IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Did not mean to do that. [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
London
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 43

Registratiedatum : 31-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 y/o
Job: Slicer
Relationship: Me and my frozen heart.

BerichtOnderwerp: Did not mean to do that. [OPEN]   za jun 06 2015, 16:52

Het waren lange dagen geweest. Ze kon nog steeds niet wennen aan deze plek. Ze deed haar werk wel goed en deed wat ze moest doen, maar ze vond het nog steeds vreselijk dat ze hier was. Ze had ook een paar dingen meegekregen. Bijvoorbeeld dat er hier wezens genaamd Grievers waren die één dode hadden veroorzaakt en één zwaargewonde, dat er een muur was die hun afschermde van de Maze en dat je daar onder geen voorwaarden in mocht gaan. Tenzij je natuurlijk een uiterst pijnlijke dood wilde sterven. London had één blik op het lichaam van het meisje kunnen werpen vlak voordat deze begraven was geweest en dat had geen mooi aanzicht gegeven. De bitch van de Glade had dan ook maar voor zichzelf besloten dat ze uit de Maze zou blijven. Diezelfde bitch liep nu een beetje vermoeid zijnde naar de hangmatten toe. Het was een lange dag geweest, maar de Cooks waren in elk geval tevreden. Niet dat dat haar een zelfvoldaan gevoel gaf of zo. Het liefste had ze haar mes begraven in één van die grijnzende gezichten toen ze het vlees was gaan brengen. Uiteraard waren het weer jongens geweest waar ze het vlees naar had moeten brengen. En uiteraard waren die jongens ook weer kinderachtig geweest en hadden haar bekeken alsof zij het bak vlees was geweest. Ze zuchtte geërgerd toen ze struikelde omdat ze niet goed oplette. Ze kon zichzelf nog net behoeden om niet tegen een boom aan te vallen en deed daarom maar een rare beweging naar links. Ze hoorde haar enkel protesterend kraken. Maar de pijn was niet het enige wat haar irriteerde. Het was nu namelijk ook het feit dat ze in een hangmat waar iemand al in lag was beland dat haar behoorlijk irriteerde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Charlotte
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 102

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17
Job: Builder
Relationship: Nothing for me

BerichtOnderwerp: Re: Did not mean to do that. [OPEN]   za jun 06 2015, 17:18

De slapeloze nachten eiste hun tol. Maar toch was ze niet echt bekaf,een uur slaap gaf haar al genoeg energie om weer een hele dag toe te komen. Maar zoals ze elke dag,dat ze hier al was deed was eerst in haar hangmat gaan liggen tot iedereen sliep om vervolgens Homestead uit te sluipen. Een zucht verliet haar lippen en haar ogen waren naar boven gericht. Het was hier alles behalve geweldig maar ze moest er mee leren leven. Ze hoorde voetstappen en wat gestommel en toen begon haar hangmat te bewegen. Langzaam draaide ze haar hoofd om. Naast haar lag een meisje die ze nog niet had gezien. 'Ik denk dat je in de verkeerde hangmat bent beland.', begon Charlotte langzaam. 'Maar maak je geen zorgen,ik verdwaal ook steeds hier.', Het klonk geruststellend. Langzaam ging ze recht zitten. 'Ik ben trouwens Charlotte.', ze stak beleefd haar hand uit. Haar gezicht stond neutraal,maar dat kon veranderen. Dat hing echter af van hoe het meisje zou reageren en doen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
London
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 43

Registratiedatum : 31-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 y/o
Job: Slicer
Relationship: Me and my frozen heart.

BerichtOnderwerp: Re: Did not mean to do that. [OPEN]   zo jun 07 2015, 16:24

Het was een meisje. Gelukkig was het een meisje. Als het een jongen was geweest, was het allemaal veel erger geweest. Ze haatte deze plaats. Ze wilde hier niet meer zijn. Ze haatte de Glade en alle mensen die erin zaten. Haar nijdige blik gleed naar het meisje toen deze een heel slimme opmerking maakte. ‘Je meent het,’ sprak London sarcastisch. ‘Ik dacht dat dit namelijk mijn hangmat was.’ Ze rolde met haar ogen. ‘En ik maak me nergens anders zorgen over behalve over het feit dat er geen ontsnappingsroute blijkt te zijn uit deze rotplek,’ snauwde ze het meisje toe. Ze kwam overeind, zette haar voeten uit de hangmat en wilde opstaan, maar haar enkel protesteerde. Ze tilde haar strakke broek een beetje op, keek naar haar enkel en zag dat het of gebroken of gekneusd moest zijn. Dan moest ze het laten rusten, want ze had echt geen zin om één van die Med-Jackers erbij te halen. Ze had er al eentje ontmoet bij aankomst en die heette Anthony. Ondanks dat hij niet lelijk was geweest, zag London het niet zitten om naar hem toe te gaan. ‘London,’ mompelde ze, maar ze deed expres alsof ze de hand niet zag door zich voorover te buigen en haar strakke broekspijp weer naar beneden te rollen. Ze ging op het randje van de hangmat zitten zodat ze zo min mogelijk lichaamscontact met Charlotte maakte en zuchtte vermoeid. ‘Is er echt geen manier om hier weg te komen?’ zeurde ze. ‘Ik haat het hier.’ Ze zuchtte geërgerd, sloeg haar lange haren naar achteren en richtte haar gifgroene ogen op de omgeving. Ja, ze haatte het hier echt. Misschien was het een idee om tussen de muren naar de Grievers te gaan of hoe ze ook heetten. Dan was ze hier in elk geval weg.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Did not mean to do that. [OPEN]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Did not mean to do that. [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Damn umbrella.. {OPEN}
» Woud spreuken opzoeken.
» Naptime~[Open]
» Linn's Setjes {{Open!}}
» | Open || So why care for these petty obsessions? |

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Homestead-