IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Rise and Shine, Greenie.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sadie
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 2

Registratiedatum : 03-03-16

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16 bloody annoying years
Job: Track-hoes
Relationship: Do you have the bloody Flare? because you're drivin' me crazy

BerichtOnderwerp: Rise and Shine, Greenie.   do maa 03 2016, 22:10

De blondine schrok wakker toen ze ruw heen en weer werd geslingerd toen de ruimte waarin ze lag met een schok omhoogkwam. Ze opende haar ogen en kokhalsde toen de overweldigende geur van zweet om haar heen hing. Ze krabbelde richting een hoekje van de kooi en klemde haar vingers om de spijlen heen toen de kooi nóg sneller omhoog begon te gaan. De blondine begon om hulp te schreeuwen maar als snel had ze door dat niemand haar kon horen dus bleef ze trillend zitten en probeerde zo losjes mogelijk mee te deinen met de bewegingen die de box maakte.

En toen stopte het schokken en ze werd verblind door het zonlicht. Ze kneep haar ogen fel dicht en hield haar handen voor haar gezicht als verdediging. Ze haatte het als ze zo zwak overkwam, ze was een vechter, niet een lafaard.
De blondine was uiteindelijk zo uitgeput door de reis dat ze doodstil in het hoekje bleef liggen totdat iets of iemand haar kwam ophalen. Ondertussen klemde ze haar handen om het eerste beste voorwerp waar ze bij kon komen wat waarschijnlijk een fles was. Zodra iets haar zou bedreigen of te dichtbij komen zou ze aanvallen, wat het ook was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Rise and Shine, Greenie.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: The Box-