IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 I've Been Hiding

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Clementine
avatar
Slicer

PROFIEL
Tag : (a)

Aantal berichten : 131

Registratiedatum : 05-11-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ❀ 13 years
Job: ❀ Slicer
Relationship: ❀ P-please get away from me.

BerichtOnderwerp: I've Been Hiding    wo maa 02 2016, 23:08

Met vrolijke huppel-sprongen ging het meisje langs het hek van de schapen. Ze had net hooi neergelegd en was nu op weg terug naar de uitgang van het weiland. Het blonde kleine meisje was vrolijk, voor geen reden eigenlijk. Clem wist niet wat er aan de hand was bij de oudere kinderen, eigenlijk probeerde ze zich erbuiten te houden en dat was tot nu toe prima gegaan. Soms ging ze naar Hayden toe in de keuken of praten met anderen, maar dit vooral om vrolijkheid proberen over te brengen, want heel veel leek ze niet meer te vinden hier. Zij wist niet wat er allemaal gaande was, behalve de grote lijnen natuurlijk. Nu ze hier al een tijdje was kende ze de principes en had ze zelfs iemand kunnen verwelkomen hier. Ze had met Evangeline afgesproken dat ze mocht helpen met het verzorgen van de beesten voor nu, maar later zou ze ooit wel moeten gaan slachten. Nu echter niet, en Clem probeerde zo positief als mogelijk te blijven. Toen het meisje bij het hek aankwam zorgde ze ervoor dat ze snel aan de andere kant kwam te staan, aangezien één slim schaap achter haar aan was gekomen. Ze draaide zich om naar het beest en stak heel kort plagend haar tong uit om daarna een warme glimlach aan het beest te geven. Met een draai draaide ze zich om waarbij haar haar naar achteren vloog. Zodra ze zich had omgedraaid zag ze echter iemand staan. Haar blauwe ogen gingen omhoog naar het persoon voor haar.

OOC -- open

_________________

::
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eleanor
avatar
Bagger

PROFIEL
Aantal berichten : 212

Registratiedatum : 04-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 15
Job: Bagger
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: I've Been Hiding    di maa 15 2016, 16:31

Tegen een boom geleund bladerde Eleanor wat lusteloos in haar schetsboek. Tekenen was meestal haar manier om de lege uren door te komen, maar het was niet zo dat ze constant aan het tekenen wilde zijn. Het was leuk, maar het ging vervelen. Bovendien werd de ongerust van het razendsnelle opraken van lege bladzijden. Ze ging terug naar het begin en keek even naar de achterkant van het voorblad. Had ze haar streepje voor de dag al gezet? Ja, natuurlijk. Dat deed ze altijd zodra ze wakker werd, juist om er voor te zorgen dat ze het niet vergat en niet hoefde te twijfelen of ze het al had gedaan. Ze telde de streepjes, de dagen. Ze wist niet eens zeker of het aantal klopte, of ze echt niet een keer een dag was vergeten of dubbel had afgestreept, ergens in het begin. Ze keek op naar de graven, maar ze had geen zin om tegen ze te praten. Ze wist niets om te zeggen. Daarom keerde haar blik maar weer terug naar het boekje, waar ze opnieuw doorheen begon te bladeren. Bij de tekening van Rosaline stopte ze en ze glimlachte even. Ze kon haar misschien opzoeken. Toen moest ze opeens denken aan het andere jonge meisje, dat ze samen met Rosaline had begroet bij aankomst. Dat was inmiddels ook al weer een tijd geleden, maar ze had het kind daarna nauwelijks nog gezien. Ze had gehoord dat ze Clementine heette. Misschien kon ze haar zoeken? Vragen hoe het met haar ging? Gingen zij en Rosaline veel met elkaar om? Ze hadden bijna dezelfde leeftijd, maar misschien mochten ze elkaar wel niet. Ze besloot haar te zoeken.

Heel lang was ze niet bezig. Ze meende zich te herinneren haar wel eens bij het weiland gezien te hebben, waar ze misschien ook wel werkte. Daar was ze nu ook, samen met een schaap dat verwoede pogingen deed om door het hek heen te lopen om het meisje te volgen. Eleanor liep met grote passen naar haar toe en stak haar hand op toen Clementine omkeek. Oh, die grote blauwe ogen. Ze was het toonbeeld van onschuld. Onschuld die niet verloren mocht gaan. "Hallo", zei Eleanor vriendelijk. Ze leunde over het hek en stak haar hand uit naar het schaap om het over zijn kop te aaien, maar het beest stapte van haar weg. Teleurgesteld liet Eleanor haar hand weer naar beneden bungelen, met op haar gezicht een glimlach die net zo schaapachtig was als het beest aan de andere kant van het hek. Ze liet het schaap maar voor wat hij was en richtte haar aandacht weer op het meisje "Clementine, toch?" vroeg ze om er zeker van te zijn dat ze de naam juist had. "Hoe gaat het? Kun je je een beetje thuis voelen hier?"

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I've Been Hiding
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Meadow-