IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 ?????

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Oliver
avatar
Admin
Keeper
- Sloppers
stung

PROFIEL
Tag : The real trouble with reality is that there's no background music.

Aantal berichten : 1976

Registratiedatum : 16-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20 Years
Job: Trying to get his shit together. It isn't working. Please send help.
Relationship: Depends if you like a complaining alcoholic.

BerichtOnderwerp: ?????   do dec 10 2015, 21:42

Het was een ochtend zoals alle andere ochtenden. de Glade was langzaam aan het ontwaken, die kippen kraaiden, de geiten smeekten om voedsel en Oliver had zoals altijd last van zijn dagelijkse kater. De jongen gromde wat onverstaanbaars terwijl hij wat in zijn hangmat verschoof. Het was rond het tijdstip dat iedereen wel bedacht dat ze hun hangmat uit moesten, maar het nog niet wilden. Ze hadden te weinig slaap, ze waren lui, hadden een ochtendhumeur, hadden geen zin in het werk. Er waren talloze redenen om niet je hangmat uit te komen. En Oliver had er ook genoeg. Hij kon zijn hoofd net zo draaien dat hij kon uitkijken op de Glade en zijn personen, die er nog niet rondliepen. Hij gaapte en wilde zich uitrekken toen een groen iets zijn aandacht trok. Er was een heleboel in de Laar groen, maar dit was ander groen. Wat meer onbekender groen. Oliver kneep zijn ogen tot spleetjes om het beter te kunnen zien, maar een aantal planken hinderden zijn zicht. Dan was het toch zijn bed uit komen. Oliver kwam tot de conclusie dat hij de nacht ervoor totaal geen moeite had gedaan om iets van kleding of schoenen uit te trekken dus kon hij goed en wel een paar stappen naar de deuropening lopen om daar abrupt stil te staan. Wat de fuck was dat en waarom zag het er zo uit? 'Wie de fuck heeft die boom daar neer gezet?' Riep hij wat luid door de slaapcabines om de aandacht van andere mensen te trekken. Hij leunde tegen de deuropening aan, niet zeker wetend of hij het nog verder wilde uitzoeken of niet. Wie weet was die boom wel een vervomde Griever.

[OPEN voor iedereen]

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Siënna
avatar
Cook

PROFIEL
Tag : Dus

Aantal berichten : 484

Registratiedatum : 24-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job: Cookie
Relationship: Je suis prêt

BerichtOnderwerp: Re: ?????   do dec 10 2015, 21:44

Een beetje schaapachtig keek Siënna naar de reusachtige boom die zich in het midden van de glade bevond. Wie of wat dit ook verzon, had wel een behoorlijk gevoel voor humor. Ging het nu ook sneeuwen? Grijnzend stapte Sisi op het ding af, grote kerstballen hingen aan de groene takken. "Yay, weet ik niet" zei ze droogjes terwijl ze een van de gekleurde ballen pakte en hem eens goed bekeek. Vervolgens vervolgde ze haar zoektocht. Ergens vaag kon ze zich herinneren dat er wel eens zuurstokken aan die bomen konden hangen. En verdomd, zij had wel zin in een zuurstok. (;

(Zet m maar ff hier neer, als dit toch een groot topic wordt)

_________________

Sing me a song of a lass that is gone. Say, could that lass be I? Merry of soul she sailed on a day, over the sea to Skye.
Billow and breeze, islands and seas, mountains of rain and sun. All that was good, all that was fair. All that was me is gone..Hier, heb je je zuurstok <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
avatar
Admin
Keeper - Cooks

PROFIEL
Tag : Tag? Tag! wat is dit Facebook?!

Aantal berichten : 1999

Registratiedatum : 18-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ✗ 17
Job: ✗ Cook || Be careful you wont be the first one to be poisoned
Relationship: ✗ You are the reason I became stronger. But yet you are my weakness

BerichtOnderwerp: Re: ?????   do dec 10 2015, 21:52

So you say I'm complicated, that I must be outta my mind


Geïrriteerd draaide ze zich nog een keer om. 'Oliver houd je muil mensen proberen te slapen hier.' Zei ze kreunend terwijl ze zich nog een keer omdraaide en zo naar buiten kon kijken. Wacht boom? Waar had Oliver het over, ze gaapte uitgebreid en zonder schaamte. Ze schudde haar hoofd en stapte haar hangmat uit om op onderzoek uit te gaan. 'Wat is dit?' Vroeg ze terwijl ze in haar meest oncharmante pyjama naar Siënna liep. 'Nou gezellig denk ik.' Zei ze aarzelend terwijl ze zich even uitrekte en een luide gaap liet horen.

But you've had me underrated. What's wrong with being confident?
Hayden
_________________Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clementine
avatar
Slicer

PROFIEL
Tag : (a)

Aantal berichten : 131

Registratiedatum : 05-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ❀ 13 years
Job: ❀ Slicer
Relationship: ❀ P-please get away from me.

BerichtOnderwerp: Re: ?????   do dec 10 2015, 22:14

Het meisje wreef moe in haar ogen toen ze verschillende mensen uit de hangmatten hoorde komen. Het meisje had nog niet echt een pyjama, aangezien alles te groot was voor haar. Misschien kon ze ooit samen met Rosaline vragen of ze kleinere kleren wouden geven? Was wel fijn. Ja of ze moest te grote shirts pakken van anderen. Wat ze tot nu toe had gedaan. Nu had ze echter gewassen kleren en gisteravond was ze daarmee in haar bed gevallen. Doodmoe van de dag daarvoor. Er klonk geroezemoes en met haar nog warrige haar stapte ze uit de hangmat om te gaan kijken. Zodra ze naast de rest stond ging haar mond open. Een grote boom met lichtjes stond daar in het midden. Het eerste wat in haar op kwam was dat het misschien gevaarlijk zou zijn, maar die gedachte was al snel weer weg. "Woow", bracht ze uit. Er kwam een vrolijke glimlach op haar gezicht. Haar ogen gleden naar de anderen, misschien wou iemand met haar gaan kijken? "Gaat iemand mee kijken?", vroeg ze vrolijk en een blije twinkeling zat er in haar ogen. Ze maakte al een huppelpas naar voren.

_________________

::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Avery
avatar

PROFIEL
Tag : Vjèze Fur

Aantal berichten : 43

Registratiedatum : 24-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: ?????   do dec 10 2015, 23:11

What the actual fuck? Er werd gewoon met hen gespeeld, en het leek steeds erger te worden. Nu leken ze al helemaal niet meer serieus genomen te worden, want middenin het veld stond een godvergeten kerstboom. Avery liep erop af, raakte de naalden aan omdat ze het gevoel had dat dit iets van een illusie was. Toch voelde hij echt aan, evenals de dennengeur die hier nu hing. Met een zucht gaf ze zich weer toe aan de realiteit van dit alles. Misschien was dit wel iets goeds, konden ze samen lekker kerst vieren of zo. Als ze nou eens vrienden had, had ze misschien zelfs wel een cadeautje gekregen. Iets verderop stond een jong meisje glimlachend naar de boom te staren, vragend of iemand mee kwam kijken. Nou was Avery niet het meest kinderliefhebbende persoon, dus hield ze zich dan ook wijselijk stil om haar tijd te verdoen met het betasten van de naaldboom.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hunter
avatar
Cook & Bagger

PROFIEL
Tag : HAHAHAHAHAHAHAHA... No....

Aantal berichten : 188

Registratiedatum : 18-07-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: Somewhere around 20 years
Job: Pissing off the shorties in the kitchen?
Relationship: I'm content with a simple partner in crime for now (:

BerichtOnderwerp: Re: ?????   vr dec 11 2015, 09:44

Het was stil geweest tot er iemand besloot zijn mond open te trekken. Geïrriteerd opende hij een oog en zuchtte luid. Zodra de stem van zijn favoriete feeks zich erbij voegde kwam hij half omhoog. Hij had geen idee waar dit nu weer over ging, maar zijn nieuwsgierigheid maakte hem uit zijn hangmat stappen. Hij deed geen moeite om iets van verdere kleding aan te trekken, koud was het toch niet. Plus het zou alleen maar meer tijd kosten terwijl zijn nieuwsgierigheid alleen maar erger werd. Degene die wakker waren leken allemaal verbaasd, argwanend maar wel nieuwsgierig. Hij zette een paar passen naar buiten waardoor ook zijn ogen op de boom konden vallen. Een klein fronsje verscheen op zijn gelaat terwijl hij zich afvroeg wat dat hier deed. Zijn aandacht werd weer getrokken door een jonge stem en hij draaide zijn hoofd naar het jongere meisje dat vroeg of er iemand mee ging kijken. ’’Waarom niet.’’ Antwoordde hij terwijl hij daarmee ook zijn eigen nieuwsgierigheid voedde. Zijn mondhoeken kropen iets omhoog terwijl hij haar aankeek. Het was vreemd om zo’n bijna kinderlijke reactie te zien van de 13-jarige, maar wellicht was dat wel goed voor een keer. Hij had  niet veel met haar opgetrokken en kende haar eigenlijk alleen maar bij naam. Misschien moest hij zich nu echt eens wat meer bij de rest gaan voegen in plaats van afzonderlijk en in rust te gaan zitten.

_________________

55 - 3/10 00:10 [Laatste = Eerste post Mae]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Autum
avatar
Slicer

PROFIEL
Tag : I mean, all we are is what we try to get rid of

Aantal berichten : 160

Registratiedatum : 24-09-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: Slicer
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: ?????   vr dec 11 2015, 16:08


Een frons was op haar voorhoofd verschenen op het moment dat een luide stem haar uit haar slaap had gewekt. Ze had hoofdpijn - niet zo'n klein beetje ook - en de vraag waarom was meer dan overbodig. Hoewel een schreeuw vaak niet veel goeds beloofde, was de kracht of zin om op te staan zo klein, dat ze zich kreunend met haar rug richting de jongen en zijn waarschijnlijk nietszeggende boodschap draaide. Het kostte maar weinig moeite om weer weg te zakken in de slaap die ze verdiende. Aangezien haar taak niet langer bestond uit het voeren van de dieren - niet meer helemaal in ieder geval, vooral de ochtendshifts had ze met een liefde waarvan ze geen idee had dat ze het in zich had aan het kleine meisje Clementine overhandigd - kon ze tegenwoordig langer in haar hangmat blijven liggen dan de gemiddelde medeglader. Aangezien haar nachten met de ontdekking van de drank steeds langer waren geworden, eindigde ze vaak later in haar hangmat en klom ze er ook steeds vaker later uit.
Het gestommel om haar heen stopte echter niet. Hoewel Oliver wijselijk gestopt was met schreeuwen, waren er nu nieuwe verbaasde stemmen om haar weer uit haar slaap en in de realiteit te trekken. Ze draaide zich weer een kwartslag om zodat ze op haar rug kwam te liggen en riep naar wie er dan ook verantwoordelijk was voor het ruïneren van haar nachtrust, "Jullie doen alsof jullie nog nooit een bóóm hebben gezien." Ze kreunde, bewoog zichzelf zo goed en kwaad als het ging uit haar hangmat en liep in niet veel meer dan een te groot shirt en een onderbroek richting de anderen. Ze wreef in haar ogen, haalde een hand door haar haar en mompelde gefrustreerd in zichzelf, "Hoe kan een boom zo belangrijk zijn dat-" Ze viel stil, keek op naar het gigantische gevaarte en vloekte.  

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eleanor
avatar
Bagger

PROFIEL
Aantal berichten : 212

Registratiedatum : 04-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 15
Job: Bagger
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: ?????   zo dec 13 2015, 18:57

Eleanor lag op haar rug in haar hangmat naar het plafond te staren. Ze verveelde zich, maar ze had ook geen zin om op te staan. Daarnaast leken veel andere mensen nog te slapen. Ze vond het altijd een beetje vreemd om 's ochtends vroeg door de Laar te lopen, terwijl er nog niemand wakker was. Soms vond ze die stilte wel fijn, maar soms vond ze het opeens vreemd en ongemakkelijk aanvoelen. Ze had er nu in ieder geval geen zin in.
'Wie de fuck heeft die boom daar neer gezet?' Eleanor keek verrast op. Boom? Welke boom? Waarom maakte Oliver zich druk om een boom? Ze stapte/viel uit haar hangmat en keek naar buiten. Ah. Ja, dat was wel... vreemd, ja. Ze liep naar buiten, waar een paar andere mensen zich intussen als rond de kerstboom verzameld hadden. Wat moest ze hier nou weer van denken? De boom was prachtig en vulde de lucht met een heerlijke dennengeur. Tegelijkertijd vond ze het ding een beetje eng, zoals hij in één nacht schijnbaar uit het niets was verschenen, zonder dat iemand iets had gemerkt.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: ?????   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
?????
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: X-MAS Tree-