IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Gathering I

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Gathering I   do apr 16 2015, 22:39


De laatste dagen waren er veel nieuwe Gladers gearriveerd. Max was hier zelf ook pas enkele dagen, dus hij kon zich nog levendig herinneren hoe hij de eerste uren hier beleefd had. De paniek was intussen weg; hij gaf zichzelf iedere dag wat klussen om bezig te blijven, maar ook het plezier dat ze soms 's avonds hadden met de hele groep had hem erg geholpen. Maar de vragen die hij vanaf het eerste moment had gehad, waren niet verdwenen. Waarom waren ze hier? Waarom konden ze zich niks herinneren? Wat waren die muren? Wat was er achter die muren? Niemand kon daar echt antwoorden op geven. En Ayla, die meer wist dan de rest, had het nog niet gedeeld. Het was tijd voor een overleg. Niet alleen zodat Ayla eens iedereen zou vertellen waar zij tot nu toe achter was gekomen, maar ook om met een plan te komen wat ze zouden doen. Werd het niet eens tijd om wat mensen die opening in de muur in te sturen?

[OVERLEG voor iedereen!]


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"


Laatst aangepast door Max op za apr 25 2015, 12:11; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anthony
avatar
Keeper - Med-Jackers

PROFIEL
Tag : Back in town! ;D

Aantal berichten : 625

Registratiedatum : 14-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19years
Job: Keeper ~ Med-Jackers
Relationship: Easily los, hard to find

BerichtOnderwerp: Re: Gathering I   do apr 16 2015, 22:58

Anthony had zich ergens vooraan neergezet in The Meeting Cabin. Sinds dat hij achter zijn naam was gekomen was hij een heel stuk opener geworden, de oude Anthony kwam weer stukje voor stukje terug. Hij tikte iets wat zenuwachtig met zijn vinger op de houten balk voor hem. Hij wist niet echt wat hij van deze vergadering moest verwachten. Natuurlijk was hij nieuwsgierig naar de antwoorden die hij zou krijgen op zijn vragen, maar zijn zorgen gingen vooral uit naar de personen die nu de leiding over wilden nemen. Op dit moment was er niemand die er in zijn ogen uitschoot. Even ging zijn blik naar Max, de jongen die hier net voor hem aankwam. Dat de rest maar snel kwam, dan konden ze eindelijk beginnen. Er moest meer actie komen, tijd dat ze iets ondernamen. Ze konden hier niet eeuwig groenten en gewassen blijven verbouwen.

_________________
People who really know me, know that I am not a bad boy at heart... I'm a big teddy bear.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oliver
avatar
Admin
Keeper
- Sloppers
stung

PROFIEL
Tag : The real trouble with reality is that there's no background music.

Aantal berichten : 1976

Registratiedatum : 16-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20 Years
Job: Trying to get his shit together. It isn't working. Please send help.
Relationship: Depends if you like a complaining alcoholic.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering I   do apr 16 2015, 23:09

Hij vond het raar om in een kleine ruimte te zijn met allerlei mensen van zijn leeftijd en er geen te herkennen. Met een frons was hij ergens op de derde rij van de banken gaan zitten, zijn knie ging lichtjes op en neer en hij staarde naar zijn voeten. Zijn naam was Oliver, zover kon hij nog komen, ook bleek hij goed muziek te kunnen spelen. Maar daar bleef het bij met wat hij had ontdekt. Hij begreep het niet, het frustreerde hem dat hij zo weinig over zichzelf wist en nog minder over waar hij was. Zijn hand ging door zijn blonde, verwarde haren en zijn ogen vlogen de ruimte rond. Allemaal mensen, allemaal onbekenden. De dagen dat hij hier was had hij zich afgezonderd van de rest, hopend dat er zo misschien meer binnen zou komen, dat hij dingen zou herkennen. De grote vraag was nog wat er met de omheining waar ze in leefden aan de hand was. Elke nacht hoorde je wel een monsterlijke schreeuw. Hoe groot was het? Wat was het? Waar was het? Het maakte zijn frustratie alleen maar groter. Hij wilde gewoon dat het over was en dat hij hier weg kon. En boven alles, dat hij zijn herinneringen terug had.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fletcher
avatar
Brick-nick

PROFIEL
Tag : *epic guitar solo*

Aantal berichten : 506

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: Bricknick
Relationship: Happy to be single tbh

BerichtOnderwerp: Re: Gathering I   do apr 16 2015, 23:12

remember when ...

Hij zat ergens in het gras, wat te dagdromen met de gitaar tussen zijn handen. Een sprietje hooi bungelde uit zijn mond en nadenkend richtte hij een blik richting de horizon. Hmm, ja dat kon wel mooi zijn. Meteen probeerde hij het uit en als de klanken niet mooi samenvielen, keek hij weer dagdromend verder. Helaas werd hij uit zijn inspiratievolle bui gehaald door gemompel achter hem. Dat was iets waardoor er lichte irritatie in zijn blauwe ogen sprong en hij draaide zich half om, om mensen naar de cabine te zien lopen waar meestal van die meetings werden gehouden. Wat was er aan de hand? Was het belangrijk? Hm, een kijkje nemen kon geen kwaad, toch?
Fletch kwam overeind, schudde zich vrij van afgebroken grassprietjes en volgde de medebewoners naar het houten bouwwerk, waar hij eigenlijk vrij weinig mensen zag, maar wel Max. "Ey~!" Begroette hij hem. "Wat is er aan de hand, Maxiepaxie?" Vroeg hij, met zijn gewoonlijke kinderachtige grijns op zijn gezicht gesmeerd.
THANKS KAY

_________________
Nobody does it like Juliet,
Juliet, what are you doing to me?
The way she does it is criminal,
physical and it's killing me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lester
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 808

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: *welcome to the void*
Relationship: Get the hell outta here

BerichtOnderwerp: Re: Gathering I   do apr 16 2015, 23:29Right, samenkomst. Interessant, dit betekende dat ze dus zichzelf slim genoeg achtten om een normaal overleg te kunnen voeren, of dat er iemand was die minder debiel was dan Lester dacht. Het laatste betwijfelde hij, hij had het haast nooit fout. Tenminste, hij wist nu al dat hij het niet cool vond iets fout te hebben dus het leek hem dat hij er wel voorzichtig mee om zou gaan. Niet heel zeker was hij hiervan though, dus stond hij er ook maar, in de lange jas, leunend tegen de paal dichtbij de uitgang zodat hij alles kon overzien en snel weg kon mocht iemand besluiten zijn idioterie de vrije loop te laten.

_________________
I'm an angel with an attitude ;

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Helena
avatar
Keeper - Runners

PROFIEL
Tag : Hola supermercado! Telebancos por aqui

Aantal berichten : 1868

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job: Runner
Relationship: I've become religious so I can pray for you to burn in hell.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering I   vr apr 17 2015, 08:14


We can't stay here forever
In de schaduw van een boom zat ze op een papier wat dingen te krabbelen. Hoeveel spullen er waren, hoe ze die eerlijk moesten verdelen. Ze hadden haar gevraagd alles te tellen en te verdelen, dus daar was ze mee bezig. Levendigheid bij de Meetings Cabine trok haar aandacht en haalde haar uit haar werk. Ze stond recht, klopte haar broek af en legde het papier op de grond met de pen er netjes over. Rustig wandelde ze erop af, eenmaal binnen zag ze dat er al behoorlijk wat Laarder waren. In een rustig hoekje zette ze zich neer, afwachtend keek ze naar de gene om haar heen.

TAG: Niemand
By Kíli

_________________
Though I saw it coming, still hurts

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kane
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 69

Registratiedatum : 16-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 years
Job:
Relationship: I'll love you if you want

BerichtOnderwerp: Re: Gathering I   vr apr 17 2015, 09:45

Er waren de laatste tijd veel nieuwe Gladers gekomen. Kane had met een paar van de newbies een praatje gemaakt, hen geprobeerd gerust te stellen. Makkelijker gezegd dan gedaan. Nu werd iedereen bij elkaar geroepen. Niemand wist namelijk wat er achter die stomme muren bevond. Kane verwachtte dat dit overleg daarover zou gaan. Hij wilde ook wel eens weten wat er achter bevond. Een keer wilde hij bijna achter de muren gegaan, waarna hem flink duidelijk was gemaakt dat dat dus absoluut niet toegestaan was.
Toch wilde hij weten wat het was. Kane stapte het houten gebouw binnen en zag al een aantal mensen, waarbij er vaag een naam binnenschoot. Kane zette zich neer tegen een van de muren en wachtte af.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Erik
avatar
Runner

PROFIEL
Aantal berichten : 105

Registratiedatum : 15-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Gathering I   vr apr 17 2015, 10:12


Blijkbaar was iemand eindelijk op het idee gekomen om een bijeenkomst te organiseren. Misschien dat ze dan toch is overeen zouden komen. Hij vond het nog steeds beter om het labyrint in te gaan. Ze moesten toch naar een uitgang zoeken. Ze konden hier niet blijven landbouwer spelen. Uiteindelijk zouden ze hier toch weg moeten. Als ze hier bleven zouden ze toch sterven. Dan stierf hij liever terwijl hij probeerde om hieruit te komen. Hij zette zich vooraan in de Meeting Cabin. Hopelijk dacht niet iedereen dat het beter was om niets te doen.


_________________


Laatst aangepast door Erik op di jun 02 2015, 18:10; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: Gathering I   vr apr 17 2015, 10:27

Verveeld, dat is hoe ze zich voelde terwijl ze daar op het gras zat. Ze mocht vandaag weer eens niet werken door haar stomme been. Waarom moest ze gesprongen zijn? Natuurlijk was dat de reden dat Knorretje nu nog leeft maar nog steeds, moest het zo onhandig zijn? Want door die grote schaafwonde had ze de laatste paar dagen niets mogen doen omdat het moest genezen en als ze er de hele tijd gewicht op kwam zou het zogezegd trager genezen, as if. Even liet ze ene geërgerde zucht horen, haar been was oke. Ja het deed soms nog pijn maar ze kon er al op lopen en de schaafwonde die heel haar rechterbeen boven de knie bedekte was ook al bijna weg… of nou ja, het bloede niet meer en het was minder fel, want weg was het ook weer niet. Alexx wou gewoon dat ze iets mocht doen. Daarom was ze erg bij toen er ineens verschillende mensen naar the meeting cabin gingen, eindelijk iets om te doen! Een beetje onhandig stond Alexx recht sinds ze met haar been nog niet echt kon hurken en begon ze richting the cabin te lopen. Haar stappen leken normaal, maar kleiner dan normaal, nou ja ze kon al normaal stappen tenminste. Toch was Alexx nerveus, en niet omdat ze niet wist waar ze het over gingen hebben, nee ze ging ten eerste in ene grote groep mensen zitten en ten tweede, de laatste tijd waren twee mensen achter haar grote geheim gekomen, zou de rest het nu ook weten? Daarom was ze nu nerveus de mouwen van de oversize trui die ze had mogen gebruiken naar beneden en over haar polsen aan het trekken, zodat niemand het zou zien. Toen ze bij the cabin aankwam leek niemand tot nu toe haar nog raar aankijken ofzo, dus tot zo ver ging het goed. Het enige probleem was dat Alexx niet zeker wist waar ze moest gaan zitten, al wist ze wel dat het niet goed was voor haar been om de hele tijd te blijven staan, daarom stond ze nu aan de ingang weifelend om zich heen te kijken.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayla
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 764

Registratiedatum : 11-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: Say something i'm giving up on you.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering I   vr apr 17 2015, 12:25


I tried to kill myself in the maze
Langzaam stond ze op van de plek waar ze zat en steunend op haar stok mankte ze naar de Meeting Cabin. Ze ergerde zich aan het feit dat ze niet sneller kon en dat alles in de war was geschopt. Ze liep naar binnen en keek even rond. Ze liep naar een plaats zodat ze iedereen kon zien. 'Er is de laatste tijd veel gebeurt,dat kan niemand ontkennen.',begon ze kalm. 'Maar er moet nog een hele boel gebeuren,ten eerste wil ik diegene bedanken die me geholpen hebben',maar meer zei ze er niet over. Straks zou ze diegene wel even bedanken. Ze zweeg even en keek iedereen aan. 'Voor dat ik verder wil gaan,wil ik dat er verteld word wat er verder nog is gebeurd.',iedereen zou vast wel begrijpen wat ze bedoelde,daar twijfelde ze niet over.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Heb het enorm druk met school,daarom kan het even duren voordat ik op pb's of topic's zal antwoorden!
Everyday,
I tried to kill myself in the maze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anthony
avatar
Keeper - Med-Jackers

PROFIEL
Tag : Back in town! ;D

Aantal berichten : 625

Registratiedatum : 14-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19years
Job: Keeper ~ Med-Jackers
Relationship: Easily los, hard to find

BerichtOnderwerp: Re: Gathering I   vr apr 17 2015, 12:41

Ant richtte zich wat op toen Ayla de ruimte in gestrompeld kwam. Ze zette zich vooraan neer, zoals een echte leader zou doen en begon bijna direct met het overleg. 'Er is de laatste tijd veel gebeurt,dat kan niemand ontkennen.' Hij hield zijn blik strak op haar gericht en liet deze even afdwalen naar haar been en vervolgens naar haar schouder, die zichtbaar was. Haar schouder kon ze gebruiken, maar het had wel een ferme blauwe kleur gekregen. Die had ze beter nog even laten rusten. 'Maar er moet nog een hele boel gebeuren,ten eerste wil ik diegene bedanken die me geholpen hebben' Hij wendde zijn blik van haar af, wetend dat hij één van die personen was. Toch had hij het alleen maar gedaan omdat zijn intuïtie hem dat zei. Met zijn vaardigheden kon hij zoiets ook niet direct negeren. Gewonden lieten hem altijd stilstaan. 'Voor dat ik verder wil gaan,wil ik dat er verteld word wat er verder nog is gebeurd.' Hij hield zijn blik op de grond gericht. Hij zou niets zeggen over dat hij enkele meters het Maze in was geweest met Dawn, dat was nu niet bepaald heel slim om dat te zeggen. Er waren wel nuttigere dingen die te zeggen viel. Dat hij zijn naam wist zou hij ook maar niet zeggen. De meeste wisten het ondertussen al wel. Hij richtte zich direct op toen hij iets wist en leunde terug wat nonchalant naar achteren. "De drank hebben we gedoopt tot 'Liberty'. " deelde hij mee en liet zijn blik even naar Rebecca gaan. Het was nogal dom om de drank gewoon 'drank' te noemen.

_________________
People who really know me, know that I am not a bad boy at heart... I'm a big teddy bear.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dawn
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 92

Registratiedatum : 11-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job:
Relationship: Love is pathetic

BerichtOnderwerp: Re: Gathering I   vr apr 17 2015, 16:41

Er was een hoop commotie ontstaan bij de 'Cabin', waar dus kennelijk vergaderingen werden gehouden. Dawn haar aandacht was meteen getrokken. Ze hield niet van grote groepen mensen die ze niet kende, maar besloot toch te gaan. Ze was nu al gek aan het worden, in de deze stomme ruimte die ze the Glade noemden. Ze vond het afschuwelijk om opgesloten te zitten, terwijl er een uitgang voor haar neus was. Waar ze stiekem al in was geweest, maar dat wisten de meesten al. Nog een rede waarom ze niet graag met deze vreemden was.
Het bruinharige meisje stapte op de hut af en drong zich een weg naar binnen. Zoals ze al had verwacht kende ze weinig mensen, al herkende ze de gezichten van Alexandra, Max en 2 die ze was tegen gekomen maar wiens naam ze nog niet wist. De ene heette Lester, voor zover ze had gehoord. Ze was er nog niet over uit of ze hem mocht, zijn arrogante houding stond haar niet bepaald aan.
Dawn zocht een rustig plekje op en ging daar staan, luisterend naar wat een meisje, die waarschijnlijk 'de Ayla' was het woord nam. Ze vroeg wat er was gebeurd, waarop de werd geantwoord dat een of andere drank nu Liberty heette. Bij het woord drank spitste het meisje haar oren.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: Gathering I   vr apr 17 2015, 16:52Het duurde niet lang voordat de cabin volliep met Gladers. Max knikte naar degenen die als eerste arriveerden, maar wachtte tot er meer mensen aanwezig waren. Ook Ayla kwam al snel binnengelopen, ging stevig staan - ondanks dat ze er een beetje beurs, gedeukt en gehavend uitzag - en trok haar mond open. Wat er de laatste tijd gebeurd was? 'De drank hebben we gedoopt tot 'Liberty'.' Max begon te grijnzen. "Klinkt goed," zei hij, en onderdrukte een lach. Dit was een serieus overleg, en ondanks dat het fijn was als er toch geen gespannen sfeer hing, was het niet het moment om te lachen over de drank. "Ayla, ik denk dat het tijd wordt dat je.." Hij krabde even achter zijn hoofd, zoekend naar de woorden. "We hebben allemaal veel vragen. Iedereen hier. Ik wil niet zeggen dat je dingen achterhoudt voor ons, maar ik denk dat je meer weet over deze plaats dan je tot nu toe met ons gedeeld hebt." Zijn stem klonk kalm - niet verwijtend, eerder dat hij graag een open gesprek wilde starten. "Ik denk dat het goed is als je ons vertelt wat je weet, omdat jij hier het langst zit en misschien al achter een paar dingen bent gekomen."


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rebecca
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 300

Registratiedatum : 11-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 years »
Job:
Relationship: Love is an inside battle. And I hate battles. But mayby I'm in love with a good friend »

BerichtOnderwerp: Re: Gathering I   vr apr 17 2015, 18:07

REBEL »

notes » Daarna open tag »  Alexandra words » »merci
Rebecca luisterde aandachtig. Ze zat schuin achter Anthony en voor Helena. Ayla stond van voor. Ze ontmoette eventjes Anthony zijn blik. Er kwam een kleine glimlach op haar gezicht. "Klinkt goed." Ze keek weer naar Max "Ayla, ik denk dat het tijd wordt dat je.." Rebecca keek naar Ayla. Ze knikte haar bemoedigend toe, want tja... ze wist al wat er ging komen. "We hebben allemaal veel vragen. Iedereen hier. Ik wil niet zeggen dat je dingen achterhoudt voor ons, maar ik denk dat je meer weet over deze plaats dan je tot nu toe met ons gedeeld hebt." Zij had geen vragen, ze wilde liever niets weten over The Maze. "Ik denk dat het goed is als je ons vertelt wat je weet, omdat jij hier het langst zit en misschien al achter een paar dingen bent gekomen."

_________________

Ik wordt doodgegooid door huiswerk en testen. Zal dus deze week amper tot niet online komen xx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayla
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 764

Registratiedatum : 11-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: Say something i'm giving up on you.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering I   vr apr 17 2015, 18:24


I tried to kill myself in the maze
"De drank hebben we gedoopt tot 'Liberty'. " Zei Anthony. Ze knikte even. "Klinkt goed," Hoorde ze Max zeggen. "Ayla, ik denk dat het tijd wordt dat je.." Begon hij,hij leek naar woorden te zoeken. "We hebben allemaal veel vragen. Iedereen hier. Ik wil niet zeggen dat je dingen achterhoudt voor ons, maar ik denk dat je meer weet over deze plaats dan je tot nu toe met ons gedeeld hebt." Hij klonk kalm maar ze liet hem uitpraten. "Ik denk dat het goed is als je ons vertelt wat je weet, omdat jij hier het langst zit en misschien al achter een paar dingen bent gekomen." Ze hief haar hand op als teken dat hij nu moest zwijgen. 'Ik weet dat iedereen van jullie met vragen zitten,en die zal ik ook beantwoorden.',antwoordde ze en een oprechte glimlach verscheen om haar lippen. Haar stem die altijd koel en scherp had geklonken was nu een zachte en warme stem,vol kalmte. De stem die ze voor haar masker altijd had gehad. En ook al vocht ze hard met zichzelf,er was iets van opluchting dat ze zich terug voelde hoe ze écht was,hoe ze was toen ze de eerste weken hier alleen was. 'Maar,niet op alles ga ik antwoord geven. Sommige dingen horen voor jullie geheim te houden worden. Maar ik weet dat iedereen zit te worstelen met waarom jullie niks meer kunnen herinneren van het leven voor dat jullie hier waren. En geloof me,het enigste wat je kunt doen is het te accepteren. Het gaat erom om wie we nu zijn,en niet wie we waren!', Zei ze krachtig en wierp naar iedereen een blik. 'En waarom jullie hier zijn? Simpel,met een reden. Wij zijn hier met een bepaalde reden die alleen diegene die ons hier in hebben gestopt het weten.', alsof het een test is voegde ze er in gedachten bij toe. Ze wierp iedereen weer een blik toe,haar ogen stonden vastberaden en ze voelde zich enorm kalm. Ze was veranderd,dat wist ze zelf ook wel.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Heb het enorm druk met school,daarom kan het even duren voordat ik op pb's of topic's zal antwoorden!
Everyday,
I tried to kill myself in the maze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fletcher
avatar
Brick-nick

PROFIEL
Tag : *epic guitar solo*

Aantal berichten : 506

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: Bricknick
Relationship: Happy to be single tbh

BerichtOnderwerp: Re: Gathering I   vr apr 17 2015, 18:32

remember when ...

Niet dat hij geen interesse had maar dat serieuze gedoe was niet echt iets van hem. Hij ging dus ook achterin zitten en plaatste zijn gitaar tegen zijn stoelpoot, waarna hij een beetje laks zijn voeten op de rug van de stoel voor hem plaatste en wat relaxed het het schouwspel keek. Laat maar beginnen!
Wat de rode draad hiervan was: mensen wilden antwoorden op hun vragen en Ayla zou een deel van die antwoorden misschien hebben door haar langere verblijf. Toen Ayla ten tonele kwam trok Fletch geamuseerd een wenkbrauw op, hoe zou de ijskoningin gaan spreken?
De blonde jongen viel echter bijna van zijn stoel af, hij had zich nog net kunnen redden door weer op vier poten te vallen, toen hij een glimlach op haar gezicht zag. Wacht .. wat? De woorden die ze sprak gingen wat aan hem voorbij en hij nam zijn vorige houding weer aan, verward naar de grond kijkende.
'En waarom jullie hier zijn? Simpel,met een reden. Wij zijn hier met een bepaalde reden die alleen diegene die ons hier in hebben gestopt het weten.' Dat verdiende misschien wel een sarcastisch 'whoop'je, maar hij hield zich koest. Voor nu dan.
Nog steeds had hij geen idee wat dit zou moeten helpen.
THANKS KAY

_________________
Nobody does it like Juliet,
Juliet, what are you doing to me?
The way she does it is criminal,
physical and it's killing me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Helena
avatar
Keeper - Runners

PROFIEL
Tag : Hola supermercado! Telebancos por aqui

Aantal berichten : 1868

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job: Runner
Relationship: I've become religious so I can pray for you to burn in hell.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering I   vr apr 17 2015, 19:12


We can't stay here forever
Relaxt legde ze haar benen een beetje hoger, ontspannen leunde ze naar achteren en luisterde ze naar Ayla, maar nadat Max weer wat gebrabbeld had ging Ayla verder. Een glimlach lag op de lippen van het meisje, een glimlach! Ze had dus toch gevoelens, misschien dat die val daar iets mee te maken had? Snel ging ze iets rechter zitten, misschien kreeg ze eindelijk antwoorden op haar vragen. Diep, diep vanbinnen hoopte ze dat ze toestemming kregen om het labyrint te verkennen. Dan zouden ze misschien een uitweg vinden en eindelijk uit dit hopeloze oord kunnen ontsnappen. Daar keek ze naar uit, de zonnestralen op haar gezicht als ze het labyrint verliet. De blije menigte die hen zou verwelkomen omdat ze ontsnapte waren en haar familie die haar in de armen zou sluiten. Al kon ze zich geen gezichten of stemmen herinneren, ze wist dat ze een liefdevolle familie had. Dat moest wel.

TAG: Niemand
By Kíli

_________________
Though I saw it coming, still hurts

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oliver
avatar
Admin
Keeper
- Sloppers
stung

PROFIEL
Tag : The real trouble with reality is that there's no background music.

Aantal berichten : 1976

Registratiedatum : 16-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20 Years
Job: Trying to get his shit together. It isn't working. Please send help.
Relationship: Depends if you like a complaining alcoholic.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering I   vr apr 17 2015, 19:13

Langzaamaan druppelden de mensen naar binnen, de een had er nog minder zin in dan de ander terwijl sommige mensen wel wat enthousiasme toonden. Niemand had echter zin om naast Oliver te zitten en hij nam het ze ook niet kwalijk. Uiteindelijk was er een meisje binnen gehinkt, het leek erop alsof ze al wat had mee gemaakt hier en blijkbaar was ze de leider. Hij herkende haar niet, hij herkende niemand eigenlijk. Het gewonde meisje was aan het woord, het liet duidelijk zien dat ze de leider moest zijn. Met een frons luisterde Oliver naar wat er gezegd werd. Waar had ze het in godsnaam over? Een jongen kwam er tussendoor met de mededeling dat de drank die ze hadden, er was blijkbaar drank, was omgedoopt tot Liberty. Leuke naam. Een andere jongen sprak het gewonde meisje direct aan, hij leek er moeite mee te hebben, over dat ze er als eerste was en of ze niet dingen wilde delen die ze had ontdekt. 'Ik weet dat iedereen van jullie met vragen zitten,en die zal ik ook beantwoorden.' Antwoordde ze en een oprechte glimlach verscheen om haar lippen. 'Maar,niet op alles ga ik antwoord geven. Sommige dingen horen voor jullie geheim te houden worden. Maar ik weet dat iedereen zit te worstelen met waarom jullie niks meer kunnen herinneren van het leven voor dat jullie hier waren. En geloof me,het enigste wat je kunt doen is het te accepteren. Het gaat erom om wie we nu zijn,en niet wie we waren!', Zei ze krachtig en wierp naar iedereen een blik. 'En waarom jullie hier zijn? Simpel,met een reden. Wij zijn hier met een bepaalde reden die alleen diegene die ons hier in hebben gestopt het weten.', Wat was er dan zo belangrijk dat geheim voor hen moest blijven. Hun blikken kruisten elkaar en Oliver fronste. Hij haalde even diep adem voordat hij zijn stem verhief. 'Wat is er zo belangrijk dan dat wij het niet mogen weten?' Hij had geen idee of hij zich nu in de nesten aan het werken was of niet. 'Ik bedoel, alle kleine beetjes helpen.' Voegde hij er vervolgens nog voorzichtig aan toe. Hij wilde geen verkeerde eerste indruk maken op deze mensen en al helemaal niet ze kwaad maken.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: Gathering I   vr apr 17 2015, 19:30

Ondertussen had Alexx al een plek gevonden op de tweede rij waar ze op het moment stil aan het luisteren was. Okay, dus de drank noemde nu libarty, iets dat Alexx er niet echt bij vond te passen maar goed, voor anderen kan het misschien wat extra vrijheid bieden wanneer ze dronken waren. Daarnaast was er nog het gedoe dat Ayla wat wist en het voor zich hield. Alexx had verwacht dat Ayla alles zou vertellen nu dat ze met allemaal mensen om haar heen eropaan gesproken werd, echter gebeurde dit niet. Nee, ze hield wat voor zichzelf! Als ze eerlijk was zat dit haar niet echt goed, ja je mocht geheimen hebben maar als het om iedereen ging, hadden zij dan ook niet het recht om te weten wat zij wist? Maar Alexx bleef stil terwijl ze naar de rest van haar woorden luisterde. Sommige van Ayla haar woorden zaten haar niet goed, het voelde alsof ze wat ontweek, en wat is ‘we zitten hier voor een reden’ nou voor antwoord? Natuurlijk zaten ze hier voor een reden, waarom anders? Maar ze moesten erachter komen welke reden dat was. Toen een jongen die ze kende als Oliver ineens opsprak luisterde ze verbaast, hij was nog maar net nieuw en vroeg nu al dingen die niet zomaar iedereen zou vragen, zowat niemand zou tegen Ayla ingaan, ook al was het maar een beetje. Maar het kon evengoed zijn dat juist omdat hij nieuw was hij het wel durfde. Toch hoorde ze al snel hoe hij zijn woorden verzachte, alsof hij bang was om in de problemen te geraken. Echter waren zijn woorden wat Alexx een beetje moed gaven op zelf op te spreken. Even stond ze op voordat ze sprak, met een simpele reden, ze wou Ayla zien wanneer ze haar aansprak en van de plek waar ze zat was dat nogal moeilijk en vooral sinds ze achter ene stel jongens zaten die toch wel een stukje groter waren dan haar. “Ik weet dat we hier werken om te overleven enzo en dat er Grievers en wie weet wat in the maze rondlopen maar, het lijkt erop alsof ze er alleen in de nacht zijn, zouden we niet moeten proberen om een manier te vinden om hier weg te komen? Of ten minste ene paar antwoorden te vinden op onze vragen?” Haar toon was alles behalve vijandig of iets van die aard, het was gewoon nieuwsgierig en het klonk meer als ene voorstel dan iets anders. Normaal zou Alexx al teruggedoken zijn en zich klein gemaakt hebben, maar vandaag stond ze haar grond, ondanks het feit dat haar been toch wel een beetje pijn deed.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayla
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 764

Registratiedatum : 11-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: Say something i'm giving up on you.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering I   vr apr 17 2015, 19:54


I tried to kill myself in the maze
'Wat is er zo belangrijk dan dat wij het niet mogen weten?' Ze richtte haar blik op diegene die tegen haar in was gegaan. Hem kende ze niet echt. 'Ik bedoel, alle kleine beetjes helpen.' Haar ogen verraadde haar dat ze erg geïrriteerd was. 'Luister eens Greenie', Begon ze,ook al klonk ze rustig maar irritatie was ook wel duidelijk te horen. 'De dingen die ik nog niet zeg zijn voor jullie eigen bestwil,en uiteindelijk zal je het zelf horen als de tijd rijp is.', Ze keurde de jongen geen blik meer. “Ik weet dat we hier werken om te overleven enzo en dat er Grievers en wie weet wat in the maze rondlopen maar, het lijkt erop alsof ze er alleen in de nacht zijn, zouden we niet moeten proberen om een manier te vinden om hier weg te komen? Of ten minste ene paar antwoorden te vinden op onze vragen?” Begon Alexandra. 'Ik ga antwoorden geven op de vragen die ik nu kan beantwoorden. En denk eens na,ik heb al van alles geprobeerd om hier uit te komen. Ik heb geprobeerd over de muur te klimmen,maar het klimop reikt niet tot boven.', De irritatie in haar stem was weer hoorbaar,al straalde ze wel kalmte uit. 'Maar ik zeg niet dat er een uitweg is.', Gaf ze dan als antwoord. Straks zou ze gaan beginnen over de Runners,maar nu nog niet. Alles zo op zijn tijd moeten en ze wou de rest een kans geven om deze informatie te kunnen verwerken.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Heb het enorm druk met school,daarom kan het even duren voordat ik op pb's of topic's zal antwoorden!
Everyday,
I tried to kill myself in the maze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Helena
avatar
Keeper - Runners

PROFIEL
Tag : Hola supermercado! Telebancos por aqui

Aantal berichten : 1868

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job: Runner
Relationship: I've become religious so I can pray for you to burn in hell.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering I   vr apr 17 2015, 20:08


We can't stay here forever

Ze luisterde al iets geïnteresseerder naar Ayla. Mochten ze gewoon in het wilde weg vragen stellen? Want dat was wat er nu aan het gebeuren was, een Newbie die ze niet kende stond op en even later Alex ook al. Alex was de laatste tijd wat raar aan het doen, vond Lena. Ze friemelde altijd aan haar polsen, al kon de brunette daar geen reden voor bedenken. 'Maar ik zeg niet dat er een uitweg is.', Ze stak haar hand op, een tikkeltje verveeld. Maar ze wachtte niet tot iemand haar aanduidde, nee ze stond gewoon op. "Kunnen we anders niet een deel mensen het labyrint insturen? Om naar een uitgang te zoeken?" Stelde ze met een licht vragende blik voor, waarna ze er iets zachter aan toevoegde. "Anders stel ik me wel kandidaat." Ze wist dat het gevaarlijk wou worden, maar ze ging nog liever dood in the Maze dan hier in de Laar.

TAG: Niemand
By Kíli

_________________
Though I saw it coming, still hurts

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dawn
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 92

Registratiedatum : 11-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job:
Relationship: Love is pathetic

BerichtOnderwerp: Re: Gathering I   vr apr 17 2015, 20:19

Ayla gaf antwoord op de vragen die Max stelde, maar als je het Dawn vroeg was het nogal een ontwijkend antwoord. Niets meer dan dat ze al wisten; het kwam er op neer dat ze vast zaten zonder herinneringen. Het enige wat nieuw was, was dat ze hier met een reden zatten. Maar welke, dat wilde het meisje niet vertellen. Iets wat Dawn mateloos irriteerde, hoezo hadden ze niet het recht te weten? Als de tijd rijp is... waarom zouden ze moeten wachten op de tijd? Immers was hier toch geen enkele manier om het bij te houden. Tijd bestond hier niet.
Dawn zei echter niets en volgde stilletjes het gesprek, totdat iemand die ze vaagjes herkende als Helena haar mond opentrok. "Kunnen we anders niet een deel mensen het labyrint insturen? Om naar een uitgang te zoeken?" Ze haalde de woorden uit haar mond en Dawn wachtte ongeduldig af wat het antwoord hierop was. "Anders stel ik me wel kandidaat." Dawn keek op en slikte wat zenuwachtig. Ze wist dat ze misschien niet iedereens vertrouwen meer had, sinds ze nieuw was hier en nu al een regel had ovetreden;toch the maze in te gaan. Maar niet geschoten was altijd mis, right?
"Ik ben het met Helena eens, we kunnen hier niet gewoon zitten wachten totdat de tijd rijp is. We moeten het zelf uitzoeken, misschien is dat wel de 'rede' waarom we hier zijn. Ook ik zou me er voor kanidaat stellen."Liet ze dan toch eindelijk van zich horen. Er was geen spoor van angst in haar houding, ze was niet bang voor het labyrint en wat die schuil hield

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ayla
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 764

Registratiedatum : 11-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: Say something i'm giving up on you.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering I   vr apr 17 2015, 20:44


I tried to kill myself in the maze
'Hou allemaal jullie verdomde koppen en ga weer zitten! Jullie zwijgen tot dat ik zeg dat je iets mag zeggen!', snauwde ze. Ze keek Helena en het ander meisje strak aan. 'Nu jullie eindelijk jullie verdomde koppen hebt gehouden...', begon ze geïrriteerd. 'Word het tijd dat er 2 Runners gekozen worden.', ging ze met een geïrriteerde toon verder. 'Geïnteresseerden mogen zich melden,maar ga nu niet lopen te stoefen,want er is een kans dat je niet geselecteerd word.', zei ze met een stem vol irritaties. 'En iedereen zwijgt,geïnteresseerden komen na de Meeting naar me toe.', ze had haar blik nog steeds strak en de frustratie stond in haar ogen te lezen.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Heb het enorm druk met school,daarom kan het even duren voordat ik op pb's of topic's zal antwoorden!
Everyday,
I tried to kill myself in the maze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Helena
avatar
Keeper - Runners

PROFIEL
Tag : Hola supermercado! Telebancos por aqui

Aantal berichten : 1868

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job: Runner
Relationship: I've become religious so I can pray for you to burn in hell.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering I   vr apr 17 2015, 20:48


We can't stay here forever
Ayla werd kwaad, iets wat ze misschien wel verwacht had. Met haar handen omhoog, alsof ze wou tonen dat ze onschuldig was en een wow-girl-relax-blik ging ze terug zitten. Ze moest denken aan de eerdere woorden van Max, als zij haar niet volgde was ze hun leider niet. Maar ja, nu was het eenmaal zo. Na de meeting ging ze waarschijnlijk wel naar haar toe, het labyrint riep haar. Al had ze wel het gevoel dat ze niet de enigste was. Rustig ging ze weer goed zitten, haar benen bleven op de grond, maar haar bovenlichaam leunde ontspannen naar achteren.

TAG: Niemand
By Kíli

_________________
Though I saw it coming, still hurts

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anthony
avatar
Keeper - Med-Jackers

PROFIEL
Tag : Back in town! ;D

Aantal berichten : 625

Registratiedatum : 14-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19years
Job: Keeper ~ Med-Jackers
Relationship: Easily los, hard to find

BerichtOnderwerp: Re: Gathering I   vr apr 17 2015, 21:44

In stilte had hij alles netjes in zich opgenomen, elk woord nam hij zorgvuldig op. Hij liet zijn blik even gaan naar de jongen die nu gezien werd als 'Greenie'. Hij sprak als eerste, wat hem toch even zijn wenkbrauw op liet tillen. In plaats van gewoon te luisteren. Dan kwamen de antwoorden op je vragen vanzelf. Hij richtte zijn blik direct terug op Ayla toen ze weer één of andere uitbarsting had. Even had hij gedacht dat de eerdere val haar wat veranderd had, maar dat bleek dus niet zo. 'Word het tijd dat er 2 Runners gekozen worden.' Runners? Tussen het gemompel door hoorde hij precies wat Runners deden en wat er van hen verwacht werd. Waarom maar twee? Wie wist hoe groot het hier was. Misschien waren de gangen hier wel kilometers lang, of nog langer. Hij wilde er net iets op zeggen toen Ayla verder ging. 'En iedereen zwijgt,geïnteresseerden komen na de Meeting naar me toe.' Wel, wat een gezellig overleg was dit. Hij richtte dezelfde geïrriteerde blik op Ayla, als teken dat hij haar aanpak alles behalve geweldig vond.

_________________
People who really know me, know that I am not a bad boy at heart... I'm a big teddy bear.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Gathering I   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Gathering I
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Meeting Cabin-