IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Carving a name [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Eleanor
avatar
Bagger

PROFIEL
Aantal berichten : 212

Registratiedatum : 04-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 15
Job: Bagger
Relationship:

BerichtOnderwerp: Carving a name [open]   zo okt 11 2015, 19:16

Gewoonlijk bleef Eleanor liever in de Deadheads, van waar ze de grauwe muren niet kon zien, maar ze had besloten dat dit wel een geschikte plek was voor het maken van het grafsteen. Ze stond hier immers bij het deel van de muur waar de namen van alle laarders in gegraveerd stonden, inclusief de hare. Ze keek even naar de zeven letters van haar naam. De kleine letter e was een beetje groter dan de andere letters en de o was meer ruitvormig dan rond. De r was een beetje doorgeschoten. Ze was er niet helemaal tevreden mee. Op dit moment ergerde ze zich zelfs aan de imperfecties. Jammer dat ze het niet gewoon even opnieuw kon doen. Haar blik gleed naar de naam van Noah, de ruw was doorgekrast. Haar vingers gleden over de inkepingen in het steen. Vandaag zou zij zijn naam opnieuw graveren. Niet in de muur, maar in het stuk hout dat aan het hoofd van zijn grafsteen zou komen te staan. Ze had het werk lang uitgesteld, want ze wilde het per se zelf doen, maar met haar gekneusde arm was ze er niet toe in staat geweest. Nu zou hij eindelijk zijn grafsteen krijgen.

Ze ging tegen de muur zitten en legde het materiaal dat ze had verzameld naast zich neer. Om te beginnen een stuk hout dat ze in de grond kon steken. Het zag eruit alsof het deel van een deurpost was geweest. Misschien een stukje van de oude Homestead dat bewaard was gebleven. Ze vond dat wel een mooie gedachte, een stukje Homestead aan zijn graf. Ze had het een beetje bijgewerkte zodat er geen splinters meer uitstaken. Verder had ze een klein plankje wat de dwarsbalk van het kruis zou vormen en twee spijkers en een hamer om het in elkaar te zetten. Ze had uit de keuken een mes gehaald. Het ding was niet klein en niet erg scherp. De echt bruikbare (en daarmee gevaarlijke) messen werden waarschijnlijk op een veilige plek bewaard en daar zou ze toestemming voor moeten vragen aan iemand, iets waar ze niet echt zin in had. Ze deed het hier wel mee. Met potlood schreef ze de letters op het plankje. De N was niet moeilijk om te maken, aangezien hij alleen uit rechte lijnen bestond. Ze twijfelde nog of ze er schreefletters van zou maken. Misschien maar niet, kon ze het beter simpel en netjes houden. Bij de o ging ze heel voorzichtig te werk. Gelukkig was het hout waarmee ze werkte redelijk zacht, dat maakte het maken van ronde vormen een stuk makkelijker.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jack
avatar
Brick-nick

PROFIEL
Tag : Daryl Dixonnnn.

Aantal berichten : 47

Registratiedatum : 04-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20
Job: Bricknick
Relationship: Stop playing around.

BerichtOnderwerp: Re: Carving a name [open]   zo okt 25 2015, 17:11

Een geërgerde uitdrukking verscheen op het gezicht van Jack. Hij ergerde zich rot aan het feit dat hij niks te doen had vandaag. Er waren geen gebouwen die hij kon repareren en verder keerden ze hem ook een beetje de rug toe. Alsof hij een gemeen persoon was of zo. Oké, hij had misschien niet de meest vriendelijke houding en zocht eerder ruzie dan dat hij het echt goed kon vinden met anderen, maar was dat een reden om hem de rug toe te keren en hem opeens geen taken meer te geven? Hij zuchtte, haalde zijn schouders op en stak zijn handen in zijn zakken terwijl hij naar de grote muren keek. Meerdere malen had hij overwogen om een kijkje te gaan nemen binnen die muren. Hij was nog altijd van mening dat je het probleem moest confronteren en dat je geen afstand moest nemen van het probleem omdat je angst anders alsmaar groter werd. Maar schijnbaar was hij zowat de enige die deze mening had, want hij zag verder geen mensen iets ondernemen om de Maze binnen te gaan. En ondanks dat hij die mening had en dat hij het graag een keertje wilde proberen, was het nu niet de juiste tijd. Hij was misschien koppig, maar niet dom. Hij zou eerst een wapen moeten hebben voordat hij de Maze kon betreden en liet dat nu het enige zijn dat hem tegenhield. Want dacht je nu echt dat ze hier messen van een fatsoenlijk formaat en een fatsoenlijke scherpte hadden rondslingeren in dit idiote plaatsje? Nee, natuurlijk niet. Hij rolde met zijn ogen en richtte zijn blik in de verte. Hij kneep zijn ogen samen toen hij een meisje bezig zag bij de grote muur waar iedereen zijn naam in het stuk steen had geschreven. Hij had zelf geen moeite gedaan om zijn eigen naam daar op te schrijven. Hij zou het zo ook wel onthouden en voor de rest was er toch niemand die er zaken mee had hoe hij noemde. Aangezien hij verder niks te doen had, benaderde hij het meisje rustig. Zijn handen had hij nog altijd in zijn zakken gestoken, maar hij kon ingrijpen als dat nodig moest zijn. Hij fronste met zijn wenkbrauwen toen hij zag dat ze aan iets bezig was. Het leek wel een soort van kruis, alsof er een dierbare van haar overleden was. Hij was misschien een kil persoon en hij kon soms spotten op momenten, maar hij had nog altijd respect voor de doden en voor het rouwproces van iemand. En dus hurkte hij naast het meisje neer en keek haar kalm aan. ‘Hulp nodig met iets? Ik ben een Brick-nick,’ verklaarde hij simpel.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eleanor
avatar
Bagger

PROFIEL
Aantal berichten : 212

Registratiedatum : 04-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 15
Job: Bagger
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Carving a name [open]   ma okt 26 2015, 10:18

Eleanor merkte pas dat er iemand bij haar stond toen zijn schaduw over haar werkzaamheden viel. Ze keek op en zag een jongen staan die ze nog niet eerder had gesproken. Ze had hem wel gezien, maar hij had er niet echt uitgezien als de meest toegankelijke persoon in de Laar. Een beetje intimiderend zelfs. Hij keek nu echter best vriendelijk en hurkte bij haar neer. ‘Hulp nodig met iets? Ik ben een Brick-nick,’ zei hij. Eleanor dacht even na. "Heb je toevallig een spijker bij je?" vroeg ze. Misschien niet helemaal wat hij bedoeld had, maar ze had zich net bedacht dat drie spijkers de plankjes toch beter aan elkaar vast zouden maken dan twee. Terwijl ze praatte, werkte ze voorzichtig verder aan de o. Toen die af was hield ze het plankje even omhoog en blies de houtkrullen weg. "Ik hoop trouwens dat het niet erg is dat ik een hamer heb gepakt zonder eerst toestemming te vragen. Ik weet niet of jullie daar een register of iets van bijhouden... Oh, en ik kan je mening ook wel gebruiken. Wat denk jij, wel of geen schreefletters?" Ze draaide het plankje om zodat hij het kon zien. Intussen dacht ze na over de a. Zou ze die maken als een plat bolletje met een dingetje erboven of als o met een streepje aan de rechterkant om er een a van te maken? Of zou ze hem als kleine hoofdletter doen? Dat was wel makkelijker, zonder ronde vormen... Ze legde het plankje op haar schoot. "Ik ben trouwens Eleanor", zei ze, haar hand uitstekend naar de jongen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jack
avatar
Brick-nick

PROFIEL
Tag : Daryl Dixonnnn.

Aantal berichten : 47

Registratiedatum : 04-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20
Job: Bricknick
Relationship: Stop playing around.

BerichtOnderwerp: Re: Carving a name [open]   wo okt 28 2015, 07:47

Jack had geen idee of hij spijt moest gaan krijgen voor zijn vriendelijkheid. Zijn houding was meestal zo dat hij niks te maken wilde hebben met andere personen in de Glade. Hij wist dat het egoïstisch was en nu niet bepaald de beste manier om vrienden te maken, maar hij kon heel dit gedoe nog niet goed accepteren. Het was alsof een deel van hem wilde dat hij juist geen vrienden kreeg, maar een ander deel zich wel in de groep wilde mengen. Hij was echter nooit een groepspersoon geweest en zijn karakter liet hem dat steeds meer weten. Maar niet allen hemzelf, ook de anderen van de Glade. Het was nu namelijk niet dat hij al echt vrienden had gemaakt of zo. Hij keek het meisje even kort aan, maar begon vervolgens in zijn zakken te graaien. Hij wist dat hij ergens nog wel iets moest hebben. Hij was een Brick-nick, dus hij moest dat soort dingen wel bij zich hebben. En inderdaad, helemaal onderaan in zijn achterzak vond hij een spijker. Hij wist niet of het het juiste formaat had als haar andere spijkers, maar anders kon hij nog altijd een gereedschapskist gaan halen. Hij hield haar de spijker voor en haalde zijn schouders op bij haar opmerking. ‘Niet dat ik weet,’ zei hij. ‘Ik pak ook altijd dingen mee zonder het eerst te vragen. Voor zover ik weet heeft niemand me daar op gewezen.’ Het feit dat mensen hem daar niet op durfden te wijzen vanwege zijn o zo sociale houding liet hij maar weg. ‘Wel,’ zei hij op haar vraag. Wat maakte hem dat nu weer uit? Hij was niet zo’n creatief persoon dat hij echt het verschil wist tussen de twee van hoe het uiteindelijke resultaat er uit zou zien, maar hij voelde ook wel dat ze zijn mening nodig had. Hij keek even kort naar haar uitgestoken hand, maar besloot om deze toch maar aan te nemen. ‘Jack is de naam,’ zei hij rustig tegen haar. Hij schudde haar hand en trok de zijne gauw weer terug. Vervolgens gaf hij een knikje naar haar soort van begraafplaats. ‘Wie was hij?’ vroeg hij. Het leek hem dom om te vragen of diegene een goede vriend van haar was. In zijn ogen was het namelijk nogal dom als je een grafsteen ging maken voor iemand die je totaal niet moest, maar daar konden de meningen in verschillen natuurlijk.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eleanor
avatar
Bagger

PROFIEL
Aantal berichten : 212

Registratiedatum : 04-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 15
Job: Bagger
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Carving a name [open]   wo okt 28 2015, 14:54

Hij had nog echt een spijker bij zich ook. Eleanor vroeg zich af of het niet gevaarlijk was zo'n ding in je achterzak mee te namen. Deed dat geen pijn als je ging zitten? Hoe dan ook, ze was blij me de spijker en nam hem met een glimlach aan. De jongen zei dat het waarschijnlijk niet erg was dat ze de materialen zomaar mee had genomen. Ondanks dat hij er zelf ook niet helemaal zeker van leek te zijn of het de bedoeling was, stelde het haar gerust. "Wel", zei hij toen ze vroeg naar de schreefletters. Eleanor keek weer naar het plankje, met zo'n indringende blik dat het bijna leek alsof ze zo hoopte de mening van het stuk hout zelf te kunnen zien. De jongen had misschien een antwoord gegeven, maar ze twijfelde nog net zo erg als eerst. Wat als ze nou schreefjes maakte en het zag er niet uit? Of misschien had Noah wel helemaal niet van schreefletters gehouden. Of juist heel veel. Kon ze het hem maar vragen.
De jongen nam haar uitgestoken hand na een korte aarzeling aan en stelde zich voor als Jack. Eleanor draaide zich half om om te muur af te speuren naar zijn naam. Ze vroeg zich af hoe zijn handschrift eruit zag. Ze kon de naam niet vinden. "Ben ik nou zo blind of heb je je naam niet op de muur staan?" vroeg ze. Toen hij vroeg naar Noah, keek Eleanor weer naar het plankje met zijn halve naam erop, alsof daar een antwoord uit zou komen springen. Ze verwachtte wel erg veel van dat arme stuk hout. "Noah", antwoordde ze een beetje nutteloos. Dat had Jack net ook wel kunnen lezen. "Ik kende hem eigenlijk niet zo goed. Hij-" heeft zich verhangen, wilde ze bijna zeggen, maar ze slikte de woorden in. Ze dacht niet dat Noah het erg leuk zou vinden om alleen maar beschreven te worden als 'die jongen die zich heeft verhangen'. "Ik heb hem begraven", zei ze, al wist ze niet precies wat de meerwaarde van die opmerking was.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jack
avatar
Brick-nick

PROFIEL
Tag : Daryl Dixonnnn.

Aantal berichten : 47

Registratiedatum : 04-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20
Job: Bricknick
Relationship: Stop playing around.

BerichtOnderwerp: Re: Carving a name [open]   vr okt 30 2015, 15:13

Het drong hem pas iets te laat door dat hij de naam ook makkelijk van het hout af had kunnen lezen. Maar goed, hij kon het nog altijd duiden op het feit dat ze niet duidelijk had geschreven. Of dat hij last had van zijn ogen en dat hij de letters daardoor niet goed had kunnen lezen. Het waren allemaal domme antwoorden, maar hij weigerde om toe te geven dat hij een domme fout had gemaakt. In zijn opinie was een fout maken, vooral veroorzaakt door zichzelf, een schande. Hij schudde zijn hoofd toen het meisje over zijn naam op de muur begon. Hij wist dat hij die naam niet had geschreven, maar hij zag er ook niet het nut van in om het wel te doen. Als hij dood zou gaan, zouden ze toch weer energie moeten verspillen om zijn naam door te krassen. Bovendien wilde hij eigenlijk zo min mogelijk aanvaarden dat hij een deel van hun was en wilde zichzelf zo graag mogelijk als een afgezonderd persoon zien. ‘Nee, maar dat heb ik expres niet gedaan,’ zei hij. Hij zei er maar niet bij waarom hij dat niet had gedaan. Dan zou hij haar misschien kwetsen en ondanks dat dat feit hem niet boeide, wist hij dat ze nu in een rouwperiode zat en dat hij dat soort dingen beter niet kon flikken. Hij draaide zijn hoofd kort toen het meisje zichzelf onderbrak. ‘Heeft zelfmoord gepleegd?’ vulde hij aan. ‘Is verongelukt?’ Hij haalde zijn schouders op ten teken dat hij geen idee had welke van de twee het was. Hij gaf een kort knikje toen ze het over het begraven had, maar besloot om daar niet op te reageren omdat het voor hun beiden wel duidelijk was wat ze aan het doen was. Het was nogal moeilijk om het feit dat ze iemand begroef te missen, ook dankzij de vorm van de planken en de zorgvuldigheid waarmee ze het deed. ‘Hij zou vast blij zijn dat je dit voor hem doet,’ zei hij kalm tegen het meisje. Hij had geen idee welke troostende woorden hij tegen haar moest zeggen. Ook vond hij het eens tijd worden van zichzelf dat hij zich over zijn koppigheid zette en namen begon te onthouden. Ze noemde Eleanor, dat wist hij nog. Nu moest hij dat nog weten te onthouden.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eleanor
avatar
Bagger

PROFIEL
Aantal berichten : 212

Registratiedatum : 04-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 15
Job: Bagger
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Carving a name [open]   vr okt 30 2015, 19:22

‘Nee, maar dat heb ik expres niet gedaan,’ zei Jack over het feit dat zijn naam niet op de muur stond. "Waarom niet?" vroeg Eleanor. "Het is naast een graf de enige manier om voor altijd herinnerd te worden." Ze keek nog een keer naar de namen op de muur. Zij vond het mooi dat de namen van alle Laarders op de muur stonden. Hun namen waren eeuwig. Misschien zouden ze doorgekrast worden na hun dood, maar ze zouden nog steeds leesbaar zijn. Als een achtergelaten spoor nadat de persoon zelf allang verdwenen was. Zelfs als die belachelijke droom van ontsnappen ooit uit zou komen, zouden hun namen hier blijven staan als een aandenken. Eleanor knipperde met haar ogen, haar gedachten waren even afgedwaald en ze scheurde haar blik weer los van de muur.
Na haar halve opmerking over Noah scheen Jack niet van plan haar zomaar haar zin te laten stoppen. ‘Heeft zelfmoord gepleegd?’ vulde hij aan. ‘Is verongelukt?’ "Dat eerste", zei Eleanor met enige tegenzin. Ze staarde naar het plankje, nog steeds twijfelend over de a. Zo eentje met een plat rondje en lijntje erboven zou niet bij de andere letters passen, besloot ze, en ze was eigenlijk ook niet zo'n fan van kleine hoofdletters. Een a werd het dan. Ze tekende hem wat duidelijker op het stuk hout en begon aan de eerste lijn. ‘Hij zou vast blij zijn dat je dit voor hem doet,’ zei Jack. De manier waarop hij het zei klonk alsof hij niet vaak mensen troostte. "Ik hoop het", antwoordde Eleanor. "Ben je al in de Deadheads geweest?" vroeg ze. Zou hij de graven al gezien hebben? Ze vroeg zich af wat andere mensen van haar idee van de vergeet-me-nietjes of de graven dachten. Misschien wel helemaal niets. Misschien waren ze allemaal wel te dronken om de kleine blauwe bloemetjes op te merken. Het leek soms wel alsof niemand sober de overledenen wilde bezoeken.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jack
avatar
Brick-nick

PROFIEL
Tag : Daryl Dixonnnn.

Aantal berichten : 47

Registratiedatum : 04-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20
Job: Bricknick
Relationship: Stop playing around.

BerichtOnderwerp: Re: Carving a name [open]   zo nov 08 2015, 14:28

‘Omdat ik misschien wel helemaal niet herinnerd wil worden. Het is nooit mijn bedoeling geweest om een deel van deze onzin uit te maken, weet je,’ zei Jack op een nogal botte manier tegen haar. Hij had haar namen meerdere malen in zijn hoofd herhaal zodat hij haar zeker kon onthouden. Hij kon het niet helpen dat hij bot op haar had gereageerd. Het was gewoon dat hij wrok voelde telkens als hij aan deze verschrikkelijke plek dacht. Oké, sommige mensen waren hier nog wel aardig, maar het was niet dat hij daardoor nog steeds graag een deel van de Glade uit wilde maken of zo. Hij wilde niet dat zijn naam doorgekrast zou worden als hij zou sterven. Dan zou zijn naam nog steeds leesbaar zijn en zouden mensen nog steeds weten dat hij een deel had uitgemaakt van deze onzin. Bovendien vond hij het tijdsverspilling om zijn letters op te gaan schrijven terwijl hij net zo goed kapotte dingen kon gaan repareren. Daar hadden ze – hij – veel meer aan. Toen hij te weten kwam dat Noah zelfmoord had gepleegd, knikte hij kort. Verder zei hij er niks over, want het was nu niet bepaald dat hij Eleanor ging helpen met zijn gedachten. In zijn gedachten moedigde hij de jongen juist aan voor deze beslissing. Als hij niet helder dacht, zou hij ook zelfmoord hebben gepleegd de eerste dag dat hij hier was. En misschien zou die optie de komende dagen ook nog wel door zijn hoofd gaan. Hij had geen idee. Tot nu toe begon hij nog niet echt te wennen aan deze situatie, maar het was wel al een voordeel dat hij iemand had gevonden die hem niet voor zijn agressieve uiterlijk veroordeelde. Nee, ze deed juist heel normaal tegen hem terwijl hij bot tegen haar deed. Ook niet echt eerlijk, maar het was hoe hij gewend was om te communiceren met anderen. Misschien als hij haar langer kende dat hij wat losser zou worden. ‘Ja, om mest te gaan halen,’ sprak hij tegen haar. Niet dat hij veel mest had gevonden, wel een irritant jongetje dat hem op zijn zenuwen werkte. Maar die informatie leek voor nu niet belangrijk te zijn. ‘Maar ik was te druk bezig met iets anders om me iets aan te trekken van de omstandigheden.’ Wie weet had ze het wel aangehaald omdat ze ergens op wilde duiden. ‘Hoezo?’ vroeg hij dan ook. Ze ging er niet zomaar over praten als ze het niet over die plaats wilde hebben. Waarschijnlijk zou er daar iets zijn wat met dit onderwerp te maken had. Met Noah. ‘De naam ziet er al goed uit. Je kunt beter schrijven dan mij,’ zei hij, meer om gewoon iets te zeggen dan dat hij haar echt wilde complimenteren. Het was een goed ding langs zijn kant uit dat hij er niet direct een botte opmerking achter voegde om de kracht van het compliment af te laten nemen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eleanor
avatar
Bagger

PROFIEL
Aantal berichten : 212

Registratiedatum : 04-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 15
Job: Bagger
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Carving a name [open]   zo nov 08 2015, 15:00

‘Omdat ik misschien wel helemaal niet herinnerd wil worden. Het is nooit mijn bedoeling geweest om een deel van deze onzin uit te maken, weet je,’ zei Jack bot. "Dat weet je niet", antwoordde Eleanor geamuseerd. het was waar, misschien hadden ze hier wel allemaal voor gekozen. Ze had geen idee wat voor iets een mens hiervoor zou kunnen laten kiezen, maar het kon zo zijn. Misschien was het alternatief wel erger geweest. Misschien was het dit of de dood, misschien hadden ze wel willen ontsnappen en hun geheugen laten wissen omdat de herinneringen te erg waren. Het kon allemaal. "Iedereen scheldt op de creators, maar wie zegt dat we die niet zelf zijn?" Het was zomaar een gedachte die ze hardop uitsprak.
Jack was inderdaad in de Deadheads geweest. "Hoezo?" vroeg hij. "Daar is zijn graf", antwoordde Eleanor. "En dat van Alylore. Ik heb haar niet begraven. Ze lag er al toen ik aankwam in de Laar. Een van de huidige runners was toen bagger." ‘De naam ziet er al goed uit. Je kunt beter schrijven dan mij,’ zei Jack. Dan ik, dacht Eleanor, maar ze slikte de woorden in. Ze was er al goed genoeg in om anderen te ergeren, ze kon soms maar beter haar mond houden. "Dankje", zei ze in plaats daarvan. Ze begreep Jack niet helemaal. Het ene moment leek hij bot, dat zei hij opeens weer iets aardigs.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jack
avatar
Brick-nick

PROFIEL
Tag : Daryl Dixonnnn.

Aantal berichten : 47

Registratiedatum : 04-10-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 20
Job: Bricknick
Relationship: Stop playing around.

BerichtOnderwerp: Re: Carving a name [open]   di nov 17 2015, 07:44

Jack rolde nogmaals zijn ogen, maar zei niks. Als dit meisje wilde geloven dat ze hier werkelijk voor een reden waren, dat moest ze dat vooral doen. Voor hem was dit gewoon een teken dat hij in de hel was aangekomen en dat hij daar niet veel aan kon veranderen. Het enige wat hij nog een beetje graag deed was zijn job en elke ochtend sporten, maar dat was het dan ook. Hij vond hier helemaal niks leuk en vond niemand aardig hier. Hoewel Eleanor nog wel mee viel. Hij schudde zijn hoofd bij haar opmerking. Nee, hij dacht niet dat hun eigen schuld was dat ze hier waren, maar hij had om eerlijk te zijn nog nooit gehoord van de Creators. Waren dat de mensen die hun naar hier hadden gebracht? Want als hij ze te pakken kreeg, zou hij ze de nek omdraaien. Dan zou het echt oorlog zijn. Ze konden hun hier niet zomaar steken en denken dat ze ermee weg zouden komen. En dan zouden sommigen hier denken dat ze hier behoorden, hij zou er altijd heilig in blijven geloven dat ze hier niet hoorden. Dat ze moesten vechten om hier te ontsnappen. ‘Het lijkt me nu niet bepaald ideaal voor mij om graven te gaan bezoeken,’ zei hij en hij deed zijn best om niet al te bot te klinken. Hij slaagde er vrij goed in en een redelijk ontspannen uitdrukking was te zien op zijn gezicht terwijl hij zijn armen over elkaar sloeg. Hij gaf enkel een knikje op haar bedankje en keek kort even naar voren. Hij had geen idee waar ze verder nog over konden praten, maar dat zou voornamelijk komen omdat hij nu niet bepaald goed was in het verzinnen van onderwerpen. ‘Als ik een keuze had gehad vanaf het begin zou ik echt niet naar hier gekomen zijn, hoor. Dus ja, ik denk echt dat we door een groep zieke mensen naar hier zijn gebracht en dat het niet door onszelf komt. Anders zou Noah…’ Hij maakte zijn zin niet af, maar hoopte dat Eleanor begreep wat hij bedoelde. Dat als ze er echt zelf voor gekozen hadden, dat Noah en dat ander meisje echt geen zelfmoord gepleegd zouden hebben. Als die Alylore zelfmoord gepleegd zou hebben in elk geval.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eleanor
avatar
Bagger

PROFIEL
Aantal berichten : 212

Registratiedatum : 04-06-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 15
Job: Bagger
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Carving a name [open]   do nov 19 2015, 17:48

‘Het lijkt me nu niet bepaald ideaal voor mij om graven te gaan bezoeken,’ zei Jack. Hij klonk een beetje bot, maar Eleanor had eerder het idee dat dat zijn standaard manier van praten was dan dat hij daadwerkelijk geërgerd was. Ze trok haar wenkbrauwen op bij zijn opmerking. "Hoezo dat?" vroeg ze. Vanuit haar oogpunt was de ideale situatie dat iedereen de graven zou bezoeken. Alylore en Noah zouden er vast al wel blij mee zijn om eens wat ander bezoek te krijgen dan alleen Eleanor. Ze zouden er blij mee geweest zijn als ze er iets van hadden gemerkt, in betere woorden. Een gevolg van dood en begraven zijn was immers dat je niet zo veel meer merkte. Dat vergat Eleanor nog wel eens. ‘Als ik een keuze had gehad vanaf het begin zou ik echt niet naar hier gekomen zijn, hoor', antwoordde Jack vol overtuiging op haar opmerking. 'Dus ja, ik denk echt dat we door een groep zieke mensen naar hier zijn gebracht en dat het niet door onszelf komt. Anders zou Noah…’ Eleanor beet op haar lip. "Tja..." mompelde ze. Daar had hij wel een punt, al was ze er nog steeds van overtuigd dat ze het nooit zeker konden weten wat hier precies aan de hand was. "Misschien..." begon ze weer, "is het helemaal niet bijzonder dat we hier zijn, en zijn die creators helemaal niet slecht, maar is dit gewoon de manier waarop de wereld werkt. Misschien is het een soort... volwassenwordingsritueel? Dat zeg maar alle kinderen op een gegeven moment hierdoorheen moeten en daarna zeg maar officieel volwassen zijn? Oké, dat is misschien vergezocht... En het zou nogal een wrede traditie zijn... Maar het zou kunnen? Het zou wel verklaren waarom er alleen kinderen zijn, en dat we op de proef gesteld worden, maar ook niet helemaal aan ons lot overgelaten worden. De creators sturen wel spullen, soms zelfs op bestelling. Betekent dat niet dat het de bedoeling is dat wel overleven en hierdoorheen komen?" Ze zweeg weer en overdacht haar eigen woorden. Er zat eigenlijk best wat in. In zekere zin was het een hoopvolle theorie, want het zou betekenen dat dit iets was waar ze doorheen moesten, waarna ze er gewoon mee klaar zouden zijn. Het was echter wel maar één theorie en er waren zo veel mogelijkheden. "Nou ja, ik weet het verder ook niet..." mompelde ze.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Carving a name [open]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Carving a name [open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Damn umbrella.. {OPEN}
» Woud spreuken opzoeken.
» Naptime~[Open]
» Linn's Setjes {{Open!}}
» | Open || So why care for these petty obsessions? |

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Open Field-