IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 There's a ghost in a box, hear it banging out the deck [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Autum
avatar
Slicer

PROFIEL
Tag : I mean, all we are is what we try to get rid of

Aantal berichten : 160

Registratiedatum : 24-09-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: Slicer
Relationship:

BerichtOnderwerp: There's a ghost in a box, hear it banging out the deck [OPEN]   za sep 26 2015, 15:07

Getik, een mechanisch, gammel geluid, geschud. De zwaartekracht trok aan Autum haar ledematen. Haar hele lichaam voelde zwaar, achter haar ogen voelde ze een stekende pijn opkomen. Ze kreunde en tilde een hand naar haar nog gesloten ogen, alsof het afdekken van haar ogen iets zou doen tegen de opkomende hoofdpijn. De vraag wáár ze was, was wonderbaarlijk genoeg nog niet in haar opgekomen. De harde, koude ondergrond waarop ze lag, was blijkbaar niet oncomfortabel genoeg om haar te doen afvragen hoe ze hier was gekomen. De pijn in haar hoofd had haar aandacht opgeëist vanaf het moment dat ze bij bewustzijn was geraakt. Toen de hoofdpijn niet weg bleek te gaan door het afdekken van haar ogen, fronste ze. Ze kreunde nogmaals en opende voorzichtig haar ogen.
Het was op dat moment, dat ze zich realiseerde dat er iets absoluut niet klopte. Ze bevond zich in iets dat leek op een kooi, een ijzeren, kale kooi. Achter de grijze tralies aan de randen van de kooi, zag ze de wand voorbijschieten. De kracht die aan haar lichaam trok, de kracht die haar zo zwaar maakte, werd veroorzaakt door het feit dat de kooi waarin ze zich bevond bewoog. Ze fronste nog dieper en met verwarde ogen keek ze de ijzeren doos rond. Het duurde niet lang voor ze doorhad dat de kooi waarin ze zat, naar boven bewoog. Het was een lift. Of iets dat er op leek.
De paniek sloeg pas toe toen ze dit alles had geconstateerd. Een lift? Ze probeerde zich uit alle macht te herinneren waar ze was, hoe ze hier kwam, waarom ze hier was. Wíe ze was. Op geen van deze vragen kon ze een antwoord geven. Daar waar herinneringen hoorden te zitten, waar een naam, een leven, een familie hoorde te zitten, daar was niks. Een gapend gat. Haar binnenste gilde, schreeuwde het uit van wanhoop. Autum zelf bleef stil. Ze had wel willen gillen, maar er kwam geen geluid uit haar keel. Ze was te verlamd van schrik en van pure paniek om ook maar iets anders te kunnen, dan om zich heen kijken.
Op dat moment werd alles licht. De pijn achter haar ogen werd overstemd door Autum haar onbegrip. Zojuist was ze nog in het donker gehuld, maar uit het niets werd ze verblind door een licht dat zo fel was, dat al haar andere zintuigen even werden uitgeschakeld. Ze hoorde niks meer, voelde niks meer. Even dacht ze dat ook haar hart het had begeven, dat ze dood was. Was dit het? Ze sloot haar ogen in een poging het licht buiten te sluiten, maar het maakte geen verschil.
Het duurde een tijd voordat de felheid van het licht afnam. Het duurde nog langer voor ze doorhad dat de kooi tot stilstand was gekomen. Dat de muffe metaalgeur plaats had gemaakt voor een frisse geur. Een geur die ze niet direct kon plaatsen. Voorzichtig opende ze haar ogen. Ze staarde in een helblauwe lucht. Ze knipperde. Droomde ze? Nogmaals knipperde ze, maar de omgeving veranderde niet. "What the.." stamelde ze. De wanhoop was van haar gezicht te lezen.

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oliver
avatar
Admin
Keeper
- Sloppers
stung

PROFIEL
Tag : The real trouble with reality is that there's no background music.

Aantal berichten : 1976

Registratiedatum : 16-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20 Years
Job: Trying to get his shit together. It isn't working. Please send help.
Relationship: Depends if you like a complaining alcoholic.

BerichtOnderwerp: Re: There's a ghost in a box, hear it banging out the deck [OPEN]   di sep 29 2015, 16:31

De box. Natuurlijk moest dat ding altijd op een moment komen dat iedereen druk bezig was en eigenlijk totaal geen zin had om een nieuw iemand te verwelkomen en uit te leggen wat er nu allemaal was gebeurd en hoe hij of zij hier terecht was gekomen en wat nog niet meer. Maar Oliver had altijd de handen, of hand eigenlijk, vrij en hoewel hij zich wat meer probeerde in te spannen om zijn hoofd naar wat anders dan drank te zetten, kwam het nog steeds vaak voor dat hij niets te doen had, zoals nu. Het zoemende geluid wekte hem uit zijn gedachten en zijn ogen gingen het veld rond of er misschien andere mensen op af kwamen om het te regelen. Maar zoals wel vaker was Oliver op zichzelf aangewezen. Met een zucht stond hij op. De greenie zou geluk hebben, hij was niet zo heel erg chagrijnig, maar erg vriendelijk kon de nieuweling hem ook niet verwachten.
Met wat moeite maakte hij de ijzeren deuren van de box open en scande eerst het vierhoek af opzoek naar spullen. Geen dieren deze keer, alleen maar spullen. En natuurlijk de Greenie in de vorm van een meisje met blond haar. Alsof die er nog niet genoeg waren. Zolang Hayden maar niet dacht dat hij iets met haar wilde flikken, want zoals ze er uit zag was ze niet zijn type. Hij ging in het zonlicht staan zodat zijn schaduw over haar heen viel. 'Wakey wakey, big mistakey.' Grijnsde hij terwijl hij geen aanstalten maakte om de box in te springen of een helpende hand toe te steken. Hij was altijd voorzichtig met nieuwelingen, wie weet wat de reactie van hen zou zijn als ze voor het eerst hier wakker zouden worden.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Autum
avatar
Slicer

PROFIEL
Tag : I mean, all we are is what we try to get rid of

Aantal berichten : 160

Registratiedatum : 24-09-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: Slicer
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: There's a ghost in a box, hear it banging out the deck [OPEN]   vr okt 02 2015, 17:20

OOC: deze meid haar haar is meer een soort mal pastel oranje roze achtig iets dan blond gurl maar die kleur zal wel snel vervagen

Een vlek verscheen in haar blikveld en de deur van de kooi werd geopend. Een schaduw viel over haar lichaam. De afwezigheid van het licht en de aanwezigheid van iemand anders in het toneel dan alleen Autum zelf, zorgden ervoor dat haar verlammende wanhoop plaats maakte voor iets dat tussen woede en ongeloof in zat. Hoe meer haar ogen aan het contrast tussen het figuur waar ze naar opkeek en de felle zon achter hem konden wennen, hoe beter ze het gezicht van de jongen kon onderscheiden. En terwijl zijn gezicht duidelijker te onderscheiden werd, zo werd ook het feit dat ze deze persoon absoluut niet herkende steeds duidelijker. De woorden die hij sprak deden haar haar ogen licht samenknijpen en slikken. De grijns rond zijn lippen die erop volgde stond haar net zo min aan als zijn woorden. Autum haar vingers grepen zich vast aan de ijzeren bodem van de kooi zodat ze zich schrap kon zetten. Geholpen door haar voeten wist ze zich een stuk naar achter te schuiven, zodat ze zichzelf, voor zover dit mogelijk was in de ruimte waarin ze zich bevond, uit de buurt van de jongen kon houden. Ze bedacht zich dat liggend niet een erg krachtige positie was en werkte zichzelf omhoog in een zittende houding. Nog altijd niet erg indrukwekkend, maar staand zou ze meer binnen de jongen zijn handbereik komen en ze had nog niet kunnen besluiten of dat wel was wat ze wilde. "En jij bent?" vroeg ze met een geïrriteerde maar, tot haar spijt, licht trillende stem.

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
avatar
Admin
Keeper - Cooks

PROFIEL
Tag : Tag? Tag! wat is dit Facebook?!

Aantal berichten : 1999

Registratiedatum : 18-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ✗ 17
Job: ✗ Cook || Be careful you wont be the first one to be poisoned
Relationship: ✗ You are the reason I became stronger. But yet you are my weakness

BerichtOnderwerp: Re: There's a ghost in a box, hear it banging out the deck [OPEN]   vr okt 02 2015, 19:00


Met haar arm voerde ze weinig uit in de glade en ze voelde zich zo nutteloos dat ze maar naar het alarm slofte om de greenie te helpen. Tot haar grote verbazing stond Oliver daar en een of andere chick met een verlepte haarkleur. Tssk de brutaliteit meteen vragen wie hij was in plaats van de gebruikelijke boehoe wat is mijn naam boehoe ik weet niets meer, meteen wilde ze weten wie hij was. Mooi niet dat een tweede greenie hem zou afpakken. Ze pakte Oliver zijn hand vast waardoor hij zich moest omdraaien. Ze kon zijn kraag grijpen en kuste hem zachtjes. 'Greenie kom dr eens uit.' Meldde ze op zijn Hayden's bot en arrogant. Deze Greenie moest op haar plek gezet worden namelijk Oliver was van haar en haar alleen. 'Nou kom dat verdomde ding uit dan kan ik je vertellen wat je wel en niet kan flikken hier.' Zei ze nog botter.

- Mijn bezitterige krengetje moest even komen buurten

_________________Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oliver
avatar
Admin
Keeper
- Sloppers
stung

PROFIEL
Tag : The real trouble with reality is that there's no background music.

Aantal berichten : 1976

Registratiedatum : 16-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20 Years
Job: Trying to get his shit together. It isn't working. Please send help.
Relationship: Depends if you like a complaining alcoholic.

BerichtOnderwerp: Re: There's a ghost in a box, hear it banging out the deck [OPEN]   vr okt 02 2015, 19:07

Oh, wat een verassing. Er was geen gehuil, geen paniek, nou ja wel een beetje, het meisje wilde alleen maar achteruit kruipen, bij hem vandaan. Goed begin, alleen zou het nog dubbel werk opleveren. Oliver draaide met zijn ogen en wilde antwoord geven toen hij plotseling voelde hoe iemand zijn hand vastpakte en zich naar hem toetrok. Oliver kon nog net de rode haren van Hayden ontwaren tot hij haar lippen op de zijn voelde. Oh, dus we gingen zo doen. Overprotective girlfriend. Een beetje afkeurend maar met een speelse grijns keek hij Hayden even aan toen hij net als haar zich naar de Greenie richtte. 'Het is beter dat je maar doet wat je zegt of je kan meteen naar de graven doorlopen.' Was zijn niet al te opbeurende opmerking. Als Hayden dacht dat dit meisje zijn type was, had ze zich goed vergist. Het hele haar gebeuren, met de verschrikkelijke kleur, en gewoon het gezicht deden hem niets. De trillende stem van de Greenie was hem wel opgevallen dus deze impressie zou haar waarschijnlijk niet gerust stellen. Dan moest ze er maar aan gaan wennen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Autum
avatar
Slicer

PROFIEL
Tag : I mean, all we are is what we try to get rid of

Aantal berichten : 160

Registratiedatum : 24-09-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: Slicer
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: There's a ghost in a box, hear it banging out the deck [OPEN]   vr okt 02 2015, 20:54

Hoewel Autum haar best deed haar gezicht zo strak mogelijk te houden, was de chaos in haar hoofd compleet. Ze kon zich niet voorstellen dat ze ooit eerder zo verward was geweest. Uit het niets was er een meisje op het toneel verschenen, een roodharig meisje dat Autum, had ze op een andere toon tegen haar gesproken, wellicht knap had gevonden. Maar dit had ze niet, haar stem klonk bot en deed Autum haar blik veranderen in die van een kil persoon. Ze was hier godverdomme nog geen, -wat? vijf minuten? en nu al waren mensen uit op ruzie. Autum had godverdomme geen idee waar ze was en in plaats van een uitleg of überhaupt een vriendelijk woord, werd ze toegesproken alsof ze een kleuter was die met een schaar de gordijnen had bewerkt. Autum wist dat ze eigenlijk bang moest zijn, dat ze het beste kon vragen naar waar ze was, wat er aan de hand was en waarom haar geheugen haar zo dramatisch in de steek had gelaten, maar in plaats daarvan kwam ze nu eindelijk overeind. Ze deed wat het meisje zei, klom uit de ijzeren kooi en schrok zich een ongeluk toen ze de omgeving rondkeek. De woorden van de jongen drongen nu pas, bijzonder laat dus, tot haar door en ze slikte. Om zich heen zag ze gras, verderop hutjes. Ze zag mensen, praktisch allemaal kinderen en de meeste van deze kinderen waren druk in de weer met wat ze dan ook moesten doen. Het gebied leek op een heuse nederzetting. Maar dit was niet het schokkendste. Het meest verontrustende was de gigantische muur die rond dit gebied stond. Haar hart klopte als een razende, adrenaline stroomde door haar aderen. Ze draaide zich naar de twee personen die haar zo warmhartig hadden verwelkomd. "Ik zou het erg op prijs stellen als jullie me eerst zouden vertellen wáár ik ben," haar stem was, hoewel ze absoluut nog niet van de schrik was bekomen, duidelijk stabieler dan eerst. Ze was boos, vooral omdat ze momenteel enorm veel medelijden had met zichzelf, en dit was duidelijk te horen in haar stem. "Voordat je me gaat inlichten over de huisregels?"

_________________Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oliver
avatar
Admin
Keeper
- Sloppers
stung

PROFIEL
Tag : The real trouble with reality is that there's no background music.

Aantal berichten : 1976

Registratiedatum : 16-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20 Years
Job: Trying to get his shit together. It isn't working. Please send help.
Relationship: Depends if you like a complaining alcoholic.

BerichtOnderwerp: Re: There's a ghost in a box, hear it banging out the deck [OPEN]   zo okt 04 2015, 15:47

Om de een of andere reden voelde hij zich een stuk sterker nu Hayden naast zijn zijde stond. Ja, ze was er misschien alleen om de nieuwe Greenie te laten weten dat hij bezet was, maar samen konden ze veel meer uithalen met de nieuweling dan wanneer je alleen was. Het lukte het meisje om zelfstandig de box uit te komen, niet dat Oliver haar ooit een hand aan zou bieden, hij had er maar een en die was daar niet voor in gebruik. Oliver keek het meisje aan terwijl ze in het rond keek en ook wel besefte waar ze was beland. Toen ze vervolgens zich omdraaide en de vraag stelde waar ze was, stelde ze de jongen toch wel een beetje teleur. 'Zoals je ziet ben je in een omgeving met gras, bomen en vier gigantische muren. We noemen het de Glade, of de laar. Wat jij wilt.' Oliver wachtte haar reactie af voordat hij weer verder ging met zijn praatje. 'En ik ben niet van de huisregels, dat is zij hier.' Met een knikje verwees hij naar Hayden die naast hem stond. Oh, ergens had Oliver wel medelijden met de nieuwe persoon, dat ze juist door hen twee werd ingelijfd. Maar ja, Oliver had ook nooit de keus gehad om hier te zijn, net zoals Hayden en de nieuweling, dus kon hij er maar het beste van maken. Voor zichzelf.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: There's a ghost in a box, hear it banging out the deck [OPEN]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
There's a ghost in a box, hear it banging out the deck [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» LUNA NIVEA [open]
» ~Are you afraid of the dark?~ [Open]
» -Women! What is it about them? Can't live with them or without them!- =open=

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: The Box-