IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 We're all in this together ♪

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ivy
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 43

Registratiedatum : 08-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: We're all in this together ♪   ma feb 22 2016, 20:32

"M-mm-m-mm-m-m-mmmm", neuriede Ivy zacht voor zich uit terwijl ze de flexibele twijgen vlocht. Ze zat buiten op de grond met haar rug tegen de muur geleund. Dit keer maakte ze geen val, maar een mandje. Het leek haar wel handig om zoiets te hebben voor als je planten of bessen ging verzamelen. Je kon zo toch meer dragen dan met je handen. Misschien was het een wat optimistisch plan. Ivy had nog nooit iemand met volle handen terug zien komen. Er was niet eens genoeg te vinden om het mandje dat ze nu maakte mee te vullen. Maar ach, was het niet mooi om met een optimistische kijk op de toekomst aan het werk te zijn? Ze had toch niet veel beters te doen. De andere mensen waren niet in de buurt en iemand moest toch hier blijven om die microscopische voedselvoorraad die ze hadden te bewaken van de wilde dieren die soms zo brutaal waren gewoon Tenement Hall binnen te wandelen.
Ze keek even naar haar vlechtwerk en bedacht opeens een andere functie die het voorwerp uit zou kunnen oefenen: die van vaas. Ze zou hem niet waterdicht krijgen, maar het was in ieder geval iets om de bloemen die ze eens in de paar dagen trouw verzamelde in rechtop te zetten. Nu lagen ze daar maar een beetje op de tafel binnen een beetje zielig te wezen. Het mandje dat ze nu vlocht was misschien wat te groot voor bloemen, maar ze maakte een mentale notitie dat het maken van een bloemenmandje haar volgende project te zijn. Toen ze iemand aan zag komen, keek ze met een brede glimlach op. Ze hoopte dat ze terugkwam van een geslaagde zoektocht naar voedsel, maar zelfs als er geen eten meegebracht werd, was Ivy allang blij met wat gezelschap.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Julia
avatar

PROFIEL
Tag : FOR VENDETTA

Aantal berichten : 49

Registratiedatum : 13-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: We're all in this together ♪   di feb 23 2016, 12:20

Het onderonsje dat ze 's ochtends met Declan in het bos gehad had, was veranderd in een middaggesprek waarin Julia langzaam het ontwaken van de groep had meegemaakt. Bij het horen van de anderen, die geclusterd op jacht waren gegaan, had ze Declan gedag gezegd en was ze teruggekeerd naar de struik waar ze eerder die dag haar kruisbessen verzameld had. Tot haar opluchting was haar vermoeden juist en groeiden er nog meer van de vruchten aan de struik die ze voorheen over het hoofd gezien had. Met het buideltje aan haar riem weer rijkelijk gevuld, besloot ze dat het beter was een tussenstop te maken en haar buit bij de Tenement af te geven, voor ze zich niet meer in kon houden en de bessen aan zichzelf zou toewijden.
Altijd weer was er een vreemd gevoel van verademing wanneer de bomen meer uit begonnen te dijen en de lucht minder ijl werd. Wanneer ze wist dat ze de grens van het bos bereikt had en het vervallen houtwerk dat ze haar thuis noemde in zicht was, voelde alles veel lichter aan, veiliger. Met het opzij duwen van een tak van een riant gevulde naaldenboom, verscheen dan ook een brede grijns op haar gezicht. Ze begon haar pas te versnellen om bij het huisje aan te komen, en toen ze het blonde meisje zag zitten werd haar vreugde alleen maar groter. 'Ivy,' riep ze, 'vangen!' lachend gooide ze met een perfect boogje een van de bessen naar haar toe, stiekem met enige trots op haar schamele buit. Binnen enkele passen was ze bij haar, om zich om te draaien en zich naast Ivy tegen de muur op haar hurken te laten zakken. 'Wat maak je?' vroeg Julia nonchalant, oprecht geïnteresseerd in haar wirwar van twijgjes. Zelf zou Julia haar niet na kunnen doen, dat was haar veel te lang stilzitten en priegelen. Nog wat op adem komend van haar tocht, bedacht ze dat het vast geen kwaad kon als ze zichzelf ook tegoed deed aan een besje. Ze glimlachte. Vandaag was een goede dag.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Camille
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 11

Registratiedatum : 21-02-16

RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: We're all in this together ♪   wo feb 24 2016, 22:35

Ze haatte de mensen hier met een passie. Wel, sommige mensen, niet allemaal. Sommigen kon ze wel uitstaan omdat ze nu eenmaal nuttig waren en tenminste iets deden om het leven hier toch een beetje beter te maken. Het waren er niet veel waardoor de rest de boel altijd makkelijk wisten te verpesten. De mensen die ze hard werkten, zoals zij deed natuurlijk, werden alleen maar naar de achtergrond geduwd en als het er iets fout ging waren zij altijd diegene die de schuld kregen. Gefrustreerd stampte de blonde dame door het gebied heen, zo nu en dan iemand aan de kant duwend. Haar excuses aanbieden deed ze niet. Mensen moesten maar aan de kant gaan als ze haar zagen aankomen zodat ze niet eens moeite hoefde te doen om haar arm uit te strekken en de mensen uit de weg te duwen. Op het moment dat iemand dan toch de ballen had om haar tegen te houden en haar te vertellen dat ze niet zo egoïstisch te werk moest gaan, keek ze die persoon met vuurspuwende ogen aan. Nog voordat de jongen verder kon gaan met zijn verhaal, hief ze haar vinger om hem de mond te snoeren. Een kort geluidje verliet haar lippen toen hij toch nog adem haalde om de woorden uit zijn mond te laten stromen. ”Jij bent niet in de positie om me te vertellen wat ik moet doen, dus hou gewoon je mond en die iets nuttigs in plaats van andere mensen lastig te vallen.” Haar stem klonk zacht, maar de scherpe rand aan haar woorden was zeker niet te missen. Zonder de ander nog een blik waardig te keuren schreed ze voort, kort met haar haar zwierend van zodra ze hem voorbij liep, hopend dat ze hem misschien in zijn gezicht raakte. Ondanks de barre leefomstandigheden zag Camille er al bij al nog best goed uit met haar porseleinen gezichtje en blonde haren waar altijd wel een speldje in terug te vinden was. Haar huid zag bleek, niet ongezond bleek zoals je bij sommige mensen zag. Het zag er niet uit alsof ze dood was gegaan en terug was opgestaan. Meer het soort bleek zoals ze sneeuwwitjes huid beschreven in de boeken. Ze had geen idee hoe ze daar altijd bij kwam, maar om de een of andere reden popte dat feitje altijd in haar hoofd op.
Eenmaal bij de Tenement Hall aangekomen, gooide ze de deur bijna dramatisch open. ”Argh waarom kunnen mensen zich niet eens een seconden met hun eigen zaken bezig houden en iets nuttigs doen in plaats van de mensen lastig te vallen die wél iets proberen te doen om alles hier wat leefbaar te maken.” Natuurlijk behoorde zij tot de laatste categorie, wat dacht je anders? Haar bruine ogen gleden naar de twee meisjes voor haar en voor een moment trok ze haar wenkbrauwen op. ”Wat doe je?” In principe was het niet erg duidelijk of ze de vraag stelde omdat ze geïnteresseerd was of omdat ze het werk volledig afkeurde. In Camille’s geval kon het altijd allebei zijn en ze wist de helft van de tijd zelf niet eens welke van de twee dingen ze juist bedoelde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ivy
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 43

Registratiedatum : 08-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: We're all in this together ♪   do feb 25 2016, 20:27

Ivy zag Julia aankomen, op wiens gezicht een brede glimlach stond. "Jules!" riep Ivy vrolijk. Julia was altijd fijn gezelschap. Het meisje riep dat ze moest vangen. Wat? Wat vangen? Een kruisbes vloog haar kant op en Ivy's ogen werden groot. Met haar ninja reflexen plukte Ivy hem uit de lucht en stopte hem in haar mond. Ze sloot even genietend haar ogen. Op een plek als dit leerde je wel met volle teugen te genieten van ieder eten dat je kon krijgen. De bes was heerlijk. Zoet, sappig, fris. De smaak wakkerde haar honger meer aan dan dat hij hem stilde en ze hield hem zo lang mogelijk in haar mond voor ze hem doorslikte. Julia was inmiddels naast haar komen staan en vroeg wat ze maakte. "Een mandje", zei Ivy. "Om te gebruiken bij het verzamelen van, bijvoorbeeld, kruisbessen. Zo kun je meer dragen en plet je ze niet", zei ze met een brede glimlach, alsof ze in een reclamespotje speelde. "Hoe veel heb je verzameld?" vroeg ze. Zou er genoeg zijn om iedereen een bes te geven? Of zelfs... meer dan één?
”Argh waarom kunnen mensen zich niet eens een seconden met hun eigen zaken bezig houden en iets nuttigs doen in plaats van de mensen lastig te vallen die wél iets proberen te doen om alles hier wat leefbaar te maken", klonk het opeens dramatisch. Ivy trok haar wenkbrauwen op en wierp een korte blik op Julia, waarna ze naar Camille keek. Natuurlijk, Camille, de beeldschone drama queen van de groep. Ze kon soms behoorlijk chagrijnig zijn, maar dat kon Ivy haar wel vergeven. "Wat doe je?" vroeg ze aan Ivy. Die glimlachte onverstoord naar haar en herhaalde dat ze een mandje maakte, "voor het verzamelen van bessen, planten en andere voedzame bosvondsten", legde ze opgewekt uit.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Julia
avatar

PROFIEL
Tag : FOR VENDETTA

Aantal berichten : 49

Registratiedatum : 13-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: We're all in this together ♪   za feb 27 2016, 21:17

Julia lachte hardop bij Ivy's toelichting. Het was niet spottend bedoeld, helemaal niet. Het was gewoonweg prachtig hoe Ivy een mandje aan het vlechten was en dit was een klein, simpel ding waar ze het zichzelf best even mocht toestaan om zich over te verwonderen. Of te lachen. Ze werd ontzettend enthousiast bij de vraag van het blonde meisje. Haar buit was eigenlijk om best een beetje trots op te zijn. 'Geef maar een gil als je mandje af is,' zei Julia, met een blik op haar gezicht alsof ze een kind was dat stiekem al wist dat het een puppy kreeg voor kerst, 'dan mag je raden hoeveel ik erin kan stoppen.' Mysterieus grijnzend legde ze een hand over het buideltje, zodat Ivy nog niet kon inschatten wat de waarde van haar vondst was.
De meisjes wisselde een korte blik toen hun gelukzalige sfeertje ruw verstoord werd door een tierende Camille. Julia keek naar haar op en hoewel ze het niet prettig vond dat Camille op een letterlijke manier boven haar stond, bleef ze zitten waar ze zat. Camille was prachtig wanneer ze zo raasde, daar niet van, maar het zat Julia toch niet helemaal lekker dat het meisje niet zo goed aanvoelde wanneer ze het beter achterwegen kon laten. Peinzend peilde ze Ivy's reactie na Camilles snerpende vraag, maar die leek de dag niet te willen laten verpesten en hield stug vol dat ze simpelweg een mandje maakte. Weer deed het Julia zachtjes grinniken. Met opzet keek ze daarbij voor zich uit. 'Ivy maakt een prachtig mandje, ik heb een buideltje met bessen... Ik denk zo dat we best op de goede weg zijn om iets te doen om alles hier wat leefbaarder te maken,' doelde ze kalm op Camilles eerdere tirade. 'Nou, laat zien Camille, what's your catch?' grijnsde ze de boven haar uittorende blondine toe. Niet om haar uit te dagen, ze was gewoon benieuwd of het niet enkel hypocrisie was, wat Camille draaiende hield.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: We're all in this together ♪   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
We're all in this together ♪
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: GROUP B :: Tenement Hall-