlijk iets ouder, stond daar met zijn hand voor zijn ogen door het licht. Ja, ze kon het zich nog herinneren. "Hey", zei ze maar op een vriendelijke toon terwijl ze haar hoofd wat draaide. Eerst wou ze zijn reactie weten op dit alles voordat ze hem de box uit hielp. Voor het geval dat.

_________________

::
 Laatst aangepast door Clementine op di dec 08 2015, 14:34; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
David
avatar
Cook

PROFIEL
Tag : It’s me. I’m extremely famous.

Aantal berichten : 18

Registratiedatum : 06-12-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 14
Job: Cook
Relationship: I'm laughing.

BerichtOnderwerp: Re: Was it a dream? Nope, it was not a dream.   ma dec 07 2015, 01:24

Happiness can be found even in the darkest places of time when only one remembers
Turn on the light
Het licht was fel, enorm fel, maar zijn ogen raakte gewend en toen bedacht hij zich dat het helemaal niet zo fel was. Het was gewoon zo'n licht. Maar toen hij zijn hand voor zijn ogen weg haalde, betwijfelde hij dat. Hij was dood, want hij zag een Engel en die Engel was super mooi. "Ik ben dood," ademde hij vol ongeloof. "Want jij bent een Engel..." vervolgde hij. "Dat betekend dat ik in ieder geval niet naar de hel ben gegaan..." vervolgde hij, terwijl hij uit de lift klom en de Engel aan keek. Hij wou zichzelf voor stellen maar besefte dat hij zijn naam niet wist. Toen hij om zich heen keek en alles in zich opnam besefte hij ook dat hij de hemel anders had voorgesteld, maar hoe hij het had voorgesteld wist hij ook niet, want hij wist niets. Helemaal niets. Hij wist niet eens hoe oud hij was waar hij vandaan kwam, hoe hij dood was gegaan. Hij wist helemaal niks.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clementine
avatar
Slicer

PROFIEL
Tag : (a)

Aantal berichten : 131

Registratiedatum : 05-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ❀ 13 years
Job: ❀ Slicer
Relationship: ❀ P-please get away from me.

BerichtOnderwerp: Re: Was it a dream? Nope, it was not a dream.   ma dec 07 2015, 08:22

De woorden van de jongen zorgden ervoor dat ze haar hoofd alleen maar meer draaide en een soort glimlach op haar gezicht kreeg. Wat dacht hij dat hij dood was? Daar kon ze wel om lachen. Ja het was raar allemaal, maar hij zag het blijkbaar positief. Zij had het gelijk gezien als mensen die haar zouden willen vermoorden. Deze greenie dacht dat hij dood was. Nou ja, ze zag zijn woorden als een compliment. Clem schudde haar hoofd lachend en hurkte voor de rand van the box zodat ze dichterbij was. Een engel die de deuren van hemel bijna niet open kon krijgen? Dat zag ze al voor zich. Nee, ze was geen engel, ze stond gewoon net op de goede plek. Al kon ze er nog altijd over lachen. Er waren nog spullen meegekomen met de greenie, maar daar zou ze later naar kijken. Iemand zou wel komen op een gegeven moment. Hij kwam zelf de box uit wat fijn was, want hij was wel wat groter, daarbij ook zwaarder. Clem ging normaal staan en keek hem aan zodra hij ook stond. Nu leek hij wel in verwarring, meneer had door dat hij niks meer wist hé? "Je bent niet in hel of in de hemel. Je leeft", zei ze maar met een grijns en een kort knikje, want het was nog altijd komisch. "Welkom in the glade greenie." Het was raar om het woord 'greenie' nu zelf te moeten gebruiken, maar anders bracht het inderdaad alleen maar verwarring. Dus Clem ging mee in die trend. "Mijn naam is Clementine. Je eigen naam zal snel wel weer terug komen, dat is normaal."  Een beetje informatie alvast, want hij leek wat verward. Ze wachtte op de vragen, want ze wou hem niet overspoelen met informatie. Het was al moeilijk genoeg allemaal. "Tot dan noemen we je 'greenie'", zei ze nog met een glimlach erachteraan.

_________________

::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oliver
avatar
Admin
Keeper
- Sloppers
stung

PROFIEL
Tag : The real trouble with reality is that there's no background music.

Aantal berichten : 1976

Registratiedatum : 16-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20 Years
Job: Trying to get his shit together. It isn't working. Please send help.
Relationship: Depends if you like a complaining alcoholic.

BerichtOnderwerp: Re: Was it a dream? Nope, it was not a dream.   ma dec 07 2015, 13:28

Misschien moest hij op de volgende inventarislijst voor de Creators zetten dat ze niet meer nieuwe Greenies accepteerden. Die mensen bleven maar komen en het bleef maar meer eten kosten. Nog even en ze konden het nauwelijks meer aan. Niet dat Oliver dat uitmaakte, dan konden ze tenminste meer Runners aannemen, die werden graag door Griever ontvangen zo bleek het, dus dan hadden ze een oplossing voor het probleem. Het was weer eens een van die dagen waar Oliver zich lui had genesteld onder een boom, genietend van de schaduw en dat niemand hem stoorde. Al kon je dat niet aan zijn gezicht aflezen want dat stond altijd chagrijnig. Vooral na de nacht die hij had doorgehaald vanwege de nachtmerries die hem weer eens in de zoveel tijd teisterden. En het was dan ook dat hij bijna in slaap was gevallen, was het niet dat die irritante box was gekomen. Het geluid klonk door heel de Glade en Oliver keek nog chagrijniger uit zijn ooghoeken naar hoe een of ander klein meisje de taak op zich nam om de nieuwe Greenie te verwelkomen. Nee, dat kon niet goed gaan. Kinderen hier konden helemaal niets. Met een kreun kwam Oliver overeind. Hij kon het niet over zijn hart verkrijgen om dat kind compleet de mist in te laten gaan, hoewel hij kinderen nauwelijks kon uitstaan was het ook vervelend voor die Greenie. Oliver slofte naar het blonde meisje en kwam tot de conclusie dat samen met de Greenie, die ook nog niet eens zo oud was, er natuurlijk ook nieuwe spullen waren. Misschien hadden de Creators geluisterd.
Oliver negeerde de twee compleet, sprong de box in en begon een beetje tussen de spullen te snuffelen. Uiteindelijk vond hij wat hij zocht. Drie donkere doosjes. Hij maakte er een open en zag de spuit. Zo, kon Anthony er ook weer tegenaan. Al wilde hij die gast nog steeds een klap in zijn gezicht verkopen. 'En Greenie zul je voor velen blijven.' Merkte Oliver droog op als reactie op het verhaal van het blonde meisje. 'Het maakt niemand hier iets uit wie je bent. Zolang je je bek houd, je werk doet en geen vragen stelt.' Boorde hij de jongen nog even wat meer de grond in. De spullen moesten uit de Box en vervolgens een nieuwe lijst er in, al had hij die nog lang niet af.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
David
avatar
Cook

PROFIEL
Tag : It’s me. I’m extremely famous.

Aantal berichten : 18

Registratiedatum : 06-12-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 14
Job: Cook
Relationship: I'm laughing.

BerichtOnderwerp: Re: Was it a dream? Nope, it was not a dream.   ma dec 07 2015, 18:28

Happiness can be found even in the darkest places of time when only one remembers
Turn on the light
De Engel moest lachen om zijn woorden, iets van de jonge jongen niet goed begreep. Waarom lachte ze? Wat was er grappig? Misschien moest ze wel gewoon lachen, ergens dacht hij dat dat normaal was voor Engelen, al wist hij het niet zeker. De roodharige jongen was uit de box geklommen en keek om zich heen. Dit was een rare hemel, al had hij natuurlijk geen flauw benul van wat raar of normaal was, want hij wist niets meer. Waarom wist hij niets meer? Hij wist zijn naam niet eens. Hij wist niet hoe hij er uit zag. Daarom stak hij zijn handen ook naar voren om het te kunnen zien. Vervolgens keek hij naar de Engel. Zei had hem gezegd dat hij niet in de hemel was, omdat hij gewoon leefde. "Eh..." klonk er enkel. Vervolgens werd hij verwelkomd en werd hij Greenie genoemd. "Greenie is niet mijn naam... Engel..." Zei hij verward. "Mijn naam is Clementine. Je eigen naam zal snel wel weer terug komen, dat is normaal." De jongen schudde even met zijn hoofd. "Terug komen? Hoe weet je dat ik mijn naam niet weet?" Vroeg hij, steeds meer verward. "En wat als ik geen Gree..." toen kwam er een andere persoon bij. Overduidelijk geen Engel. Eerder een duivel, zoals hij overkwam. Die gozer zei dat hij voor vele een Greenie zou blijven waardoor de jongen zijn ogen vernauwde. "Eh..." Hij schudde met zijn hoofd en drukte vervolgens zijn bleke handen in zijn rossige haar. De volgende woorden liet hem abrupt zwijgen en hij keek naar de Engel. Ze had zich voor gesteld, maar Engel paste veel beter bij haar. Hij hoopte dat zij hem zou helpen, want de roodharige wist echt even niet hoe hij moest reageren op al dit.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clementine
avatar
Slicer

PROFIEL
Tag : (a)

Aantal berichten : 131

Registratiedatum : 05-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ❀ 13 years
Job: ❀ Slicer
Relationship: ❀ P-please get away from me.

BerichtOnderwerp: Re: Was it a dream? Nope, it was not a dream.   ma dec 07 2015, 20:14

Greenie is niet mijn naam... Engel...", zei hij. Hij was duidelijk in de war. Waarom bleef hij haar 'Engel' noemen? "Ik hoop niet dat greenie je naam is", zei ze met een korte lach. Net toen ze antwoord wou geven op zijn vraag kwam Oliver aangelopen en hij deed precies wat ze verwachtte eigenlijk. Teveel verhalen had ze gehoord over de jongen en aangezien ze Hayden wel aardig vond waren het meestal niet goede verhalen. Hij deed ook alles om die verhalen te versterken. Negeerde ze compleet. Hij sprong the box in en zag hem toen met drie dezelfde zwarte doosjes. Kort kon ze een glimp opvangen van de spuit in één van de doosjes. Ja ze wist wat het was, maar ze ging er nu maar niet op reageren. Ze draaide zich naar Oliver en probeerde nog even wat beter te kijken, maar zodra hij wat zei draaide ze zich weer naar de greenie. Vervelende opmerking kwam nog van zijn kant en met een draai van haar ogen liet ze dat langs haar gaan, al was het voor de roodharige geweest. Het leek niet alsof hij ging helpen. Blijkbaar moest het jonge meisje die zelf net d'r naam had het doen. "Ook hallo Oliver", zei ze op een wat afwezige toon, maar om hem toch even welkom te heten. Daarna pakte ze de introductie maar weer op. "Iedereen is z'n naam kwijt in het begin. Ik was het ook kwijt." Kort wees ze naar Oliver. "Hij ook." Het was waar en Oliver zou dat niet kunnen ontkennen. Al verwachtte ze misschien een opmerking. "Je naam is het enige wat ze je laten houden."  

_________________

::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oliver
avatar
Admin
Keeper
- Sloppers
stung

PROFIEL
Tag : The real trouble with reality is that there's no background music.

Aantal berichten : 1976

Registratiedatum : 16-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20 Years
Job: Trying to get his shit together. It isn't working. Please send help.
Relationship: Depends if you like a complaining alcoholic.

BerichtOnderwerp: Re: Was it a dream? Nope, it was not a dream.   vr dec 11 2015, 23:51

Oh arme, zowel de nieuwe jongen als het kleine meisje leken niet zeer op de prijs gesteld van zijn gezelschap. De jongen leek eerder wat overdonderd dat Oliver er ineens was, plus niet vriendelijk was. Wake up Greenie. Life ain't easy here. Oliver negeerde ze hem voor de rest. Die gast zag er al niet uit alsof hij het ver ging maken, laat staan dat hij zijn hele leven in de Glade zou overleven. Hij zag eruit als zo'n persoontje dat al flauwviel bij het zien van een druppel bloed. Een Slicer zat er dus duidelijk niet in. Misschien kon hij de Sloppers joinen, hij zag er niet als een al te snuggere vent uit, dus kleine klusjes opknappen zou toch niet zo moeilijk moeten zijn? 'Een uiterst vervelende goedemiddag Clementine.' Zei Oliver Sarcastisch-blij terug op haar begroeting. Kinderen. Yuck. Greenie leek ook al niet zo oud. Hadden ze naar Olivers gedachten geluisterd en stuurden ze nu kinderen? Wel, stuur ze maar terug, ze waren niet nuttig. Oliver haalde zijn schouders op bij haar verwijzing. Dus? Moest hij zich nu schuldig voelen? 'Ja, tenzij je die gang daar in loopt en je laat steken door een of ander vaag monster.' Merkte hij droogjes op terwijl hij de spullen bleef onderzoeken om te kijken of er nog iets anders belangrijks was binnengekomen. De spuiten moesten wel zo snel mogelijk naar Anthony, maar dat was wel de laatste persoon naast Hayden die hij wilde zien.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Was it a dream? Nope, it was not a dream.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Was it a dream? Nope, it was not a dream.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Dream-topic.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: The Box-