IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Okay... What?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aisha
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 26

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job:
Relationship: ...

BerichtOnderwerp: Okay... What?   do apr 16 2015, 14:31

Aisha
De blondine werd wakker van een geluid en probeerde rond te kijken in het donker. Waar ben ik? Wat is er gebeurd? Die vragen kwamen langzaam in haar hoofd voorbij toen haat ogen wat aan het donker gewend waren en ze zag dat ze zich in een soort kooi bevond die als een soort lift diende. Ze kon zich niet veel herinneren, eigenlijk kon ze, nu ze het probeerde, zich helemaal niets herinneren. Ik ga dood... Als ik dat niet al ben.. Dacht het meisje en raakte een beetje in paniek. Het geluid van de lift-kooi bleef doorgaan en ze besloot om er naar te blijven luisteren tot ze boven was, waar "boven" dan ook mocht zijn.
Het duurde even, maar uiteindelijk zag ze het daglicht. De blondine kneep haar ogen tot spleetjes tegen het felle licht van de zon. Toen haar ogen aan het licht gewend waren zag het meisje dat ze zich in een gebied omringt door muren. Nieuwsgierig, maar ook een beetje bang keek ze rond. "Wat is dit voor een vreemde plek..." Zei ze zachtjes tegen zichzelf.
Tag: Open
Words: 181
Notes: -

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fletcher
avatar
Brick-nick

PROFIEL
Tag : *epic guitar solo*

Aantal berichten : 506

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: Bricknick
Relationship: Happy to be single tbh

BerichtOnderwerp: Re: Okay... What?   vr apr 17 2015, 16:09

remember when ...

Wat hoorden zijn oren daar nou? Yes! Eindelijk was hij in de buurt nu dat vervelende alarm afging. Met een sprong kwam hij overeind, hief zijn gitaar weer op zijn rug en rende naar de box die langzaam omhoog getakeld werd. Er verscheen uitiendelijk een blond koppie boven de deuren die met een klap op de grond open waren gevallen. In ieder geval beter dan zijn aankomst, hij had misschien wel een week vast kunnen zitten in die doos als Alex hem er niet uit had 'gered'. "Whoop, whoop!" Glimlachte hij dwaas en stapte voorzichtig op de nieuwe af. "Nog een blondie, helemaal mooi!" Zijn gezicht kon bijna wel vijftig procent blijdschap zijn.
Als begroeting stak hij zijn hand uit, maar die zou ze ook mogen/kunnen gebruiken om uit die doos te klimmen. "Yo, ik ben Fletch en welkom in the glade!" Het was niet de gewoonlijke 'je zit hier vast dus wen er maar aan' speech die sommige *kuch*Ayla*kuch* mensen gaven, maar een wat vrolijkere aanpak. Of dat zou werken .. dat was nu wel de vraag.
THANKS KAY

_________________
Nobody does it like Juliet,
Juliet, what are you doing to me?
The way she does it is criminal,
physical and it's killing me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: Okay... What?   vr apr 17 2015, 16:45

Weer ging dat onvoorstelbare irritante geluid van de zoemer af. Het was gelukkig nog ochtend, dus de zon - though altijd onzichtbaar - stond nog niet hoog aan de hemel. Het waren de betere momenten van de dag, omdat op het hoogtepunt het waanzinnig heet was in de Glade. Het waren altijd de momenten dat Max het hout voor de hutten aan het bewerken was. Hij had de stammen die hij gister had gehakt met Helena naar het open veld verschoven, en was net van plan te beginnen met het in de juiste vormen hakken. Hij liet zijn stammen vallen toen de zoemer afging, en meteen liep hij er op af. Weer een greenie! Fletch stond er al, en aan door blik in zijn ogen zag Max al van afstand dat het een meisje moest zijn dat in de Box zat. Ze klom eruit; een blondie. Oh, dus dát was Fletch's type? "Hey!" riep Max van een afstandje naar de twee, maar toch meer gericht op blondie. Een opgewekt welkom; dat was toch wat beter dan Ayla's stylo.


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Okay... What?   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Okay... What?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: The Box-