IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 You've got to be f*cking kidding me. [&MAX]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jack
avatar
Brick-nick

PROFIEL
Tag : Daryl Dixonnnn.

Aantal berichten : 47

Registratiedatum : 04-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20
Job: Bricknick
Relationship: Stop playing around.

BerichtOnderwerp: You've got to be f*cking kidding me. [&MAX]   za okt 10 2015, 19:54

Een geërgerde uitdrukking lag op het gezicht van Jack. Dat wilde zeggen dat je ver uit zijn buurt moest blijven omdat hij anders kon ontploffen. Nadat hij een paar dagen geleden een hekje had gerepareerd in de Meadow, was er nu weer iets anders kapot gegaan. Deze keer was het de deur van de Bloodhouse die uit zijn scharnieren lag omdat iemand er gisteren een te harde trap tegen had gegeven om hem open te krijgen. Volgens sommigen klemde de deur al een tijdje. Jack had echt totaal geen zin om middenin de stank van bloed een deur te gaan repareren. Niet omdat hij angstig werd of vies was van een beetje bloed, maar eerder omdat hij zich kapot zou ergeren aan het geluid dat die beesten zouden maken voordat ze gedood werden. Jack was niet echt iemand die veel compassie had met dieren. Hij had dat met mensen trouwens ook niet. En dus was hij weer met zijn gereedschapskist naar de Meadow vertrokken ’s morgens vroeg. Meestal begonnen ze toch pas tegen de middag te slachten, dus hij was ruim op tijd. Het was echter nog redelijk donker, dus zou hij even moeten kijken hoe hij dat ging doen. Er hing een gammel lampje in de schuur. Als het elektriciteit zou geven, zou het goed zijn. Hij sloeg met zijn vuist tegen de lichtknop zodat de lamp boven zijn hoofd aansprong. Het was zo’n zwak licht dat hij nauwelijks iets kon zien en hij gromde geërgerd, maar voor nu was het goed genoeg. Hij boog zich over de kapotte deur heen en keek. Het was niets dat hij niet kon repareren en dus begon hij de juiste schroeven tevoorschijn te halen. Hij had ook een boormachine in zijn hand, maar dat ding zou verschrikkelijk veel lawaai maken. Het kon hem echter niet echt veel schelen dat hij mensen zou wakker maken en dus testte hij of het ding nog werkte door de knop in te drukken. Hij glimlachte toen het ding geluid begon te maken en zette het neer, waarna hij zich weer focuste op de deur. Mooi zo.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: You've got to be f*cking kidding me. [&MAX]   do nov 12 2015, 01:26

Het was een typische ochtend: Max was vroeg wakker geworden, maar was nog even met zijn ogen gesloten in zijn hangmat blijven liggen. Het waren de runners en cooks die als eerste wakker werden. Hij vond de ochtenden en de rust fijn, en het koele gras voelde aan, maar net zo lekker vond hij het om nog even half-dromend door te soezen.
Dat werd verstoord toen hij in de verte een boormachine hoorde. Het was niet heel luid in homestead, maar luid genoeg om een half-wakker iemand definitief zijn ogen te laten openen. Max besloot op te staan, trok een shirt over zijn hoofd, trok een broek aan en schoof zijn schoenen om zijn voeten, en vertrok naar buiten. De deuren naar het labyrint waren nog gesloten. Op weg naar buiten had hij Helena nog zien liggen. Hij wist dat ze binnenkort wakker zou worden van het kabaal dat de muren maakten, en dat ze dan weer zou vertrekken.
Max besloot te kijken waar het geluid vandaan kwam. Hij liep naar bloodhouse en trof binnen een jongen aan die iets aan het repareren was. "Hey," begroette hij hem met een nog schorre ochtendstem.


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
You've got to be f*cking kidding me. [&MAX]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» #// Azure Cherise Myriad Melua
» I played the f*cking villian, just like you wanted (open)
» { Broken? Nah, I'm a shattered f*cking mess [Patrol]
» [T-Wheel] Are you *** kidding me!?!?

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Meadow :: Bloodhouse-