IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Smile thief}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Brod
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 4

Registratiedatum : 08-12-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 years †
Job: †
Relationship: Naha †

BerichtOnderwerp: Smile thief}   wo dec 09 2015, 21:05

DEAR STRESS, LET'S BREAK UP
H et was al een paar dagen geleden dat hij zijn naam kon herinneren. Brod. Het was van hem, maar toch klonk het niet goed in zijn oren. Brod was zo... vies. Daarom mochten ze hem hier Brody noemen. Dat klonk beter.

De gespierde gast strompelde naar het beschimmelde hutje. Hij was hier al lang dus kende hij het gebied hier op zijn duimpje. Hij wist ook dat hij niet veel moest verwachten van het eten hier. Hier was ook geen rangorde en dus kookte er maar een paar random mensen, gingen ze jagen en al dat soort. Brod richtte zich vooral op het bouwen en beschermen. Soms ging hij jagen, maar na die beer bleef hij toch liever uit de buurt van wild. Hij rilde bij de gedachte aan de beer. Met zijn ruwe vingers raakte hij de littekens aan in zijn nek. Zijn maag maakte een kreunend geluid en hij richtte zijn aandacht weer op de Tenement Hall. Oké waar was hier voedsel te vinden?

[OPEN c:]
thank you Sarah!

_________________

A little bit mad is okay
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivy
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 43

Registratiedatum : 08-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Smile thief}   wo dec 16 2015, 11:43

Ivy stond een beetje beteuterd met het bordje in haar hand. Blijkbaar was het eraf gevallen. Al gauw keerde haar glimlach weer terug. Nou, dan moest ze hem maar gewoon opnieuw ophangen. Maar gewoon vastklemmen tussen de deurpost was dus niet genoeg. Zoekend liep ze op het huisje. Ah, daar! Uit de muur stak een nutteloze spijker. Ivy keek even of hij echt niet heel misschien dé spijker was die het hele huisje overeind hield - dit leek niet het geval te zijn - en trok hem eruit. Het hout was zo rot dat ze niet eens veel kracht hoefde te zetten. Even hield ze haar adem in, maar toen Tenement Hall na een aantal seconden nog steeds helemaal overeind stond, liep ze weer terug naar de ingang. Met een stuk hout, de spijker en het zelfgemaakte bordje klom ze op een krukje en spijkerde het ding weer boven de deur. Zo. Die zat. Tevreden keek ze er even naar. Tenement Hall. East, west, home's best. Ze sprong van het krukje en zag toen pas dat ze niet alleen was. "Hallo, Brody", zei ze met een glimlach. "Zoek je eten? Ik geloof dat er nog wel iets over was, als tenminste niemand anders dat in de tussentijd heeft weggeroofd." Het kleine klusje had haar even afgeleid, maar nu merkte ze weer dat haar eigen maag ook behoorlijk leeg was.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Smile thief}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Knock knock and a smile
» SSA filmpje
» Thief!

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: GROUP B :: Tenement Hall-