IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 The foxes hunt the hounds

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Oliver
avatar
Admin
Keeper
- Sloppers
stung

PROFIEL
Tag : The real trouble with reality is that there's no background music.

Aantal berichten : 1976

Registratiedatum : 16-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20 Years
Job: Trying to get his shit together. It isn't working. Please send help.
Relationship: Depends if you like a complaining alcoholic.

BerichtOnderwerp: The foxes hunt the hounds   zo jun 07 2015, 19:12

Zijn hand zocht naar de fles die langs de hangmat stond. In de zoektocht gooide hij de andere, lege, fles om en deze rolde wat verder. Hij had er al twee op en was bezig met de derde.Het was best alleen hier, maar hij vermaakte zich goed. Hij had de schaduwen waar hij de hele dag mee kon praten want niemand kwam hem toch bezoeken. Hij had frisse lucht en genoeg ruimte. Al werd de ruimte beperkt tot een hangmat waar de jongen de hele dag in lag. Hij wiegde een beetje heen en weer en een vage grijns sierde zijn gezicht. Het leven met alcohol was altijd een stuk mooier. Eindelijk had hij de fles gevonden, die ondertussen ook al half leeg was, en nam er een grote slok van. Het goedje brandde in zijn keel en zorgde ervoor dat hij zich nog lichter in zijn hoofd ging voelen. Het leven was mooi zo. Even geen pijn voelen, gewoon zuipen en niemand die er wat om gaf. Maar ja, wie had de laatste dagen om hem gegeven?
Nog een paar slokken en de fles was bijna leeg. Oliver wist dat hij slecht tegen alcohol kon maar wat maakte het uit, hij ging toch dood dus waarom niet even je bucket list af gaan? Niet dat er veel opstond, eigenlijk helemaal niets. Dus een goed avondje dronken worden zat er wel in. Met nog twee slokken was de fles leeg. Oliver liet een ongegeneerde boer en zette ook de derde fles naast zijn hangmat. Vervolgens vond zijn hand de vierde fles, schroefde de dop met veel moeite open en nam een slok. Jammer dat Max geen vijfde fles mee had genomen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
avatar
Admin
Keeper - Cooks

PROFIEL
Tag : Tag? Tag! wat is dit Facebook?!

Aantal berichten : 1999

Registratiedatum : 18-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ✗ 17
Job: ✗ Cook || Be careful you wont be the first one to be poisoned
Relationship: ✗ You are the reason I became stronger. But yet you are my weakness

BerichtOnderwerp: Re: The foxes hunt the hounds   zo jun 07 2015, 20:43


Ze gaapte diep terwijl ze naar de homestead, langzaam zette ze haar voeten op de treden die haar naar boven zouden leiden. Ze hoorde gerinkel van flessen en trok een wenkbrauw op terwijl ze de deur opende. Haar typerende ik-ben-het-hier-niet-mee-eens blik ontsierde haar gezicht. 'Oliver!' Zei ze streng terwijl ze hem aankeek en haar ogen tot spleetjes werkte. Ze pakte alle lege flessen op en smeet die zo uit het raam. Ze greep de volle fles uit zijn handen en smeet die net zo hard uit het raam. Of er iemand onder stond boeide haar vrij weinig. 'Wat denk jij aan het doen te zijn? Jezelf de dood in drinken of wat?' Ze zette haar handen arrogant in haar zij en keek hem aan. 'Je mag je eigen kots opruimen, dat begrijp je neem ik aan?' Ze was het behoorlijk zat met zijn zelfmedeleiden. 'Get yourself together!' Zei ze bijna harteloos.

_________________Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oliver
avatar
Admin
Keeper
- Sloppers
stung

PROFIEL
Tag : The real trouble with reality is that there's no background music.

Aantal berichten : 1976

Registratiedatum : 16-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20 Years
Job: Trying to get his shit together. It isn't working. Please send help.
Relationship: Depends if you like a complaining alcoholic.

BerichtOnderwerp: Re: The foxes hunt the hounds   zo jun 07 2015, 21:18

Verschrikt keek Oliver hoe zijn geliefde flessen drank uit het raam verdwenen. Hoe kon Hayden zo iets doen? Hij wilde er half achterna gaan maar zijn dronken kop kwam daar iets te laat achter en de jongen viel uit zijn hangmat. Even verdwaasd bleef hij liggen, bedenkend hoe hij hier terecht was gekomen. 'Wat denk jij aan het doen te zijn? Jezelf de dood in drinken of wat?' Ze zette haar handen arrogant in haar zij en keek hem aan. Ja, misschien was hij dat wel aan het doen. Het was een minder pijnlijke dood die hij zich had voor gesteld. 'Misschien.' Kwam het er kreunend uit terwijl hij zichzelf met erg veel moeite overeind kreeg. Vrijwel direct moest hij wankelen en viel hij half in de hangmat. Alsof hij ging kotsen. Oliver knikte alleen maar schaapachtig en bedacht zich hoe hij de fles die hij net had open gemaakt weer terug kon krijgen. Traplopen kon hij niet, zeker niet in deze staat. 'Get yourself together!' Klonk het kwaad vanuit Hayden. Oliver's troebele ogen vonden die van haar, met moeite. 'Kan ik niet.' Grinnikte hij. 'Ik heb geen hand meer.' De jongen zwaaide met de stomp die er nog steeds een beetje bloederig uitzag. Daarop moest hij lachen. Oh, wat was dit grappig. Hayden moest die grap toch ook wel in kunnen zien?

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: The foxes hunt the hounds   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
The foxes hunt the hounds
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Homestead :: Sick-bay-