IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

F

F

A

T

S

S

R

E

P

E

E

KBuildersCooks


Med
JackersSlicers

S

R

E

N

N

U

R

S

T

I

D

E

R

C

© 2015 The Maze Runner staat onder de leiding van de administratoren en is auteursrechtelijk beschermd. The Maze Runner wordt ondersteund door Actieforum en is vormgegeven door Max en Hayden, en de widgets door Anja. Alle teksten, karakters, verhaallijnen, codes en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en dienen niet zonder toestemming te worden gebruikt.
SWITCH ACCOUNTS
Deel | 
 

 Gathering III

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Gathering III   ma mei 25 2015, 15:04// Max
Vandaag was de meest chaotische dag in de geschiedenis van de glade geweest. Helena en Oliver waren veel te vroeg teruggekeerd uit het labyrint, en Oliver was geraakt door een griever. Wat er precies gebeurd was, was een raadsel. Oliver was waanzinnig ziek geworden door iets wat voor Max leek op een infectie. Hij was meegenomen naar de bloodhouse, maar hij had geen idee wat er daar gebeurd was. Door de hele glade waren mensen in paniek, enkele mensen die Oliver hadden gezien, waren over hun nek gegaan - arme Helena. Er moest een gathering komen, één waarbij iedereen die iets gezien of gedaan had zijn verhaal moest delen.
Met de box was er een bel meegekomen, die Max strategisch bij de meeting cabin had gehangen. Hij pakte het touw dat aan de bel hing vast en begon veel lawaai te maken, zodat ook de gladers die bij de muren stonden hem zouden horen.

Gathering III
Max ging zitten, pakte één van zijn intussen gemaakte stoelen en wachtte tot iedereen kwam. Zijn gezicht stond gespannen, want ook voor hem was het onbekend wat Anthony te vertellen had. Het belangrijkste was dat ze met een oplossing kwamen voor Olivers infectie, die dodelijk leek. En ze moesten beslissen of ze door zouden gaan met runners het labyrint insturen, of dat dat nu te gevaarlijk werd gevonden - ook als dat betekende dat ze daarmee misschien wel nooit een uitgang zouden vinden.

_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
avatar
Admin
Keeper - Cooks

PROFIEL
Tag : Tag? Tag! wat is dit Facebook?!

Aantal berichten : 1999

Registratiedatum : 18-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ✗ 17
Job: ✗ Cook || Be careful you wont be the first one to be poisoned
Relationship: ✗ You are the reason I became stronger. But yet you are my weakness

BerichtOnderwerp: Re: Gathering III   ma mei 25 2015, 15:26


Met sloffende stappen liep ze naar het gebouw waar de bel vandaan kwam. Een Gathering, dat kon niet anders. Ze zeiden wel dat Ayla de baas hier was maar zo zag de roodharige dame het niet. ze kon dat wicht niet uitstaan. Max daar in tegen was nog wel oké, zelfs toen ze raasde tegen Alex heeft hij het voor elkaar doen krijgen dat ze rustiger werd. Best een prestatie. Ze schudde haar hoofd en liet zich op een stoel vallen in de ruimte, blijven staan was geen goed plan voor dit moment. Haar gedachtes waren compleet verzonken bij Oliver en ze lette totaal niet op haar omgeving. Ze wilde het liefste gewoon bij hem zijn maar zolang Evy en Tony daar waren had ze niet echt een andere keuze dan niet bij hem zijn. Straks ging ze nog een keer knock out. Ze stond op en versleepte de stoel naar de deur en zette hem zo neer dat ze naar het bloodhouse kon kijken maar ook dat mensen normaal konden binnen komen.

Ze keek even op naar Max en vroeg zich af waar de gathering over zou gaan, dit met Oliver zou sowieso opkomen dat kon niet anders.

_________________Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Helena
avatar
Keeper - Runners

PROFIEL
Tag : Hola supermercado! Telebancos por aqui

Aantal berichten : 1868

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job: Runner
Relationship: I've become religious so I can pray for you to burn in hell.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering III   ma mei 25 2015, 15:31

Het was beter met haar gegaan toen Oliver naar het Bloodhouse gebracht was. Zijn schreeuwen hadden haar oren wel bereikt, maar ze had het geprobeerd te negeren. Dat ze een slechte vriendin was, bleef maar door haar hoofd malen. Maar het aanzicht van bloed en de groenige huid van de jongen lieten haar overgeven, dus misschien moest ze later langs gaan. Als alles weer een beetje tot rust gekomen was. Hierdoor lag ze ook zielig en alleen in haar hangmat, tot een luide bel haar weer bij zinnen bracht. Ze moest zich herpakken verdomme, ze was een  runner voor iets. Haar voeten bungelde uit de hangmat en ze zette zich af met haar handen, waarna ze statig rechtop naar de meeting cabine liep. Haar lange haren waren in een paardenstaart gevlochten die nog na drupte van de koude douche, waardoor er een nat spoor over haar rug trok.

Ze liep de donkere cabine binnen, waarbij ze bijna tegen Hayden op botste en verontschuldigend keek ze haar aan. Waarschijnlijk ging zij haar ooit nog eens naar de haren vliegen of vergiftigen. Haar ogen moesten even wennen aan de duisternis, maar toen zag ze ook Max zitten. Ze glimlachte naar hem en nam plaats in een hoekje van de ruimte, zover mogelijk van Hayden vandaan. Daarna legde ze haar benen over haar knie  en leunde ze ontspannen achterover. Ergens was ze benieuwd naar wat hij te zeggen had en hopelijk werd er ook gezegd wat ze nu met Oliver moesten aanvangen. Maar als hij met het idee kwam om te stoppen, zou ze furieus worden. Nooit zou ze stoppen, zelfs al betekende dat dat ze stiekem het labyrint in moest of dood gestoken werd door zo’n Griever. Alles voor haar vrijheid.

_________________
Though I saw it coming, still hurts

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Trystane
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 88

Registratiedatum : 19-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I take things as they come

BerichtOnderwerp: Re: Gathering III   ma mei 25 2015, 15:52

Er heersde een enorme chaos in de Laar. Hoewel het oppervlak nu rustig oogde was er een constante toon van paniek zichtbaar. Oliver was gestoken, en Helena was nu de enige Runner die in staat was om het labyrinth in te gaan. Trystane was benieuwd waar Max het over wilde hebben vandaag. Nonchalant liep hij de ruimte binnen, zijn ogen scande de ruimte. Max, Hayden en Helena waren al aanwezig. Hayden was een meisje dat Trystane nog niet echt had gesproken, maar hij twijfelde ook of hij die stap wilde nemen. Hayden was, hoe zeg je dat. Een uitgesproken persoonlijkheid die nogal heftig kon reageren op situaties. Zo ook nu haar grote liefde was gestoken. Trystane kon het ergens wel begrijpen maar haar reacties pasten niet helemaal bij zijn karakter. Waar hij het liever laid-back zag, was zij in zijn ogen een soort hittepetit. Desondanks schonk Trys een glimlach in het algemeen, en slenterde toen naar Helena. Die een soort angstige blik leek te schenken naar Hayden. Zonder er teveel bij na te denken plaatste hij zich naast het meisje. De jongen woelde even door haar lokken heen en legde een arm om haar schouder. "Alles goed lekkerding?" Vroeg hij met een plagende glimlach op zijn gezicht.

_________________
TRYSTANE MARTELL
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fletcher
avatar
Brick-nick

PROFIEL
Tag : *epic guitar solo*

Aantal berichten : 506

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: Bricknick
Relationship: Happy to be single tbh

BerichtOnderwerp: Re: Gathering III   ma mei 25 2015, 16:07

remember when ...

Wat was dat op eens voor een geluid? Beweging kwam voort op de velden en Fletch werd wakker gemaakt uit zijn middagdutje. Huh? Mensen begonnen in de richting van de meeting cabin te lopen en als een volgzaam blond schaapje volgde hij deze mensen ook. Wat er was gebeurd de laatste dagen, hij had er bijna niets van mee gekregen.
Eenmaal binnen in de donkere hut, nam hij weer achteraan plek op een stoel en leunde zoals altijd licht verveeld naar achteren. Hopelijk zou het nieuws zich nu op een dienblaadje voor hem vertonen. Niet dat hij iets beters te doen had, nee, dat eigenlijk nooit.
THANKS KAY

_________________
Nobody does it like Juliet,
Juliet, what are you doing to me?
The way she does it is criminal,
physical and it's killing me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering III   ma mei 25 2015, 17:27

Evan had eerlijk gezegd helemaal niks meegekregen van het rumoer omdat hij bij de Deadheads geweest was om mest op te scheppen in een emmertje. Hij was precies naar de plek gegaan waar Erik de vorige keer had gezegd dat hij de mest het beste kon krijgen en was, met een vies gezicht weliswaar, maar gewoon aan de klus begonnen. Momenteel was hij wat heen en weer aan het lopen om te kijken wat hij nog kon doen, maar het geluid van een bel trok zijn aandacht. Zijn blik gleed naar Max die verderop stond. Bekende gezichten zoals Helena en Fletcher doken op. Aan die laatste wilde hij trouwens niet te lang aandacht besteden. Het zat hem nog steeds niet lekker dat ze elkaar ontmoet hadden in een douche terwijl ze beiden naakt waren. De donkerharige jongen volgde Fletcher op een afstand en zorgde er voor dat hij op een afstandje van de jongen ging zitten, ongeveer vier stoelen verder. Hij zat nu naast een jongen die zijn arm om Helena had geslagen en vroeg zich, met gefronste wenkbrauwen, af of dit soms haar vriendje was. Hij kende de jongen niet. Zijn blik gleed echter weer terug naar Max. Hij had nog nooit een vergadering bijgewoond omdat hij er toen ook nog niet was, dus hij voelde zich wel lichtelijk nerveus over wat ze wilden bespreken. Hij liet zijn rug tegen de rugleuning zakken en wachtte af tot de vergadering zou beginnen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Helena
avatar
Keeper - Runners

PROFIEL
Tag : Hola supermercado! Telebancos por aqui

Aantal berichten : 1868

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job: Runner
Relationship: I've become religious so I can pray for you to burn in hell.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering III   ma mei 25 2015, 17:34

Ze staarde naar de zolen van haar voeten, terwijl er steeds meer Laarders binnen kwamen trippelen. Het was niet dat ze zwak was, ze was gewoon niet erg op haar gemak. Een bekende krullenbol dook langs haar op en glimlachend begroette ze deze. Ze probeerde haar vlecht te fatsoeneren toen de jongen er met zijn handen door was geweest. Waarna ze een hand om haar schouder voelde en dat ging een stapje te ver. Vriendelijk pakte ze zijn hand en legde ze hem netjes op zijn eigen schoot. "Met mij gaat alles goed, maar dat kan ik niet over jou zeggen." Zei ze lichtjes plagend, doelend op het feit dat hij haar haar in de war had gedaan. Plus, dat hij zijn arm zonder pardon over haar schouder had gelegd. Ze vond het niet erg als Laarders familiair met haar omgingen, maar te veel fysiek contact vond ze toch niet echt geweldig.

_________________
Though I saw it coming, still hurts

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Trystane
avatar

PROFIEL
Aantal berichten : 88

Registratiedatum : 19-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I take things as they come

BerichtOnderwerp: Re: Gathering III   ma mei 25 2015, 17:43

Trystane grinnikte toen ze zijn arm weer weg haalde. "Sorry Lena, je weet toch dat ik er niks mee bedoel." Zijn ogen gleden naar de volgende die was binnengekomen. Het bleven nieuwe gezichten voor hem maar dat was ook niet zo vreemd. Bijna elke dag verscheen er een nieuwe greenie. "Hoezo kun je dat niet van mij zeggen? Ga je me nu straffen omdat ik een vriendschappelijke arm om je schouder legde." Hij stak plagend zijn tong uit en krabde kort aan zijn hoofd. "Excuus mi'lady, I shall never do it again." Trystane maakte een korte buiging vanaf zijn zittende positie en keek haar toen weer aan. "Waar zal Max het over gaan hebben denk je?"[/b]

_________________
TRYSTANE MARTELL
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Erik
avatar
Runner

PROFIEL
Aantal berichten : 105

Registratiedatum : 15-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Gathering III   ma mei 25 2015, 18:49


Erik keek op en stond recht toen hij een bel hoorde luiden. Hij stond in de gardens en veegde zijn vuile handen aan zijn broek af. Hij had al heel de dag geschreeuw gehoord en mensen over en weer zien rennen. Hij had zelfs gehoord dat Oliver door een griever verwond was. Hij wist niet of dit waar was, maar wat hij wel wist was dat ze zijn hulp daar niet konden gebruiken. Zolang niemand dood was had hij er niets te zoeken. Dus was hij in de gardens blijven werken tot nu die bel luidde. Het geluid kwam van de meeting cabin vandaan en toen hij een aantal mensen binnen zag gaan besloot hij dat het beter was als hij zou gaan kijken wat er te doen was.
Er waren al een aantal mensen binnen dus ging hij maar op één van de stoelen zitten. Nu maar afwachten tot ze zouden vertellen over wat ze het zouden hebben.


_________________


Laatst aangepast door Erik op di jun 02 2015, 17:52; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: Gathering III   ma mei 25 2015, 19:44

Verward liep ze in de richting van de meeting cabin. Er had een soort bel geklonken en blijkbaar was dat het nieuwe teken voor een vergadering. Niet dat het haar veel uitmaakte, maar handig was het wel. Ze had alweer haar oversized trui aan om zo veel mogelijk van zich te bedekken, waaronder vooral haar littekens, iets dat ze altijd deed wanneer ze in een grote groep terecht ging komen. Zodra ze haar eerste stap al in het houten hutje zette gleed haar blik langs iedereen, op zoek naar een bekend en vertrouwd gezicht. Helena, nope, Erik, nope. En zo ging ze even verder tot haar blik op een blonde jongen die achteraan zat viel. Stil en zo onopmerkzaam mogelijk liep ze naar de jongen om vervolgens een plaats naast hem te nemen. "Weet jij wat er aan de hand is?" Vroeg ze zachtjes aan fletch terwijl haar blik nog eens over iedereen heen ging. Ze zag hoe Hayden alleen zat maar besloot er nog niet naartoe te gaan, misschien wou ze helemaal geen gezelschap.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: Gathering III   ma mei 25 2015, 19:47// Max
Het duurde slechts minuten voordat de cabin vol liep. De bekende gezichten die hier vaker kwamen, verschenen, maar ook een paar nieuwe gladers woonden de gathering bij. Hij knikte naar Erik, die hem eerder onwijs goed geholpen had met de gewassen. Trystane deed even flirtyflirt met Helena, Fletcher ging fabulous achteraan zitten, hij zag een nieuwe jongen (Evan) die hem eraan deed herinneren dat hij meer moeite moest doen om de nieuwe gladers te leren kennen. Max wilde alleen nog even wachten op Anthony, die het belangrijkste nieuws moest vertellen. Al hoopte Max natuurlijk dat er nog meer mensen zouden komen.


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anthony
avatar
Keeper - Med-Jackers

PROFIEL
Tag : Back in town! ;D

Aantal berichten : 625

Registratiedatum : 14-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19years
Job: Keeper ~ Med-Jackers
Relationship: Easily los, hard to find

BerichtOnderwerp: Re: Gathering III   ma mei 25 2015, 20:31


Nadat Anthony Oliver's arm nog voor een laatste keer gecontroleerd had, zette hij zich terug neer op de stoel naast de tafel. De aders op heel zijn arm zagen nu blauw, een vreselijk zich, maar toch was Anthony blij dat het zijn borst nog niet bereikt had. Sinds dat iedereen de ruimte verlaten had en hij hier nu alleen zat bij Oliver, begon Anthony toch wel de vermoeidheid te voelen. Oliver was gelukkig al rustiger geworden tegenover het eerste uur en was uiteindelijk zelfs in slaap gevallen. Hij zou zijn ogen ook graag even gesloten hebben, maar dat kon hij nu gewoon niet doen. Zijn hoofd zat nog steeds bij het feit dat ze geen geneesmiddel hadden. Ondanks dat ze Oliver's hand van hem ontnomen had, bleef het gif zich verspreiden. Enkel Eve wist voorlopig dat het niet geholpen had, maar binnenkort zou hij het ook nog moeten gaan vertellen aan de rest. Na een tijdje trok hij zich toch maar recht en liep het slicer gebouw uit. Hij moest en zou er iets op vinden. Hij had geen hulp nodig, zoals Eve dacht, dat zou hij haar wel bewijzen. De eerste beste plek om eens te gaan zien voor nuttige spullen was de box. Sinds de vorige greenie aan was gekomen waren de houten kisten nog niet uit de lift gehaald. Het was altijd het proberen waard. Right?

Hij was amper een paar meter bij de box vandaan toen er plots een luide bel te horen was doorheen heel de Glade. Sinds wanneer hadden ze een bel? Als de lift zulke dingen meegaf met de greenies, konden andere vreemde dingen ook wel meegegeven worden. Toch liet hij de lift even achter zich toen hij bijna iedereen naar de Cabin zag gaan. Als dit een vergadering was, moest hij verplicht aanwezig zijn als keeper. Dat achtte hij toch. Eenmaal in de Cabin, zette hij zich neer op het plekje waar hij bijna altijd zat. Hij knikte naar Max, als teken dat hij de laatste was en richtte zich ook direct wat rechter toen Max begon.

_________________
People who really know me, know that I am not a bad boy at heart... I'm a big teddy bear.


Laatst aangepast door Anthony op ma mei 25 2015, 21:00; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: Gathering III   ma mei 25 2015, 20:50// Max
En niet veel later kwam Anthony binnengelopen. Max knikte naar hem, en nodigde hem met een armgebaar uit bij hem te komen zitten. Er waren wat belangrijke dingen die vanavond gedeeld moesten worden.
Nog even was het stil, maar daarna begon Max te spreken om de gathering te openen. "Dus." Want ja, wat was een gepaste opening? "Voor degenen die het niet gezien hebben: Oliver is vanmiddag gewond teruggekeerd van het labyrint. Hij is naar bloodhouse gebracht zodat Anthony hem daar kon behandelen." Hij knikte naar Anthony, als teken dat hij ze daar verder over moest inlichten. "Helena vertelde me dat hij mogelijk gestoken is door een naald die de griever bij zich draagt." Max probeerde het zich niet voor te stellen, zo'n griever met een naald, en daardoor gestoken worden.


_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
avatar
Admin
Keeper - Cooks

PROFIEL
Tag : Tag? Tag! wat is dit Facebook?!

Aantal berichten : 1999

Registratiedatum : 18-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ✗ 17
Job: ✗ Cook || Be careful you wont be the first one to be poisoned
Relationship: ✗ You are the reason I became stronger. But yet you are my weakness

BerichtOnderwerp: Re: Gathering III   ma mei 25 2015, 21:07


Ze stond op toen ze Anthony uit het bloodhouse zag komen maar zuchtte zacht toen hij naar Max liep. Pas toen Max begon te vertellen over haar Oliver liep ze achter iedereen langs om haar gedachtes op nul te zetten en een prikbord te re-organiseren. Ze wist al hoe slecht hij er voorstond ze hoefde er niet elk moment aan herinnerd te worden. Ze wist precies wat ze Anthony had gezegd maar of ze zo een belofte zou kunnen nakomen is een tweede, ze was niet instaat een leven te nemen. Ze bedoelde het goed al kwam het er zo rot haar strot uit. Ze hoestte zachtjes door het verhaal heen. Nog steeds had ze een bonkend hoofd van die middag. De vloer raken op die snelheid was niemand aan te raden. Duizeligheid was gelukkig zo goed als weg maar eigenlijk moest ze iets eten maar om eten te maken had ze eigenlijk geen zin in. But ah well ze moest wel want omdat zij zich klote voelde hoefde niet de hele Glade geen eten te hebben. Langzaam terwijl ze verder in gedachtes verzonk hoorde ze het verhaal niet eens meer. Precies wat ze wilde.

_________________Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fletcher
avatar
Brick-nick

PROFIEL
Tag : *epic guitar solo*

Aantal berichten : 506

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: Bricknick
Relationship: Happy to be single tbh

BerichtOnderwerp: Re: Gathering III   ma mei 25 2015, 22:29

remember when ...

Het deed hem eigenlijk wel deugd toen hij de jongen binnen zag komen en dat hij expres geen plaats naast hem nam. Fletch trok zijn wenkbrauw geamuseerd op en zijn mondhoeken kropen wat omhoog. Alsof hij zichzelf nog nooit had naakt gezien.
"Weet jij wat er aan de hand is?" Door al dat gegniffel in zichzelf had hij niet doorgehad dat iemand wel plaats naast hem had genomen. Toen hij zijn hoofd had gedraaid kwam hij tot de ontdekking dat Alex die persoon was. "Ik heb geen flauw idee, maar ik heb de laatste tijd ook onder een steen geleefd, denk ik." Glimlachte hij en de laatste gast kwam binnen. Bij diens aankomst begon Max met praten. Zo, die stem had hij al lang niet gehoord zeg.
"Voor degenen die het niet gezien hebben: Oliver is vanmiddag gewond teruggekeerd van het labyrint. Hij is naar bloodhouse gebracht zodat Anthony hem daar kon behandelen." Voor een keer verloor hij zijn cool dude houding en kwam hij toch wel echt even overeind en keek met een diepe frons naar de aanwezigen. Hadden zij hiervan geweten? "Helena vertelde me dat hij mogelijk gestoken is door een naald die de griever bij zich draagt." Jeez. Runner zijn ging van coole mensen naar .. hallo, ren voor je leven. Verward keek hij naar Helena, Anthony en toen weer Max. What the actual fuck?
THANKS KAY

_________________
Nobody does it like Juliet,
Juliet, what are you doing to me?
The way she does it is criminal,
physical and it's killing me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: Gathering III   di mei 26 2015, 00:02

Alexx knikte bij Fletch zijn woorden, ja zijzelf bleek ook nogal wat gemist te hebben. Gelukkig kwam er al vrij snel iemand bij en begonnen ze te spreken. Of nou ja, gelukkig? De woorden deden haar verschieten enzo te zien Fletch ook want hij ging opstaan en zag er plots niet meer zo Fletch achtig uit. Ook zijzelf ging verbaasd, en een stuk bleker recht staan. Haar ogen gingen heel kort naar Helena en konden niet anders dan even kijken of het meisje oke was. Want hoe boos ze ook wel niet was op haar en ondanks het feit dat ze Helena waarschijnlijk niet meer ging vertrouwen wou ze toch niet dat ze ziek was if dood ging. Maar toen haar blik een paar seconden op het meisje gericht waren geweest en ze besloten had dat ze oke was keek Alexx weg. In de plaats keek ze dit keer heel erg bezorgd naar haar roodharige vriendin die apart zat. Ze had gedacht dat Hayden gewoon apart had wille zitten maar nu... Ze wist heel goed van hun relatie, Hayden had het haar zelf verteld en nu maakte Alexx zich toch wel heel veel zorgen over Hayden. Zonder het ook maar een tweede gedachte te geven begon ze naar de roodharige te stappen tot ze recht naast haar stond. Vervolgens sloeg ze haar armen om het meisje als een groe, steunende knuffel

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Evan
avatar
Med-Jack

PROFIEL
Tag : 1 september begint school weer. Toetsen en examens voor het laatste ander halve jaar! c: Laten we het erop houden dat ik erg mijn best ga doen xD

Aantal berichten : 602

Registratiedatum : 09-05-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 18
Job:
Relationship: I don't even know what's going on right now.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering III   di mei 26 2015, 07:26

Lex kwam binnen en Evan wilde haar wenken, maar hij zag dat ze al naast Fletcher ging zitten. Hij had haar ooit wel iets over hem horen zeggen, vlak nadat hij binnen gestormd was terwijl zij zich aan het omkleden was. Zouden ze soms een koppel zijn? Met een schuin oog volgde hij hun bewegingen, maar het leek er niet echt op dat ze een koppel waren. Of ze verborgen het zo goed mogelijk voor de anderen, dat kon ook natuurlijk. Nou ja, dat waren zijn zaken ook niet. Athony en Erik kwamen nog binnen en toen begon Max opeens te vertellen. Tot deze tijd had Evan zo graag de Maze in willen gaan om te ontdekken wat daar was, maar toen hij hoorde wat er met Oliver was gebeurd en toen hij de geschokte reacties van de anderen zag, wist hij het opeens niet meer zeker. Ook schaamde hij zich er een beetje voor dat hij helemaal niks had meegekregen van de in pijn verkerende jongen, maar daarin was hij, aan de geschokte gezichten te zien, niet echt de enige in. Niet dat dat hem beter liet voelen of zo. ‘Is eh…’ Hij schraapte zijn keel omdat hij nu zowat de eerste was die iets zei na wat er gezegd was. Hij wachtte even tot Lex bij het roodharige meisje was om haar een knuffel te geven. ‘Als hij gestoken is…’ Hij liet even een stilte vallen omdat te laten bezinken. ‘Wat zijn dan de gevolgen? Kunnen we hem nog genezen?’ Hij probeerde er niet te veel aan te denken dat hij een vraag stelde die niet veel mensen leuk vonden hier, maar er moest toch iemand reageren? En dus wachtte hij de reacties maar gewoon af.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
avatar
Admin
Keeper - Cooks

PROFIEL
Tag : Tag? Tag! wat is dit Facebook?!

Aantal berichten : 1999

Registratiedatum : 18-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ✗ 17
Job: ✗ Cook || Be careful you wont be the first one to be poisoned
Relationship: ✗ You are the reason I became stronger. But yet you are my weakness

BerichtOnderwerp: Re: Gathering III   di mei 26 2015, 09:14


Ze had alle punaises al drie keer opnieuw gerangschikt. uit het bord en op een andere plek weer in het bord. Ze zuchtte diep terwijl ze wat andere dingen begon op te ruimen, hier en daar wat papier, dat kon best op een nette stapel. Oh hier was een potlood en daar was een potlood. Ze legde ze naast elkaar maar stopte met haar missie. Het niet horen van Max en Anthony toen ze twee vertrouwde armen om zich heen voelde. Het meisje was net een paar centimeter langer dan dat ze zelf was. Ze werd in een knuffel getrokken. Ze legde haar armen om haar middel en trok haar dichterbij terwijl ze haar hoofd tegen haar schouder liet rusten. Ze keek even op naar de Greenie wiens naam ze niet kende. Werkelijk ging hij dat soort vragen stellen. Ze wilde fel reageren en zo keek ze ook naar hem, maar in plaat van haar mond open te trekken drukte ze zichzelf weer tegen Alex aan. 'He looks like shit' zei ze fluisterend bij Alex haar oor zo dat niemand anders het hoorde.

_________________Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anthony
avatar
Keeper - Med-Jackers

PROFIEL
Tag : Back in town! ;D

Aantal berichten : 625

Registratiedatum : 14-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19years
Job: Keeper ~ Med-Jackers
Relationship: Easily los, hard to find

BerichtOnderwerp: Re: Gathering III   wo mei 27 2015, 21:17


Anthony richtte zich iets op toen Max begon te spreken. "Voor degenen die het niet gezien hebben: Oliver is vanmiddag gewond teruggekeerd van het labyrint." Even richtte hij zijn blik op de grond, alvast nadenkend over hoe hij straks het vervolg zou moeten vertellen. Hij zou moeten meedelen dat, wat ze met Oliver gedaan hadden, niet heeft geholpen om het gif tegen te houden. Zijn blik ging even vluchtig naar Hayden en de mensen om haar heen. Het zou goed kunnen dat hij de roodharige nu zeker tegen zich zou krijgen. Niet dat Ant zich zou laten doen. Hij had gedaan wat hij moest doen en iemand moest de beslissingen nemen. Trouwens, er was niemand die het beter had kunnen doen. Hij had het gifproces kunnen vertragen, wat een hele opgave was geweest. Hij is naar bloodhouse gebracht zodat Anthony hem daar kon behandelen," Hij keek Max aan toen hij zijn naam noemde en knikte kort als teken dat hij het begrepen had. "We hebben Oliver zo snel mogelijk onderzocht, waarbij we tot de conclusie kwamen dat het gif, van de griever, in zijn bloedbaan terecht was gekomen. Ik heb uiteindelijk besloten om zijn hand te amputeren om verdere verspreiding van het gif te vermijden." Hij legde de nadruk op dat hij de keuze had gemaakt om Oliver's hand te amputeren, Eve buiten de zaak houdend. Hij wilde geen zware last op haar schouders gaan leggen. Ergens leek het wel egoïstisch, maar hij had daar dus een goede reden voor. "Ik moet nu zeggen dat, ondanks de amputatie, het gif nog steeds zijn weg heeft gevonden naar de rest van zijn lichaam." Hij hield zijn blik voor zich gericht en vermeed oogcontact met eender wie in de zaal. Enkel Max had hij even kort aangekeken. "Wat het ook is, we zijn nog steeds op zoek naar iets om het gif uit zijn lichaam te drijven," zei hij vervolgens en richtte zijn hoofd iets op. Als er iets was waar hij een hekel aan had was het wel slecht nieuws vertellen voor een grote groep, al moest hij toegeven dat hij behoorlijk tevreden was met hoe hij het gebracht had.

_________________
People who really know me, know that I am not a bad boy at heart... I'm a big teddy bear.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max
avatar
Admin
Keeper - Builders

PROFIEL
Tag : Living the Leeds Life

Aantal berichten : 1653

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 17 jaar
Job: Builder
Relationship: If I loose myself tonight, it will be by your side

BerichtOnderwerp: Re: Gathering III   vr mei 29 2015, 10:59// Max
Max probeerde de reacties van de aanwezige mensen te negeren, maar hij moes toch zijn hoofd afwenden toen hij Haydens reactie zag. Wat hij vanmiddag tegen Helena had gezegd, dat hij niet zou weten wat hij zou moeten als haar dit zou overkomen.. Dat was vast hoe Hayden zich nu voelde. Dus richtte hij zijn blik maar op Anthony, met zijn armen stevig over elkaar. Hij voelde zijn maag draaien toen Anthony zei dat de hand was geamputeerd. Natuurlijk was hij aangesteld om dit soort dingen te doen, maar het voelde fout dat een stel tieners zoiets chirurgisch uitvoerden zonder enige kennis. En zonder pijnstilling. Max liet zijn hoofd hangen, maar keek daarna strak op. "Dank je Ant. Ik neem aan dat Oliver nu continue verzorging en bewaking nodig heeft?" Het was altijd het idee geweest dat Anthony over de aanstelling van nieuwe med-jackers zou gaan, en dit leek hem een goed moment om wat extra handen aan te stellen. "En nog wat kleine dingen die me handig lijken om geregeld te hebben. Hayden, zou jij keeper van de cooks willen zijn? Ondanks de situatie nu?" Hij merkte dat hij het lastig vond om haar direct aan te kijken, en hield zijn kin wat lager toen hij de zijkant van haar hoofd aankeek. "En homestead moet uitbereid worden. Ik ben de laatste weken bezig met het uitbereiden van veel dingen in de glade, dus ik zal dat leiden. Ik kan alle handen gebruiken die er zijn, ook als je geen builder bent." Deze keer wilde hij er geen hele poetspats omheen maken. Er was al genoeg aan de hand, dus hij wilde de nieuwe keepers snel en zonder gedoe aanstellen. Hij was er te moe voor, en zou zijn eigen advies aan Helena opvolgen: douchen en vroeg naar bed.

_________________


“You think the dead we loved ever truly leave us?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Helena
avatar
Keeper - Runners

PROFIEL
Tag : Hola supermercado! Telebancos por aqui

Aantal berichten : 1868

Registratiedatum : 12-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job: Runner
Relationship: I've become religious so I can pray for you to burn in hell.

BerichtOnderwerp: Re: Gathering III   vr mei 29 2015, 16:22

'Cause this is torturous electricity


Het meisje schudde grinnikend haar hoofd naar de krullenbol naast haar. Net toen ze iets terug wou zeggen, begonnen ze met vertellen. Kijkend naar haar handen hoorde ze de geschokte reacties aan. De voeten van Alex piepte over de grond toen ze zich in een knuffel met Hayden wierp en bijtend op haar lip volgde ze hun bewegingen. Anthony vertelde over hoe hij het gedaan had en haar maag begon om te draaien bij de gedachten van amputatie. Had Oliver wel verdoving gekregen? Of pijnstillers? Het was nota bene haar mede-runner waarvan ze een hand hadden afgehakt. Ze probeerde niet op haar misselijkheid te letten en richtte haar ogen op een zwart punt vanachter in de ruimte. Langzaam begon het gevoel weg te ebben en toen Max weer begon te spreken, kon ze zonder te kokhalzen terug rond kijken. Ergens was ze niet blij met de beslissing dat Hayden de keuken ging leiden. Wat als ze daar iets in stopte om haar te kloten? Je wist maar nooit wat die moeder beer zou doen tegen haar grootste vijand, Helena. Rustig stond ze recht en liep ze enkele passen naar voor, waarna ze haar stem verhief zodat iedereen haar kon horen. "Nu Oliver tijdelijk niet meer kan meelopen, lijkt het me een geweldig plan om een nieuwe Runner aan te stellen?" Ze keek lichtjes vragen naar Max en Anthony, in de hoop dat zij haar konden helpen met deze dingen. Niet iedereen was een regeltalent eerste klas.
tag: Helena| words: xxx | notes: xxx
robb stark


_________________
Though I saw it coming, still hurts

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra
avatar
Slopper

PROFIEL
Aantal berichten : 1253

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: i am 16 years old
Job:
Relationship: Can you make me feel beautifull again? Secure and happy in my own skin

BerichtOnderwerp: Re: Gathering III   vr mei 29 2015, 17:53

Gespannen klemde ze haar kaken op elkaar bij de woorden van Evan. Ze mocht hem, en ze vroeg zichzelf hetzelfde af maar ze was bang voor Hayden haar reactie. Gelukkig bleef haar roodharige vriendin rustig, of nou ja gelukkig. Deze versie van Hayden maakte haar nog banger dan een boze zou. Hayden was zo zacht en zo… kwetsbaar. “It will all be alright.” Of dat hoopte ze ten minste terwijl ze haar armen nog steviger om het roodharige meisje zette. Alsof dit haar zou beschermen, alsof die woorden vol hoop die ze net terug gefluisterd had een groot verschil zou maken. Maar ze wist dat het niet zo was, dat niets ooit hetzelfde zou zijn. Met haar rug naar de rest toe luisterde ze stil naar wat er verder gezegd werd. Het was allemaal zo vreselijk. En ze kon aan de klank in de sprekende hun woorden goed horen hoe vreselijk het voor hun was, waarschijnlijk zelfs erger dan voor haar sinds ze er niet bij was geweest. Het verbaasde haar dus toen Helena begon te praten over een nieuwe runner. Het was normaal en eigenlijk wel het logische maar het kwam wel snel. Toch nam Alexx een kleine stap terug, genoeg zodat ze achter zich kon kijken maar niet zo ver dat ze Hayden los zou laten. “Als er een nieuwe runner gezocht word bied ik mezelf aan.” Het was niet zo enthousiast als de laatste keer, maar de felheid was er wel. Ze wou een runner zijn, op zoek gaan naar een uitweg. Maar ze was wel een beetje bang, nu ze wist wat er kon gebeuren. Toch drukte ze dat gevoel naar beneden terwijl ze de zaal rond keek.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fletcher
avatar
Brick-nick

PROFIEL
Tag : *epic guitar solo*

Aantal berichten : 506

Registratiedatum : 13-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 19
Job: Bricknick
Relationship: Happy to be single tbh

BerichtOnderwerp: Re: Gathering III   vr mei 29 2015, 18:45

remember when ...

"Ik moet nu zeggen dat, ondanks de amputatie, het gif nog steeds zijn weg heeft gevonden naar de rest van zijn lichaam." What the actual .. Een amputatie?! En het was nog niet eens zeker of hij zou genezen. Afkeurend schudde Fletch zijn hoofd, niet om de methode, want hij zou zelf echt niet op iets beters komen, maar de manier waarom Oliver überhaupt was gestoken. "Wat het ook is, we zijn nog steeds op zoek naar iets om het gif uit zijn lichaam te drijven," Ze hadden nog niet eens een medicijn, maar goed, dat was nu doel een toch?
Toch hoorde hij Helena's woorden en vervolgens Alex die zich aanbood. Zijn mond viel als het ware open. "Je kan toch niet serieus zijn, om mensen nog steeds dat verdomde doolhof in te sturen?" Nee hij was nu serieus. "Als er elke maand een iemand gestoken zou worden, hebben we straks niemand meer over! Wat als jullie die grievers in the glade leiden, hm? Hebben jullie überhaupt als iets gevonden wat op een uitweg kan duiden?" Nu mengde hij zich in de discussie.
THANKS KAY

_________________
Nobody does it like Juliet,
Juliet, what are you doing to me?
The way she does it is criminal,
physical and it's killing me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hayden
avatar
Admin
Keeper - Cooks

PROFIEL
Tag : Tag? Tag! wat is dit Facebook?!

Aantal berichten : 1999

Registratiedatum : 18-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: ✗ 17
Job: ✗ Cook || Be careful you wont be the first one to be poisoned
Relationship: ✗ You are the reason I became stronger. But yet you are my weakness

BerichtOnderwerp: Re: Gathering III   vr mei 29 2015, 21:57


Ze hield haar armen stevig om de latina heen en klampte zich vast tegen haar aan. Ze liet Alex pas los toen ze haar naam hoorde vooraan, ze keek verward op en liet Alex los om even verward naar Max te kijken. Zij, waarom zij, ze haalde haar schouder op en keek naar hem. 'Uhm ja sure.' Kwam er even onzeker uit. Zij leiding, shit nu kon ze echt niets in Helena haar eten stoppen zonder dit te verliezen. Nu had ze werkelijk een reden om te werken en te werken en te werken. Gewoon om niet aan dit gezeik te hoeven denken.
Ze staarde ongelovig naar de brunette. Nu al een nieuwe runner?! Zijn wond was nog niet eens gestopt met bloedde en ze wilde hem nu al vervangen hoe durfde ze hem nu al op te geven. Ze richtte haar blik naar de grond en keek met grote ogen op naar Alexandra. Werkelijk van alle mensen die hier nu op kon ingaan was het Alex. 'Werkelijk, 1. Zijn wond is nog niet eens gestopt met bloedde, en je wil nu al een nieuwe? Een oplossing moet er komen maar echt nu al? 2. Rennen doe je met je benen niet met je hand. Je hoeft hem niet meteen bij het oud vuil te zetten, hij is zijn hand al kwijt, gooi er nog meer op is goed voor zijn herstel.' Ze sloeg haar armen over elkaar terwijl ze Helena aankeek en daarna even een teleurgestelde blik op Alexandra wierp. 'echt Alex, ik gun het je maar serieus?' Zei ze zacht tegen het meisje voor ze naar haar stoel liep, weg bij haar vandaan.

_________________Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Erik
avatar
Runner

PROFIEL
Aantal berichten : 105

Registratiedatum : 15-04-15

RPG SHEET

Character sheet
Age: 16
Job:
Relationship:

BerichtOnderwerp: Re: Gathering III   za mei 30 2015, 13:54


Dus het was waar dat Oliver gewond geraakt was. Erik luisterde naar wat de rest te zeggen had. Oliver was gestoken en ze wisten niet hoe ze hem moesten behandelen. Dus Oliver zou misschien de eerste zijn die ik zal moeten begraven dacht hij zuur. Hij had liever gehad dat er nooit iemand dood zou gaan, maar blijkbaar had hij teveel gehoopt. Ondertussen begon Max over wat andere dingen te praten waarna Helena het gesprek weer op het aantal runners richtte. Alex bood zichzelf aan en iemand anders verzette zich tegen nieuwe runners aanstellen. 'Werkelijk, 1. Zijn wond is nog niet eens gestopt met bloedde, en je wil nu al een nieuwe? Een oplossing moet er komen maar echt nu al? 2. Rennen doe je met je benen niet met je hand. Je hoeft hem niet meteen bij het oud vuil te zetten, hij is zijn hand al kwijt, gooi er nog meer op is goed voor zijn herstel. Echt Alex, ik gun het je maar serieus?' Erik keek even verbaast naar het meisje dat het woord genomen had. Hij wist niet precies wie ze was, maar ze moest Oliver goed kennen als ze zo over hem sprak. Erik stond op en keek het meisje aan. ’We zetten hem niet bij het oud vuil, maar op dit moment heeft hij tijd nodig om te herstellen. Als we het labyrint verder willen verkennen kunnen we geen weken, of zelfs maanden wachten tot hij hersteld is. Als we nu een nieuwe runner aanstellen kan hij nog steeds terugkomen als hij hersteld is’ als hij dan nog wil: voegde hij in gedachten toe. 'En als we een uitweg willen vinden, moeten we wel runners in het labyrint sturen. Ik weet niet hoe jullie erover denken, maar ik wil hier niet mijn hele leven blijven om uiteindelijk toch dood te gaan.’ Hij stierf nog liever al zoekend naar een uitgang, dan al wachtend tot iemand anders hem kwam redden, zelfs als hij het risico liep om door een griever gestoken, of wat dan ook, te worden.


_________________


Laatst aangepast door Erik op ma jun 01 2015, 07:16; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud

PROFIEL
RPG SHEET

BerichtOnderwerp: Re: Gathering III   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Gathering III
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Meeting for the medicine cat gathering
» Leafbare Gathering 2.0
» A Path to Discover @Gathering

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Maze Runner :: THE GLADE :: Meeting Cabin-